comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
+45
pesccar
catalin17
CosmYn
razvan10
mausica
jjanos94
Florin Tinel
G3nius3d
Cata Procarp
MIHNEA FLORIN
szabi1
marvin
Paul
Nagy Norbert
davidco_m
biban solzos
Marian
Ile Marcel
marius
cristi
mariusw
waggling carp
clau_fisch
Istyfishmaster
paul15
Adriann
Ionut Erdeli
Romeo
nimitz
aldea adrian
Harangus Marius
tIbI_iosIA
manu
tomi
szoke szabolcs
nagy cristian
alex_24ARN
Musti
miki
Nagy Victor
cuby
Ssebastian
Admin
zsolty
Hanumanfish
49 participanți
Pagina 10 din 25
Pagina 10 din 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
N-am pescuit nici-odata acolo, deci ... nu stiu unde ii aia! totusi e bine de tinut minte
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
comentarii despre poze
deci tu nu vi sa ne faci poze si filme..?
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
comentarii despre poze
felicitari @ istyfishmaster*...ai prins stiuca unde sa mai scos in zilele trecute 7 buc...este un loc norocos. felicitari*...cred ca esti tu un vanator de stiuci*...
Hanumanfish- moderator
.felicitari @ istyfishmaster ALA E SALMO PIKE???
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
@ istyfishmaster
felicitari pentru stiuca...ai prins-o in acelasi loc unde am prins si eu la voblerul de la ALEX (tot o stiuculita,dar no name,sau made in PRC ),iar pe canalul din dreapta am scapat un animal de zile mari(am estimat-o pe la 3 kg) asta numai ca sa-mi confirme ce mi-a zis HANUMANFISH in legatura cu ancora(era o lingura facuta de mine)
felicitari inca o data...presupun ca ai prins-o luni cand ne-am intalnit
felicitari pentru stiuca...ai prins-o in acelasi loc unde am prins si eu la voblerul de la ALEX (tot o stiuculita,dar no name,sau made in PRC ),iar pe canalul din dreapta am scapat un animal de zile mari(am estimat-o pe la 3 kg) asta numai ca sa-mi confirme ce mi-a zis HANUMANFISH in legatura cu ancora(era o lingura facuta de mine)
felicitari inca o data...presupun ca ai prins-o luni cand ne-am intalnit
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
am uitat...tot in locul ala am prins una de 2,9 kg...saptamana trecuta,DUMINICA....
harangus!!!!! ai facut voblerul sa prinda?eu am zis ca e ceva de el dar....
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
la a zecea iti zic ca l-am facut sa mearga,acuma cred ca aia a fost proasta,a doua va fi curioasa,a treia nervoasa....acuma voblerul vine super pe tractiune lenta,cum cresc viteza are actiune de popa beat
ai lipit barbeta?
da,i-am confectionat una nou nouta
o sa prinzi cu el stiuca care o sa o putem si noi vedea pe forum!!!!aia de peste sau cel putin 4 kg!!!!!!succesuri!!!!
SCUZATI DE OFF TOPIC!!!!
@Hanumanfish
Multumesc pentru cuvintele de lauda. Si tu stii ce inseamna sa "vanezi" la rapitori.
@Alex
Da ala e un Salmo Pike de 13 cm.
@Marius
Ne-am intalnit duminica nu? Am prins-o la o ora dupa ce ai plecat.
Multumesc pentru cuvintele de lauda. Si tu stii ce inseamna sa "vanezi" la rapitori.
@Alex
Da ala e un Salmo Pike de 13 cm.
@Marius
Ne-am intalnit duminica nu? Am prins-o la o ora dupa ce ai plecat.
Istyfishmaster- Numarul mesajelor : 153
Varsta : 32
Localizare : Oradea
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 18/03/2009
comentarii despre poze
@cristi .........te felicit pentru captura..si noi am prins ieri...una de colector* adica @istyfishmaster*campionul editiei.VII ..da el a prins una *de colector de cighid* in felicitam si pe el.
Hanumanfish- moderator
@ Cristi...
Bravo Cristi pentru stiuci....Unde le-ai lovit?La pestisor?
Bravo Cristi pentru stiuci....Unde le-ai lovit?La pestisor?
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
mersi,pe colector la rotativa nr 4
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/11/2009
comentarii despre poze...
@Nagy victor...am inteles mesajul cu dimensiunea minima legala* sa inteleg ca de azi incolo sa nu mai postam poze cu pestii care ataca nalucile si ele sunt mai mici decat este prevazuta de lege,sa zicem ca poza este comica,stiuca fiind mai mica decat woblerul meu 27 cm...intreb ca sa stiu ..deci nu am voie sa postez poza la topicul poze haioase* ca sunt si acolo cateva poze.. serios mai pus pe ganduri* acest forum cumva trebuie sa fie precum doresc unii*sau care e faza ca nu inteleg..suntem cumva legalizati* serios nu stiam. ma uit repede sa vad ce poze am pus eu* daca sunt sub limita admisa le sterg* va rog sa ma iertati daca cumva am pus poze sub limita admisa*
Hanumanfish- moderator
Hanumanfish a scris:@Nagy victor...am inteles mesajul cu dimensiunea minima legala* sa inteleg ca de azi incolo sa nu mai postam poze cu pestii care ataca nalucile si ele sunt mai mici decat este prevazuta de lege,sa zicem ca poza este comica,stiuca fiind mai mica decat woblerul meu 27 cm...intreb ca sa stiu ..deci nu am voie sa postez poza la topicul poze haioase* ca sunt si acolo cateva poze.. serios mai pus pe ganduri* acest forum cumva trebuie sa fie precum doresc unii*sau care e faza ca nu inteleg..suntem cumva legalizati* serios nu stiam. ma uit repede sa vad ce poze am pus eu* daca sunt sub limita admisa le sterg* va rog sa ma iertati daca cumva am pus poze sub limita admisa*
@ Hanumanfish
si eu am postat astfel de poze , nu o sa le sterg , dar consider ca nu merita sa provocam discutii inutile , nu am spus sa nu le postam nicaieri , avem subiectul cu poze inedite , se pot pune acolo , am scris doar sa nu le mai postam in galeria foto , unde ar trebui sa postam pesti care merita sa-i numim capturi
Daca am gresit , imi cer scuze
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
comentarii despre poze
@Nagy victor nu ai gresit...doar incercam si eu sa aflu sa nu cumva sa gresesc...referitor la postari...
ps:imi trece prin cap oare ce dimensiune merita sa fie postata.?...daca prinde de cat? ok am inteles de la dimensiunea legala*..
intrebare am si eu totusi...daca imi permiteti...daca un baietasi de 10.12,13,14 ani prinde o stiuca subdimensioanala face o poza o elibereaza...sa nu puna poza pe forum ?.serios nu mai stiu ce sa cred...gata stiu...de azi incolo pun stiuci care depasesc lungimea de 50 cm..pana la 1.5 m...asa ca baieti cei care aveti varsta mica..si domnilori care sunteti deja maturi ..sa nu cumva sa postati poze cu ce ati prins*mai ales daca are 39,9,5 miimi...
ps:imi trece prin cap oare ce dimensiune merita sa fie postata.?...daca prinde de cat? ok am inteles de la dimensiunea legala*..
intrebare am si eu totusi...daca imi permiteti...daca un baietasi de 10.12,13,14 ani prinde o stiuca subdimensioanala face o poza o elibereaza...sa nu puna poza pe forum ?.serios nu mai stiu ce sa cred...gata stiu...de azi incolo pun stiuci care depasesc lungimea de 50 cm..pana la 1.5 m...asa ca baieti cei care aveti varsta mica..si domnilori care sunteti deja maturi ..sa nu cumva sa postati poze cu ce ati prins*mai ales daca are 39,9,5 miimi...
Hanumanfish- moderator
Daca oricum nu poate fi retinut si urmeaza sa-l elibereze , de ce nu posteaza la subiectul ''Free Williy'' ?
Astfel ar fi si un exemplu bun de urmat !, nu ?
Eu ca moderator am obligatia ca pe cit posibil sa inlatur certurile si jignirile intre membri , eu doar atit vreau sa fac si incerc sa fiu cit mai obiectiv si inpartial , sper sa reusesc chiar daca nu este usor
Astfel ar fi si un exemplu bun de urmat !, nu ?
Eu ca moderator am obligatia ca pe cit posibil sa inlatur certurile si jignirile intre membri , eu doar atit vreau sa fac si incerc sa fiu cit mai obiectiv si inpartial , sper sa reusesc chiar daca nu este usor
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Lun Noi 30, 2009 10:38 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
@Cristi
felicitari ptr. stiucile capturate , in ce zona a colectorului ai reusit sa le prinzi?
Maine ies si eu un pic la stiuca sa vad daca iese ceva, poate ne intalnim din greseala
felicitari ptr. stiucile capturate , in ce zona a colectorului ai reusit sa le prinzi?
Maine ies si eu un pic la stiuca sa vad daca iese ceva, poate ne intalnim din greseala
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009
langa pod le-am prins,cred ca ies si maine mi-ar place sa ne intalnim,oricum vremea va fi super pt stiuca
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 28/11/2009
@zsolty
no comment
no comment
manu- Numarul mesajelor : 250
Varsta : 42
Localizare : arad
Ocupatia : la peste
Data de inscriere : 12/06/2009
La Podu Laudat
Ile Marcel- Numarul mesajelor : 32
Localizare : Oradea
Ocupatia : ing.
Data de inscriere : 26/06/2009
comentarii despre poze
frumoase stiucile de colector* nu stiam serios..poate o noua specie * stiuca e stiuca .felicitari
aia mica,si inca una nu au ajuns inapoi asai?. ca sa fiu si eu cum sunt unii* ma leg si eu asai ca nu sunt moarte.. vai vai .
cristi nu m-am legat de tine stai linistit* te felicit frumoase stiuci*
acum mai nou unii domni*incearca sa comenteze pozele harcia parcia*.ca sunt moarte.si ale mele toate doream sa ma exprim asa..stiucile sunt moarte dupa mine*are 2 intelesuri*
deci cristi..stai linistit nu m-am legat de nimeni* doar de comentatori*
ps:azi o stiuca ma muscat din cele 14 buc...cea care ma muscat si eu am muscato..sai doara si ei un pic...dupa ce am eliberato sa uitat inapoi.(asa uitat napoi )si mi-a aratat un semn .acest semn ai dedic celor care comenteaza postmorten pozele. poate ne facem vegetarieni*ce ziceti?
aia mica,si inca una nu au ajuns inapoi asai?. ca sa fiu si eu cum sunt unii* ma leg si eu asai ca nu sunt moarte.. vai vai .
cristi nu m-am legat de tine stai linistit* te felicit frumoase stiuci*
acum mai nou unii domni*incearca sa comenteze pozele harcia parcia*.ca sunt moarte.si ale mele toate doream sa ma exprim asa..stiucile sunt moarte dupa mine*are 2 intelesuri*
deci cristi..stai linistit nu m-am legat de nimeni* doar de comentatori*
ps:azi o stiuca ma muscat din cele 14 buc...cea care ma muscat si eu am muscato..sai doara si ei un pic...dupa ce am eliberato sa uitat inapoi.(asa uitat napoi )si mi-a aratat un semn .acest semn ai dedic celor care comenteaza postmorten pozele. poate ne facem vegetarieni*ce ziceti?
Hanumanfish- moderator
Pagina 10 din 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Subiecte similare
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
» Bancuri cu, despre, si fara pescari!
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI
» Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
» Discutii despre C & R !
» Bancuri cu, despre, si fara pescari!
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI
» Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
» Discutii despre C & R !
Pagina 10 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum