Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRAP ALBANEZ, DAR SI ALTE RETETE VECHI CU PESTE.

In jos

CRAP ALBANEZ, DAR SI ALTE RETETE VECHI CU PESTE. Empty CRAP ALBANEZ, DAR SI ALTE RETETE VECHI CU PESTE.

Mesaj  Chef Buzu Mar Mai 31, 2011 9:30 am

Alimentele si cantitatile pentru 6 portii :
- crap : 1,200 kg
- bulion de rosii : 0,020 kg
- varza alba : 1,500 kg
- cimbru : 0,002 kg
- rosii : 0,400 kg
- untdelemn : 0,150 litru
- vin rosu : 0,120 litru
- foi de dafin : 0,001 kg
- piper : 0,002 kg
- sare : 0,040 kg

Modul de preparare :

Se curata pestele de solzi, se scot intestinele, se spala, se portioneaza in 6 bucati, se da un praf de sare si se unge cu untdelemn.
Intr-un vas separat se incinge foarte bine restul de untdelemn, care se stinge cu bulion de rosii si vin. Se adauga varza taiata fideluta, foile de dafin, sarea, cimbrul si piperul. Dupa ce varza s-a muiat ( prin calire ), se aseaza deasupra bucatile de peste peste care se pun felioare de rosii. Se da din nou la cuptor, pana cand pestele este bine rumenit.

Alte retete recomandate de Chef Buzu :

- Ciorba de peste a la Seghedin : http://www.chefbuzu.com/2011/04/21/422-ciorba-de-peste-a-la-seghedin/
- Ciorba de peste albitura : http://www.chefbuzu.com/2011/04/21/421-ciorba-de-peste-albitura-babusca-lin-caras-caracuda-avat-platica-stiuca/
- Ciorba pescareasca : http://www.chefbuzu.com/2011/04/21/420-ciorba-pescareasca/
- Ciorba de crap : http://www.chefbuzu.com/2010/07/30/400-ciorba-de-crap/
- Ciorba din cap de ciortan : http://www.chefbuzu.com/2010/07/30/393-ciorba-din-cap-de-ciortan-crap-de-1-2-kg/
- Bors de calcan : http://www.chefbuzu.com/2010/07/30/374-bors-de-calcan/

Chef Buzu

Chef Buzu

Numarul mesajelor : 11
Localizare : Bucuresti
Ocupatia : Free Lancer
Data de inscriere : 29/05/2011

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum