insigne sau scai?
+9
DAN-DAN
Ssebastian
bmjean
Admin
Musti
Harangus Marius
Nagy Victor
alex_24ARN
Ionut Erdeli
13 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti insigne sau scai pentru emblema clubului?
Re: insigne sau scai?
Nu a spus nimeni treaba asta..........ramane la decizia fiecaruia.........puteti face si insigne nu va opreste nimeni......eu mi-am exprimat parerea.........libertatea fiecaruia........
daca tot s-a mentionat aici de veste...ma ajuta si pe mine cineva sa imi spuna unde sunt veste de pescari?si la ce pret ar fii?
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
@Ariann, eu am o vesta luata din piata! Veste am mai gasit si pe la magazine prin oras, dar in marea lor majoritate, sunt veste de o calitate cel putin indoielnica, la fel ca si cele de piata! Poti sa incerci la Arrow totusi, macar acolo au probabil o calitate mai buna!
@Admin, @Musti, nu stiu de ce o luati personal!!! Fiecare isi face ceea ce doreste! Cred ca e mai bine asa! Pe mine sincer nu ma multumea treaba cu insigna, si aveam in plan sa-mi fac si o vesta cu sigla clubului! Acuma ca a reaparut vesta in discutie, prefer o vesta si o cipilica! Probabil ca vor fi si doritori de insigne, deci se pot face si acelea!
@Musti sa stii ca votul din cadrul sondajului nu functioneaza! Eu am fost primul care a votat scaiul, pe urma si altii, dar s-a inregistrat ca si insigna! Deci pe baza acestuia nu cred ca putem sa ne bazam prea tare! Pur si simplu nu este relevant!
@Admin, @Musti, nu stiu de ce o luati personal!!! Fiecare isi face ceea ce doreste! Cred ca e mai bine asa! Pe mine sincer nu ma multumea treaba cu insigna, si aveam in plan sa-mi fac si o vesta cu sigla clubului! Acuma ca a reaparut vesta in discutie, prefer o vesta si o cipilica! Probabil ca vor fi si doritori de insigne, deci se pot face si acelea!
@Musti sa stii ca votul din cadrul sondajului nu functioneaza! Eu am fost primul care a votat scaiul, pe urma si altii, dar s-a inregistrat ca si insigna! Deci pe baza acestuia nu cred ca putem sa ne bazam prea tare! Pur si simplu nu este relevant!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Am luat-o personal doar in momentul cand am primit o invitatie nominala si cat se poate de personala de a-mi aduna un alt grup de oameni, etc...
In rest nimic deosebit... Astept rezultatul votarii si hotararea voastra.
O sa-mi propun sa ma implic mai putin de acum incolo in dezbateri. Nu vreau sa irit pe nimeni.
In rest nimic deosebit... Astept rezultatul votarii si hotararea voastra.
O sa-mi propun sa ma implic mai putin de acum incolo in dezbateri. Nu vreau sa irit pe nimeni.
Musti- Numarul mesajelor : 279
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer
multumesc pescar de clean pentru raspuns.....o sa ma uit in piata.....sa vedem daca gasim ceva mai ok...la arrow cred ca sunt scumpe.....oricum acuma tre sa ma gandesc la o bufoaica...ca vine iarna......)vesta mai la vara
- PROPUNERE -
- Singura solutie pt. a incheia aceasta discutie si pt. a lua o hotarire este organizarea unei intilniri undeva intr-un loc mai retras unde putem discuta linistiti si toata lumea isi poate spune parerea sincera fara sa fie contrat sau sa contreze pe cineva (O DEZBATERE CIVILIZATA !)
- Dupa cum ati vazut eu personal nu am fost contra nici unei variante , chiar daca varianta cu 85 ron (vesta cipilica)nu imi era convenabila , motivul !? , eu trebuia sa platesc pt. mine si pt. Cristi N. (170ron) iar bugetul nostru nu e unul stralucitor (intotdeauna ma voi supune majoritatii, dar nu neconditionat ! )
- In alta ordine de idei , avem un tabel al membrilor dar inca nu stim daca toti vor sa ramina in club , va rog pe toti cei ce va regasiti pe acest tabel ca pina simbata viitoare sa confirmati daca ramineti sau nu (scrieti ''prezent in club''), cine nu posteaza acest mesaj in decurs de o saptamina , va fi exclus automat din club , astfel vom avea o lista clara al membrilor.
- Va rog sa propuneti unde si cind sa fie intilnirea (cred ca in max. o ora putem rezolva problema si nu mai trebuie sa scriem mesaje interminabile care incurca si mai rau situatia
- Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi !
- Singura solutie pt. a incheia aceasta discutie si pt. a lua o hotarire este organizarea unei intilniri undeva intr-un loc mai retras unde putem discuta linistiti si toata lumea isi poate spune parerea sincera fara sa fie contrat sau sa contreze pe cineva (O DEZBATERE CIVILIZATA !)
- Dupa cum ati vazut eu personal nu am fost contra nici unei variante , chiar daca varianta cu 85 ron (vesta cipilica)nu imi era convenabila , motivul !? , eu trebuia sa platesc pt. mine si pt. Cristi N. (170ron) iar bugetul nostru nu e unul stralucitor (intotdeauna ma voi supune majoritatii, dar nu neconditionat ! )
- In alta ordine de idei , avem un tabel al membrilor dar inca nu stim daca toti vor sa ramina in club , va rog pe toti cei ce va regasiti pe acest tabel ca pina simbata viitoare sa confirmati daca ramineti sau nu (scrieti ''prezent in club''), cine nu posteaza acest mesaj in decurs de o saptamina , va fi exclus automat din club , astfel vom avea o lista clara al membrilor.
- Va rog sa propuneti unde si cind sa fie intilnirea (cred ca in max. o ora putem rezolva problema si nu mai trebuie sa scriem mesaje interminabile care incurca si mai rau situatia
- Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
insigne
sper ca nu nimeni suparat pe mine pt treaba cu insigna .....am promis ca ma interesez si asta am facut!si am mai spus ,,nu e batut in cuie,, ca trebe neaparat insigna!!eu o sa ma supun mjoritatii..ca si musti...
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
@ alex_24ARN
Sa nu-ti faci probleme , nimeni nu are sa-ti reproseze ceva , tu ai vrut doar sa ajuti si asta pot sa o confirm si eu , in legatura cu emblema ?, cred ca o taraganam deja de vreo 3 luni , sper s-o rezolvam pi-n la CRACIUN ! , ce sa facem , asa-i neamu nostru , ne place s-o taraganam pina uitam ce-am vrut sa facem
Te saluta cu respect un amnezic !
Sa nu-ti faci probleme , nimeni nu are sa-ti reproseze ceva , tu ai vrut doar sa ajuti si asta pot sa o confirm si eu , in legatura cu emblema ?, cred ca o taraganam deja de vreo 3 luni , sper s-o rezolvam pi-n la CRACIUN ! , ce sa facem , asa-i neamu nostru , ne place s-o taraganam pina uitam ce-am vrut sa facem
Te saluta cu respect un amnezic !
Nagy Victor- moderator
Cam aicea am vrut sa ajung si eu.........de 3 luni tot tragem unii de altii....
Tot asa cum este si o vorba iti respect pararea dar nu ti-o impartasesc, nici mie nu mi-ar fi convenit sa port o insigna de 4-6cm.Dar aici mai este o varianta cine vrea isi face vesta si asa mai departe sau insigna....faceti o lista sa se inscrie lumea sa aflam o data pentru tot deauna cine ce vrea.
Tot asa cum este si o vorba iti respect pararea dar nu ti-o impartasesc, nici mie nu mi-ar fi convenit sa port o insigna de 4-6cm.Dar aici mai este o varianta cine vrea isi face vesta si asa mai departe sau insigna....faceti o lista sa se inscrie lumea sa aflam o data pentru tot deauna cine ce vrea.
unde-i lista?
eu as vrea imprimeu pe vesta care o am si o cipilica si un abtibild pe masina si o insigna si un ecuson si o cravata, un fular, etc...(e doar o gluma deci...hahaha.......)...un pix si o bricheta nu ar merge???
La modul serios:
MIKI - imprimeu pe vesta pe care o am + o cipilica cu emblema.
eu as vrea imprimeu pe vesta care o am si o cipilica si un abtibild pe masina si o insigna si un ecuson si o cravata, un fular, etc...(e doar o gluma deci...hahaha.......)...un pix si o bricheta nu ar merge???
La modul serios:
MIKI - imprimeu pe vesta pe care o am + o cipilica cu emblema.
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
Azi am fost la firma unde s-a confectionat steguletul pt. memoria lui Marius M. , o imprimare pe o vesta sau tricou de aceeasi marime dar fara adresa site-ului ar costa 10ron / imprimeu (simplu , necauciucat), daca se mai adauga si adresa , ar fi pina in 15ron / imprimeu , pe material de culoare inchisa se imprima cu alb , iar pe material de culoare deschisa se face cu negru (sau ce culoare preferati)
Deoarece nimeni nu-si manifesta dorinta de a ne intilni sa discutam problema emblemei , eu si Cristi N. o sa ne facem imprimeurile la aceasta firma , in cazul in care mai doreste cineva , va rog sa ma contactati cit mai repede , saptamina viitoare vreau sa duc banii si obiectele vestimentare la firma (dureaza cam 3 - 4 zile imprimarea , in functie de cite trebuiesc facute )
cei interesati pot trimite un mp , sau ma puteti contacta la nr. - 0770193759 R.D.S. , sau - 0734466653 vodafone
Deoarece nimeni nu-si manifesta dorinta de a ne intilni sa discutam problema emblemei , eu si Cristi N. o sa ne facem imprimeurile la aceasta firma , in cazul in care mai doreste cineva , va rog sa ma contactati cit mai repede , saptamina viitoare vreau sa duc banii si obiectele vestimentare la firma (dureaza cam 3 - 4 zile imprimarea , in functie de cite trebuiesc facute )
cei interesati pot trimite un mp , sau ma puteti contacta la nr. - 0770193759 R.D.S. , sau - 0734466653 vodafone
Nagy Victor- moderator
insigne sau scai?
si cuciucat si fara adresa de site cat e?
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
alex_24ARN a scris:si cuciucat si fara adresa de site cat e?
cauciucat nu am intrebat (am inteles ca se arde materialul )
simplu fara adresa de site imprimat , este 10ron
la dimineata la 8 merg cu Marius la atelier , vino si tu daca poti , la 8 linga centru de calcul
Nagy Victor- moderator
insigne sau scai?
soryy!!sunt pe zi maine... doar poimaine o sa te caut daca am timp!!!ok?si fac de toate marimile?vreau pe sapca vreau pe un tricou pe mai multe lucruri.....cred ca si pe geanta mea de spinning o sa fac una.... mai vad eu tot ce e la vedere....
alex_24ARN a scris:soryy!!sunt pe zi maine... doar poimaine o sa te caut daca am timp!!!ok?si fac de toate marimile?vreau pe sapca vreau pe un tricou pe mai multe lucruri.....cred ca si pe geanta mea de spinning o sa fac una.... mai vad eu tot ce e la vedere....
la dmineata ma interesez si dupa ce vin acasa trec toate detaliile pe acest topic , OK ? (putem merge si poimiine daca vrei , e aproape de mine)
Nagy Victor- moderator
e bun asa ...si eu vreau pe o vesta, pe o cipilica...si mai vad eu pe ce....
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
Tabelul cu cei care opteaza pt. variant cu 15 ron :
- Victor N. - 15ron
- Cristi N. - 15ron
- Marian - 15ron
- Ssebastian - 15ron
- Pescardeclean 15ron
- Aldea Adrian - 15ron
- Marius H. - 15ron
- alex_24ARN -
- Miki - 15ron
- Ariann -
- Misu -
nu mai vrea nimeni imprimeu ?
- Victor N. - 15ron
- Cristi N. - 15ron
- Marian - 15ron
- Ssebastian - 15ron
- Pescardeclean 15ron
- Aldea Adrian - 15ron
- Marius H. - 15ron
- alex_24ARN -
- Miki - 15ron
- Ariann -
- Misu -
nu mai vrea nimeni imprimeu ?
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Vin Sept 25, 2009 9:37 am, editata de 3 ori
Nagy Victor- moderator
si eu vreau...trece-ma pe lista Victor.
insigna sau scai
pune-ma pe lista si pe mine te rog
misu- Numarul mesajelor : 44
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 05/07/2009
Adresa firmei unde se face imprimeul
str, Sfintul Apostol Andrei (fost Progresului)
nr. 2
firma - West Art (in curte prima intare la stinga)
intrati , spuneti ca doriti imprimeu cu ''spinning club Oradea 2009'' si veti fi serviti cu promtitudine !
str, Sfintul Apostol Andrei (fost Progresului)
nr. 2
firma - West Art (in curte prima intare la stinga)
intrati , spuneti ca doriti imprimeu cu ''spinning club Oradea 2009'' si veti fi serviti cu promtitudine !
Nagy Victor- moderator
consider ca se poate inchide acest subiect !
Nagy Victor- moderator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum