editia a - VI - a
+17
Hanumanfish
Istyfishmaster
DAN-DAN
dan_popa
Admin
mariusw
nagy cristian
Adriann
miki
Cristi Balas (GOGU)
marcello
Ionut Erdeli
Ssebastian
Harangus Marius
Marian
alex_24ARN
Nagy Victor
21 participanți
Pagina 4 din 13
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Unde?
Re: editia a - VI - a
...eu imi duc un palet cu mine...le paletez direct....are cineva folie de paletizat?Harangus Marius a scris:da ii super barca ,pentru ca sa stivuiesti stiucile in ea!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
EDITIA -a VI-a...
salutare domnilor...unde prinde Hanumanfish stiucile?...mai mult am noroc ,inca nu stiu asa de bine pescuii la stiuca,deci unde le prind ?...pe canalul colector de la Tarian,Giris,Homorog,Roit,Sannicolau Roman,CEFA,TULCA,CIGHID,TAMASDA,BOIU.si inca cateva locatii.
ps:De ce prind..? nu este mare stiinta,doar trebuie sa pescuiesti,cine nu umbla nu are cum prinde.si mai am si un pic de noroc*
de pe mal le prind acum toamna.nu am barca la dispozitie ca sunt prea greu si ar trebuii o barca mare sa ma tine .
ps:De ce prind..? nu este mare stiinta,doar trebuie sa pescuiesti,cine nu umbla nu are cum prinde.si mai am si un pic de noroc*
de pe mal le prind acum toamna.nu am barca la dispozitie ca sunt prea greu si ar trebuii o barca mare sa ma tine .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
eu prefer...orice locatie...
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
nu stiu ce sa intamplt.....pana acum cateva zile toata lumea vroia sa mergem la Cetariu acum......so sucit lumea?
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
hai sa merem macar odata la cetariu....pe canale e plin de hiinar...ce ziceti ???
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
EDITIA -a VI-a...
salutare domnilor .@alex_24ARN eu nu am nimic impotriva sa mergem la cetariu,eu doar incercam sa spun unde am prins stiucile,sa confirm spusele lui @Harangus
Harangus Marius a scris:
mai fratilor voi unde crede-ti ca prinde Hanumanfish stiucile?...pe colector,da trebuie sa fii neaparat meserias.
deci pentru mine locatia cetariu este ok.daca doreste lumea sa mearga in alte locatii,nu ma deranjeaza ,la urma urmei am vazut ca voturile sunt pro si contra.
Harangus Marius a scris:
mai fratilor voi unde crede-ti ca prinde Hanumanfish stiucile?...pe colector,da trebuie sa fii neaparat meserias.
deci pentru mine locatia cetariu este ok.daca doreste lumea sa mearga in alte locatii,nu ma deranjeaza ,la urma urmei am vazut ca voturile sunt pro si contra.
Hanumanfish- moderator
nici eu nu am nimic impotriva cetariului dar as prefera colectorul,zona de la roit,sanicolau,berechiu,cefa
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
si ieri zi azi am prins marlite pe canal.....eu n u mai vreau!!!!!vreau sa prind un peste o stiuca adevarata.........eu mai votez odata pt Cetariu
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
esti un caz fericit!felicitari!
eu as vrea sa prind orice marime doar sa fie fara buze si cu dinti
eu as vrea sa prind orice marime doar sa fie fara buze si cu dinti
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
EDITIA -a VI-a...
domnilor m-ati facut curios.va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna stiuca mai mai....de la 1,5...pana in 3 kg sau mai mare, sau si mai mare, atunci trebuie sa mergem undeva unde sunt stiuci mai mari,din 25 de membri a forumului spinning club ar dori sa prinda cate o stiuca de 2 kg,eu am prins pana acum 5,200 gr .eu as dori sa prinda toata lumea macar una buc.
Hanumanfish- moderator
ok voturile au fost pina azi....voturile au decis...mergem pe colector...cred ca admin poate inchide votul....deci pe 15 noiembrie (duminica) se pleaca la editia a VI a spinning club pe canalul colector... ..56% COLECTOR...44% CETARIU
INCA NU AU VOTAT TOTI......AU VOTAT DOAR 23 CRED CA MAI SUNT IN CLUB......
EU STIU CA SUNTEM VREO 25 DE TOTI....DECI POTI SA INCHIZI !!!SI DACA VOTEAZA INCA DOI CUM VREAU EU(CETARIU) TOT NU SE SCHIMBA NIMIK
Bun , acum ramine sa ne hotarim unde anume pe colector ?
Sa fie accesibil , sa nu fie plin de vegetatie si sa se si prinda ceva !
ps.
in afara de Hanumanfsh nu am vazut pe nimeni sa se laude ca a prins macar o mirluta in ultima luna pe colectoare !
Sa fie accesibil , sa nu fie plin de vegetatie si sa se si prinda ceva !
ps.
in afara de Hanumanfsh nu am vazut pe nimeni sa se laude ca a prins macar o mirluta in ultima luna pe colectoare !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
EDITIA -a VI-a...
zona CIGID*
buna seara domnilori..constat ca votul ramane pentru colector.
de la podul de la cighid accesul drum pietruit pana la podul de peste canal.
stanga podului acces bun distanta pana la confluenta cu un canal 3,5 km.
dreapta podului acces bun distanta pana la stavilar 5,5 km .
zona HOMOROG -TULCA
zona cu acces doar pentru masini inalte,distanta 13,6 km...doar pe jos varianta de la podul TULCA stanga distanta 4 km,dreapta 3,5 km
zona CEFA - SANNICOLAU ROMAN-ROIT,BERECHIU PANA LA PODUL BLAGA.
distanta 6 km.
zona BOIU -TAMASDA distanta pe cele doua maluri pana la al II-lea pod 3+3 km
ps:trebuie sa stiti cateva detalii malurile pe portiuni de 100 -200 m trestie in unele locuri s-au facut intrari care cum,sau portiuni cu acces perfect pana langa mal.
stiucile sunt intre 1,5 pana in 4 kg,alea mai mari nu mananca orice ,important este sa fim toti acolo sa ne simtim bine
buna seara domnilori..constat ca votul ramane pentru colector.
de la podul de la cighid accesul drum pietruit pana la podul de peste canal.
stanga podului acces bun distanta pana la confluenta cu un canal 3,5 km.
dreapta podului acces bun distanta pana la stavilar 5,5 km .
zona HOMOROG -TULCA
zona cu acces doar pentru masini inalte,distanta 13,6 km...doar pe jos varianta de la podul TULCA stanga distanta 4 km,dreapta 3,5 km
zona CEFA - SANNICOLAU ROMAN-ROIT,BERECHIU PANA LA PODUL BLAGA.
distanta 6 km.
zona BOIU -TAMASDA distanta pe cele doua maluri pana la al II-lea pod 3+3 km
ps:trebuie sa stiti cateva detalii malurile pe portiuni de 100 -200 m trestie in unele locuri s-au facut intrari care cum,sau portiuni cu acces perfect pana langa mal.
stiucile sunt intre 1,5 pana in 4 kg,alea mai mari nu mananca orice ,important este sa fim toti acolo sa ne simtim bine
Hanumanfish- moderator
EDITIA -a VI-a...
@alex_ARN...ai dreptate ca nu au votat toti ,lista facuta de @nagy victor ..ca nr acolo figureaza 14 ..cu mine 15...dar totusi voturile au fost de 22 .corect ar fi sa voteze doar cei care si vin,si sunt si membri a *spinning clubului*
Hanumanfish- moderator
Sintem 14 pe tabel si la vot sunt 23 , cum va explicati asta , daca tot nu participati , de ce mai votati? scratch
Cel mai simplu si mai corect era ca in momentul inscrieri , fiecare sa specifice locatia care ii convine Exclamation
foarte bine pusa problema Victor...sunt perfect de acord cu tine......Se voteaza dar nu participa...cum vine asta?asta inseamna ca altii hotarasc in numele nostru!?!?!?!?cati participanti confirmati ai pe lista Victor atatea voturi trebuia sa fie si pe Baremul Voting..Nu e relevant!!!!!!!
Cel mai simplu si mai corect era ca in momentul inscrieri , fiecare sa specifice locatia care ii convine Exclamation
foarte bine pusa problema Victor...sunt perfect de acord cu tine......Se voteaza dar nu participa...cum vine asta?asta inseamna ca altii hotarasc in numele nostru!?!?!?!?cati participanti confirmati ai pe lista Victor atatea voturi trebuia sa fie si pe Baremul Voting..Nu e relevant!!!!!!!
Pescardeclean m-a rugat sa postez in numele lui , datorita faptului ca nu poate pescui pe colectoare , se ofera voluntar ca la aceasta editie sa fie fotoreporterul clubului
Nagy Victor- moderator
mnoah...amu ii amu....care zona?...oricare ar fi, putem pune aia 10 lei care oricum ii dadeam la cetariu , la benzina in caz ca mergem departe...de ex Cighid...sau ...Boiu-Tamasda...zic ca boiu tamasda sau cighid sint variante faine....sau sinicolau cefa...si asta-i faina...
intrebarea ii daca apar si eu din greseala ..........putin probabil..........ma primiti?
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Eu nu stiu aproape nimic despre colectoare , asaca decizia va apartine , eu va urmez pina la capatul pamintului daca e cazul
@ Admine
In primul rind trebuie sa ajungi acasa , vedem noi dupa aia daca te primim ori ba
@ Admine
In primul rind trebuie sa ajungi acasa , vedem noi dupa aia daca te primim ori ba
Nagy Victor- moderator
dak e cazul cu Tamasda pe Colector ... nu este si cris in zona aia?)) dar sa nu ne abatem.. poate e ca si la GIris :D:D
mariusw- Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009
Cine a zis ca nu sa auzit sa se prinde pe colektor marlita?!eu am 6 in 2 zile si atakuri vreo 6 din care 2 mamici...poate sunt eu vinovat ca am folosit lingura potrivita.....berti 4g ...dar nu ziceti la nimeni e sekretul nostru..
ARN ...cat ai luat pentru reclama facuta la Berti?
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Editia a - x - a
» discutii despre ed. a - IX - a
» editia a VII-a SPINNING CLUB
» Editia a - XI - a
» editia a - VIII - a