CANAL COLECTOR CEFA-TAMASDA
+19
davidco_m
pin70
adriancean
Florin Tinel
DAN-DAN
alex_24ARN
Musti
yulyan33
nemedi1990
Adriann
Ssebastian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
marius
Admin
MIHNEA FLORIN
zsolty
csife
suni12
23 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: CANAL COLECTOR CEFA-TAMASDA
Dar prin Tamasda? Eu venind dinspre Arad, mi-e mai la-ndemana. Multumesc!Hanumanfish a scris:Salut
De intrat acum se poate si prin Boiu si prin Ghiorac sau prin Cighid .
Florin Tinel- Numarul mesajelor : 55
Varsta : 54
Localizare : Arad-Oradea
Ocupatia : Independent
Data de inscriere : 23/03/2010
Salut
Prin Tamasda se poate, drumul este rau inainte de a ajunge la baraj ,depinde ce masina ai ,mai este un drum dar trebuie sa ajungi pe dig din sat. Daca te hotaresti sa mergi prin Boiu trebuie sa ajungi pana la ferma ,cand ajungi faci stanga spre pasunea din sat direct la un pod ajungi ,trebuie sa treci peste el sa ajungi pe malul stang ( pe malul drept nu este indicat ca este pus un stalp pe dig ) .
Ps: In sat daca intrebi pe cineva iti va spune cum sa ajungi pe dig care (drum) te va duce direct la stavilarul de pe canalul Colector.
Prin Tamasda se poate, drumul este rau inainte de a ajunge la baraj ,depinde ce masina ai ,mai este un drum dar trebuie sa ajungi pe dig din sat. Daca te hotaresti sa mergi prin Boiu trebuie sa ajungi pana la ferma ,cand ajungi faci stanga spre pasunea din sat direct la un pod ajungi ,trebuie sa treci peste el sa ajungi pe malul stang ( pe malul drept nu este indicat ca este pus un stalp pe dig ) .
Ps: In sat daca intrebi pe cineva iti va spune cum sa ajungi pe dig care (drum) te va duce direct la stavilarul de pe canalul Colector.
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Multumesc! Cunosc amandoua intrarile prin Tamasda, prefer digul daca este accesibil.
Am reusit sa ajung in aceasta saptamana pe acest canal. Am stat doua zile (luni si marti), insa am venit cam dezamagit. M-a terorizat somnul pitic! Au intrat indiferent cu ce am dat: momeala vie, porumb, pufuleti,etc.
Locul este superb si apa perfecta, peste cred ca este destul dar populatia de somn pitic este scapata de sub control. Au fost multi pescari mult mai pregatiti decat mine, au intrat cu barca si au momit etc. dar aceleasi rezultate .
Cel putin unii s-au distrat cu agatatul iar altii cu ,,descatatul". M-au intepat la greu.
P.S. A fost foarte deconectant si recreeativ si asta conteaza cel mai mult.
Locul este superb si apa perfecta, peste cred ca este destul dar populatia de somn pitic este scapata de sub control. Au fost multi pescari mult mai pregatiti decat mine, au intrat cu barca si au momit etc. dar aceleasi rezultate .
Cel putin unii s-au distrat cu agatatul iar altii cu ,,descatatul". M-au intepat la greu.
P.S. A fost foarte deconectant si recreeativ si asta conteaza cel mai mult.
Ultima editare efectuata de catre Florin Tinel in Sam Aug 14, 2010 10:01 pm, editata de 1 ori
frumoase locuri
cu tintarii cum v-ati descurcat !?
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
a fost si un prieten de al meu de marti pana vineri si tot la fel,dar a zis ca niste baieti au prins unul de 9 kg si,tot aia sau alti nu mai stiu exact,un amur de 16 kg
manu- Numarul mesajelor : 250
Varsta : 42
Localizare : arad
Ocupatia : la peste
Data de inscriere : 12/06/2009
Am avut cort! I-am momit inauntru si am tras fermoarulNagy Victor a scris:frumoase locuri
Adevarul este ca sunt din-aia altoiti, noroc cu spraiul.
Cat despre capturile despre care vorbesti tu, Manu, nu stiu ce sa zic: cat am stat eu nu s-a prins decat un caras putin sarit de 0.5 Kg niste baieti din Oradea si o platica tot la fel, un domn din Arad. Probabil dupa ce am plecat eu.
Adevarul este ca nu este exclus, sunt pesti mari acolo dar e cam greu cu ,,orataniile" alea de somni pitici...
As fi stat si eu mai mult, am fost pregatit pt. mai multe zile dar mi s-au plictisit juniorii.
bucati mari sunt 100%...eu anul trecut am umblat destul de mult pe canal(cam de 2 ori pe luna cate 3 zile)si parerea mea ca a mers mai bine(poate ca era mai multa vegetatie),dar bucati adevarate am prins numai intr-o singura partida,2 amuri de 10 respectiv19kg,in rest numai mici pana in 5kg,dar si platici frumoase
anul asta am fost numai la spinning pe canal...
anul asta am fost numai la spinning pe canal...
manu- Numarul mesajelor : 250
Varsta : 42
Localizare : arad
Ocupatia : la peste
Data de inscriere : 12/06/2009
Salut Tinel, eu sunt unul dintre baietii din Oradea cu care ai vb ....nu fii dezamagit de esecul partidei , parerea mea e ca a fost prea scurta , daca partida dura 4-5 zile i-ti spun sigur ca aveai ceva rezultate.Florin Tinel a scris:Am avut cort! I-am momit inauntru si am tras fermoarulNagy Victor a scris:frumoase locuri
Adevarul este ca sunt din-aia altoiti, noroc cu spraiul.
Cat despre capturile despre care vorbesti tu, Manu, nu stiu ce sa zic: cat am stat eu nu s-a prins decat un caras putin sarit de 0.5 Kg niste baieti din Oradea si o platica tot la fel, un domn din Arad. Probabil dupa ce am plecat eu.
Adevarul este ca nu este exclus, sunt pesti mari acolo dar e cam greu cu ,,orataniile" alea de somni pitici...
As fi stat si eu mai mult, am fost pregatit pt. mai multe zile dar mi s-au plictisit juniorii.
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
Salut Marius! Ma bucur ca te-am cunoscut. Tu macar te-ai ales cu un somn pe cinste... . Probabil ca ai dreptate , dar pt. mine e cam dificil sa prind 4-5 zile legate si sa le pot dedica exclusiv pescuitului.Dar oricum mi-a placut ! Mai vreau
Stai flecsat ca si noi mai vrem , din cauza ploii am anulat partida de pescuit la Boiu progamata pe maine , ............a trebuit sa selectam o balta ce da randament pe termen scurt . In septembrie vrem sa facem o iesire de vre-o saptamana la Boiu , o sa te tin la curent.Florin Tinel a scris:Salut Marius! Ma bucur ca te-am cunoscut. Tu macar te-ai ales cu un somn pe cinste... . Probabil ca ai dreptate , dar pt. mine e cam dificil sa prind 4-5 zile legate si sa le pot dedica exclusiv pescuitului.Dar oricum mi-a placut ! Mai vreau
P.S -Sa fiu sincer inafara de caras si de platica m-am ales cu un somn placut
Salut Marius!
Tine-ma la curent despre iesirea la Boiu, poate reusesc si eu sa rup vreo doua zile.Cat despre somn confirm si eu, am fost martor la ,,dril" in caz ca nu te crede cineva .
P.S. Scuze pt. raspunsul intarziat am fost plecat cateva zile (din pacate nu la pescuit ).
Tine-ma la curent despre iesirea la Boiu, poate reusesc si eu sa rup vreo doua zile.Cat despre somn confirm si eu, am fost martor la ,,dril" in caz ca nu te crede cineva .
P.S. Scuze pt. raspunsul intarziat am fost plecat cateva zile (din pacate nu la pescuit ).
Luni am plecat la Boiu daca ai timp sa vii o sa ne intalnim pe acolo.
marius a scris:Luni am plecat la Boiu daca ai timp sa vii o sa ne intalnim pe acolo.
Din pacate trebuie sa plec marti undeva si nu vin pana la sfarsitul saptamanii...
Cat stati? Sa ma tii la curent cu ceea ce ati facut acolo.
Fire-ntinse!
Am auzit ca apa e destul de scazuta ,in zona Boiu,este adevarat!?... stie cineva din ce cauza?
MIHNEA FLORIN- Numarul mesajelor : 147
Data de inscriere : 10/03/2009
...si scade in continuare.....acum cand a inceput sa.si revina fauna piscicola!! ..platici la 2kg...o gramada de puiet de lin,crap,somn.!!dar de ce sa nu intervina omul sa strice....!
ps.sau era prea mare apa pentru setcari
MIHNEA FLORIN- Numarul mesajelor : 147
Data de inscriere : 10/03/2009
...cred ca varianta este "p.s"....adica apa era prea mare pt setcari...asa merg treburile astea...nu trebuie sa avem peste...pt ce?...las ca peste 20 ani vom pescui virtual...MIHNEA FLORIN a scris:...si scade in continuare.....acum cand a inceput sa.si revina fauna piscicola!! ..platici la 2kg...o gramada de puiet de lin,crap,somn.!!dar de ce sa nu intervina omul sa strice....!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Ceva noutati despre canalul Tamasda? Cum se prezinta apa,a mai fost cineva,cum e vremea,se mai prinde ceva? Mersi anticipat.
adriancean- Numarul mesajelor : 17
Varsta : 45
Localizare : Brad,jud. Hunedoara
Ocupatia : muncitor
Data de inscriere : 31/12/2009
Salut! Am fost duminica trecuta pe canal la Tamasda(de la baraj in amonte pana la primiul pod),apa destul de limpede,vegetatie destul de putina,conditii de pescuit bune pacat ca stiucile nu au cooperat. Am incercat toata ziua(de la 07 am pana pe la 17 dupa masa) doua persoane cu toate artificialele din dotare Din ce am vorbit cu localnicii intalniti nu prea s-a prins in ultima vreme.
Tirla Vlad- Numarul mesajelor : 9
Localizare : Beius
Ocupatia : -
Data de inscriere : 17/10/2011
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» colector Cefa
» CANAL COLECTOR TARIAN -CEFA
» Canal Tamasda
» Balta Cefa cu plata
» canalul colector de la ANT
» CANAL COLECTOR TARIAN -CEFA