Alte intalniri ...
+5
Ssebastian
Ionut Erdeli
Nagy Victor
Adriann
miki
9 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Alte intalniri ...
per ca e ok daca postez aici....daca nu e ok...imi cer scuze.
Luni - 02 noiembrie 2009....aş ieşi la spinn-ştiucă(la peştişor).
Disponibil intre orele 08.00 şi 16.00.
Am 4 locuri libere in maşina.
Daca e careva interesat...aştept propuneri....daca nu....merg şi singur.
Luni - 02 noiembrie 2009....aş ieşi la spinn-ştiucă(la peştişor).
Disponibil intre orele 08.00 şi 16.00.
Am 4 locuri libere in maşina.
Daca e careva interesat...aştept propuneri....daca nu....merg şi singur.
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
Re: Alte intalniri ...
eu ma inscriu
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
Si eu ma inscriu , dar unde mergem?
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
unde vreti voi...habar n-am ...pe un canal undeva...ducem ceva peştişori, betele de şpinn...şi gata...
mai vine şi finu+meu...deci ne+am adunat o trupa mica deja...aştept propuneri cu locatia
la 08.00, luni dimineata ne vedem ....unde vreti voi...şi plecam...dar nu uitati...nu mai mult de ora 16.00...ok?
mai vine şi finu+meu...deci ne+am adunat o trupa mica deja...aştept propuneri cu locatia
la 08.00, luni dimineata ne vedem ....unde vreti voi...şi plecam...dar nu uitati...nu mai mult de ora 16.00...ok?
şi ca şa fim cat mai organizati facem aşa:
eu il iau pe finu la 8.00....la 8.15 te iau pe tine Victor de acaşa (daca e ok aşa..) şi apoi Arian la 8.30 de unde zici tu...
eu pun 2 şticloanţe de vin....
peştişorii ii cumparam ori mergem dupa ei la baraj????? şau altundeva...eu am o plaşa mica de 1-1 cu ochiuri mici.
putem pune şi o rama, un porumb şi un vierme daca vreti...peşcuim la toate ştilurile...eu aş vrea in mod şpecial la peştişor.....şi apoi la şpinn...
aştept propuneri...echipa e gata de atac....
eu il iau pe finu la 8.00....la 8.15 te iau pe tine Victor de acaşa (daca e ok aşa..) şi apoi Arian la 8.30 de unde zici tu...
eu pun 2 şticloanţe de vin....
peştişorii ii cumparam ori mergem dupa ei la baraj????? şau altundeva...eu am o plaşa mica de 1-1 cu ochiuri mici.
putem pune şi o rama, un porumb şi un vierme daca vreti...peşcuim la toate ştilurile...eu aş vrea in mod şpecial la peştişor.....şi apoi la şpinn...
aştept propuneri...echipa e gata de atac....
si eu pe pestisor vreau sa ma axez....dar sigur ca putem incerca si alte momeli.....nu stiu de unde am putea sa ne facem rost de ceva albitura....inca stiuca prefera in procentaj mai mare albitura.....e bun si caraselul....dar na....pe mine ma poti lua din parcarea Decebal unde ne intalnim pentru intalnirile clubului....pe canal la Cefa putem incerca.....acolo este si stiuca ,somn ,salau....deci avem sanse pentru o gama variata de rapitori.......sper sa tina si vremea cu noi.......
mai pescuitorilor cu albituri, asa v-am invatat eu pe voi? Repet, numai si numai artifiiale! Ce-i asta? Azi maine va vad la scobarit! Fire intinse daca tot iesiti si sper sa aveti parte de vreme buna desi ....
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
kkt in straita dragii mei....stiuca sub 50 cm ...inapoi in apa!!!! ne-am inteles???....mergeti pe colector macr vedeti cum ii si apa si daca se poate da la spinning....ceaules..
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
salut baietii si c.... in straita! eu daca as fi in loul vostru nu as merge la SANICOLAU in TEU pentru ca acolo se prind frecvent stiuci si numai va face-ti de lucru:pui pestisor,prinzi stiuca,eliberezi stiuca,pe urma alt pestisor,alta stiuca....tot asa...prea mult efort mai bine mergeti in alt loc fire intinse baieti!
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Alte intalniri ...
DE CE TREBE SA MERGETI ASA DEPARTE?NU E BINE UNDE VA ARAT EU?
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
DACA NU STITI POATE O SA ISI DEA SEAMA ARIAN... ACOLO CHIAR MERITA
GIRISUL DE CRIS
DA!!!! PE COLECTOR!!! ...DECI ...2MIKI &CO. ...EU ZIC CA VARIANTA LUI ALEX24ARN....SI HARANGUS SINT CELE MAI BUNE
da,este colectorul la GIRIS si daca tot mergeti acolo,in spatele baiatului din poza a doua la vreo 30 metri sunt doua oscilante de 13 ,16 grame GIPO! si daca nu a dus-o apa de anul trecut este si naluca mea cal-magar.
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
da nua...o sa vedem acuma unde mergem...oricum Miki stabileste...eu doar am propus....
Alte intalniri...
A da!!tot in spatele juniorului la vreo 10m stanga am lasat si eu un gipo azi!!deja incep sa cred ca acest canal isi ia si el partea lui...daca ma intelegeti ce vreau sa zic!!!azi am si filmat cum a scos stiuca aia mai mare dar din respect pt cei doi pescari nu o sa postez filmuletul(este mai mult de pus la faze haioase)
...avem topicul cu momente vesele din pescuit...deci pune-te si posteaza-l...asteptam....lasa tu respectul ca este un lucru mare...POATEAZA-Lalex_24ARN a scris:A da!!tot in spatele juniorului la vreo 10m stanga am lasat si eu un gipo azi!!deja incep sa cred ca acest canal isi ia si el partea lui...daca ma intelegeti ce vreau sa zic!!!azi am si filmat cum a scos stiuca aia mai mare dar din respect pt cei doi pescari nu o sa postez filmuletul(este mai mult de pus la faze haioase)
@ Miki
Mie imi convine programul tau , imi convine si locatia pe care o alegeti voi , dar cum facem cu pestisorii momeala ?
Mie imi convine programul tau , imi convine si locatia pe care o alegeti voi , dar cum facem cu pestisorii momeala ?
Nagy Victor- moderator
scuzati ca ma bag si eu....dar cine stie poate vin si eu peste voi acolo.... ....ar fi fain sa prinzi acolo la fata locului pestisorii dar poti si sa prinzi la vandana albitura......
alex_24ARN a scris:scuzati ca ma bag si eu....dar cine stie poate vin si eu peste voi acolo.... ....ar fi fain sa prinzi acolo la fata locului pestisorii dar poti si sa prinzi la vandana albitura......
si eu m-am gindit la ambele variante mai ales ca imi place sa folosesc babusca , ca momeala , de siburanta o sa cumpar si citiva carasei
ps.
Am mutat acest subiect la ''Spinning'' pt. ca nu are legatura doar cu Clubul , astfel pot posta pe el si nemembri al Clubului
Nagy Victor- moderator
Alte intalniri ...
dar pe mine nu ma deranjeaza ca posteaza si altii care nu sunt membri acolo !!!! cum postam noi pe la stationar si ei pot posta la club ca doar nu interzice nimeni!!!!dar pana la urma...unde mergeti?
nu stiu
Nagy Victor- moderator
aaaaaaaaaaa e secret?! da lasa ca tot va gasesc eu.....
@ alex_24ARN
Citeste aici :
Acum intelegi de ce am mutat rubrica ? (nu vreau sa incalcam regulile stabilite chiar de noi)
ps.
nu e secret , pur si simplu nu am fotarit inca locatia , poti sa vii si tu daca vrei
Citeste aici :
Admin a scris:Noile rubrici la cererea lui pescardeclean si hanumanfish, am creat urmatoarele generalitati unde sa purtam discutii......exclusiv spinning club......nu care la ce pescuieste pentru asta exista in continuare rubrica spinning.
Rubrica cu intalnirile fiecare intalnire sugerez sa aibe un subiect separat de exemplu intalnirea 14.09.09 spinning.
Pozele de asemenea exclusiv membrii si intalnirile spinning club......nu va abateti........incadrativa in rubrici...mesajele offtopic vor fi sterse.
Acum intelegi de ce am mutat rubrica ? (nu vreau sa incalcam regulile stabilite chiar de noi)
ps.
nu e secret , pur si simplu nu am fotarit inca locatia , poti sa vii si tu daca vrei
Nagy Victor- moderator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» zile de nastere , zile onomastice si alte evenimente !
» Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare
» CRAP ALBANEZ, DAR SI ALTE RETETE VECHI CU PESTE.
» Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare
» CRAP ALBANEZ, DAR SI ALTE RETETE VECHI CU PESTE.
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum