Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

+45
pesccar
catalin17
CosmYn
razvan10
mausica
jjanos94
Florin Tinel
G3nius3d
Cata Procarp
MIHNEA FLORIN
szabi1
marvin
Paul
Nagy Norbert
davidco_m
biban solzos
Marian
Ile Marcel
marius
cristi
mariusw
waggling carp
clau_fisch
Istyfishmaster
paul15
Adriann
Ionut Erdeli
Romeo
nimitz
aldea adrian
Harangus Marius
tIbI_iosIA
manu
tomi
szoke szabolcs
nagy cristian
alex_24ARN
Musti
miki
Nagy Victor
cuby
Ssebastian
Admin
zsolty
Hanumanfish
49 participanți

Pagina 21 din 25 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul

In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 21 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  cristi Lun Mai 17, 2010 4:23 pm

@ariann
bravo tati esti bun gentleman
cristi
cristi

Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/11/2009

Sus In jos

comentarii despre poze ( fara jigniri ! ) - Pagina 21 Empty Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )

Mesaj  Ssebastian Lun Mai 17, 2010 7:14 pm

@ariann... aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze la cheresig?...dar ce scrie pe piciorul podului?...nu vad asa bine!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Lun Mai 17, 2010 9:32 pm

Scrie că s-a terminat prohibiţia,sau poate nici nu a început.

Tibi-CPO

Numarul mesajelor : 351
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Marian Lun Mai 17, 2010 9:36 pm

frumos clean ai prins Arian...bravo pentru eliberare
Marian
Marian

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 34
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Mai 18, 2010 8:26 am

bv arrian...frumos oblete Smile
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Mai 18, 2010 8:34 am

zsolty a scris:bravo!!
cand l-ai prins ??
sau asa cald a fost astazi pe unde ai umblat?? Laughing Laughing Laughing Laughing
Vineri l-am prins....Da era cald...Mai ceva vizite de norisori,olecuta de ploaie...dar a meritat! Very Happy Very Happy Very Happy
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Mai 18, 2010 8:36 am

ssebastian a scris:@ariann... aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze la cheresig?...dar ce scrie pe piciorul podului?...nu vad asa bine!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Nu dragul meu Sebastien.Nu la Cheresig...La...o sa iti spun la telefon...Ce scrie pe pod?Nu vad ,nu vad! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  Istyfishmaster Mar Mai 18, 2010 2:24 pm

Bravo aplauze
Istyfishmaster
Istyfishmaster

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 32
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 18/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Mar Mai 18, 2010 8:51 pm

Măi,oameni buni,s-a terminat cumva prohibiţia la clean şi mie nu-mi spuneţi nimic,sau faptul că sunteţi nişte "spining mans" de excepţie,vă dă derogare de la legile în vigoare?Cum naiba prindeţi numai clean cu momelile alea" speciale de ştiucă",că în poze am văzut şi wobblere de 4cm(restul nu aveau nici atât).Cel mai fain din toată povestea este că vă şi lăudaţi cu ceea ce faceţi,iar alţii vă aplaudă.Aştept cu nerăbdare postările voastre în care vă revoltaţi împotriva braconajului,ca nişte adevăraţi "pescari sportivi".

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  mariusw Mar Mai 18, 2010 9:00 pm

e C&R pe fata aici !!! gentleman
mariusw
mariusw

Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Mai 18, 2010 9:15 pm

@Tibi CPO, ai dreptate cu pescuitul la clean in perioada de prohibitie, dar in acelasi timp daca studiezi oricare poza postata ai sa vezi ca toate au fost facute pe malul garlei, si nicidecum prin ceva bucatarie sau camera intunecoasa! Nici unul dintre cei care au postat poze cu cleni, fie ei prinsi acum sau inainte sa inceapa prohibitia nu cred ca am avut vre-o plasa sau agrafa! Nu vreau sa ma ascund dupa deget, am pescuit in prohibitie la artificiale de 4 cm si mai mici, dar in acelasi timp, tot ceea ce am prins am si eliberat dupa o scurta sedinta foto atunci cand mi-a permis situatia! Daca eu si Ariann suntem cei mai mari braconieri, cer sa fim omorati cu pietre! Laughing

Ultima editare efectuata de catre Ionut Erdeli in Mar Mai 18, 2010 9:15 pm, editata de 1 ori (Motiv : SPAM)

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  marius Mar Mai 18, 2010 9:25 pm

Ma Tibi da rau ai ajuns , te iei de pescarii care practica c&r in loc sa te iei de adevaratii braconeri ,dai dovada de un caracter jalnic.
Fara suparare dar asta e parerea mea si nu am putut sa o tin in mine.
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  erdeid_76 Mar Mai 18, 2010 9:27 pm

Tibi-CPO a scris:Măi,oameni buni,s-a terminat cumva prohibiţia la clean şi mie nu-mi spuneţi nimic,sau faptul că sunteţi nişte "spining mans" de excepţie,vă dă derogare de la legile în vigoare?Cum naiba prindeţi numai clean cu momelile alea" speciale de ştiucă",că în poze am văzut şi wobblere de 4cm(restul nu aveau nici atât).Cel mai fain din toată povestea este că vă şi lăudaţi cu ceea ce faceţi,iar alţii vă aplaudă.Aştept cu nerăbdare postările voastre în care vă revoltaţi împotriva braconajului,ca nişte adevăraţi "pescari sportivi".

Scuze ca ma bag, dar Tibi-CPO are dreptate ... prohibitie nu inseamna C&R!!!
Am prins si eu clean acum 2-3 saptamani, si am eliberat, dar nu am mers pe clean!!!
Am mers pe stiuca, cu fir textil de 20lb, struna metalica si wobbler de 11 cm, jointed...
Si mie mi s-au parut ciudat postarile respective .... si imi pare rau ca spun asta, dar asta nu se numeste pescuit sportiv, si nici pescarii nu sunt pescari sportivi ... nu vreau sa scriu, Tibi-CPO a scris deja cum se numeste aceasta activitate....
erdeid_76
erdeid_76

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 48
Ocupatia : Liber profesionist
Data de inscriere : 26/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Mai 18, 2010 9:27 pm

Stimate domn Tibi.Daca mie mi-a fost adresat mesajul acela ma faci sa ma simt aiurea ca am postat poza.Prin simplu fapt ca am postat-o,si faza ca l-am eliberat am vrut sa para o simpla fapta nobila fata de acel peste minunat.Te incalzeste sa stii ca am pus struna si am dat cu minnow de 6 cm dupa stiuca?Nu cred.Deci hai sa nu fim rautaciosi fara motive intemeiate.Iar daca astea sunt problemele pescuitului bihorean hai sa adancim cutitul in rana unde chiar doare.Am discutat unde sunt problemele reale si pe malul crisului.
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  erdeid_76 Mar Mai 18, 2010 9:33 pm

marius a scris:Ma Tibi da rau ai ajuns , te iei de pescarii care practica c&r in loc sa te iei de adevaratii braconeri ,dai dovada de un caracter jalnic.
Fara suparare dar asta e parerea mea si nu am putut sa o tin in mine.

Salut!
Problema nu este cu C&R, problema e ca pestii se inmultesc in prohibitie, si nu tb deranjati...prinsi cu wobler sau cu orice momeala...
Iar caracter jalnic are cine in prohibitie merge la pescuit pe specii interzise in perioada respectiva... nu crezi?
Scuze, dar asta e parerea mea, si nu am putut sa o tin in mine, desi nu eu sunt Tibi...

Ca sa fie clar: cu Ariann nu am nimic, probabil a prins si el cleanul in timp ce mergea dupa o stiuca enorma Smile , dar pe un forum, unde citeste multe lume ce scrii, nu ar tb sa apara o asemenea postare.

Ultima editare efectuata de catre erdeid_76 in Mar Mai 18, 2010 9:36 pm, editata de 1 ori
erdeid_76
erdeid_76

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Mai 18, 2010 9:36 pm

Domnilor, nu va agitati, omul si-a spus parerea in cel mai elegant mod posibil! El semnala numai un fapt care pare complet aiurea! Eu m-am simtit vizat de postarea domnului Tibi si la fel am simtit si eu nevoia sa-mi exprim parerea! Faptul ca cineva contesta o treaba nu il face automat dusmanul nostru! Eu am un mare respect pentru actiunile lui si chiar si pentru faptul ca aduce o privire noua asupra problemei braconajului! Teoretic, faptul ca pescuiesti la clean in prohibitie te face automat braconier, dar sa nu uitam ca nimeni nu spune cu ce fel de voblere sau monturi se pescuieste la stiuca! daca doamne fereste intra alt peste in locul stiucii, nu avem altceva de facut decat sa ne cerem scuze de la el si sa il eliberam automat in mediul sau natural! Nu?

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  mariusw Mar Mai 18, 2010 9:39 pm

deci ca sa fiu sincer toata prohibitia nu am pescuit la altceva inafara de clean si avat...ceea ce Da ma face braconier..insa toti pestii prinsi de la cel mai mare la cel mai mic s`au intors la locul lor si am curajul sa bag mana in foc pt asta,si in cazul lui Arian si in cel al lui Ionut! gentleman
mariusw
mariusw

Sus In jos

Mesaj  cristi Mar Mai 18, 2010 9:40 pm

@ariann
probabil le este ciuda ca ei nu au prins asa ceva,in loc sa se ocupe de alte probleme mai grave se iau de tine,poate era mai bine daca il duceai acasa gentleman
cristi
cristi

Sus In jos

Mesaj  erdeid_76 Mar Mai 18, 2010 9:42 pm

Ionut Erdeli a scris:Domnilor, nu va agitati, omul si-a spus parerea in cel mai elegant mod posibil! El semnala numai un fapt care pare complet aiurea! Eu m-am simtit vizat de postarea domnului Tibi si la fel am simtit si eu nevoia sa-mi exprim parerea! Faptul ca cineva contesta o treaba nu il face automat dusmanul nostru! Eu am un mare respect pentru actiunile lui si chiar si pentru faptul ca aduce o privire noua asupra problemei braconajului! Teoretic, faptul ca pescuiesti la clean in prohibitie te face automat braconier, dar sa nu uitam ca nimeni nu spune cu ce fel de voblere sau monturi se pescuieste la stiuca! daca doamne fereste intra alt peste in locul stiucii, nu avem altceva de facut decat sa ne cerem scuze de la el si sa il eliberam automat in mediul sau natural! Nu?

Salut!

NU!
Poate legea suna astfel, dar eu am vazut pe multi pescari care in aceasta perioada merg la spining, la stiuca normal, cu monofilament de 14-16, cu imitatie de carabus (sau cum se numeste)...e legal? Da.
Dar moral?
..........
erdeid_76
erdeid_76

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Mar Mai 18, 2010 9:43 pm

Bun textul ăsta cu pietrele,dar dacă privim problema din punctul vostru de vedere,atunci cel care se apucă să dea în centru la scobar şi aruncă peştii înapoi,e băiat de sută,deci putem renunţa la prohibiţie,sau o modificăm într-un "C&R" obligatoriu timp de 2 luni.În rest numai de bine.

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  erdeid_76 Mar Mai 18, 2010 9:44 pm

mariusw a scris:deci ca sa fiu sincer toata prohibitia nu am pescuit la altceva inafara de clean si avat...ceea ce Da ma face braconier..insa toti pestii prinsi de la cel mai mare la cel mai mic s`au intors la locul lor si am curajul sa bag mana in foc pt asta,si in cazul lui Arian si in cel al lui Ionut! gentleman

Scuze, cred ca am gersit forumul, eu cautam ceva de pescuit sportiv...
erdeid_76
erdeid_76

Sus In jos

Mesaj  erdeid_76 Mar Mai 18, 2010 9:46 pm

cristi a scris:@ariann
probabil le este ciuda ca ei nu au prins asa ceva,in loc sa se ocupe de alte probleme mai grave se iau de tine,poate era mai bine daca il duceai acasa gentleman

BRAVO!
Asta da, mentalitate!
Nu "lucrezi" cumva in politica???
Tine tot asa...
erdeid_76
erdeid_76

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Mai 18, 2010 9:47 pm

cristi a scris:@ariann
@Cristi
Tibi este un om care stiu SIGUR ca vrea binele pescuitului bihorean.Si eu sunt de acord ca sunt alte probleme mult mai grave care ar trebui combatute si rezolvate.In toate aceste situatii nu tine numai de el,si adevarul e ca singur nu poate sa le faca pe toate.Poate din tot AJVPS-ul ala e singurul care mi-a demonstrat ca are intentii bune .Omul poate sa ma critice,e dreptul lui si e normal ca fiecare sa avem pareri diferite.Fiecare om e diferit in felul lui.
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  mariusw Mar Mai 18, 2010 9:48 pm

ai dreptate...!iti sustin parerea ca nu suntem cum sa zic ... "fair-play" da nu consider ca asteas adevaratele probleme grave ale pescuitului pe zona noastra si inca dak nu ma insel si tu ai prins un clean in perioada prohibitie ... da,ok din greseala ca am citit ca dadeai la stiuca dar mnoa e putin mai greu cu noi astea care nu suntem asa mai sportivi ,totusi am avut bunavointa sai eliberam...tot respectul erdeid_76 gentleman
mariusw
mariusw

Sus In jos

Mesaj  cristi Mar Mai 18, 2010 9:50 pm

nu este treaba voastra unde lucrez eu,chiar nu aveti ce face nu aveti de cine sa va luati Question Question Question
cristi
cristi

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 25 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum