Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

+45
pesccar
catalin17
CosmYn
razvan10
mausica
jjanos94
Florin Tinel
G3nius3d
Cata Procarp
MIHNEA FLORIN
szabi1
marvin
Paul
Nagy Norbert
davidco_m
biban solzos
Marian
Ile Marcel
marius
cristi
mariusw
waggling carp
clau_fisch
Istyfishmaster
paul15
Adriann
Ionut Erdeli
Romeo
nimitz
aldea adrian
Harangus Marius
tIbI_iosIA
manu
tomi
szoke szabolcs
nagy cristian
alex_24ARN
Musti
miki
Nagy Victor
cuby
Ssebastian
Admin
zsolty
Hanumanfish
49 participanți

Pagina 7 din 25 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Urmatorul

In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 7 Empty comentarii despre poze

Mesaj  Hanumanfish Lun Noi 09, 2009 9:12 pm

alex_ARN ..nu inteleg ..ce sticla nu da bine pe ce?
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 7 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  alex_24ARN Lun Noi 09, 2009 9:15 pm

asa se zice!!nu arata fain!!nu da bine pe sticla!!intelegi?
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 7 Empty comentarii despre poze

Mesaj  Hanumanfish Lun Noi 09, 2009 9:24 pm

inteleg ce zici,nu inteleg aluzia,omul are permis si dreptul la 5 kg,si le pune in chiuveta ,sa nu le puna in vana.sau cum fac unii ca le da la pisici.de ceva trebuia sa va legati.pe nedrept!...la faza asta nu ai dreptate! @pescardeclean a recunoscut ca nu cunoaste pestii ! acolo nu sunt subdimensionali nici scobarul nici babusca*si nici macar 5 kg nu are! daca va legati poze -analizati intai ,dupa care sa veniti cu criterii serioase si cunoscatori ai speciilor! speciile in chiuveta scobar* 20 cm babusca 15 cm .daca va deranjeaza ca pun poze spunetim ca le sterg si pe alea care au fost puse de mine pana acum! eu tot trebuie sa dau explicatii la oameni care nu cunosc speciile! si dimensiunile minime legale admise!
! aplauze
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 7 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Noi 09, 2009 9:35 pm

Stimabile, nu te supara, mai zicem si noi, dar cine ar mai pune poze daca nu ai fi tu? Am scris si ca si o gluma acolo, nu olua asa in serios! Stii ca te iubim! Esti maestrul nostru! Live long and prosper! cheers

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Noi 09, 2009 9:38 pm

domnule @hanuman tu chiar esti supart pe mine!? pe mine nu ma deranjat ca ai pus poze,chiar i-mi plac toate pozele postate de tine (aproape toate)da alea facute in natura mai mult nu in chiuveta!!!sper sa ma intelegi!!
alex_24ARN
alex_24ARN

Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Noi 09, 2009 9:41 pm

@Alex24Arn, cere-ti scuze imediat si te rog sa studiezi topicul legislatie in ale pescuitului, acolo gasesti speciile de pesti de la noi si dimensiunile legale! Twisted Evil

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Noi 09, 2009 9:47 pm

bine!!i-mi cer scuze!!dar pt ce?nu pot sa i-mi spun parerea?
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Noi 10, 2009 7:51 am

OK...CEI MULT II MULT...@peascardeclean si @alex_24_arn....fiecare aveti zece bice peste spate dupa care va arunc in groapa cu lei sa va linga leii ranile singerinde...muhahahahah Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..cind mai faceti glume si vreti ca omul sa inteleaga , postati si emoticoanele aferente( Very Happy , Laughing , Razz ).....iar daca nu va convine cine ce prinde si duce acasa nu aveti decit sa iesiti in strada si sa protestati cu pancarde scrise pe cearsaf...ok? Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Noi 10, 2009 7:58 am

ok
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Noi 10, 2009 11:33 am

ssebastian a scris:OK...CEI MULT II MULT...@peascardeclean si @alex_24_arn....fiecare aveti zece bice peste spate dupa care va arunc in groapa cu lei sa va linga leii ranile singerinde...muhahahahah Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..cind mai faceti glume si vreti ca omul sa inteleaga , postati si emoticoanele aferente( Very Happy , Laughing , Razz ).....iar daca nu va convine cine ce prinde si duce acasa nu aveti decit sa iesiti in strada si sa protestati cu pancarde scrise pe cearsaf...ok? Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Asa e bine?
@Hanumanfish - erau niste glume, imi lipseste topicul meu cu "Am chef de cearta"
@Alex22abc - era tot o gluma treaba cu "cere-ti scuze imediat si te rog sa studiezi topicul legislatie in ale pescuitului"!
E cam greu sa se supere cineva pentru asa ceva nu? Sper ca suntem cu totii oameni cu un dezvoltat simt al umorului pentru a nu ne simti lezati de asa ceva!
PS: Mie imi lipseste in totalitate (simtul umorului) asa ca aveti grija! Laughing Laughing Twisted Evil

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Noi 10, 2009 12:29 pm

alex_24ARN Ieri la 8:23 pm
DE CAND IS NU AM VAZUT ASA CEVA!!DEAIA ZICEAM CA IS AVIOANE PT MINE Very Happy Very Happy

zsolty Ieri la 10:00 pm
incearca acuma sa mai prinzi

-------------------------------------------

AVETI DE GIND SA-MI PUNETI RABDARE LA INCERCARE
Exclamation Exclamation Exclamation Twisted Evil
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Noi 10, 2009 12:46 pm

nu m-am suparat asa de tare,mi-a trecut,deci @alex_ARN (TEMPLIERUL) vezi ca templierii aveau principii bine fondate pe lupta cu 6 oameni pregatiti* erau invincibil* Very Happy
@pescardeclean* nu ma supar ,si nu doresc ca toti membri a spinning clubului sa cunoasca speciile de pesti*(inca nu ) Laughing
imi trece repede,tot ce am dorit sa spun ,@ssebastian a explicat esenta .
ps:in viitor pun o poza despre un pescar,care prinde diferite specii,cum pun poza si nu ai place cuiva,automat primeste critica,poate in viitor nu vor dori sa puna poze fiindca se vor teme critica,propunerea mea este ca un pescar trebuie invatat subtil, oamenii sunt sensibili,propun sa-i lasam sa vina intre noi fara sa-i criticam,si sa recunoastem ca oamenii duc acasa capturile,ca le pune in lighean,vana,galeata,nu este treaba noastra .si sa fim seriosi ...nu vedem padurea ,de copac ?! ...toti oamenii civilizati candva au fost si ei precum noi*ca si unii dintre noi*nu putem,nu avem dreptul zic eu sa criticam pe cineva ca a dus acasa sau nu,si unde le tine inainte de transare* Very Happy .va rog @alex_ARN (TEMPLIERUL) parerea poate fi una,cinismul,ce zici cei care stau in sate si nu ciupe speciale pentru peste,au doar un bidon murdar.acolo in bidon le va pune,nu le va pune pe o masa speciala de sacrificiu* Very Happy si ai va canta inainte de a le macelarii.hai sa fim seriosi*
nu ma supar pe tine @alex_ARN doar mi-am exprimat si eu parerea despre poza cu chiuveta.(faza cu speciile si dimensiunile ramane valabila) Very Happy
deci sa nu fie supare *SCOBARUL <20 CM...BABUSCA <15 CM. Wink

Ultima editare efectuata de catre Hanumanfish in Mar Noi 10, 2009 2:34 pm, editata de 1 ori
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Noi 10, 2009 1:02 pm

'' Cel fara PACAT sa arunce PRIMUL cu piatra '' Exclamation

Am mai scris asta si pe alt site , cei care vor sa inteleaga vor intelege , cei care nu inteleg , ori nu vor , ori nu pot Shocked scratch , asta e Exclamation gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Noi 10, 2009 3:38 pm

alex_24_arn= TEMPLIERUL... Laughing Laughing Laughing asa sa-i ramina numele..deci de azi este templier...si spun eu ..se pricepe la lupta cu 6 oameni...deci isi merita numele Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Noi 10, 2009 4:46 pm

SIGUR CA DA!!!AMU IS ALEX_ABC AMU IS ALEX_ADN ACUM SUN SI TEMPLIER!!!! Sad Sad
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Noi 10, 2009 5:58 pm

BV MANULE!!!! aplauze
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Noi 10, 2009 6:51 pm

bravo Manu pentru frumosi salai....tine-o tot asa alien alien alien alien
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 7 Empty comentarii despre poze...

Mesaj  Hanumanfish Mar Noi 10, 2009 7:48 pm

te felicit @cristi nagy ....tu ne arati noua la astia mai mari cum ar trebuii sa traim,si cum sa dam semenilor nostri motivatie prin fapta*...azi am tresarit in suflet cand te-am vazut ce faci*tu cu harletul tau,si cu cei doi puieti de copac.daca te faci mare si vei candida la primarie eu te voi alege,sper ca si spinning club.pana atunci ne inmultim si noi*da ce ai facut tu azi pentru maine*. acel maine este si al nostru si a celor care vor trece pe acolo,felicitari cristi. hanumanfish* aplauze
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Noi 10, 2009 8:42 pm

Se spune ca un om trebuie sa faka doua lukruri in viata!deja ai fakut unu mai trebe sa construiesti o casa si gata!te felicit!
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Noi 10, 2009 9:08 pm

@Cristi Nagy - cel mai mult am fost impresionat cand ai prins stiuca aia ... stii tu care, dar acum cand am vazut ce ai facut .... RESPECT!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  nagy cristian Mar Noi 10, 2009 9:51 pm

Multumesc pentru felicitari.
Au crescut in curte 2 pomisori(1 dud si 1 otetar) care nu-si aveau loc asa ca mam gandit cu tati sa-i plantam pe malul crisului.In timp ce ii plantam am fost surprins de hanumanfish care mi-a facut cateva poze.
Sper sa nu incurce pe nimeni si sa creasca mari pt a putea pescui la umbra lor.
nagy cristian
nagy cristian

Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009

Sus In jos

Mesaj  manu Mar Noi 10, 2009 10:32 pm

mersi mult baieti
@Cristi Nagy,ai tot respectul si din partea mea gentleman,intradevar un eveniment foarte emotionant
manu
manu

Numarul mesajelor : 250
Varsta : 42
Localizare : arad
Ocupatia : la peste
Data de inscriere : 12/06/2009

Sus In jos

Mesaj  clau_fisch Mar Noi 10, 2009 10:35 pm

Frumos gest .
Sa ai parte de driluri spectaculoase si capturi capitale,sanatate si tie si pomisorilor.
Numai respect

clau_fisch

Numarul mesajelor : 14
Localizare : targu-jiu
Ocupatia : programator
Data de inscriere : 13/10/2009

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Mar Noi 10, 2009 11:54 pm

bravo CRISTI!
cand eram in scoala generala puneam si noi pomi intr-un parc din apropiere,urmand ca atunci cand vom fi mari sa ne scoatem iubitele la umbra lor.n-am mai apucat,sau mai bine zis nu au mai apucat pomii sa cresca,poate s-au pi...t caiinii pe ei....
sper ca ai tai sa nu aiba aceeasi soarta. Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Harangus Marius in Mier Noi 11, 2009 10:01 am, editata de 1 ori
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Noi 11, 2009 8:03 am

sper sa apucam sa ne cataram in ei dupa lingurile ce se vor agata in ei...respect cristian gentleman aplauze aplauze aplauze aplauze
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 25 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum