comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
+45
pesccar
catalin17
CosmYn
razvan10
mausica
jjanos94
Florin Tinel
G3nius3d
Cata Procarp
MIHNEA FLORIN
szabi1
marvin
Paul
Nagy Norbert
davidco_m
biban solzos
Marian
Ile Marcel
marius
cristi
mariusw
waggling carp
clau_fisch
Istyfishmaster
paul15
Adriann
Ionut Erdeli
Romeo
nimitz
aldea adrian
Harangus Marius
tIbI_iosIA
manu
tomi
szoke szabolcs
nagy cristian
alex_24ARN
Musti
miki
Nagy Victor
cuby
Ssebastian
Admin
zsolty
Hanumanfish
49 participanți
Pagina 22 din 25
Pagina 22 din 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Re: comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
@arianne ... de ce nu ai scris sub poza ca ai prins pestele pe o balta privata!!oricum eu te felicit pt C&R!!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Ariann, Mariusw: da, cum scrieti sunt probleme mai serioase cu braconajul in Bihor (si in alte judete la fel).
Voi/noi putem rezolva aceste probleme?
Nu.
Ce putem face?
Sa respectam prohibitia. Sunt multe legi care sunt prostii ... asta, cred eu, nu este si merita respectat.
Este foarte putin?
Da, dar este ceva!!!
Salut!
Daniel
Voi/noi putem rezolva aceste probleme?
Nu.
Ce putem face?
Sa respectam prohibitia. Sunt multe legi care sunt prostii ... asta, cred eu, nu este si merita respectat.
Este foarte putin?
Da, dar este ceva!!!
Salut!
Daniel
erdeid_76- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 48
Localizare : Oradea
Ocupatia : Liber profesionist
Data de inscriere : 26/08/2009
Da chiar tu de ce nu recunosti ca lucrezi in politica ?cristi a scris:nu este treaba voastra unde lucrez eu,chiar nu aveti ce face nu aveti de cine sa va luati
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
cristi a scris:nu este treaba voastra unde lucrez eu,chiar nu aveti ce face nu aveti de cine sa va luati
Nu prea intelegi ce scriu...
Mai simplu:
"probabil le este ciuda ca ei nu au prins asa ceva,in loc sa se ocupe de alte probleme mai grave se iau de tine,poate era mai bine daca il duceai acasa"
BRAVO!
Asta da, mentalitate!
@erdeid_76
asa prost ma crezi? am inteles ce ai scris, dar nu sunt eu obligat sa va dau explicatii
asa prost ma crezi? am inteles ce ai scris, dar nu sunt eu obligat sa va dau explicatii
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 28/11/2009
A inteles foarte bine ce vrei sa spui ...........era sa uit dar si eu am prins clean si avat in perioada de prohibitie si nu cred ca e unul dintre noi care nu a dat dupa alte specii inafara de stiuca dar ca nu recunosc asta, poate si tu si desteptul de Tibi sunteti in aceeasi oala.erdeid_76 a scris:cristi a scris:nu este treaba voastra unde lucrez eu,chiar nu aveti ce face nu aveti de cine sa va luati
Mai simplu:
probabil le este ciuda ca ei nu au prins asa ceva,in loc sa se ocupe de alte probleme mai grave se iau de tine,poate era mai bine daca il duceai acasa
BRAVO!
Asta da, mentalitate!
cristi a scris:@erdeid_76
Nu te-am crezut pana acuma, dar incep ...
Nu vreau nici o explicatie de la tine si fix in cot ma doare unde lucrezi.
Ai scris ca tb sa duca acasa pestele, pe care omul, foarte corect, a elibarat.
Din punctul meu de vedere este o prostie, in nici un caz mentalitate de pescar sportiv.
Asta inseamna ce am scris.
Atat.
@marius
nu merita sa iti bati capul aiurea, nu vezi ca nu ai pt cine
nu merita sa iti bati capul aiurea, nu vezi ca nu ai pt cine
Poate că am un caracter jalnic,cum bine zice domnul Marius,dar rămân la părerea că nu poţi să le ceri altora socoteală până tu însăţi eşti cu musca pe căciulă(indiferent de mărimea ei).Dacă eşti prins,tot braconier te cheamă,ca pe cel care fură cu sacul.Iar,când dai de un hoţ adevărat,ţi-o va tăia scurt,că eşti ca el,adică nu ai dreptul să-l condamni.Povestea cu clenii prinşi dintr-o nefericită coincidenţă o cred numai cei care vor s-o creadă,sau habarniştii(ştiuca nu abundă în zona de munte, nici pe repeguşurile de la deal sau câmpie,nici nu se omoară după căcaturi de 3 cm).Nu ştiu dacă problemele pescuitului trebuiesc clasificate,mai bine ar trebui rezolvate şi o metodă eficientă de educare ar fi exemplul propriu,dar nu ăsta.
Tibi-CPO- Numarul mesajelor : 351
Localizare : ORADEA
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010
si pe mine ma doare undeva de ce ziceti voi,numai nu imi place ca sariti asa ca sacali pe omerdeid_76 a scris:cristi a scris:@erdeid_76
Nu te-am crezut pana acuma, dar incep ...
Nu vreau nici o explicatie de la tine si fix in cot ma doare unde lucrezi.
Ai scris ca tb sa duca acasa pestele, pe care omul, foarte corect, a elibarat.
Din punctul meu de vedere este o prostie, in nici un caz mentalitate de pescar sportiv.
Asta inseamna ce am scris.
Atat.
pt o treaba marunta
marius a scris:A inteles foarte bine ce vrei sa spui ...........era sa uit dar si eu am prins clean si avat in perioada de prohibitie si nu cred ca e unul dintre noi care nu a dat dupa alte specii inafara de stiuca dar ca nu recunosc asta, poate si tu si desteptul de Tibi sunteti in aceeasi oala.erdeid_76 a scris:cristi a scris:nu este treaba voastra unde lucrez eu,chiar nu aveti ce face nu aveti de cine sa va luati
Mai simplu:
probabil le este ciuda ca ei nu au prins asa ceva,in loc sa se ocupe de alte probleme mai grave se iau de tine,poate era mai bine daca il duceai acasa
BRAVO!
Asta da, mentalitate!
Scuze ca te dezamagesc, poate eu sunt prost, dar NU, nu am dat dupa alte specii, numai dupa stiuca.
In prohibitie am avut timp sa merg la pescuit de vreo 4-5X, si nu cred ca este un mare sacrificiu sa nu dau dupa specii "ocrotite".
Si eu am prins clean, cum am scris mai sus, si am dat drumul...nu asta e problema, dar cred ca stii foarte bine despre ce scriu.
Deja am pierdut mult prea mult timp cu acest subiect, eu am alte parere despre ce este moral sa faci in prohibitie decat voi, legea nu incalcam, nici eu nici voi..atat.
Problema e ca voi faceti din tantar armasar si va legati de nimicuri ca sa dispara adevaratele probleme
@erdeid
asta ti-o spun ca sa intelegi si tu ........cristi a spus faptul ca mai bine ducea cleanul acasa ptr ca la fel va-ti fi comportat ca si acum.
@erdeid
asta ti-o spun ca sa intelegi si tu ........cristi a spus faptul ca mai bine ducea cleanul acasa ptr ca la fel va-ti fi comportat ca si acum.
marius a scris:Problema e ca voi faceti din tantar armasar si va legati de nimicuri ca sa dispara adevaratele probleme
@erdeid
Mersi, nu tb sa traduci, am inteles ce a scris, si sustin parerea: nu trebuia, nu asa trebuia, si mai ales nu pe un forum.
Am explicat parerea mai sus, nu cred ca mai este ceva in subiect ... tantar-armasar:)
Am si eu o intrebare pt Tibi si Erdeid...........oare voi asa de corecti sunteti precum va dati?
Am si eu o intrebare pt Tibi si Erdeid...........oare voi asa de corecti sunteti precum va dati?
NU!
Cel putin eu ...
Sau mai bine zis nu am fost in totdeauna. Dar macar incerc sa fiu, si cred, ca in ultimii 2 ani am reusit.
Si inainte sa intrebi: in primul an (2008), cand am inceput (reinceput) pescuitul habar nu aveam de prohibitie, si de perioada de prohibitie. Si, mea culpa, mergeam la Cris cand aveam timp, indiferent de prohibitie, si cand am prins ceva peste mai mare (se intampla foarte rar, pt ca aveam un singur wobbler din Real de 12 cm - dar se mai intampla) atunci duceam acasa.
De atunci am mai citit cate ceva pe internet, despre pesti, prohibitie, C&R, etc, am mai invatat de la altii, am mai stat si eu la ganduri, si am mai schimbat atitudinea ... asta recomand tuturor!
De aceea nu mi-a placut ce am citit astazi aici pe forum!
Salutare!
Daniel
NU!
Cel putin eu ...
Sau mai bine zis nu am fost in totdeauna. Dar macar incerc sa fiu, si cred, ca in ultimii 2 ani am reusit.
Si inainte sa intrebi: in primul an (2008), cand am inceput (reinceput) pescuitul habar nu aveam de prohibitie, si de perioada de prohibitie. Si, mea culpa, mergeam la Cris cand aveam timp, indiferent de prohibitie, si cand am prins ceva peste mai mare (se intampla foarte rar, pt ca aveam un singur wobbler din Real de 12 cm - dar se mai intampla) atunci duceam acasa.
De atunci am mai citit cate ceva pe internet, despre pesti, prohibitie, C&R, etc, am mai invatat de la altii, am mai stat si eu la ganduri, si am mai schimbat atitudinea ... asta recomand tuturor!
De aceea nu mi-a placut ce am citit astazi aici pe forum!
Salutare!
Daniel
Ultima editare efectuata de catre erdeid_76 in Mar Mai 18, 2010 11:53 pm, editata de 1 ori
Marius,eu mă consider corect şi ca să nu-mi iasă vorbe,pescuiesc în Ungaria,tot pe Crişul Repede,dar când sunt acolo,respect legile lor.Mi-ar fi tare ruşine să fiu prins făcând ilegalităţi,indiferent de gravitatea faptei,chiar dacă acolo sunt doar un străin.Vă place vouă să vă ascundeţi după"adevăratele"probleme ale pescuitului de la noi,dar de fapt nu prea înţelegeţi fenomenul(sau nu vreţi să-l înţelegeţi).Nu am afirmat că de aceea nu sunt peşti că daţi(unii dintre voi)la clean în prohibiţie,am vorbit de faptul că se încalcă o lege în vigoare,bună-rea,cum o fi,dar e lege,deci trebuie respectată.Dacă eşti corect,o respecţi,dacă nu,suporţi consecinţele(una din ele ar fi,că un "deştept" ca mine,te cataloghează braconier).Faptul că vă cam supăraţi,mă face să cred că am dreptate.În rest,îţi doresc "fir întins"(cu ştiucă sau păstrăv,dacă se poate).
Tibi-CPO- Numarul mesajelor : 351
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010
Am dat tarziu peste discutia asta, dar cred ca pot sa formulez si eu o parere.
Si nu ma leg neaparat de faptul ca Ariann a prins un clean in prohibitie. Inteleg acum, dupa explicatii suplimentare, ca a fost prins accidental, in cautarea stiucii, cu echipamentul corespunzator. Nu prea seamana apa din poza cu un loc tipic de stiuca, dar aici putem merge pe prezumtia de nevinovatie. Se poate intampla, bineinteles, sa intre clean in loc de stiuca. Apoi, cleanul a fost eliberat, deci pagubele sunt minore.
Dar.
Nu e deloc OK reactia la avertismentul absolut indreptatit al lui Tibi. Ori esti pescar sportiv si respecti intocmai litera, dar si spiritul, legii, ori, daca nu, n-ar trebui sa-ti sara mustarul daca cineva te numeste braconier. Pt. ca legea spune clar ca in aceasta periaoda este interzis pescuitul oricaror specii de pesti (si a altor vietati acvatice), cu o exceptie in cazul stiucii, aceasta avand o alta perioada de prohibitie. Ori cei care recunoasteti senini ca dati dupa clean sau avat cu artificiale, dar ca, in caz ca prindeti, ii dati drumul, tocmai asta faceti: incalcati legea. Pescuiti la clean / avat. Cred ca sunteti suficient de experimentati pt. a putea distinge in cunostinta de cauza intre pescuitul la clean si cel la stiuca, fie el si folosind artificiale. Asa ca premeditarea este absolut evidenta. Va acordati apoi pseudo-scuze morale, de genul "pai nu sunt eu cel mai mare rau din pescuit". Adica tu esti un braconier mai mic, nu unul mare! Sic! Si, ca o incununare, se mai si creeaza un cor in care va felicitati unul pe altul pt. "sportivitatea de a elibera pestele".
Si imi mai repugna si o alta atitudine. Daca cineva (in acest caz Tibi ori Eredeid) vi-a atras atentia ca gresiti, reflexul a fost sa-l interbati daca el n-a calcat stramb niciodata. Ca si cum presupusa eventualitate ar schimba cu ceva lucrurile! V-ar face pe voi sa va disculpati moral, avand dreptul astfel sa-i nesocotiti avertismentul si sa continuati cu promiscuitatea? Calcati legea, multumiti ca nu sunteti singurii?
Si, din pacate, nu numai in pescuitul sportiv se manifesta tipul asta de atitudine...
Eu zic ca ar trebui sa mai meditati, domnilor...
Cu atat mai mult cu cat o buna parte dintre voi sunteti membri Spinning Club... Sper ca nu i-am ingropat deja spiritul...
Si nu ma leg neaparat de faptul ca Ariann a prins un clean in prohibitie. Inteleg acum, dupa explicatii suplimentare, ca a fost prins accidental, in cautarea stiucii, cu echipamentul corespunzator. Nu prea seamana apa din poza cu un loc tipic de stiuca, dar aici putem merge pe prezumtia de nevinovatie. Se poate intampla, bineinteles, sa intre clean in loc de stiuca. Apoi, cleanul a fost eliberat, deci pagubele sunt minore.
Dar.
Nu e deloc OK reactia la avertismentul absolut indreptatit al lui Tibi. Ori esti pescar sportiv si respecti intocmai litera, dar si spiritul, legii, ori, daca nu, n-ar trebui sa-ti sara mustarul daca cineva te numeste braconier. Pt. ca legea spune clar ca in aceasta periaoda este interzis pescuitul oricaror specii de pesti (si a altor vietati acvatice), cu o exceptie in cazul stiucii, aceasta avand o alta perioada de prohibitie. Ori cei care recunoasteti senini ca dati dupa clean sau avat cu artificiale, dar ca, in caz ca prindeti, ii dati drumul, tocmai asta faceti: incalcati legea. Pescuiti la clean / avat. Cred ca sunteti suficient de experimentati pt. a putea distinge in cunostinta de cauza intre pescuitul la clean si cel la stiuca, fie el si folosind artificiale. Asa ca premeditarea este absolut evidenta. Va acordati apoi pseudo-scuze morale, de genul "pai nu sunt eu cel mai mare rau din pescuit". Adica tu esti un braconier mai mic, nu unul mare! Sic! Si, ca o incununare, se mai si creeaza un cor in care va felicitati unul pe altul pt. "sportivitatea de a elibera pestele".
Si imi mai repugna si o alta atitudine. Daca cineva (in acest caz Tibi ori Eredeid) vi-a atras atentia ca gresiti, reflexul a fost sa-l interbati daca el n-a calcat stramb niciodata. Ca si cum presupusa eventualitate ar schimba cu ceva lucrurile! V-ar face pe voi sa va disculpati moral, avand dreptul astfel sa-i nesocotiti avertismentul si sa continuati cu promiscuitatea? Calcati legea, multumiti ca nu sunteti singurii?
Si, din pacate, nu numai in pescuitul sportiv se manifesta tipul asta de atitudine...
Cu atat mai mult cu cat o buna parte dintre voi sunteti membri Spinning Club... Sper ca nu i-am ingropat deja spiritul...
Musti- Numarul mesajelor : 279
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009
Musti a scris:Am dat tarziu peste discutia asta, dar cred ca pot sa formulez si eu o parere.
Dar.
Salutare!
Ai scris exact ce am vrut sa scriu si eu...mersi.
Daniel
PS
Acum am citit postarile de ieri, cred ca, desi nu asa de frumos, totusi am scris aceeasi lucru...
chelu ala nui cteno
CosmYn- Numarul mesajelor : 262
Ocupatia : ............
Data de inscriere : 20/02/2010
CosmYn a scris:chelu ala nui cteno
si mie mi se pare ca-i amur
dar daca el zice ca-i clean , clean sa fie (clean de balta)
ps.
cred ca are cam 5 kg. '' cleanul '' din poza (fara cap)
pps
pacat ca si acest topic se transforma in unul pt. polemici nesfirsite
ati citit cu atentie titlul acestui subiect ??? '' COMENTARII ....... FARA JIGNIRI ! ''
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
"Cleanul" ala are in jur de 15 kg..............acuma va astept pe voi mici invidiosi ce sunteti sa comentati
p.s - Tibi te rog sa nu incepi iar cu povesti
"cleanul de balta" are mai exact 13, 482 kgmarius a scris:"Cleanul" ala are in jur de 15 kg..............acuma va astept pe voi mici invidiosi ce sunteti sa comentati
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
@DOMNILORI
Va salut si va indemn spre pace spirituala .
Ca si Pescar :
Citit corect acest topic suna asa : Comentarii despre poze !!! Fara jigniri !!! Deci despre poze !!! Scria cineva la adresa lui TIBI CPO ca sa arunce cu piatra primul !!! Da ce este cu bolovanii aruncati la adresa unui presedinte care reprezinta pescarii ? Sau ce aveti cu Erdelyi care este un membru care si-a manifestat parerea obiectiva .( dupa cunostintele lui privind pescuitul sportiv,legal,bun simt,etica ,bla bla)
Am citit cu atentie postarea lui TIBI CPO si domnilori ,Tibi cpo scrie atitudinea corecta care trebuie respectata de membri unui spinning clubb* care au un titlu ....Sau unor pescari care pretind ca sunt sportiv ! Pescari in afara unor reguli sau un decalog precum are spinning clubb,era mai uman sa-l invitati la o intalnire de spinning clubb decat sa va ridicati palosul iluzoriu .
Ca si MODERATOR :
Ca sa fiu explicit si inteles " Comentati pozele acestui topic, titlul fiind "Comentarii despre poze ( fara jigniri ) Nu mai faceti aluzii subtile despre imaculativitatea sau certitudinea laturii morale privind pescuitul sportiv a vreunei persoane fara sa aveti dovezi clare !( altfel voi fi nevoit sa iau masuri ) Delete .
Pentru toti :
Ps: Pana glumiti e de bine .Cei care incalca regula de baza vor fi supusi unor teste de inghitit Vin,bere,palinka.Cine nu trece testul nu merge la pescuit 5 zile ( din cauza betiei )
Va salut si va indemn spre pace spirituala .
Ca si Pescar :
Citit corect acest topic suna asa : Comentarii despre poze !!! Fara jigniri !!! Deci despre poze !!! Scria cineva la adresa lui TIBI CPO ca sa arunce cu piatra primul !!! Da ce este cu bolovanii aruncati la adresa unui presedinte care reprezinta pescarii ? Sau ce aveti cu Erdelyi care este un membru care si-a manifestat parerea obiectiva .( dupa cunostintele lui privind pescuitul sportiv,legal,bun simt,etica ,bla bla)
Am citit cu atentie postarea lui TIBI CPO si domnilori ,Tibi cpo scrie atitudinea corecta care trebuie respectata de membri unui spinning clubb* care au un titlu ....Sau unor pescari care pretind ca sunt sportiv ! Pescari in afara unor reguli sau un decalog precum are spinning clubb,era mai uman sa-l invitati la o intalnire de spinning clubb decat sa va ridicati palosul iluzoriu .
Ca si MODERATOR :
Ca sa fiu explicit si inteles " Comentati pozele acestui topic, titlul fiind "Comentarii despre poze ( fara jigniri ) Nu mai faceti aluzii subtile despre imaculativitatea sau certitudinea laturii morale privind pescuitul sportiv a vreunei persoane fara sa aveti dovezi clare !( altfel voi fi nevoit sa iau masuri ) Delete .
Pentru toti :
Ps: Pana glumiti e de bine .Cei care incalca regula de baza vor fi supusi unor teste de inghitit Vin,bere,palinka.Cine nu trece testul nu merge la pescuit 5 zile ( din cauza betiei )
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
cleanul
Daca ala ii clean eu is mreana ). Nu cred ca trebuie sa fi pescar mai vechi de un an incat sa recunosti un clean.
MeHigh- Numarul mesajelor : 89
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA
Ocupatia : INGINER
Data de inscriere : 30/01/2010
Domnule Nagy Victor nu am facut o jignire doar ma miram si eu seamana mai mult cu amur, daca vi sa parut o jignire ma scuzati .Daca este clean felicitari petru captura
CosmYn- Numarul mesajelor : 262
Ocupatia : ............
Data de inscriere : 20/02/2010
Pagina 22 din 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Subiecte similare
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
» Bancuri cu, despre, si fara pescari!
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI
» Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
» Discutii despre C & R !
» Bancuri cu, despre, si fara pescari!
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI
» Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
» Discutii despre C & R !
Pagina 22 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum