voblere,lingurite,twistere,etc
+30
Istyfishmaster
jacks
Tibi-CPO
Ovi_1919
Adriann
marius
razvan10
zsolty
mariusw
alex_24ARN
PETER
miki
nagy cristian
aldea adrian
erdeid_76
bmjean
dan_popa
szabi1
tomi
Ssebastian
szoke szabolcs
Ionut Erdeli
Nagy Victor
DAN-DAN
tIbI_iosIA
Marian
paul15
Admin
Hanumanfish
Harangus Marius
34 participanți
Pagina 1 din 22
Pagina 1 din 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
voblere,lingurite,twistere,etc
ce zice-ti n-ar fi interesant sa discutam putin de artificiale? sa vedem care sunt cele mai prinzatoare ,eventual poze...
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
Re: voblere,lingurite,twistere,etc
buna....
esti online...
esti online...
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Hmmm... imi vine sa scriu romane dar nu imi permite timpul
Voblerele mele preferate.
La clean-preferatul meu este salmo hornet gt.
Un vobler care poate fi tras intre ape pe suprafata cu diverse greutati si marimi pe cris este cel mai bun vobler parerea mea.Rar am prins cu el clean sub 800gr.
La stiuca-preferatul meu este salmo slider rsh
Un vobler cu miscari energice pe placul stiucilor mari care se lasa greu pacalite,poate fi tras in absolut orice combinatie,se va comporta la fel.
La avat-salmo thrill desi nu l-am incercat nici o data am auzit ca este spaima avatilor anul acesta sigur il voi incerca.
Linguritele mele preferate.
O lingurita univarsala care prinde orice tip de peste asta depinzand si de marimea linguritei este gama de lingurite rotative dam effzet usor de gasit in orice magazin oradean.
La stiuca de departe cea mai tare lingurita este gipo dolinger valabila atat in varianta normala cat si cea antibradis,foarte eficienta in apele cu mult bradis cum ar fi canalele colectoare.
Voblerele mele preferate.
La clean-preferatul meu este salmo hornet gt.
Un vobler care poate fi tras intre ape pe suprafata cu diverse greutati si marimi pe cris este cel mai bun vobler parerea mea.Rar am prins cu el clean sub 800gr.
La stiuca-preferatul meu este salmo slider rsh
Un vobler cu miscari energice pe placul stiucilor mari care se lasa greu pacalite,poate fi tras in absolut orice combinatie,se va comporta la fel.
La avat-salmo thrill desi nu l-am incercat nici o data am auzit ca este spaima avatilor anul acesta sigur il voi incerca.
Linguritele mele preferate.
O lingurita univarsala care prinde orice tip de peste asta depinzand si de marimea linguritei este gama de lingurite rotative dam effzet usor de gasit in orice magazin oradean.
La stiuca de departe cea mai tare lingurita este gipo dolinger valabila atat in varianta normala cat si cea antibradis,foarte eficienta in apele cu mult bradis cum ar fi canalele colectoare.
cum se numeste acest vobler??/
paul15- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 28
Localizare : Sacadat
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 24/02/2009
asa se numeste
acest wobbler....se numeste...bullhead......neogobius fluviatilis...cu acest peste seamana..care traieste pe fundul raurilor...exemplar:4 cm 5cm...din pacate mai rar am prins si de 6 cm...subspeciile..ca numar 5..neogobius gymnotrachelus(csupasztorku geb).racer goby...neogobius kessleri..(kessleri geb)neogobius melanostomus(fekete szaju geb) neogobius syrman(szirman geb)...deci in general aceste mici vietzuitoare traiesc pe fundul raurilor...preferat de rapitor...de salau..mreana...clean...in paranteza am scris numele..in limba maghiara...dar cel mai preferat si mai asemanator..si care ai place cleanului..este Eviota sigillata(pugmy goby)in engleza....si mai este dar in lacuri..murgoiul baltzat..Pseudorasbora parva..stone moroko...asta in cazul daca ajunge in balta..baltzi..si ajunge...va fi preferatul bibanului..a cleanului..si a crapului....dar adevaratul..si neinlocuitull ...si daca imi permitetzi...mai este unul..cel mai popular la noi..gobio albinnatus...si inca unul popular..gobio uranoscopus...seamana cu porcusorul.......hanumanfish
Hanumanfish- moderator
re:voblere,lingurite,twistere...
a raspuns cum nu se poate mai bine HANUMANFISH si cu aceasta ocazie il salut cu respect pe unul din cei mai mari spinningari din judet de la care avem ceva de invatat.eu personal sunt incepator in spinning dar cum totul are un inceput va spun ca la mine "injectia" a fost un salau de 8 kg.nu are rost sa va spun ca l-am urmarit o saptamana ca nu este asa ,ci l-am prins intimplator dar afost pestele care m-a hotarit...SPINNING...asta-i tehnica ce vreau...[img][/img].poate ca n-ar fi rau daca sunt mai multi pasionati sa facem un concurs sau mai bine zis o iesire la spinning din care zic eu fiecare are ceva de invatat!
re:voblere...
un vobler de la SHAKESPEARE care prinde bine avat si clean si nu este scump,cam 11 ron(real,selgros)[img][/img]
re:voblere...
daca tot vorbim de voblere stim cu totii ca nu sunt tocmai ieftine si din acest motiv eu m-am gandit sa caut ceva dezgatatoare de vobler pe internet si am gasit ceva modele pe care mi le-am confectionat si am mai conceput cateva imaginindu-mi multitudinea de obiecte care pot fi in apa(crengi,saci,etc)postez cateva aici cu mentiunea ca nu garanteaza 100% recuperarea voblerului.in cazul meu procentul este de 60-70%,depinde de distanta la care s-a agatat,cu cat este mai departe scad sansele... oricum sunt multe variante in care se poate agata un vobler asa ca...[img][/img]
Ultima editare efectuata de catre Harangus Marius in Vin Apr 03, 2009 5:41 pm, editata de 1 ori
multumesc pentru apreciere! unele dintre dezgatatoare le-am conceput chiar eu prin diverse experimente(vobler agatat intr-o creanga la oareare distanta de sol sau agatat intr-o carpa la nivelul solului),asa au aparut diversele unghiuri.daca ne intilnim cu ceva ocazie iti fac cadou o sfoara buna zic eu.ar fi interesanta o iesire la un spinning...cu stima!
chiar cautam scheme de dezgatatoare.. am mai vazut pe ceva site mai demult da nu mai stiam site`u...
Marian- Numarul mesajelor : 159
Varsta : 34
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 10/03/2009
in perioada asta cu ce ar trebui sa caut rapitorii
in perioada asta este prohibrite la rapitori ... si ceva informatii despre volblerul Rapala Skitter Pop - 5.1 cm care a incercat acest vobler si a avut rezultate?? sa stiu ca are rost sa dau bani pe el sau nu .. am vazut un filmulet in care pescuiau cu acest tip de volber si am remarcat rezultate bune ..
tIbI_iosIA- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 33
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 09/02/2009
o fi prohibitie la stiuca dar nu si la restul rapitorilor
voblere Pop
E bun si Rapala dar pt.inceput iti recomand cele (made in china):5 -6 cm ,ieftine si in diverse culori, din piata.Personal am facut ,,spectacol,, anul trecut la clean iar pe ape putin adanci pune struna,intra stucatIbI_iosIA a scris:in perioada asta este prohibrite la rapitori ... si ceva informatii despre volblerul Rapala Skitter Pop - 5.1 cm care a incercat acest vobler si a avut rezultate?? sa stiu ca are rost sa dau bani pe el sau nu .. am vazut un filmulet in care pescuiau cu acest tip de volber si am remarcat rezultate bune ..
DAN-DAN- Numarul mesajelor : 35
Localizare : oradea
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009
Domnul hanumanfish inca o data nu ne-a ramas dator si ne-a oferit cateva poze eu am ramas socat cat poate un om sa colectioneze.
Voblere:
Gume:
Lingurite:
Si acum marele final..........
Voblere:
Gume:
Lingurite:
Si acum marele final..........
ZI DE ZI IMI DAU SEAMA CA NU STIU MULTE DESPRE RAPITORI...motto:NOROCUL SI UN BAT BUN SI FIR SI NALUCA BUNA BATE ORICE *IDEE*"
C
Ultima editare efectuata de catre Hanumanfish in Dum Ian 03, 2010 5:16 pm, editata de 3 ori
Hanumanfish- moderator
Ipresionant si in acelas timp , adevarat !
ZOLI , MULTUMESC PENTRU ACESTE RINDURI !
ZOLI , MULTUMESC PENTRU ACESTE RINDURI !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Felicitari Hanumanfish pentru randuri desi nu sunt ochi si dinti pe spinning imi place foarte mut ce scrii tine-o tot asa.
p.s. daca ai vreodata ocazia la o televiziune nu o rata.
p.s. daca ai vreodata ocazia la o televiziune nu o rata.
impresionanta colectie,frumoase cuvinte si cat se poate de experimentate...toata stima! sper ca intr-o zi sa pot spune aceleasi lucruri!
foarte frumoase cuvintele si impresionanta colectie
sunt sigur ca dupa ce prind prima stiuca,o sa pot zice si io asta.Pana atunci,o sa o caut in continuare.Si apropo,FRUMOASE cuvinte.
daca o prinzi , sa-i faci poza si aratane-o si nouaSime Paul a scris:sunt sigur ca dupa ce prind prima stiuca,o sa pot zice si io asta.Pana atunci,o sa o caut in continuare.Si apropo,FRUMOASE cuvinte.
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
cu siguranta!!!
Pagina 1 din 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Subiecte similare
» cateva lingurite si voblere
» twistere chinezesti