COMENTARII DE TOT FELUL
+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 11 din 18
Pagina 11 din 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: COMENTARII DE TOT FELUL
A inceput Chelsea-Birmingham pe Digi sport...sa ne mai descretim fruntile!!!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
solutii...
ssebastian a scris:dragii mei...este un forum al pescarilor nu al lui Funar, Vadim, Marko sauTokes...hai sa lasam limbile pt amante si neveste si sa vorbim fiecare cum stie despre pescuit si alte indeletniciri care vor fi postate fiecare la topicul lor bineinteles...
Salut,
scuze pentru off topic, dar din moment ce aici se discuta acest subiect, am considerat ca aici trebuie sa postez, daca moderatorii considera altfel, ii rog sa mute postarea acolo unde ii este locul. Multumesc!
Un tip intra intr-un magazin:
- As dori si eu niste gulas...
Vanzatorul:
- Sunteti ungur?
Asta se enerveaza:
- Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream pui seshuan ma intrebai daca sunt chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!?
- Aaaa, nu...
- Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat gulas?
- Pentru ca aici e magazin de electronice!!!
parca acesta era un forum al pescarilor !?
pescarus- Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2010
ok ...merita sa stea aici...pescarus a scris:ssebastian a scris:dragii mei...este un forum al pescarilor nu al lui Funar, Vadim, Marko sauTokes...hai sa lasam limbile pt amante si neveste si sa vorbim fiecare cum stie despre pescuit si alte indeletniciri care vor fi postate fiecare la topicul lor bineinteles...
Salut,
scuze pentru off topic, dar din moment ce aici se discuta acest subiect, am considerat ca aici trebuie sa postez, daca moderatorii considera altfel, ii rog sa mute postarea acolo unde ii este locul. Multumesc!
Un tip intra intr-un magazin:
- As dori si eu niste gulas...
Vanzatorul:
- Sunteti ungur?
Asta se enerveaza:
- Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream pui seshuan ma intrebai daca sunt chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!?
- Aaaa, nu...
- Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat gulas?
- Pentru ca aici e magazin de electronice!!!
parca acesta era un forum al pescarilor !?
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
nici nu stii ce ai pierdut!alex_24ARN a scris:la 9 dimineata o sa fie coada ca si la lapte pe vremea care eu nu am prinso
avea un gust laptele ala,mama,mama!
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
dar si stateai 1,5 ore la rind...sau ducea vecinul plasa ta si o punea in rind si daca nu stiai ce plasa ii dadeau ai tai vecinului..."sebi, vezi ca-i plasa aia verde la vecinu si sta la rind...."...VERDE?...voi stiti ca eu sint discromat?...mari problele am avut cu plasele acelea colorate!!!! amintiri faine..Harangus Marius a scris:nici nu stii ce ai pierdut!alex_24ARN a scris:la 9 dimineata o sa fie coada ca si la lapte pe vremea care eu nu am prinso
da,dar mai era o vreme cand lumea era corecta si cinstita,iar laptele,sana si iaurtul statea afara in lazi,in fata alimentarei,si puteai sa iei si sa lasi banii acolo,asa cum vezi in filme prin unele restaurante.
noa, fa azi la noi chestia asta!
noa, fa azi la noi chestia asta!
unde esti tu Tepes Voda...........?
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
voi muta aceste postari la of topic..ok?
bah,iar ati inceput...ca muierile alea nef....din '44 toamna!
@harangus...ce-i baiul?..cine te supara?
.ssebastian a scris:dar si stateai 1,5 ore la rind...sau ducea vecinul plasa ta si o punea in rind si daca nu stiai ce plasa ii dadeau ai tai vecinului..."sebi, vezi ca-i plasa aia verde la vecinu si sta la rind...."...VERDE?...voi stiti ca eu sint discromat?...mari problele am avut cu plasele acelea colorate!!!! amintiri faine..Harangus Marius a scris:nici nu stii ce ai pierdut!alex_24ARN a scris:la 9 dimineata o sa fie coada ca si la lapte pe vremea care eu nu am prinso
Pe vremea "impuscatului" mama mea statea la coada toata noaptea in strada langa podul Decebal ca sa cumpere lapte,dar de multe ori cand ajungea la rand nu mai era lapte....
Ce bine ca voi nu ati apucat acele vremuri,dar au fost si vremuri (pe cand eram eu in facultate) cand spre dimineata indrepandu-ma spre camin vedeam in strada lazi cu lapte .Fiindu-mi sete dupa un drum pe jos din Poiana Brasov,beam laptele dintr-o sticla dar lasam banii in sticla(poate nu o sa credeti dar au fost si astfel de vremuri).
Jean Scurtu- Numarul mesajelor : 75
Varsta : 79
Localizare : Houston,Texas
Ocupatia : pensionar
Data de inscriere : 12/06/2009
DA, au fost si asemenea vremuri
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
nimeni,sunt de neclintit,era o remarca doar,cred ca m-am trezit scriind ce gandeam...ssebastian a scris:@harangus...ce-i baiul?..cine te supara?
@jean scurtu... ...si eu stateam la rind la lapte pt fratele meu si stiu ca fugeam pe aluminei cind se termina laptele pe sovata la alimentara...fain...aventura..
COMENTARII DE TOT FELUL
Da asa este asta este trista amintire din copilaria voastra din cauza lu sefii din bihor care primeau laptele /pers ..doar ca nu ajungea ..voi , noi stateam la coada dupa lapte si sefiilor mari din oradea si a neamurilor lor era dus acasa inainte de a ajunge la alimentara voastra din zona,stiti ca in toate cartierele stateau sefii *loja * salam,paine facuta special pentru burtica lor,lapte,cascaval,smantana,oua proaspete. etc.
randul de sus este adevarat aveam un vecin securist colonel. la care venea masina in fiecare dimineata ! si voi faceti din suferinta voastra o amintire utopica care va facut sa credeti atunci ca asa este in romania ,merita sa scriu cu lit mica ! . utopie adevarul ca se vede la multi aceasta lipsa care a fost astupata cu tigari carpati,si coniac ( cine avea bani ) ma da interesant ca in magazine erau bauturi non stop ... poate intentionat sa fie lumea alcoolica ,nu cumva sa-i treaca prin cap ceva...culmea e ca pe ceausescu l-au detronat altii nu romanii ..si la asta trebuia cineva de afara . ca lumea de aici saraca* era zdruncinata cu laptele ala ,si salam soia daca prinde-au. in poarta iadului nu se sta la coada eventual la coada cuiva .
randul de sus este adevarat aveam un vecin securist colonel. la care venea masina in fiecare dimineata ! si voi faceti din suferinta voastra o amintire utopica care va facut sa credeti atunci ca asa este in romania ,merita sa scriu cu lit mica ! . utopie adevarul ca se vede la multi aceasta lipsa care a fost astupata cu tigari carpati,si coniac ( cine avea bani ) ma da interesant ca in magazine erau bauturi non stop ... poate intentionat sa fie lumea alcoolica ,nu cumva sa-i treaca prin cap ceva...culmea e ca pe ceausescu l-au detronat altii nu romanii ..si la asta trebuia cineva de afara . ca lumea de aici saraca* era zdruncinata cu laptele ala ,si salam soia daca prinde-au. in poarta iadului nu se sta la coada eventual la coada cuiva .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
@sebastian
Aha ,deci tu deastea faci , bei singur fara sa ma chemi si pe mine , chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma chemi si pe mine sa te ajut ?
Uite pentru asta promit sa te las pe tine sa platesti la prima iesire in Sesto , ok?
Aha ,deci tu deastea faci , bei singur fara sa ma chemi si pe mine , chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma chemi si pe mine sa te ajut ?
Uite pentru asta promit sa te las pe tine sa platesti la prima iesire in Sesto , ok?
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009
@Hanumanfish,
Ai dreptate a trebuit sa vina KGB si GRU sa organizeze si sa regizeze lovitura de stat(normal si cu acordul americanilor).Inainte de a incepe miscarea in Timisoara am vazut destule masini rusesti in Oradea cu "turisti" ,dar numai cate doi si barbati nu sot si sotie.
Pacat ca in numele revolutiei au murit f. multi oameni nevinovati dar esalonul doi de comunisti au facut orice sacrificii in lupta lor pt. acapararea puterii.
Ce e trist e ca nici pana azi vinovatii nu au fost gasiti si pedepsiti si multi din ei ne-au "pastorit" tara dupa 1989.
Din pacate romanii tot pe Iliescu l-au dorit si in anii in care a "domnit "el securistii si fostii comunisti si fii lor s-au imbogatind furand tara de acum nimeni aproape ca nu le mai poate face nimic,deoarece economicul face politicul in final.
Pacat de Romania ca ar fi putut urma alt curs sa nu ramanem tot o tara de categoria III-a.....
Numai bine,
Jean Scurtu
Ai dreptate a trebuit sa vina KGB si GRU sa organizeze si sa regizeze lovitura de stat(normal si cu acordul americanilor).Inainte de a incepe miscarea in Timisoara am vazut destule masini rusesti in Oradea cu "turisti" ,dar numai cate doi si barbati nu sot si sotie.
Pacat ca in numele revolutiei au murit f. multi oameni nevinovati dar esalonul doi de comunisti au facut orice sacrificii in lupta lor pt. acapararea puterii.
Ce e trist e ca nici pana azi vinovatii nu au fost gasiti si pedepsiti si multi din ei ne-au "pastorit" tara dupa 1989.
Din pacate romanii tot pe Iliescu l-au dorit si in anii in care a "domnit "el securistii si fostii comunisti si fii lor s-au imbogatind furand tara de acum nimeni aproape ca nu le mai poate face nimic,deoarece economicul face politicul in final.
Pacat de Romania ca ar fi putut urma alt curs sa nu ramanem tot o tara de categoria III-a.....
Numai bine,
Jean Scurtu
Jean Scurtu- Numarul mesajelor : 75
Varsta : 79
Localizare : Houston,Texas
Ocupatia : pensionar
Data de inscriere : 12/06/2009
Pentru cei ca si mine care va temeati sa intrati pe la ARROW, din cauza doamnei de zambea mereu asa frumos si era mai mult decat serviabila, sa stiti ca nu mai lucreaza acolo!
Un pas mic pentru pescari, un pas mare pentru pescuit!
Un pas mic pentru pescari, un pas mare pentru pescuit!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
@pescardeclean...spune-mi ca este o vinzatoare de 94-62-96...
Este un domn bine la 50! Foarte serviabil si vorbeste in cunostinta de cauza! Sper ca vor avea mai multe sortimente sa ai de unde sa alegi!
Imi pare asa de rau ca a trebuit sa te dezamagesc!
Dar tu de unde stii ca l-ai dezamagit?pescardeclean a scris:Este un domn bine la 50! Foarte serviabil si vorbeste in cunostinta de cauza! Sper ca vor avea mai multe sortimente sa ai de unde sa alegi!
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009
Nu vezi ca vrea gagice de 90 60 90 ?
..94-62-96...!!!@marius...daca ajungi la dimensiunile alstea...nu mai zic nimica ca or sa zica altii ca-s bulangiu!!!pescardeclean a scris:Nu vezi ca vrea gagice de 90 60 90 ?
Mea culpa! Fie cum zici tu!
prima dimensiune poate fi si de 99
yulyan33- Numarul mesajelor : 146
Ocupatia : vanzari
Data de inscriere : 05/10/2009
Pagina 11 din 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Subiecte similare
» comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 11 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum