icre de stiuca
Pagina 1 din 1
icre de stiuca
se iau cele doua batoane de icre din stiuca,se curata foarte bine de pielita,eu le scot cu o lingura sau cu dosul unui cutit,sa aveti grija sa nu ramana nimic din pielita,se pune sare si se lasa la rece minim 1 ora,dupa care se stoarce zeama dintr-o jumatate de lamaie potrivita,luati din icre o lingura mare si le pune-ti separat,apoi incepe-ti sa le face-ti maioneza.nu pune-ti foarte mult ulei ci doar pana se ingroasa maioneza,se curata o ceapa care se taie bucati si se trece prin aparatul de facut mujdei,dar nu storce-ti direct peste icre ci lasa-ti zeama din ceapa sa curga in alt loc pentru ca altfel vi se subtiaza salata de icre.acum urmeaza sa introduce-ti icrele care le-ati scos la inceput pentru ca astea dau frumusetea salatei(se vor vedea intregi in salata)
pofta buna !
pofta buna !
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
Subiecte similare
» icre de scobar
» STIUCI PE CANAL COLECTOR GIRISU DE CRIS
» Stiuca.......rapitorul suprem
» LAC Santimbreu
» stiuca
» STIUCI PE CANAL COLECTOR GIRISU DE CRIS
» Stiuca.......rapitorul suprem
» LAC Santimbreu
» stiuca
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum