Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inceputurile Spinning Clubului!

+19
alex_24ARN
jjanos94
Istyfishmaster
pescarescu
misu
RAUL 30
cristian duma
bmjean
dan_popa
nagy cristian
Ssebastian
csife
Hanumanfish
Marian
Nagy Victor
Admin
Ionut Erdeli
miki
Harangus Marius
23 participanți

Pagina 20 din 25 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul

In jos

Doriti pe hanumanfish presedinte la spinnig club?

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Vote_lcap97%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Vote_rcap 97% 
[ 29 ]
Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Vote_lcap3%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]

Total voturi : 30

Sondaj inchis

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Sept 01, 2009 9:30 am

alex_24ARN a scris:pregateste voblere pt avat!eu am dat akolo cu SALMO THRILL pana am facut febra la mana....doar un atak am simtit,si nu era monstrul....poate careva cu mai multa experienta il va pakali....
eu as fi incercat sa pun niste fulgi de gasca pe tripla din coada.

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Admin Mar Sept 01, 2009 9:41 am

@pescardeclean
am fost aseara cu admin2 Laughing la avat...........nici macar o trasatura.......unu singur a sarit dupa un vobler.....dar atat...numai la pleznit.........in rest nimic..........sunt momente cand orice ii dai nu manca...
am dat cu thrill poppere etc........degeaba.....
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Sept 01, 2009 9:46 am

asa e cand nu vrea nu vrea si gata.

Ionut Erdeli

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Empty balaurii de sub pod....

Mesaj  alex_24ARN Mar Sept 01, 2009 9:46 am

eu am dat cu toata trusa ....am urcat pe pod si am aruncat in fata lui ...e cat picioru ...fara sa exagerez!!si mai sunt cativa mai mici
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Sept 01, 2009 9:50 am

Poi in primu rand orele de avat is cam asa 5-7 dimineata 20-22 seara.........Cu twister ai incercat?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Empty am dat!

Mesaj  alex_24ARN Mar Sept 01, 2009 9:58 am

nu am fost la orele mentionate de tine!!voi incerca!ms pt pont
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Sept 01, 2009 10:04 am

Admin a scris:Cred ca se refera la mreana Laughing
Cleni ce am mai vazut pe acolo sub pod dar nu mari pana in 30 cm.
...aceeia de peste 30 cm stau sub cei de pina in 30 cm...deci mai la adincime...
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Sept 01, 2009 10:07 am

Nu.......ai pentru ce.........nici eu nu sunt cel mai experimentat pescar de avat.........dar atunci sunt atacurile cel mai intense........stiu multi care pescuiesc pana la rasatitul soarelui dupa care fain frumos se impacheteaza si zboara acasa....Altii pescuiesc exclusiv noaptea de la un timp in coace.....dar in general ziua nu prea ai ce cauta la avat...mai ales cand nu sunt atacuri pe suprafata nu ai nici o sansa..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Sept 01, 2009 7:15 pm

ssebastian a scris:pe data de 14.09.2009...se face etapa cu nr 4 la spinning....zona vizata este podul de la giris in aval de acesta sau/si amonte...cei care vor dori stiuca se pot adresa canalului colector....in imediata apropiere de pod cca 300 metri...zona aleasa se face cu un scop nobil...rugam gentlemanii sa se conformeze acestei zone ...multumim...cu stima Ssebastian si Victor gentleman gentleman gentleman
Daca nu cerem prea mult putem sti si noi care ste acest scop nobil?

Ionut Erdeli

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Empty salut tuturor spinningarilor :)

Mesaj  george or Mar Sept 01, 2009 10:15 pm

nu fac parte inca din clubul de spinning insa ..intr-o buna zi mi-ar face placere sa invat sa manuiesc..twistere..lingurite..voblere... acum pescuiesc doar la natural ( pestisor viu )... imi pare rau ca trebuie sa il contrazic pe admin insa in ultima perioada am observat ca avatii ataca mult mai bine la orele amiezii (am avut si atacuri si am prins) ..dupa ora 10 ..11 .. chiar si in intervalul 12 - 16 .. tot respectul pentru clubul de gentlemani Smile si domnului hannunmanfish pentru capturi
george or
george or

Numarul mesajelor : 25
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 26/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mier Sept 02, 2009 7:42 am

@george or
daca ai 2-3 lingurite prin trusa..............1 vobler etc........esti mai mult ca bine venit in spinning club........de
aceea ne intalnim si noi.......sa invatam si sa ne simtim bine..... gentleman
P.s. la partea cu avatii am iesit aseara la mreana cu coropisnitza....dupa ora 22 imi era frica sa mai stau pe malu apei.........am auzit si vazut ca era luna plina atacuri de avat monstru......clean.........si chiar si un somn banuiesc.........cand l-am auzit am fugit in masina.... Laughing
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 20 Empty RE:SPINNING CLUB

Mesaj  Ssebastian Mier Sept 02, 2009 12:36 pm

@ADMIN...DACA NU VA SUPARATI...UNDE ESTE ZONA CU PRICINA?...AS DA O RAITA ACOLO...MERCI ANTICIPAT
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Mier Sept 02, 2009 9:00 pm

intr-adevar,aseara pe luna aceea plin au fost niste atacuri dementiale si pe COLECTOR,cu toate ca am citit ca in momentele de luna plina nu mananca pestii.contrar acestora aseara pana la ora 3 dimineata am prins asa:2 somni care au fost eliberati,erau pe la 200-300 gr,un somn pitic,2 cleni pe la 1 kg,1 salau cam la 2kg si un pic,iar DUMA C.un somn si o stiuca ambii eliberati ca sa mai creasca deci nu stii niciodata cum se comporta pestele.
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mier Sept 02, 2009 9:05 pm

ha ha Laughing Laughing Laughing ce noroc pe voi .............eu am prins 1 clean toata noaptea am crezut ca daca mai creste crisu 20 cm ne ia pe sus...........o fost enorm..........in contrar cu asta o mancat avatu ca nebunu..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Sept 03, 2009 5:58 pm

@ ARIANN , urmatoarea iesire va fi in data de 14.09.2009. (luni), de obicei ne intilnim intre orele 16:15 - 16:40 (sa ajunga si cei care lucreaza pina la ora 16:00) in fata la mag. FANATIC STR. ADY ENDRE NR. 39 , sau putem sa ne intilnim unde vrea majoritatea .
Iesirea se face in zona Giris , stam pina pe la ora 21:00 - 21:30 (in functie de cite avem de povestit), pesti vizati , biban , clean , avat , stiuca sau ce intra (pescardeclean a prins si scobar Laughing ).
Daca doresti , poti participa , noi nu retinem pestii prinsi , dar nu e interzis sa retii un peste daca vrei ! (eu nici nu aveam ce retine , la nici o iesire nu am prins nimic Laughing dar nu-mi fac probleme !
gentleman peste somn gentleman

Deschid lista participantilor :

1. - ADMIN
2. - HANUMANFISH
3. - PESCARDECLEAN
4. - CRISTI N.
5. - VICTOR N.
6. - SSEBASTIAN
7. - BMJEAN
8. - DAN POPA
9. - MARIAN
10.- ARIANN
11,- MUSTI (daca am inteles eu bine )
12.- CIPRI 1 (a lui PESCARDECLEAN Laughing )
13,- ..... ???

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Mar Sept 08, 2009 9:09 pm, editata de 7 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Sept 03, 2009 8:54 pm

Nagy Victor a scris:Lista membrilor care doresc sa achizitioneze vesta +cipilica cu sigla clubului de spin. :

1. - ADMIN - achitat - 85 ron.
2. - NAGY CISTIAN - achitat - 85 ron.
3. - PESCARDECLEAN - achitat - 85 ron.
4. - HARANGUS M. - AVANS - 14 ron.
5. - SSEBASTIAN - AVANS - 7 ron.
6. - BMJEAN - AVANS - 7 ron.
7. - MISU - AVANS - 14 ron.
8. - CRISTI DUMA - AVANS - 14 ron.
9. - MIKI - AVANS - 7 ron.
10.- HANUMANFISH - achitat - 85 ron.
11.- NAGY VICTOR - 0.
12.- MARIAN - 0.

daca am uitat sa trec pe cineva , va rog sa ma anuntati !

LISTA E DESCHISA !!!

@bmjean , asta e lista , banii din prima tura sunt la HANUMANFISH , la mine sunt banii lui ADMIN , CRISTI N. si PESCARDECLEAN .

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Vin Sept 04, 2009 4:21 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  bmjean Joi Sept 03, 2009 9:45 pm

7 - bmjean
8 - DAN POPA

dif. la vesta si cipilica aduc in ziua cand mergem sa le probam
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Sept 08, 2009 8:28 pm

Mai vine si Cipri la intalnire! de data asta il lasa nevasta-sa!
Speram sa participe si Miki cu tovarasu lui Cipri2!
Lansez o invitatie si pentru Alex 24 si nu mai stiu cum ca e complicat numele! Laughing Laughing Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Sept 08, 2009 9:06 pm

pescardeclean a scris:Mai vine si Cipri la intalnire! de data asta il lasa nevasta-sa!
Lansez o invitatie si pentru Alex 24 si nu mai stiu cum ca e complicat numele! Laughing Laughing Laughing

OK , atunci trec CIPRI 1 !
si-l asteptam si pe CIPRI 2 !
si-l mai invitam si pe @ BIBAN SOLZOS ( daca doreste sa participe si sa ne cunoastem FARA RESENTIMENTE , bineinteles)
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Sept 08, 2009 9:06 pm

pescardeclean a scris:Mai vine si Cipri la intalnire! de data asta il lasa nevasta-sa!
il sun eu miine pe miki...sa vedem...
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Musti Mar Sept 08, 2009 10:13 pm

Nagy Victor a scris:...

(...)
(...)
Nu stiu de unde ai inteles treaba asta, dar, daca tot ai inteles asa, incerc sa apar si eu, daca voi avea destul timp. Vin direct de la job, asa ca s-ar putea sa nu pescuiesc. Macar sa apuc sa va cunosc Very Happy

Musti

Numarul mesajelor : 279
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Sept 08, 2009 10:34 pm

Musti a scris:
Nagy Victor a scris:...

(...)
(...)
Nu stiu de unde ai inteles treaba asta, dar, daca tot ai inteles asa, incerc sa apar si eu, daca voi avea destul timp. Vin direct de la job, asa ca s-ar putea sa nu pescuiesc. Macar sa apuc sa va cunosc Very Happy

am intuit doar Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , MIKY isi pune sculele in masina de dimineata , asa sigur ajunge la intilnire !, ar fi bine sa fii prezent , va fi o intilnire putin mai altfel !
te asteptam !
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Musti Mar Sept 08, 2009 10:54 pm

Nagy Victor a scris:...va fi o intilnire putin mai altfel !
te asteptam !
Pai pt. mine e oricum altfel, fiind prima Very Happy .
Dar la ce te referi? Tre' sa ma inspaimant?

P.S. Eu oricum am intotdeauna batul de musca, mulineta, vesta si sapca cu mine. Mi-oi pune si sculele de spinning in masina de dinainte.
P.P.S. Apropos de scule de spinning, Marian, daca vii, aduc cu mine tot "arsenalul", asa ca poti vedea atunci cateva lansete! (asta-i continuarea unei discutii cu Marian pe privat - sper ca nu confund persoanele).

Musti

Numarul mesajelor : 279
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Sept 08, 2009 11:04 pm

Va fi bine , nimic ingrozitor !
se poate da si cu musca , nu e interzis (tot artificiala e Laughing )
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Sept 08, 2009 11:10 pm

Un anunt pentru cei care doresc sa intre in Spinning Club! Dupa data de 14.09.2009, intrarea se va face doar pe baza de invitatie! Detaliile vor fi discutate la intalnire!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 20 din 25 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum