Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți

Pagina 6 din 16 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Urmatorul

In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 6 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Adriann Mar Dec 08, 2009 9:00 pm

Rog pe Admin sa stearga topicul creat de Victor special pentru ARN....Ala cu Templieru&ariann(nu am nimic de impartit sau de injumatatit cu ARN....daca are ceva de zis sa sune,nu sa creeze polemici) alien alien
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 6 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Nagy Victor Mar Dec 08, 2009 9:18 pm

Ariann a scris:
nagy cristian a scris:@ Musti

La revedere , sper sa ne revedem cit mai repede Sad

@Ariann

care forum s-a blocat ? Shocked scratch
Discutiile despre C&R

acest subiect a fost inchis temporar (24 de ore)

miine de la ora 19:30 va fi redeschis (nu cred ca e dictatura) gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 08, 2009 9:20 pm

nici eu nu cred ca este dictatura....s-a cam depasit cu mult subiectul...de acum inainte ORICEPOSTARE CARE NU ARE LEGATURA STRICT CU SUBIECTUL, VA FI STEARSA INDIFERENT DE CINE ESTE POSTATA SAU CE VREA SA SPUNA PRIN ACEA POSTARE
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Dec 08, 2009 9:27 pm

Stiu ca unora nu le convine comportamentul meu (nici mie), dar este in joc Cuvintul Meu si nu am de gind sa-l INCALC , pentru nimic in lume Exclamation gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mier Dec 09, 2009 5:47 pm

Victor,Sebastien...Deschide-ti topicul C&R...de ce nu lasa-ti lumea sa isi spuna parerea?Au fost multe postari pertinente.Ca s-a ajuns unde s-a ajuns nu cred ca asta e solutia.Faceti ce vreti,dar mii se pare aiurea sa nu lasam membri sa isi spuna parerea!!!!!
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mier Dec 09, 2009 6:10 pm

Ariann a scris:Victor,Sebastien...Deschide-ti topicul C&R...de ce nu lasa-ti lumea sa isi spuna parerea?Au fost multe postari pertinente.Ca s-a ajuns unde s-a ajuns nu cred ca asta e solutia.Faceti ce vreti,dar mii se pare aiurea sa nu lasam membri sa isi spuna parerea!!!!!

La ora 19:30 , trecute FIX , SE DESCHIDE !

deja va maninca limba (degetele) !? Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Dec 09, 2009 6:49 pm

Ariann a scris:Victor,Sebastien...Deschide-ti topicul C&R...de ce nu lasa-ti lumea sa isi spuna parerea?Au fost multe postari pertinente.Ca s-a ajuns unde s-a ajuns nu cred ca asta e solutia.Faceti ce vreti,dar mii se pare aiurea sa nu lasam membri sa isi spuna parerea!!!!!
...nu pot incalca o hotarire a altui moderator... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation...in momentul in care se va trece iar la atacuri si polemici care depasesc subiectul , iar se va inchide...tot asa, nu ne este greu sa apasam pe buton.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ultima editare efectuata de catre ssebastian in Mier Dec 09, 2009 6:51 pm, editata de 2 ori
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mier Dec 09, 2009 6:50 pm

@ ARIANN

Mai rezisti !? Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mier Dec 09, 2009 6:53 pm

Nu e pentru mine Victor,ci pentru restul membrilor!!!!
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 15, 2009 1:00 pm

subiectul PLUTE din topicul STATIONAR, postat de PETER a fost sters...motivul...spam....
@PETER, mare atentie...merci de intelegere Exclamation Exclamation Exclamation gentleman gentleman
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Dec 15, 2009 1:11 pm

Poate ar trebui deschisa o rubrica de DIVERSE sau RECLAME , unde sa nu incalcam regulamentul atunci cind postam astfel de mesaje . (am vazut asa ceva si pe alte site uri)
Admin ar putea sa ne spuna daca e posibil sau nu ! (sa nu incalcam vre-o regula !)
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Dec 15, 2009 5:49 pm

@domnilor moderatori
nu ma deranjeaza reclama atata timp cat nu este in scop comercial........
Adica cand intra cineva pe forum numai sa isi faca reclama sau sfantu petru mai stie....
de exemplu reclame de genul cu asta am prins le accept.........nu accept.......hai la magazinu asta ca avem 1000 de voblere.......de toate culorile si marimile...... Cool
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Vin Dec 18, 2009 8:52 pm

Acest post intra la capitolul observatii! Imi poate explica cineva ce se intampla cu forumul asta? Toate forumurile de pescuit pe care intru vuiesc de topicuri interesante si postari peste postari .... aici, pauza aproape totala! Alte dati, toate forumurile pauza, asta e plin de postari noi! Niciodata nu coincid fazele din acesta cu celelalte! Poate imi poate explica cineva motivele!? Question

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Vin Dec 18, 2009 8:56 pm

Mai am o nelamurire! Ce inseamna SPAM? Vreau sa devin moderator si ar fi bine sa stiu! Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Vin Dec 18, 2009 9:26 pm

Eu vreau sa fiu administrator si tot nu stiu..... Twisted Evil
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Vin Dec 18, 2009 10:24 pm

doamnelor, domnilor ......pescardeclean........spamul este reclama in masa........in limbajul popular intra un destept pe 10000 de forumuri bloguri si isi face reclama la diverse produse etc.
S-a inteles sau vreti sa scriu 3 romane despre spam? Laughing
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 19, 2009 6:36 am

Admin a scris:doamnelor, domnilor ......pescardeclean........spamul este reclama in masa........in limbajul popular intra un destept pe 10000 de forumuri bloguri si isi face reclama la diverse produse etc.
S-a inteles sau vreti sa scriu 3 romane despre spam? Laughing
....doamnelor???
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 6 Empty observatii, critici si etc...

Mesaj  biban solzos Sam Dec 19, 2009 6:51 am

da , ingerasul meu pazitor, aveti si doua ..... intre voi, dar admin-ul, ca sef ce se respecta, ca un gentlemen, le-a numit "doamne"...mai invata sa te porti cu doamnele, ca nu te mai recunosc de "....pazitor"....
biban solzos
biban solzos

Numarul mesajelor : 29
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 19, 2009 7:15 am

biban solzos a scris:da , ingerasul meu pazitor, aveti si doua curve intre voi, dar admin-ul, ca sef ce se respecta, ca un gentlemen, le-a numit "doamne"...mai invata sa te porti cu doamnele, ca nu te mai recunosc de "....pazitor"....
Laughing Laughing ...imi place cind imi vorbesti murdar... I love you I love you I love you
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 6 Empty observatii.....etc

Mesaj  biban solzos Sam Dec 19, 2009 7:21 am

perversule... si te dai familist ....
biban solzos
biban solzos

Numarul mesajelor : 29
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Dec 19, 2009 8:19 am

bibane ai grija la limbaj........ultimu avertisment
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 19, 2009 8:32 am

utilizatorul @chef a fost eliminat,pe motiv de spam... Twisted Evil
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Adriann Sam Dec 19, 2009 8:08 pm

Propun pentru moderatorii forumului sa deschida un topic cu pestii care sunt interzisi de pescuit si daca se poate si cate o poza la fiecare specie nu ar fii rau.In scop informativ pentru toata lumea!Cu respect Ariann!! santa santa
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Dec 19, 2009 10:04 pm

Ariann, vezi ca fiecare utilizator poate deschide topicuri noi! Eu as propune ca sa fii tu cel care deschide topicul respectiv! Ce zici? Se poate? Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 19, 2009 10:07 pm

pescardeclean a scris:Ariann, vezi ca fiecare utilizator poate deschide topicuri noi! Eu as propune ca sa fii tu cel care deschide topicul respectiv! Ce zici? Se poate? Laughing
...PROPUN CA ACEST TOPIC SA FIE DESCHIS DE ARRIAN...SI POSTAREA TUTUROR PESTILOR INTERZISI LA PESCUITUL SPORTIV...NUME POPULAR, DENUMIRE STIINTIFICA, FAMILIA DIN CARE FAC PARTE ...AREALUL DE RASPINDIRE...REPRODUCEREA..ALAPTAREA ALEVINILOR...SI BINE INTELES FOTOGRAFIE INTELIGIBILA
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 16 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum