Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

+45
pesccar
catalin17
CosmYn
razvan10
mausica
jjanos94
Florin Tinel
G3nius3d
Cata Procarp
MIHNEA FLORIN
szabi1
marvin
Paul
Nagy Norbert
davidco_m
biban solzos
Marian
Ile Marcel
marius
cristi
mariusw
waggling carp
clau_fisch
Istyfishmaster
paul15
Adriann
Ionut Erdeli
Romeo
nimitz
aldea adrian
Harangus Marius
tIbI_iosIA
manu
tomi
szoke szabolcs
nagy cristian
alex_24ARN
Musti
miki
Nagy Victor
cuby
Ssebastian
Admin
zsolty
Hanumanfish
49 participanți

Pagina 16 din 25 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Urmatorul

In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  Admin Mier Dec 30, 2009 8:53 pm

no comment Embarassed Embarassed Embarassed
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  Harangus Marius Sam Ian 02, 2010 9:54 pm

@ musti
da...si bine ai revenit!
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Ian 03, 2010 9:20 am

@ Musti....frumos filmulet....Asta da dovada de C& R....Pescari adevarati! cheers cheers cheers cheers cheers
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Mier Ian 20, 2010 9:40 pm

oare cu cat ar fi crescut numarul stiucilor la Fegernic daca ar fi fost eliberata?
szabi1
szabi1

Numarul mesajelor : 129
Varsta : 48
Ocupatia : agent vanzari
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty comentarii despre poze

Mesaj  Hanumanfish Mier Ian 20, 2010 10:01 pm

DOMNULE tu personal o eliberai ? avand tot dreptul sa retii unul mare ? sincer ? ma da multi eliberatori avem aici !!! imi pare bine sa vad ca va afecteaza soarta stiucilor populate de AJVPS. domnule te felicit altadata daca mai vad ca prinde cineva va chem si il batem ca sigur se va lupta pentru o asemenea captura ! culmea e ca are tot dreptul !!! dar noi nu ne lasam asai ? Twisted Evil

ps: randurile de mai sus, reflecta invidia voastra fata de unul care prinde ! ma da culmea sunteti !
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Ian 20, 2010 10:18 pm

sincer...aia deja este trofeu...si tot sincer..arata foarte frumos intr-o farfurie cu tot felul de sosuri si legume fierte... bounce bounce
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty comentarii despre poze

Mesaj  Hanumanfish Joi Ian 21, 2010 11:14 am

@ssebi toti au eliberat pesti ,toti dintre noi am retinut ,exclusi sfiintii * care elibereaza tot ce prinde ! si mamanca peste de la metro,real alea congelate , lozinca fluturata in vant *eu mananc peste congelat de mare ! bravo celor care au acest nivel extraterestru ! nemaipomenit !
am uitat sa-ti spun @ssebi ca am un binoclu performant .(stie multe) ai mai huntzut ca si mine ,mai destept ! voi face poze despre pescarii nostri bihoreni ,un album dedicat celor sfinti* si celor mai asa de rand* na amu asta e ca si banul are doua fete ! Very Happy si cu popa si cu poapa ! sa-i fac doar celor sfinti* 3 albume . sfiintii*,straitarii,braconierii. Basketball
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty @hanumanfish

Mesaj  szoke szabolcs Joi Ian 21, 2010 11:15 am

ai fost la pescuit pe dunare?
szoke szabolcs
szoke szabolcs

Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty comentarii

Mesaj  Hanumanfish Joi Ian 21, 2010 11:29 am

da domnule am fost ,si credema m-am scarbit ! este mult mai rau decat la noi ! acolo se braconeaza in ziua mare cu tot ce se poate ,se vand sturionii,somnii .acum in zilele trecute am vorbit cu o cunostinta de acolo,care spune ;fiind apa foarte mare braconierii sunt inventiv ! nu descriu modul ,poate se molipseste cineva .
Ps: szabi draga sa stii ca baiatul acela cu stiuca prinsa pe fegernic a eliberat multi multi crapi! am si filme. dar stiuca de 9900 gr este captura lui .ARE TOT DREPTUL SA RETINA ....... Very Happy
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty @hanumanfish

Mesaj  szoke szabolcs Joi Ian 21, 2010 11:39 am

sper ca nu ma confunzi cu celalalt szabi., eu nu am comentat niciodata cine ce sa faca cu pestii prinsi..nu ma apartine
szoke szabolcs
szoke szabolcs

Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty comentarii despre poze fara (jigniri)

Mesaj  Hanumanfish Joi Ian 21, 2010 12:06 pm

nu te confund ...sa revin la intrebarea daca am fost pe dunare ,da am fost ,avat am prins ,salau ,pana in 2 kg .am dat si la somn dar nu am avut norocul,sau nu stiam ce si cum sa fac ,poate la partida urmatoare voi reusi ,cu peste viu ,nu pescuiesc .pana atunci mai studiez study
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  MIHNEA FLORIN Joi Ian 21, 2010 1:22 pm

@HANUMAN...

Zoli o intrebare...:un pescar merge pe o balta ajvps pt.o partida de trei zile...! prima zi nu prinde nimic, a doua zi,nimic,..a treia zi prinde 15kg peste si_l retine!!
A PROCEDAT CORECT,LEGAL,PESCARUL?! Question Exclamation
Cu stima!
MIHNEA FLORIN
MIHNEA FLORIN

Numarul mesajelor : 147
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Joi Ian 21, 2010 1:32 pm

domnule iti raspund precum am primit ordine de la sefii mei !!!

PESCARUL ARE DREPTUL SA RETINA 5 KG /ZI SAU 1 BUC CARE DEPASESTE CELE 5 KG !!! FIIND CHIAR DE 15 KG/ZI ! DACA PRINDE ZILNIC CATE UNUL DE 10-15 KG ARE DREPTUL SA RETINA EXEMPLARUL !!!
CAZ REAL AMUR DE 30 KG . PRIMA ZI ,A DOUA ZI (FILMAT) BUSA 32 KG LACUL DIOSIG !!! PESCARUL ARE DREPTUL SA RETINA / ZI O CAPTURA MARE FIIND EA SI DE 40 KG !!!
SE ELIBEREAZA ORICE CAPTURA SUBDIMENSIONALA INDIFERENT DE SPECIE !!!
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  MIHNEA FLORIN Joi Ian 21, 2010 1:36 pm

Cele 15 kg din a treia zi ,cumulate din 5 pesti sau mai multi ...limita legala!!!
MS
MIHNEA FLORIN
MIHNEA FLORIN

Numarul mesajelor : 147
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj  marvin Joi Ian 21, 2010 5:32 pm

Nu a procedat legal...are dreptul sa retina max. 5 kg pe zi, faptul ca timp de 2 zile nu a prins nimic nu duce la prezumtia ca se va cumula cantitatea de peste din cele doua zile in care nu a prins nimic

marvin

Numarul mesajelor : 14
Localizare : Oradea
Ocupatia : Liber profesionist
Data de inscriere : 22/03/2009

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Joi Ian 21, 2010 7:13 pm

Ps: szabi draga sa stii ca baiatul acela cu stiuca prinsa pe fegernic a eliberat multi multi crapi! am si filme. dar stiuca de 9900 gr este captura lui .ARE TOT DREPTUL SA RETINA ....... Very Happy[/quote]

@Hanumanfish
Eu nu am contestat dreptul de a retine sau nu stiuca ,doar am pus o intrebare.Nu din invidie am intrebat doar m-am gandit cu cate stiuci era mai bogata balta anul viitor,pentru ca nu cred ca s-a populat cu asa multa stuica ca sa se poata vorbi de o suprapopulare cu stiuca.Balta are nevoie de rapitor pt ca maruntisul mananca toate icrele.P.S inca odata felicitari pt stiuca prinsa ,dar a avut mare noroc ca aprins-o sau nu???
szabi1
szabi1

Sus In jos

Mesaj  marius Joi Ian 21, 2010 7:26 pm

@szabi1
a prinso din noroc la o montura de crap, cu porumb
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Joi Ian 21, 2010 7:28 pm

marius a scris:@szabi1
a prinso din noroc la o montura de crap, cu porumb
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy asa stiam si eu
szabi1
szabi1

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty comentarii despre poze fara (jigniri)

Mesaj  Hanumanfish Joi Ian 21, 2010 8:28 pm

Salut domnilor

Sa revenim la intrebarea, daca in ultima zi se prinde sa zicem 4 buc crap totalul fiind 15 kg ?
-retine doar 5 kg !
@szabi nu te-am atacat scuze daca asa pare ! scriam doar de faptul ca prinde R.COSMIN O STIUCA o superba captura de 9900 gr aproape 10 kg ...il felicit bravo lui ,dupa cum am mai scris baiatul elibereaza pestii (crapii) amuri .am o filmare unde elibereaza crap de 2-3 kg ,ce ziceti cati pescari elibereaza crap de 2- 3 kg ( exclusi profesionistii) cati ? acest baiat *cosmin rogojan * a meritat captura de stiuca ! si e pe bune ! are tot dreptul .
din partea mea are tot respectul acest baiat C.ROGOJAN ! si colegii lui sunt baieti de treaba ! un tineret respectuos fata de natura ! retin dar si elibereaza !
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mier Ian 27, 2010 6:36 pm

Cleanul de la nuiele e prins in perioada asta?bănuiesc ca dădea la fix cu vierme....e frumos oricum!
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mier Ian 27, 2010 6:43 pm

In acea zona se practica pescuitul la stationar , kukac ,se mai practica si feeder-ul . scobar,clean,si pastrav de 2200 gr .
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Dum Ian 31, 2010 6:46 pm

@ clau_fish
felicitari! frumos exemplar!
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  clau_fisch Dum Ian 31, 2010 7:36 pm

tks
Am avut noroc cu dezgatatoarele tale...era gaura mare-n truse Very Happy /
Multumesc.

clau_fisch

Numarul mesajelor : 14
Localizare : targu-jiu
Ocupatia : programator
Data de inscriere : 13/10/2009

Sus In jos

Mesaj  Cata Procarp Mier Feb 03, 2010 1:14 pm

@nimitz

Runnerul tau este un baiat de care vom mai auzi in carpfishing.
Am vazut acest copil la un concurs desfasurat pe Cetariu si mi-a placut foarte mult. A infruntat cu mult stoicism frigul acelor nopti doar datorita pasiunii sale pentru pescuit.
Bravo Florin Junior si Jos Palaria pentru tine.

Cata Procarp

Numarul mesajelor : 17
Localizare : Oradea
Ocupatia : Manager Firma
Data de inscriere : 25/01/2010

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 16 Empty Scobarul

Mesaj  G3nius3d Dum Feb 28, 2010 9:11 am

salut , vineri a fost o zi buna si pentru tine dupa cum vad.... si eu am avut de asemenea o zi buna cu 7 scobarei in doar 4 ore dar eu am fost la tarian nu la Cheresig.... fir intins in continuare.
G3nius3d
G3nius3d

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 38
Ocupatia : mai multe
Data de inscriere : 02/02/2010

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 25 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum