editia a - VI - a
+17
Hanumanfish
Istyfishmaster
DAN-DAN
dan_popa
Admin
mariusw
nagy cristian
Adriann
miki
Cristi Balas (GOGU)
marcello
Ionut Erdeli
Ssebastian
Harangus Marius
Marian
alex_24ARN
Nagy Victor
21 participanți
Pagina 8 din 13
Pagina 8 din 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Unde?
EDITIA -a VI-a...
Acum ca sa ajuns in aceasta atmosfera neplacuta ,faptul ca nu poate venii 3 *GENTLEMEN*...DIN MOTIVE DE SERVICIU* am inteles ,intelegem cu totii.
ca si presedinte.propun o noua votare ,si o stabilire unei locatii care sa fie cat de cat aproape de toti,intalnirea ramane in parcarea de langa piata DECEBAL*.
PROPUNEREA MEA: SANT ION cele trei balti,CRISUL.
PS:CE ZICETI DE O PRAJEALA ,CLISA,CARNATI,BERE,PALINKA,SI MULTE ALTELE, SI RADEM UNA BUNA.
LA BOIU MERGEM IN LUNA VIITOARE INAINTE DE MICULAS*
ca si presedinte.propun o noua votare ,si o stabilire unei locatii care sa fie cat de cat aproape de toti,intalnirea ramane in parcarea de langa piata DECEBAL*.
PS:CE ZICETI DE O PRAJEALA ,CLISA,CARNATI,BERE,PALINKA,SI MULTE ALTELE, SI RADEM UNA BUNA.
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Re: editia a - VI - a
tarziu ora 14
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
EDITIA -a VI-a...
OK.@DAN_POPA...TREBUIE SA MERGEM UNDE MERGETI SI VOI...
@ARIANN NU E TARZIU ,NICIODATA ..ajung 5 ore, ca dam si la salau...si facem foc .vom sta in jurul focului .sa vedeti ce poze vor iesii..
@ARIANN NU E TARZIU ,NICIODATA ..ajung 5 ore, ca dam si la salau...si facem foc .vom sta in jurul focului .sa vedeti ce poze vor iesii..
Hanumanfish- moderator
EDITIA -a VI-a...
mergem la balastiera? pe malul celalat?:D:D :"> doar o idee voi hotarati dar ar fi super
mariusw- Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009
...BLA BLA BLA BLA...DACA TRUPA ZICE CA MERGEM CU VOI....ATUNCI MERGEM CU VOI.....CAPISCI?pescardeclean a scris:Sincer imi pare rau ca v-am spus ca nu voi merge la intalnire!
Hanumanfish - cand ai fost la Cupa Salmo noi ne-am vazut de intalnire!
Alex_24ARN - cand o sa iti cada tura in asa fel incat sa nu poti participa, nu vrei sa se tine intalnirea?
mariusw - daca ai avea bacalaureatul iara, si nu ai putea veni, nu ai dori ca noi restul sa ne intalnim?
Restul - daca voi nu ati putea veni .... nu ati vrea ca noi restul sa mergem la intalnire?
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
...locatie aproape....convenabila pt toti...da,la boiu se poate merge inainte de miculas ... ...poate ne da canalul ceva "cadou" (stiucadou) ...zona sintion este frumoasa atunci cind nu ploua...si avem la dispozitie si crisul si baltile....si sintem toti impreunaHanumanfish a scris:Acum ca sa ajuns in aceasta atmosfera neplacuta ,faptul ca nu poate venii 3 *GENTLEMEN*...DIN MOTIVE DE SERVICIU* am inteles ,intelegem cu totii.
Ultima editare efectuata de catre ssebastian in Dum Noi 08, 2009 8:00 am, editata de 1 ori
..draga ALEX_24_ARN...iti spun pt prima si ultima oara...povestirile acestea cu stiuci MARI de pe baltile private tin de managementul acestor balti...atragerea cit mai multor clienti,aici este vb de bani care vor sa-i bage in buzunar administratorii acestor balti, ei nu sint interesati de pescari ci de propriul buzunar...tu crezi ca somnul de 40 kg sau cit a avut ce se zice ca a fost prins pe lacul de la Livada chiar a fost prins ?..povesti...a fost prins in poza...atit. si acest lucru tine tot de acest management al baltilor private...pina cind baltile private de la noi vor urmarii scopul pescarilor (cum sint cele de dincolo de granita) pina atunci se va golii de 15 ori barajul de la tileagd...deci nu trebuie sa punem botul la tot felul de povesti, avem si noi o virsta la care nu mai credem in tot felul de "momeli" aruncate de altii...sper ca nu te superi pe mine dar asta este...the ugly thruthalex_24ARN a scris:umplem balta de la Cetariu?si acolo putem merge si mai tarziu ca e aproape!!!(sper sa nu credeti ca am luat ceva bani pt reclama...!!)dar eu vreau sa prind o stiuca MAARRREEEE!!!
bine ,bine,bine!!!am inteles!!o sa ma duc singurel acolo....
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
EDITIA -a VI-a...
citind aceste randuri de mai sus ma bucura faptul ca sunteti oameni de treaba.sunt onorat ca va cunosc,sper sa ramana aceasta legatura amicala chiar prieteneasca,poate cu totii stim ce inseamna prietenie,de a fi amici,dupa cum ati vazut si dvs ce au sarit baietii,solidaritatea (suna a ca o lozinca comunista)dar au sarit, stiam eu de la inceput ca sunteti cei mai de treaba*meritati titlul de *GENTLEMEN*imi face deosebita placere sa fiu intre voi*
@alex_24ARN ...stiu ca tu doreai mult sa mergem acolo,intradevar sunt stiuci mari acolo,la cetariu*si este o balta frumoasa*
votul este vot baietii au votat canal colector*,dupa cum vezi se schimba repede treaba (in bine) am vazut cat de mult tineti unul la celalalt*
*UNU PENTRU TOTI*TOTI PENTRU UNU*
@alex_24ARN ...stiu ca tu doreai mult sa mergem acolo,intradevar sunt stiuci mari acolo,la cetariu*si este o balta frumoasa*
votul este vot baietii au votat canal colector*,dupa cum vezi se schimba repede treaba (in bine) am vazut cat de mult tineti unul la celalalt*
Hanumanfish- moderator
..en garde, monsieur Hanuman ..OLE!!!!Hanumanfish a scris:citind aceste randuri de mai sus ma bucura faptul ca sunteti oameni de treaba.sunt onorat ca va cunosc,sper sa ramana aceasta legatura amicala chiar prieteneasca,poate cu totii stim ce inseamna prietenie,de a fi amici,dupa cum ati vazut si dvs ce au sarit baietii,solidaritatea (suna a ca o lozinca comunista)dar au sarit, stiam eu de la inceput ca sunteti cei mai de treaba*meritati titlul de *GENTLEMEN*imi face deosebita placere sa fiu intre voi*
Avand in vedere ca anul e pe sfarsite, vremea destul de proasta, ziua scurta si unii dintre baieti mai au si probleme cu timpul liber, stau sa ma intreb de ce n-am putea incerca si intalniri mai dese decat una pe luna. Se poate merge saptamana asta pe locatia misterioasa a lui dan_popa&Co, Santion sau unde-om stabili (macar ajung si eu sa ii strang o mana lui bmjean) si putem incerca tot luna asta si un Boiu, de comun acord. Nu de alta, dar sa nu intram foarte mult in iarna. Studiem prognoza vremii si putem alege un alt week-end din noiembrie. Pe urma, cand iarna iti ingheata firul pe inele, facem "sezatori"... Vandana, Sisi, etc. Cred ca n-ar fi chiar rau sa ne vedem mai des. Voi ce ziceti?
P.S. Discutia care ar putea aparea in ceea ce priveste lipsa de permis a lui Pescardeclean in a pescui pe Colector cred ca o rezolvam. Am vreo doua metode, asa la repezeala. Ori il tin de vorba pe mal, de nici n-o sa-si dea seama ca nu pescuieste, ori vin cu barca, il iau cu mine si ii ofer vaslele
P.S. Discutia care ar putea aparea in ceea ce priveste lipsa de permis a lui Pescardeclean in a pescui pe Colector cred ca o rezolvam. Am vreo doua metode, asa la repezeala. Ori il tin de vorba pe mal, de nici n-o sa-si dea seama ca nu pescuieste, ori vin cu barca, il iau cu mine si ii ofer vaslele
Musti- Numarul mesajelor : 279
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer
EDITIA -a VI-a...
@musti...ce idei bune ai domnule.
mie personal imi convine tot ce ai scris .
mie personal imi convine tot ce ai scris .
Hanumanfish- moderator
Domnilor, vad ca s-au scris romane de aseara incoace! Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si credeti-ma apreciez acest lucru! Cat despre mersul pe Canale, nu ma deranja locatia, cat faptul ca nu aveam cum sa plec cu voi din cauza serviciului!
Intalniri mai dese .... se pot face, eventual de doua ori pe luna!
Despre iesiri de genul Vandana , Sisi, etc., si asta se poate rezolva, dar ar fi bine in timpul saptamanii!
@Musti iti multumesc frumos pentru sugestiile oferite, dintre cele doua as prefera-o pe prima! (ma bucur sa vad ca postezi iar)
Intalniri mai dese .... se pot face, eventual de doua ori pe luna!
Despre iesiri de genul Vandana , Sisi, etc., si asta se poate rezolva, dar ar fi bine in timpul saptamanii!
@Musti iti multumesc frumos pentru sugestiile oferite, dintre cele doua as prefera-o pe prima! (ma bucur sa vad ca postezi iar)
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
de acord maestre Musti
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
ad , avind in vedere ca vine iarna...da putem forta un pic nota si sa facem 2 iesiri in noiembrie ce dracu doar nu sintem finyesi sa nu suportam 2 iesiri...ok de acord...o facem pe prima si tot atunci o programam pe a 2 ...
Cea mai mare captura........va fi postata o saptamana pe pagina principala.....
Ma tot gandesc daca sa vin si eu ca ultima oara cand am facut oferta asta............
Ma tot gandesc daca sa vin si eu ca ultima oara cand am facut oferta asta............
Mare blastamat esti Admin! Hai si tu sa te pot urechea un pic!
EDITIA -a VI-a...
@pescardeclean,@bmjean,@dan_popa,...tot astept sa vad unde anume este locatia secreta si daca putem si noi veni..adica noi toti ,gasca trupa de spinning.?
Hanumanfish- moderator
@hanuman...daca nu se divulga...atunci...ne intilnim cu ei acolo la balstiera la Sintion la cele trei balti...
Sincer cam aceeasi zona o vizam si noi daca nu ploua, iar daca ploua aici prin zona pe langa sau prin Vandana!
EDITIA -a VI-a...
ok am inteles...
la SANTION se intra oricum, este drum pietruit,accesul este foarte bun, ploaia nu este un motiv sa ne opreasca .
la SANTION se intra oricum, este drum pietruit,accesul este foarte bun, ploaia nu este un motiv sa ne opreasca .
Hanumanfish- moderator
...daca nu ne-a oprit la iesirea din editia V nu cred ca ne va opri acum...acolo ii cel mai practicabil drum si chiar practica zona de pescuit pe orice vreme...deci acolo sa fie...SINTIONHanumanfish a scris:ok am inteles...
Gata!eu nu mai vreau sa ma prinda ploaia in Santion....,,prietenii stiu de ce,,!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
...PRIETENII MAI STIU CA TREBUIE SA TE IMBRACI ADEGVAT IN CONDITII METEO NEFAVORABILE....DECI...IMBRACATE ADEGVAT...OK?alex_24ARN a scris:Gata!eu nu mai vreau sa ma prinda ploaia in Santion....,,prietenii stiu de ce,,!!
aşa....şi....unde mergem pana la urma?
şi eu pot abia dupa ora 12.30....din pacate...deci prefer plecarea dupa 13.00 oriunde ar fi....
vin cu maşina şi mai am 4 locuri...
Duminica la 13.00-13.30 eu voi fi in parcare....va aştept....
şi...e buna ideea cu ieşiri in noiembrie...ar mai merge una in 29.11.2009......
şi eu pot abia dupa ora 12.30....din pacate...deci prefer plecarea dupa 13.00 oriunde ar fi....
vin cu maşina şi mai am 4 locuri...
Duminica la 13.00-13.30 eu voi fi in parcare....va aştept....
şi...e buna ideea cu ieşiri in noiembrie...ar mai merge una in 29.11.2009......
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
Pagina 8 din 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Editia a - x - a
» discutii despre ed. a - IX - a
» editia a VII-a SPINNING CLUB
» Editia a - XI - a
» editia a - VIII - a