COMENTARII DE TOT FELUL
+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 10 din 18
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: COMENTARII DE TOT FELUL
mah...sinteti off topic....amu nu-i chiar asa ca taiem si spinzuram...mai lasam oamenii sa posteze doar ca nu mai permitem off topicuri....si ce prieteni ai pierdut?...aia inseamna ca nu erau prieteni....un prieten iti ramine prieten si daca te certi cu el...sau ii dai in cap...din greseala...
postarile despre pescuit...amu vara?..nu vezi ce cald ii afara?..cine are chef sa iasa din casa pe caldura asta in ianuarie?..deci polemizeaza oamenii...voi muta aceste postari de la mustrarea puplica la ...off topic...comentarii de tot felul...
postarile despre pescuit...amu vara?..nu vezi ce cald ii afara?..cine are chef sa iasa din casa pe caldura asta in ianuarie?..deci polemizeaza oamenii...voi muta aceste postari de la mustrarea puplica la ...off topic...comentarii de tot felul...
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
@Ssebastian...u tot prieten ai ramas cu mine si ca nu sa deschis usa la masina azi si a trebuit sa o iei pe jos.......nu?
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
@Admin Au fost banati si cei care au avut o parere contrara tie sau altora....Nu sunt nervos pe tine ca persoana...Cred ca ai cam scapat fraiele.......NU ti-ai pus intrebarea ca oameni grei de pe forum nu mai posteaza?sunt asa eleganti ca se retrag pur si simplu......Daca crezi ca esti prea ocupat....lasa-l pe Sebastien sa se ocupe.....
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
salut pescardeclean
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
salut Victor, pot si eu sa vad IP-uri acuma
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
alex_24ARN a scris:@Ssebastian...u tot prieten ai ramas cu mine si ca nu sa deschis usa la masina azi si a trebuit sa o iei pe jos.......nu?
daaa chiar @Sebastian trebuia sa ma lasi sa vin cu tn pe jos nu sa te lasam asa :-s !
mariusw- Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009
Topicul ''Nagy Victor'' a fost sters de mine , toate mesajele de la subietul respectiv au fost transferate la acest topic
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
MAAAAAAAHH!!!!!...CARE STAI PE INVIZIBIL?....NU AI SINGE IN PLUTA SA STAI LA VEDERE?...AI NOROC CA NU MAI SINT ADMIN.....
Da cand ai fost ?)
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
azi mi-am numarat mesajele de pe forum si nu-mi ies la socoteala toate.vreau sa stiu cine si de ce mi-a sters din mesaje? astept un raspuns si o motivare (chiar si pe mp.) in caz ca nu le voi primi(in cel mult 3 zile)decizia mea va fi autoexcluderea din forum si spinnig club.
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
COMENTARII DE TOT FELUL
@Marius Harangus ti-au sters mesajele ? la ce topic ? tot am cautat ,l-am intrebat pe @ ADMIN nu stie nimic !!!
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Draga Marius....SI eu am avut mesaje sterse o gramada.....Si am vazut mesaje ale membrilor pertinente sterse.De ce crezi ca am urlat eu atunci?Asa ca nu ce face acasa?Hai sa fim seriosi!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
aseara am vazut un film in care toata omenirea si-a pierdut cunostinta timp de 2 minute si 17 secunde.
consider ca s-a intamplat ceva asemanator acuma pentru ca nimeni nu stie nimic(cel putin din cate mesaje am primit pana acum),dar am si eu o rugaminte,cand mai sterge-ti mesaje,dati si voi un semn,macar din respect pentru cei cativa neuroni care s-au fortat pentru scrierea mesajului respectiv.
NUMAI DE BINE !
consider ca s-a intamplat ceva asemanator acuma pentru ca nimeni nu stie nimic(cel putin din cate mesaje am primit pana acum),dar am si eu o rugaminte,cand mai sterge-ti mesaje,dati si voi un semn,macar din respect pentru cei cativa neuroni care s-au fortat pentru scrierea mesajului respectiv.
NUMAI DE BINE !
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
...pt perioada de prohibitie m-ar interesa sa imi recompletez glasorul de timbre ma ajuta careva?zsolty a scris:@Zsolty... pe mine nu ma afecteaza prea tare...In prohibitie pescuiesc la spinning!Asa ca mie tot una.Inteleg punctul tau de vedere.Ce sa zic...Daca se fac populari pa banii aia,respect filialei!
deci raspunsul este
nu este obligatoriu sa platesti aia 50 ron!!!!
ca dupa cum ziceai 25 ron la livada pe zi
dar aici ai 60 zile la dispozitie si 5 balti???
deci cam suma aia de bani nu mi se pareo suma mare
bineinteles nu e obligatoriu sa mergi la pescuit in prohibitie
poti in acea perioada sa strangi timbre sau sa joci sah
chiar f multe activitati poti avea
p.s daca stiti cumva cine mai colectioneaza matchbox-uri...sint interesat....Pif-uri si Rahan-e?
mai am timbre dar credema nu stiu pe unde le am
tre sa le caut intr-o zi
am cateva valoroase
tre sa le caut intr-o zi
am cateva valoroase
...a mele is in beci...zsolty a scris:mai am timbre dar credema nu stiu pe unde le am
tre sa le caut intr-o zi
am cateva valoroase
Nu-mi gasesc patentul! Si am o gramada de triple! Acuma ce-as putea face? Ma pun si rod pe ele!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
.. ...pune-te si ascute un brat....pina nu mai estepescardeclean a scris:Nu-mi gasesc patentul! Si am o gramada de triple! Acuma ce-as putea face? Ma pun si rod pe ele!
Zsolty!cum pot face si eu rost de emoticoane cum ai tu?m-am gandit ca de acum incolo voi folosi doar emoticoane ca orice ai scrie se poate ajunge la ,,cutite''!Alex
... daca nu se pune "@" semne de punctuatie si toate cele necesare , da se ajunge si la acete obiecte contondent- intepatoarealex_24ARN a scris:Zsolty!cum pot face si eu rost de emoticoane cum ai tu?m-am gandit ca de acum incolo voi folosi doar emoticoane ca orice ai scrie se poate ajunge la ,,cutite''!Alex
dami o adresa de mail si iti trimit catevaalex_24ARN a scris:Zsolty!cum pot face si eu rost de emoticoane cum ai tu?m-am gandit ca de acum incolo voi folosi doar emoticoane ca orice ai scrie se poate ajunge la ,,cutite''!Alex
OCROTIREA MEDIULUI DIN JUD BIHOR TURPSIOS TRUNCATUS
Vai, vai " domnule" truncatus, da' cita stiinta in capul ala de delfin! / ioi, lipseste predicatul, asai? / ioi aici trebuia cratima! Chiar ca este nevoie de tine dom'le profesor! Ai studiat mult asa-i?
Cred ca ai studiat gramatica si in primii 7 ani ai tai,( in loc sa inveti ce e bunul simt), cel putin asta reiese din toate postarile tale dom' profesor! Ce zici dom' profesor cum stau la capitolul virgule si semne de punctuatie?
Eu cred ca dumneata esti un FRUSTRAT si ca ar trebui sa te iei cu coada aia lunga, lunga si sa freci pe altii si sa o bagi acolo unde e loc, aici nu este, acesta este un forum despre pescuit, nu despre gramatica limbii romane, ai gresit site ul dom' profesor!!! Hai, PA!
Cred ca ai studiat gramatica si in primii 7 ani ai tai,( in loc sa inveti ce e bunul simt), cel putin asta reiese din toate postarile tale dom' profesor! Ce zici dom' profesor cum stau la capitolul virgule si semne de punctuatie?
Eu cred ca dumneata esti un FRUSTRAT si ca ar trebui sa te iei cu coada aia lunga, lunga si sa freci pe altii si sa o bagi acolo unde e loc, aici nu este, acesta este un forum despre pescuit, nu despre gramatica limbii romane, ai gresit site ul dom' profesor!!! Hai, PA!
pescarus- Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2010
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Subiecte similare
» comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 10 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum