Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inceputurile Spinning Clubului!

+19
alex_24ARN
jjanos94
Istyfishmaster
pescarescu
misu
RAUL 30
cristian duma
bmjean
dan_popa
nagy cristian
Ssebastian
csife
Hanumanfish
Marian
Nagy Victor
Admin
Ionut Erdeli
miki
Harangus Marius
23 participanți

Pagina 10 din 25 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Urmatorul

In jos

Doriti pe hanumanfish presedinte la spinnig club?

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Vote_lcap97%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Vote_rcap 97% 
[ 29 ]
Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Vote_lcap3%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]

Total voturi : 30

Sondaj inchis

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  bmjean Mier Iun 24, 2009 5:17 pm

pe mine sa ma treci..cu masina!
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Nagy Victor Mier Iun 24, 2009 8:28 pm

pescardeclean a scris:Lista actualizata
1 Miki
2 pescardeclean (cu masina)
3 Ssebastian
4 bmjean
5 Harangus Marius
6 Nagy Cristian (cu masina lui pescardeclean Laughing )
7 Nagy Victor (simpatizant si supervaizer Laughing , tot cu pescardeclean Laughing )
8 ...

lista ramine deschisa Exclamation Exclamation Exclamation

cum facem cu pescarescu ? , am inteles ca si el vrea sa participe , problema e ca locuieste cam departe Shocked

8 bmjean (cu masina)
9 ...
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty salutare

Mesaj  cristian duma Mier Iul 01, 2009 11:01 am

ma inscriu si eu la partida de pe 13 iulie
mai vb sa hotaram unde,, sa le dam in clanta " asta e o replica a lui Marius. H Very Happy
cristian duma
cristian duma

Numarul mesajelor : 18
Localizare : oradea
Ocupatia : maseur
Data de inscriere : 05/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mier Iul 01, 2009 12:18 pm

Lista actualizata
1 Miki
3 Ssebastian
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
6 Nagy Cristian (cu masina lui pescardeclean)
7 Nagy Victor (simpatizant si supervaizer , tot cu pescardeclean)
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10 ...

Domnule presedinte onorific hanumanfish, asteptam sa va inscrieti si dumneavoastra, sau se stie ca veniti si fara sa va inscrieti? Very Happy

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty RE: SPININNG CLUB*

Mesaj  Hanumanfish Joi Iul 02, 2009 9:59 am

va salut domnilor...daca nu intervine ceva...sper sa nu, atunci ...prezent*
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty re;spinning club

Mesaj  Ssebastian Joi Iul 02, 2009 1:42 pm

@Hanumanfish...intii munca apoi distractia....munca poate fi si asta, inaintea startului iti prezentam permisele si sculele...deci ii rezolvata treaba Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Joi Iul 02, 2009 1:43 pm

cristian duma a scris:ma inscriu si eu la partida de pe 13 iulie
mai vb sa hotaram unde,, sa le dam in clanta " asta e o replica a lui Marius. H Very Happy

harangus le-o da in clanta si fara noi...deci pe 13 le-o dam toti... Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty spinning club

Mesaj  misu Dum Iul 05, 2009 7:46 am

va salut,
ma inscriu si eu la partida de pe 13 iulie (cu masina)
misu
misu

Numarul mesajelor : 44
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 05/07/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Iul 05, 2009 8:13 am

va salut domnule *misu*...pe zi ce trece tot mai multi suntem...ma bucur ca va alaturati..va asteptam cu drag ...bine ati venit .. gentleman
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty re: spinning club

Mesaj  Ssebastian Dum Iul 05, 2009 10:36 am

in cazul in care cotele crisului repede nu ne permite o partida de spinning....ce este de facut?...facem o munca patriotica si curatam malul crisului?....astept propuneri sau...injurati-ma... gentleman
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Iul 05, 2009 3:01 pm

1 Miki
3 Ssebastian
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10 ...

Domnule presedinte onorific hanumanfish, asteptam sa va inscrieti si dumneavoastra, sau se stie ca veniti si fara sa va inscrieti? Very Happy

10. Misu (cu masina)
11. Hanumanfisf (din oficiu)
12. Admin (din oficiu)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
13. ... ?

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Dum Iul 05, 2009 3:17 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Iul 05, 2009 3:13 pm

sper ca pana atunci se mai lasa apele Crisului...voi veni .....prezent...mai trebuie sa stabilim zona..si inca ceva..dl-lui NAGY VICTOR...un scaun .o umbrela..si un binoclu..sa fie supervizer adevarat..dotat..si o apa minerala rece din partea noastra..pacat ca nu poate bea si el o bere rece..voi fi prezent!
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Iul 05, 2009 3:14 pm

Nagy Victor a scris:
1 Miki
3 Ssebastian
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10 Hanumanfish.

10. Misu (cu masina)
11. ... ?
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Iul 05, 2009 3:24 pm

off topic

la aceasta intilnire putem discuta 10 min. (live) despre '' CUPA '' memorialului Marius Mester ?
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty re:spinning club

Mesaj  Ssebastian Dum Iul 05, 2009 4:19 pm

@victor...normal...cu ocazia asta putem sa facem si lista pt curatenie a malului...
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Iul 06, 2009 11:15 am

Pe langa sticla de wisky promisa ca si premiu, mai adaug beri la doza pentru toti participantii , inclusiv supervisorii, (cu conditia sa se bea pe loc)! Cine are lada frigorifica de se incarca de la bricheta masinii, va rog sa ma anuntati, ca sa fie berea ca si soacra - rece si pe capota! Very Happy Very Happy Very Happy gentleman
Hanumanfish, bmjean si Harangus Marius trebuie sa bea inainte de concurs ca sa le scada sansele fiindca toti am vazut ce capturi au, Admin nu bea deloc sa nu prinda iarasi capuri de peste, Miki nu bea nici el ca isi uita trusa pe maluri (si eu nu i-o mai culeg), Victor nu bea ca face rau si nu mai puncteaza bine capturile, Ssebastian spune bancuri si nu mai apucam sa pescuim (si daca nu bea)! pescuit
HAHAHA

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Lun Iul 06, 2009 1:32 pm

pescardeclean a scris:Pe langa sticla de wisky promisa ca si premiu, mai adaug beri la doza pentru toti participantii , inclusiv supervisorii, (cu conditia sa se bea pe loc)! Cine are lada frigorifica de se incarca de la bricheta masinii, va rog sa ma anuntati, ca sa fie berea ca si soacra - rece si pe capota! Very Happy Very Happy Very Happy gentleman
Hanumanfish, bmjean si Harangus Marius trebuie sa bea inainte de concurs ca sa le scada sansele fiindca toti am vazut ce capturi au, Admin nu bea deloc sa nu prinda iarasi capuri de peste, Miki nu bea nici el ca isi uita trusa pe maluri (si eu nu i-o mai culeg), Victor nu bea ca face rau si nu mai puncteaza bine capturile, Ssebastian spune bancuri si nu mai apucam sa pescuim (si daca nu bea)! pescuit
HAHAHA
mnoah...sa vedem ce prindem dupa ce bem fiecare berea...se bea inainte de concurs, dar atentie la accidente...o sa fie o partida "extreme fishing" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Iul 06, 2009 2:29 pm

eu ce am prins fie erau batrini si bolnavi,fie erau orbi Laughing Laughing,asa ca nu trebuie sa beau inainte!
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Iul 07, 2009 8:55 am

ba beau si eu fratilor ...ca de data asta imi leg trusa de gat...dar nu foarte strans ...ca sa pot inghiti cate-o gura de bere.

si...mai ales ca duminica 12 iulie ma duc la un botez...pe luni voi fi in forma si o sa am sugativa mai buna.

si...mai ales ca marti 14 iulie e ziua mea(...schimb si eu prefixul...desi nu-mi prea vine sa cred...)probabil ca si daca nu-mi da pescardeclean de baut imi pun eu ceva si va pun si voua....hahaha

apropo...saptamana asta voi fi pe teren zilnic deci...va rog sa va hotarati si sa apara pe forum ora si locatia ca o sa intru si eu pe la sfarsitul saptamanii sa vad ce si cum s-a hotarat.

va salut pe toti...

P.S. - ploua la ora asta de rupe...
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Iul 07, 2009 9:17 am

Asteptam propuneri de locatii pentru desfasurarea concursului!
lista de participare este deschisa si locatia este libera la propuneri!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mier Iul 08, 2009 10:06 am

va salut pe toti...acum cateva zile un domn pescar ma oprit ..intrebarea dansului a fost...domnule ..imi place de trupa de spinning...chiar sunt uimit ca ..ce suflet au baietii..si am citit despre faptul ca doriti sa faceti curatenie..pe malul Crisului...as dori sa participi si eu dar sunt batran..deja..
Domnilor a-ti devenit modelul unor oameni..din oradea..deja lumea vorbeste...cu aceasta ocazie va felicit pentru devotamentul si dorinta de a arata un model..referitor la curatenie si faptul ca sunteti civilizati..cu adevarata valoare..felicitari..Hanumanfish.
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mier Iul 08, 2009 12:24 pm

Am nevoie de parerea voastra

pescarescu
n oradea o sa fie cam greu sa vin dar am sa particip on-line, vorba ta
singura problema este ca am sa termin mai devreme decat voi, la noi se intuneca mai repede, sunt cel putin 30 min diferenta, asta daca nu ma hotarasc sa incerc pe undeva pe la tr. severin, in felul asta pierd numai 15 min! Razz
spre sfarsitul saptamanii poate ne auzim la un telefon, acum sunt in bulgaria, poate fac si niste antrenamente astazi Very Happy
toate cele bune!

Re: clean 2009

Postde catre old_radu pe Astazi, , 12:05
Faina initiativa !

...m-as baga si eu , dar cu vreo 2 saptamani mai tarziu...sper ca pana atunci sa se opreasca ploile si sa se limpezeasca apele... Sad(
...de mai bine de 2 saptamani nu am reusit sa ies pe vreun rau si ploua intermitent...Sad(
...ferice de cei care au posibilitatea sa pescuiasca in zilele astea
Felicitari pentru idee ! ...si kkt pe bat !...participantilor. Wink
GO FOR SPINNING ! ! !

ei sunt potentiali membri al '' spinning clubului '' (problema e ca nu pot participa live), eu le-am propus ca in ziua in care iesim noi sa iasa si ei intr-un loc unde le este la indemina sa faca poze cu capturile si seara sau a 2 zi sa le posteze pe acest topic , totul se bazeaza pe seriozitate si incredere , daca sunteti de acord cu propunerea mea, vom participa la un concurs on-line Exclamation Laughing peste

astept parerile voastre gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty re: spinning

Mesaj  Ssebastian Mier Iul 08, 2009 4:24 pm

sint deacord...cred ca celor din sud le place mai mult forumul nostru...asta este bine...

referitor la locatie...1.sintion-tarian....2.tarian amonte si aval de baraj pina la podul de lemn.....3.girisul de cris amonte si aval de pod...4.girisul de cris - toboliu....5.toboliu- cheresig....6.cheresig-wiena Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ..astept propuneri si din partea voastra ,mai ales cei care cunosc zona (Hanumanfish..Victor..Harangus...bmjean...& co.)

@Hanumanfish...si domnul este bine venit ca observator ..nu trebuie sa faca curat...ca si observator , eventual fotograf ar fi bine venit...oricum vom vb despre curatenie si la iesirea de spinning, altfel nu vad cum..on line nu cred ca putem vb cum trebuie..fata in fata cred ca rezolvam mai bine treaba... gentleman gentleman gentleman gentleman

Ultima editare efectuata de catre ssebastian in Mier Iul 08, 2009 4:53 pm, editata de 1 ori
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  bmjean Mier Iul 08, 2009 4:50 pm

eu aleg locul...la 3 km dupa podul de la Cheresig, in aval Laughing Laughing Laughing pe Sebes-Körös Laughing Laughing Laughing
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 10 Empty re; spinning club

Mesaj  Ssebastian Mier Iul 08, 2009 4:55 pm

gentleman ..respecte d-nul jean....atunci nu ne oprim pina la viena?...sa vb cu baietii ca se prelungeste partida de spinning...sa aiba buletinele la ei si sa faca mamele si sotiile sandwich-uri pt vreo luna.. Laughing Laughing Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 25 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum