Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

+45
pesccar
catalin17
CosmYn
razvan10
mausica
jjanos94
Florin Tinel
G3nius3d
Cata Procarp
MIHNEA FLORIN
szabi1
marvin
Paul
Nagy Norbert
davidco_m
biban solzos
Marian
Ile Marcel
marius
cristi
mariusw
waggling carp
clau_fisch
Istyfishmaster
paul15
Adriann
Ionut Erdeli
Romeo
nimitz
aldea adrian
Harangus Marius
tIbI_iosIA
manu
tomi
szoke szabolcs
nagy cristian
alex_24ARN
Musti
miki
Nagy Victor
cuby
Ssebastian
Admin
zsolty
Hanumanfish
49 participanți

Pagina 11 din 25 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Urmatorul

In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 11 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  cristi Mar Dec 01, 2009 7:15 pm

Hanumanfish a scris:frumoase stiucile de colector* nu stiam serios..poate o noua specie * Very Happy stiuca e stiuca .felicitari
aia mica,si inca una nu au ajuns inapoi asai?. Evil or Very Mad ca sa fiu si eu cum sunt unii* ma leg si eu asai ca nu sunt moarte.. Very Happy vai vai .
cristi nu m-am legat de tine stai linistit* te felicit frumoase stiuci*
acum mai nou unii domni*incearca sa comenteze pozele harcia parcia*.ca sunt moarte.si ale mele toate doream sa ma exprim asa..stiucile sunt moarte dupa mine*are 2 intelesuri* Very Happy geek
deci cristi..stai linistit nu m-am legat de nimeni* doar de comentatori*
ps:azi o stiuca ma muscat din cele 14 buc...cea care ma muscat si eu am muscato..sai doara si ei un pic...dupa ce am eliberato sa uitat inapoi.(asa uitat napoi )si mi-a aratat un semn .acest semn ai dedic celor care comenteaza postmorten pozele. scratch poate ne facem vegetarieni*ce ziceti? lol!
stati linistiti ca in afara de cea mare toate au ajuns inapoi,nu sunt un consumator de peste
cristi
cristi

Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/11/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 11 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  cristi Mar Dec 01, 2009 7:23 pm

cristi a scris:
Hanumanfish a scris:frumoase stiucile de colector* nu stiam serios..poate o noua specie * Very Happy stiuca e stiuca .felicitari
aia mica,si inca una nu au ajuns inapoi asai?. Evil or Very Mad ca sa fiu si eu cum sunt unii* ma leg si eu asai ca nu sunt moarte.. Very Happy vai vai .
cristi nu m-am legat de tine stai linistit* te felicit frumoase stiuci*
acum mai nou unii domni*incearca sa comenteze pozele harcia parcia*.ca sunt moarte.si ale mele toate doream sa ma exprim asa..stiucile sunt moarte dupa mine*are 2 intelesuri* Very Happy geek
deci cristi..stai linistit nu m-am legat de nimeni* doar de comentatori*
ps:azi o stiuca ma muscat din cele 14 buc...cea care ma muscat si eu am muscato..sai doara si ei un pic...dupa ce am eliberato sa uitat inapoi.(asa uitat napoi )si mi-a aratat un semn .acest semn ai dedic celor care comenteaza postmorten pozele. scratch poate ne facem vegetarieni*ce ziceti? lol!
stati linistiti ca in afara de cea mare toate au ajuns inapoi,nu sunt un consumator de peste
sau faci aluzii la mine,nu te inteleg ce nu iti comvine?
cristi
cristi

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 11 Empty comentarii despre poze

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 01, 2009 7:45 pm

omule ti-am scris ca nu am nimic cu tine...sa nu faci tu aluzii.
aluzii mai nou primim pe gratis..unii stiu cum ar trebuii sa posteze cei care prind peste.si mai ales sa punem poze cu pesti vii nu morti!
acest repros am primit mai nou toti sunt cinstiti...si nu duc acasa pesti. acele randuri nu sunt la adresa ta !
sa nu ajunga unii ca si guvernul...doi se cearta pe seama a 20 milioane de oameni*
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 01, 2009 8:04 pm

cristi...Zoli a postat acele cuvinte pt ca in ultimul timp anumite persoane care se cred mari sfinti pescari vor sa fac in 2 minute ce nu se face in 10 ani...adica toti pescari sa practice c&r....si de aceea Zoli a spus ceva cuvinte ca sa vada domnii respectivi ca sintem asprii duri....deci nu-i nimic in neregula cu tine...doar facem bascalie de sfintii pescarilor

@zoli...si eu ma fac vegetarian...si mincam doar fuszfa karasz
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 01, 2009 8:10 pm

@zsolty...locul ala la tarian ii super bun....azi le-ai prins?.(duminica?)
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Mar Dec 01, 2009 8:22 pm

@zsolty
felicitari!
@hanumanfish
14 bucati???? affraid da cu ce dumnezeu ai dat? cu vibrator??? ca pe unde am umblat noi azi(cefa,homorod) nu a prins nimeni nimic,nici la viu nici la artificiale...si orice ar fi naluca cu care ai dat vreau si eu 2 bucati Very Happy
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  zsolty Mar Dec 01, 2009 8:40 pm

numa 10 buc erau
nici aci nu a prins nimeni nimic(nu sa ma laud)
in 3 ore leam prins
2 buc a prins si george ca lam chemat linga mine
13 kile erau cred
astazi leam prins de la ora 12-15
cu carlig de 16 inaintas de 0,12(confirma george cui nu crede)si ca nada vierme lipit din belsug Wink Wink
zsolty
zsolty

Numarul mesajelor : 825
Ocupatia : mai multe
Data de inscriere : 17/01/2009

http://www.energofish.ro

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 11 Empty comentarii despre poze

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 01, 2009 8:42 pm

@Harangus...si eu m-am mirat..ca am prins atata stiuca..am retinut cateva din cei 14 buc..nu am postat pozele doar cu cele asa zise de eliberat*pai sa vedem: mama,nevasta,vecina,fiica vecinei,postasul (ca altfel vine des,si suna de 2 ori ) Very Happy frizerului,tipei de la piata (nemaritata),tipa de la farmacie (nemaritata),tipa de benzinarie(are pe cineva da ma intreaba cand o duc la peste),tipa care vinde oua* Laughing .zice ca are ceva aparte o asa zisa atractie fata de oua*leml.,masoeza care se urca pe mine cu picioarele,ceva thailandez . geek ,si mai este un grup SG -1 din poarta stelara de pe atlantis*. lol! asa ca dragule @marius.incerc si eu sa devin WEGA* adica capra...si sa mananc ce a vomitat iepurele,incerc sa regurgitez ca si un cal.da nu mai mesteca.asa ca mananc clisa cu oua de la tipa cu uoa.si ceapa,usturoi.am observat daca ,mananc usturoi prind stiuca multa, scratch ma pune pe ganduri sa dau woblerele si oscilantele cu usturoi*.
@ssebastian multumesc ca ai descifrat dorinta mea subtila de ma manifesta pasnic pentru cei sfinti*...
@crsiti draga nu te supara pe mine.poate ne cunoastem ...si vi la SPINNING CLUB*.
PS:nu mananc doar stiuca sau salau muscat de mine inainte de al sacrifica.dar inainte ai voi canta un cantec.si arunc peste tot in casa orez.dupa care voi pune in cap o cascheta ca sa nu am urme vizbile dupa cateva bate de sucitoare de la muher* geek
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 01, 2009 9:31 pm

zsolty..din belsug inseamna peste 2 litri?...si cite pungi de pietris?
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  zsolty Mar Dec 01, 2009 9:37 pm

1,5litri +2 kile de pietris pt 3 ore
si cu 2 viermi in carlig
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 01, 2009 10:25 pm

@zsolty....sa mai vad eu pe cineva care se lauda ca este pescar . in afara de tine!.felicitari * stii ce sa mai zic.asu asilori*
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  zsolty Mar Dec 01, 2009 11:04 pm

am avut noroc Embarassed Embarassed Embarassed
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  marius Mar Dec 01, 2009 11:06 pm

@Hanumanfish
Daca ai ceva personal cu cineva sau vrei sa faci o aluzie la cineva spune ce ai de zis nu vorbi prin metafore sa te ineleaga tot omul de rand. Pe Cristi il stiu de ani de zile, sa de-a Domnu sa prind atatia crapi si stiuci cati a eliberat el....Sper sa-l conving sa posteze capturile de azi dar este cam suparat si nu stiu daca voi reusi, sa nu mi-o iei in nume de rau dar am scris ce am simtit. gentleman
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  cristi Mar Dec 01, 2009 11:31 pm

@hanumanfish
si eu sper sa ne cunoastem.... probabil vina a fost a mea ca nu am inteles la ce te-ai referit,oricum eu sunt aici ca sa imi postez capturile si sa invat lucruri noi. gentleman
cristi
cristi

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Dec 02, 2009 11:33 am

@marius..@cristi... nu va suparati pe zoli ca asa posteaza el ii place sa posteze metaforic si printre rinduri....nu-i baiat rau ..numai ca trebuie citite de citeva ori rindurile scrise de el ca sa intelegi ce vrea sa spuna.....asa patesc si eu...deja m-am obisnuit si citesc de trei ori o postare de-a lui...ca sa stiu cum sa raspund.....mnoah...citi oameni atitea stiluri....respectele mele...merci de intelegere gentleman gentleman gentleman gentleman
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mier Dec 02, 2009 3:13 pm

Am tot respectul fata de toti postatorii , dar va rog sa avem in vedere titlul acestui subiect '' comentarii la POZE ....... si mai ales FARA JIGNIRI ''
Daca aveti ceva unii cu altii , va rog sa treceti la '' Polemici " !

Multumesc ! gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mier Dec 02, 2009 3:15 pm

Nagy Victor a scris:Am tot respectul fata de toti postatorii , dar va rog sa avem in vedere titlul acestui subiect '' comentarii la POZE ....... si mai ales FARA JIGNIRI ''
Daca aveti ceva unii cu altii , va rog sa treceti la '' Polemici " !

Multumesc ! gentleman
gata fratilor cu certurile si polemicile.........vin sarbatorile santa santa
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Joi Dec 03, 2009 12:13 pm

faina stiuca Marius....la ce ai prins-o? alien alien alien
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  marius Joi Dec 03, 2009 12:55 pm

Ariann a scris:faina stiuca Marius....la ce ai prins-o? alien alien alien
In acel loc am auzit ca cel mai bine stiuca se da la rotativa , dar eu nu am avut si am incercat un SALMO -SLIDER 7 , pt avat , si am reusit sa o pacalesc.
marius
marius

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Joi Dec 03, 2009 12:57 pm

scratch pontul??...ce canal?
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Dec 03, 2009 1:42 pm

@ Marius

Imi pare bine ca ai reinceput sa postezi , unde ai fost pina acum ?
FRUMOASE CAPTURI Exclamation gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

Mesaj  Adriann Joi Dec 03, 2009 3:01 pm

Marius....felicitari.....cate kg o avut?sa incerc sa ghicesc.....2,600 kg? cheers cheers cheers
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Istyfishmaster Joi Dec 03, 2009 3:22 pm

2,620?Very Happy felicitari;)!
Istyfishmaster
Istyfishmaster

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 32
Localizare : Oradea
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 18/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Joi Dec 03, 2009 6:03 pm

2.927?
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  marius Joi Dec 03, 2009 10:36 pm

Fix 2.700, dar am avut rateuri de peste 3kg
marius
marius

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 25 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum