mreana
+22
razvan10
ionut
klau_0588
nihilum
Barbu Vasile
Chelu
MeHigh
mariusw
cristi
alex_24ARN
davidco_m
Ssebastian
Florin Tinel
marius
zsolty
vali_z
mausica
Hanumanfish
waggling carp
manu
RaduDan
szoke szabolcs
26 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: mreana
MINCIUNI?cristi a scris:mreana aia a fost cat vrem noi de mare,eu cred ca tu esti cel care scrie minciuni pe acest forum si se baga in seama neintrebat ca si ............alex_24ARN a scris:TOTUSI.....
MREANA AIA CAT A FOST DE MARE?
AVETI SI VOI DE CINE VA LEGA ..........
SCRIETI VOI MINCIUNILE VOASTE PE FORUMUL ASTA ........
AVETI ADMIN SI MODERATORI CARE VA PERMIT ASA CEVA!!!!
AS VREA SA VAD O POSTARE IN CARE AM MINTIT!!!
CE SA MINT?PE CINE SA MINT?CE ROST ARE SA MINT?
CHIAR AS FI CURIOS SA VAD DACA GASESTI CEVA.............IAR DACA GASESTI CHIAR TE ROG SA O POSTEZI PE AICI PE FORUM SI EU VOI RECUNOASTE DACA E ASA!!!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
fratilor,
mai lasati-le naibi de certuri si polemici deoarece stiti bine ca nu o sa ajungeti nicaieri...
mai lasati-le naibi de certuri si polemici deoarece stiti bine ca nu o sa ajungeti nicaieri...
manu- Numarul mesajelor : 250
Varsta : 42
Localizare : arad
Ocupatia : la peste
Data de inscriere : 12/06/2009
MREANA
Perfect de acord cu tine , dar ca sa te si felicit, te rog sa-i invetzi pe cei trei spiridushi cum se fac niste poze adevarate cu peshtii capturati,shi, pe MP da-le nishte lectzii de modestie.....Au maaaare nevoie, crede-ma!manu a scris:fratilor,
PS:de ce la pozele postate de tine n-a comentat nimeni, dimpotriva ! Manule, pare-se ca nu conteaza peshtele prins, ci pescarul care-l prinde.Cine shtie respecta pe cei din jur, are parte de respect...corect? Toata stima pt un adevarat pescar!!
Barbu Vasile- Numarul mesajelor : 25
Localizare : Oradea
Ocupatia : semipescar
Data de inscriere : 19/03/2010
@barbu vasile,
te mananca limba gustere cine plm tea pus sa comentezi vreo poza,sari in cris sa te duca apa daca nu ai ce face, tu ai fost cel care ai inceput sa comentezi,ce tot bati din p.......a aia de gura atata, ce nu iti convine? noi macar am postat ceva dar tu nici macar mutra nu ti-ai postato
te mananca limba gustere cine plm tea pus sa comentezi vreo poza,sari in cris sa te duca apa daca nu ai ce face, tu ai fost cel care ai inceput sa comentezi,ce tot bati din p.......a aia de gura atata, ce nu iti convine? noi macar am postat ceva dar tu nici macar mutra nu ti-ai postato
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/11/2009
MREANA
cristi a scris:@barbu vasile,
Te salut pt ultima data. Faceam abstractzie shi de chestia cu lanul de canepa, shi de limbajul folosit anterior.Se pare ca din 4, 3 am reushit sa trecem peste nervi shi toate cele, shi dupa ce-a spus fiecare ce are de spus, sa ne cam fie rushine de parerea celorlalti ....si parea incheiata povestea pe forum. Tu chiar nu eshti constient ca nu intereseaza pe nimeni treburile astea? Te mai salut o data, shi eshti liber sa foloshesti ce limbaj vrei.
ps: pst,auzi, sa nu traieshti cumva cu impresia ca tremur!
Barbu Vasile- Numarul mesajelor : 25
Ocupatia : semipescar
Data de inscriere : 19/03/2010
tremurici,tu nu poti sa imi spui mie ce limbaj sa folosesc,sper sa nu uiti ca tu ai fost cel care te-ai bagat bagat in seama si sper sa folosesti de azi inainte un singur nick.adioBarbu Vasile a scris:cristi a scris:@barbu vasile,
Te salut pt ultima data. Faceam abstractzie shi de chestia cu lanul de canepa, shi de limbajul folosit anterior.Se pare ca din 4, 3 am reushit sa trecem peste nervi shi toate cele, shi dupa ce-a spus fiecare ce are de spus, sa ne cam fie rushine de parerea celorlalti ....si parea incheiata povestea pe forum. Tu chiar nu eshti constient ca nu intereseaza pe nimeni treburile astea? Te mai salut o data, shi eshti liber sa foloshesti ce limbaj vrei.
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 28/11/2009
cocalarule,posteaza tu niste poze si dupa aceea mai discutam Aristotel al fotografieiBarbu Vasile a scris:Perfect de acord cu tine , dar ca sa te si felicit, te rog sa-i invetzi pe cei trei spiridushi cum se fac niste poze adevarate cu peshtii capturati,shi, pe MP da-le nishte lectzii de modestie.....Au maaaare nevoie, crede-ma!manu a scris:fratilor,
PS:de ce la pozele postate de tine n-a comentat nimeni, dimpotriva ! Manule, pare-se ca nu conteaza peshtele prins, ci pescarul care-l prinde.Cine shtie respecta pe cei din jur, are parte de respect...corect? Toata stima pt un adevarat pescar!!
Chelu- Numarul mesajelor : 102
Varsta : 44
Data de inscriere : 31/01/2009
mai pune o pereche de pantaloni pe tine ca ti se vad frunzele de la morcov cum i-ti ies din..................Barbu Vasile a scris:cristi a scris:@barbu vasile,
Chelu- Numarul mesajelor : 102
Varsta : 44
Data de inscriere : 31/01/2009
[img][/img]
mausica- Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010
alte surori... [img][/img]
unde ai prins mrenele?mausica a scris:alte surori... [img][/img]
klau_0588- Numarul mesajelor : 34
Varsta : 36
Ocupatia : pescar...amator
Data de inscriere : 17/08/2010
zona cheresig
...ms...chiar asa ingust sa fie crisul akolo?mausica a scris:zona cheresig
ingust ca ingust dar.....sa vezi ce adanc e......5-8m
mreana
Sta scobaru si mreana la asa adancime?
MeHigh- Numarul mesajelor : 89
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA
Ocupatia : INGINER
Data de inscriere : 30/01/2010
felicitari Frumosi pestii. Ce fel de nada si ce montura ai folosit?
vali_z- Numarul mesajelor : 56
Varsta : 45
Localizare : Beius
Ocupatia : Pescar de duminica
Data de inscriere : 21/06/2010
in gropane e locul preferat de mrenele si cobarii mariMeHigh a scris:Sta scobaru si mreana la asa adancime?
ms,ca si nada am folosit benzar scobar+parmezan(top-mix)+aditiv lichid de cascaval+viermi opariti(0.500l).cat despre montura....e clasica..fir principal,cosulet(60g) si forfac(11,7),iar carligul drennen carbon fedeer nr 12
mreana
mausica a scris:in gropane e locul preferat de mrenele si cobarii mariMeHigh a scris:Sta scobaru si mreana la asa adancime?
Ciudat, eu cele mai mari bucati de mrene (in jur de 2 kg) le-am prins in apa care nu depasea 1,5 m.(Poate nu stiu eu sa pescuiesc in apa foarte adanca )
MeHigh- Numarul mesajelor : 89
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA
Ocupatia : INGINER
Data de inscriere : 30/01/2010
nu e obligatoriu ca mreana sa o prinzi doar pe apa adanca.......la fel de bine poti sa o prinzi si pe apa de 1,5m cum zici tu. azi am facut iar o iesire insa a fost o vreme...urata rau cu vant puternic,in fine am luat 2 mrene(2,200 si 1,300)plus 2 rupturi,asta in doar 2 ore de pescuit.poze...am facut cu tel doar insa nu am cablu momentan dar urmeaza sa le pun
felicitari mausica...faine mrene...
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
ms,dar se poate si mai bine cred eu oricum de abia de acum incepe sezonul mrenelor asa ca....timp este doar trebuie cautate
azi am facut o alta iesire...ploaia mi-ai dat batai de cap...insa cu toate astea..am luat 2 mrene(1,200 si 1,800kg)si 1 scobar(1,480kg).urmeaza sa postez pozele zilele astea(cele de ieri si de azi )
...chiar vroiam sa ies si eu azi inkol...dar knd am vazut timpul....mausica a scris:azi am facut o alta iesire...ploaia mi-ai dat batai de cap...insa cu toate astea..am luat 2 mrene(1,200 si 1,800kg)si 1 scobar(1,480kg).urmeaza sa postez pozele zilele astea(cele de ieri si de azi )
de rahat vremea...