Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

insigne sau scai?

+9
DAN-DAN
Ssebastian
bmjean
Admin
Musti
Harangus Marius
Nagy Victor
alex_24ARN
Ionut Erdeli
13 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Doriti insigne sau scai pentru emblema clubului?

insigne sau scai? - Pagina 2 Vote_lcap75%insigne sau scai? - Pagina 2 Vote_rcap 75% 
[ 9 ]
insigne sau scai? - Pagina 2 Vote_lcap25%insigne sau scai? - Pagina 2 Vote_rcap 25% 
[ 3 ]

Total voturi : 12

Sondaj inchis

insigne sau scai? - Pagina 2 Empty Re: insigne sau scai?

Mesaj  Musti Joi Sept 17, 2009 9:50 pm

Laughing Laughing Laughing
Efortul de a-ti lasa sotia gravida nu te indreptateste sa mananci peste... Asa ca da-i 'nainte cu pescuitul... In paralel poti face si exercitii de facut copii...
Daca-ti iese, pestele il mananca sotia... Wink

Musti

Numarul mesajelor : 279
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  DAN-DAN Joi Sept 17, 2009 9:57 pm

Musti a scris:Laughing Laughing Laughing
Efortul de a-ti lasa sotia gravida nu te indreptateste sa mananci peste... Asa ca da-i 'nainte cu pescuitul... In paralel poti face si exercitii de facut copii...
Daca-ti iese, pestele il mananca sotia... Wink
...POI EU DEJA I-AM ARATAT SOTIEI MELE CINE DA PESTELE SI A ZIS CA DACA ARE PUTIN TIMP VA CAUTA LA SERVICI Very Happy !(E VIZAVI ,CA SI MINE!)
DAN-DAN
DAN-DAN

Numarul mesajelor : 35
Localizare : oradea
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Musti Joi Sept 17, 2009 10:18 pm

DAN-DAN a scris:...DACA ARE PUTIN TIMP VA CAUTA LA SERVICI Very Happy !(E VIZAVI ,CA SI MINE!)
No, aici devii misterios... Suntem vecini la serviciu?
Question

Musti

Sus In jos

Mesaj  DAN-DAN Joi Sept 17, 2009 10:35 pm

da gentleman
DAN-DAN
DAN-DAN

Sus In jos

Mesaj  DAN-DAN Joi Sept 17, 2009 10:42 pm

EEEEEE!! Daca aveam un semn de recunoastere (insigna ca la lucru nu a-si umbla in vesta de pescuit Laughing ) sau pe unde am umbla si ne, am recunoaste si cu alti membri ai clubului ce ,,BYG HAG'S ,, ne-am trage Laughing Laughing Laughing !!
DAN-DAN
DAN-DAN

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Vin Sept 18, 2009 8:59 am

Domnule Dan_Dan,
Daca nu ma insel, nu faceti parte din club, nici nu cred ca v-ati manifestat dorinta de a avea ceva legatura cu acesta! Va rog sa incetati cu mesajele acestea in care simt ca faceti bascalie!
Daca simtiti totus nevoia de discutii personale cu membri ai forumului, exista mesajele private!
Va multumesc pentru intelegere!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

insigne sau scai? - Pagina 2 Empty insigne sau scai?

Mesaj  alex_24ARN Vin Sept 18, 2009 3:17 pm

insigne sau scai? - Pagina 2 DSC05111

insigne sau scai? - Pagina 2 DSC05110
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

insigne sau scai? - Pagina 2 Empty insigne sau scai?

Mesaj  alex_24ARN Vin Sept 18, 2009 3:20 pm

dupa cum am promis,am fost azi cu Victor sa ne interesam de insigne....am postat pozele pt a vedea daca va place culoare (argint vechi)mai multe detalii despre pret etc va va da Victor!!
alex_24ARN
alex_24ARN

Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Sept 18, 2009 3:33 pm

ATENTIUNE NATIUNE !!! Laughing

Azi am fost cu alex_24ARN la o firma care confectioneaza printre altele si insigne
Dupa ce am dicutat cu directorul firmei si am stabilit marimea si modelul am ajuns la concluzia :
- trebuie sa platim o matrita -

matrita pt. fabricarea unei insigne in relief , de 4 cm diametru ar costa 300 de euro (aceasta suma ne depaseste , asa ca am renuntat la relief)

matrita pt. fabricarea aceleiasi insigne de 4 cm fara relief (simpla), costa 75 de euro !

ATENTIE ! - 75 de euro este doar pretul matritei - matrita va ramine in proprietatea clubului !!!

PESCARDECLEAN doreste sa sponzorizeze clubul cu suma respectiva (75 euro)

Odata rezolvata aceasta problema mai ramine sa ne hotarim din ce material sa fie confectionat :
- o insigna din nichel cu un ac de fixare cu dubla siguranta costa 3 euro
- o insigna din aliaj care imita f. bine argintul vechi cu acelas tip de inchizatoare costa 5 euro
Alex va posta poze cu o insigna facuta din acest aliaj si acul cu dubla siguranta
Chiar daca e mai scump , mie personal imi place a 2 varianta (argint vechi), are ceva nobil , e mai select , nu stiu cum sa va explic scratch , dar asta e parerea mea , trebuie sa luam o hotarire impreuna , poate cineva gaseste o oferta mai buna
Un singur lucru va rog , sa ne grabim putin, as dori ca la urmatoarea iesire sa le avem , nu stiu de cit timp e nevoie pt. a fi confectionate , iar timpul trece f. repede !

Multumesc pt. atentia acordata ! gentleman

ps.

insigna e la mine , daca vreti s-o vedeti contactatima , ne intilnim undeva si mai putem discuta (la o bere . cafea , racoritoare ... ! Laughing )
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Vin Sept 18, 2009 9:09 pm

Domnilor, e criza, imi retrag sponsorizarea de 75 de euro, si o fac de numai 50! Sper sa nu fie cu suparare, dar mai mult nu se poate! Cu scuzele de rigoare cred ca 50 de euro nu e nimic, nu? Smile

Ionut Erdeli

Sus In jos

insigne sau scai? - Pagina 2 Empty insigne

Mesaj  alex_24ARN Vin Sept 18, 2009 9:46 pm

stai linistit ...oricum esti un gentalman !!tot m-am uitat pe centimetru si mi se pare cå e prea mika de 4cm si nu ar strica sa fie de 6cm (cred ca ar fi mai bine,uitativa si voi pe un liniar sau ceva)dar inca legea nu a ajuns in parlament ,deci....
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 7:53 am

fie 4 fie 6 cm ............eu zic ca nu se vede ii foarte mic...............tare proasta ideea cu insignele..... Sad
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Musti Sam Sept 19, 2009 9:37 am

O insigna de 6cm e suficient, dupa mine. Nu vad de ce ar trebui sa sara in ochi. E un semn de distinctie. Pun eu ceilalti 25EUR pt. matrita. Nu promit nimic, dar, daca insignele vor fi din metal gen bronz sau nichel, s-ar putea sa pot rezolva argintarea lor. Vor fi destul de vizibile asa, dupa parerea mea.
gentleman

Musti

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 12:21 pm

eu ma retrag de la insigne imi voi cauta...........in alta parte sa-mi fac ceea ce ne-am dorit la inceput........ Wink
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Sept 19, 2009 12:37 pm

Admin a scris:eu ma retrag de la insigne imi voi cauta...........in alta parte sa-mi fac ceea ce ne-am dorit la inceput........ Wink
....idem...ramin si eu la imprimarea pe vesta....vreau sa se vada din ce club fac parte...sint mindru de acest club...deci vreau sa fie pe spatele meu....ramin la imprimeu...
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 12:49 pm

Pana la urma cred ca nu se va rezolva nimic...........de 3 luni ne tot intindem...
@sebi
poate ne gandim la prima optiune cea cu 7 lei sau cat si presat la cald.......gecile le avem.....ramane sa vedem cine ni se mai alatura.........cine nu are vesta sa-si cumpere Surprised
Cel mai fain este ca fiecare isi poate alege.....ce model de vesta vrea el.......daca alege gresit o carbonizam si la revedere Laughing

Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Sept 19, 2009 12:52 pm, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

insigne sau scai? - Pagina 2 Empty INSIGNE SI SCAI,VESTE SI CAMASI..IEGARI ,CIZME,SI 2 SACI DE CARTOFI IN DEBARA+O STICLA DE VIN..

Mesaj  Hanumanfish Sam Sept 19, 2009 12:51 pm

DOMNILOR CITESC AICI CU TRISTETE DAR SI CU ZAMBETUL PE BUZE..AVETI DREPTATE..SI ,SI..PENTRU UNII AVAND FAMILIE COPIII AU INCEPUT SCOALA..SI MULTE ALTELE CARE NE FAC OAMENI COTIDIENI..SI DE RAND..NU PREA AU TOTI BANI DE DAT..COPIII AU NECESITATI..SI PARINTII LOR..PENTRU UNII ASTA NU ESTE O PROBLEMA MA REFER LA ACEI 85 RON..PENTRU VESTA SI CIPILICA PE CARE SE BRODA INSIGNA..ETC.SA VORBIM SI DE MATRITA..PESCARDECLEAN S-A OFERIT SA FINANTEZE CU 50 EU...SI ASTA COSTA..!..PE GRATIS NU FACE NIMENI NIMIC.!
DUPA CUM AM VAZUT CU TOTII..NU SUNTEM CHIAR ASA SARACI..AM VAZUT.MULINETE LA 150 DE RON..PANA LA 200 EU..LA INTALNIRE..ACUM RAMANE DE VAZUT ..VOTATI PENTRU SI CONTRA..FARA ABTINERI !
VOTUL *1 HANUMANFISH ...VESTA- CIPILICA.
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 12:54 pm

Votul 2 admin presat la cald......si fiecare vine cu ce veste doreste sa le carbonizam I love you
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Sept 19, 2009 1:00 pm

imprimeu pe spate vreau sa stie cine sint...deci vot 3....vesta & cipilica
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Musti Sam Sept 19, 2009 1:36 pm

Votez pt. insigna. M-am oferit sa cofinantez matrita. Daca e de acord Pecardeclean, putem s-o platim pe din doua. Asa iese si el mai ieftin.

Apropos. De ce mai votam asa, daca avem si sus pe pagina deschisa o votare?

Musti

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Sept 19, 2009 1:41 pm

Stimabililor, imi pare bine sa vad ca vesta si cipilica inca nu au murit! Si eu votez pentru vesta si cipilica! Sunt mandru ca sunt in acest club de Gentlemen, si vreau ca toata lumea sa stie acest lucru!
M-am oferit la sponsorizarea matritei din considerentul ca nimeni nu mai vrea vesta si cipilica! Se pare ca m-am inselat!
@Admin, vezi ce se intampla cu sondajul ca orice optiune ai alege tot la insigna adauga votul!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 1:48 pm

Eu cred ca subiectul trebuie sters de totului.........total prost gandit........nu te-ai gandit ca unii nu au renuntat la veste.........
@Musti
strange o mana de oameni si dute si fa mini insingnele........daca tie asa iti place...

Chestia asta e discutata de mult sau strans si banii in ultimu moment ne tragem pe c.. pentru insigne de 2 cm Twisted Evil
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Musti Sam Sept 19, 2009 1:56 pm

In regula, eu ma supun majoritatii.
Cat despre "invitatia" atata de eleganta pe care mi-ai facut-o, nu am decat sa-ti multumesc.
gentleman

Ultima editare efectuata de catre Musti in Sam Sept 19, 2009 3:04 pm, editata de 1 ori

Musti

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Sept 19, 2009 1:58 pm

Imi cer scuze daca te-ai simtit cumva ofensat........eu stiu ca de mult lucram pe tema asta........cand in sfarsit s-a strans banile iar vine altcineva cu alte idei.....de 3 luni ne tot chinuim si am impresia ca nu se va mai face in veci.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Musti Sam Sept 19, 2009 2:30 pm

Domnule Admin,
Cand faci un astfel de Club, unde se aduna mai multe persoane, te poti astepta sa fie si pareri diferite. Esential este ca ele sa poata fi exprimate, dezbatute si apoi oamenii sa decida in cunostinta de cauza. Eu mi-am exprimat o idee la intalnire. Daca n-ar fi fost receptionata pozitiv si de catre altii dintre cei prezenti, n-as mai fi adus vorba. Daca citesti topicul de la inceput, vezi ca nu sunt singurul care ar fi inclinat spre insigna. La fel votul exprimat sus pe pagina. Ramanea sa se voteze (ceea ce tocmai se si intampla) si sa se ia decizia in functie de majoritate.
Se pare ca totusi, un membru nou n-are ce veni cu idei...

Musti

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum