COMENTARII DE TOT FELUL
+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 3 din 18
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: COMENTARII DE TOT FELUL
aaaa si nu ma repet,risc ca sa devin agasant! si eu pe tine Sebastien!!!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
..imi place cind imi vb murdar...draguleAriann a scris:aaaa si nu ma repet,risc ca sa devin agasant! si eu pe tine Sebastien!!!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
@ ssebastian
domna aia din avatar ii nevasta-ta?
vinde-ti repede sculele de pescuit si cumpara-ti un binoclu si o pusca sau mai bine un A.G. cu luneta
vinde-ti repede sculele de pescuit si cumpara-ti un binoclu si o pusca sau mai bine un A.G. cu luneta
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
nefericitule!!!!!!
...ii nevasta..serios vb...asta dupa ce a revenit la normal...dupa nastere...uniforma e a bunicului meu...nu-s nefericit...imi place chiar...Harangus Marius a scris:@ ssebastian
mahhh..nu te cred ...adu-o cu tine la spinning!
da bunicu-tau o fost nazist?! de la el ai muzica aia?
oricum misto uniforma....mrrrrr!
oricum misto uniforma....mrrrrr!
...mda...si cine mai da la spinning?...Harangus Marius a scris:mahhh..nu te cred ...adu-o cu tine la spinning!
@zsolty de unde ai emoticoanele alea bestiale? Vreau si eu!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
ma pun sa impodobesc pomul de craciun...al meu personal!!!! ...fata si sotia au altul...al meu va fi cel mai frumos brad
MERGEM LA VANDANA LA ORA 7 .
TRUPA DE SPINNING HAI LA VANDANA ORA 7 ..PREZENT PESCARDECLEAN..HANUMANFISH ..URMATORII
Ultima editare efectuata de catre Hanumanfish in Dum Dec 27, 2009 3:29 pm, editata de 1 ori
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Prezent!
Ultima editare efectuata de catre pescardeclean in Dum Dec 27, 2009 5:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : alt topic)
Prezent si eu si tata + mama ( vrea sa vina si ea )
Ultima editare efectuata de catre razvan10 in Joi Ian 07, 2010 9:08 pm, editata de 1 ori
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Localizare : Oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
ok...poate sa vina toata familia. !!!
Hanumanfish- moderator
poate vin si eu!!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Chiar te asteptam!
merg si eu cu Cristi N.
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
hanumanfish , avand un ultim avertisment de la Admin pt limbaj, nu-ti pot cita toata postarea, in special prima parte, dar uita-te pe pozele facute acolo...expresia fetei baiatului ce sta langa Victor e edificatoare, insistenta cu care Ssebastian incearca sa sune la 112, mascat de pescardeclean, care, cand si-a dat seama ca tu nu suferi fizic, ci altfel, s-a simtit descatusat si-a ras....toate astea pun sub semnul indoielii faptul ca " asa ceva se discuta la intalnirile de spinning ",plus celelalte afirmatii ale tale zoli, daca suferi din lipsa laudatorilor, si te simti neglijat, deschide-ti un topic si ma angajez ca, bisaptamanal, dimineata, la cafea si tigara sa-ti ridic osanale...nu ma costa nimic, oricum eu iubesc animalele si copiiHanumanfish a scris:
*......................cheia pentru a intelege procesul natural basic al universului de la nivelul microscopic radioactiv ...pana la big bang in sine*
energia creata de o celula din creier care cu timpul va devenii constienta ! aceasta energie constienta se va constientiviza si ca atare nu va putea dispare sau transforma ! adica :asta ar fi singurul lucru din univers care nu este relativa ! gandita de HANUMAN !
:
DESPRE asa ceva se discuta la intalnirile de spinning ! interesanta trupa
k:
biban solzos- Numarul mesajelor : 29
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009
mergem la vandana la 7
admin, ce frumos ninge pe forumul tau!! "ninge pe masa tacerii / ninge cu flori de cais.."....nu-i creatie proprie, n-as vrea sa concurez pe nimeni la productii literare, aveti deja un poet consacrat ...Ce-am citat eu, canta Dida Dragan pe vremuri...sincer, e mai mult decat interesant...da-i ideea si la "colegul"....sa nu ma scoti ca-s off topic, ca n-am timp sa mai caut,si-am fost " elegant"
biban solzos- Numarul mesajelor : 29
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009
Hanumanfish a scris: ADMIN ..TE ROG SA NE AJUTI CU TEORIE !
Ca totusi suntem in prag de sarbatoare si toata lumea ar trebui sa se simta bine si sa uite de grijile mentale aviz "biban solzos", o sa iti fac pe plac si polemizez un pic cu tine.
Deci eu am ajuns la teoria ca: e=mc3 einstein i-ati adio de la nobel
Ok cum am ajuns la aceasta teorie.......priviti in jurul vostru.......sa luam teoria punctului miscare.......
Un vierme aflat in apa se deplaseaza spre gura unei babusti cu o viteza de 0,001 fractiuni de kukat pe secunda
acest ajungand in gura babustii creste masa corporala a babustii cu aproximativ 50% din greutatea viermelui explicand acumularea de masa in sistemul solar......acesta intr-un final ajungand la un black hole evoluand intr-un bibistrocel crocobazdugat.......
p.s. sa ajungem si la o concluzie cu 2012.....VINE SFARSITUL LUMII?
Nu dar oamenilor tot timpul le-a placut sa le fie frica de ceva....
Este clar ca in urmatorii 3 ani vor fi dezastre naturale ca prea linistiti a fost ultimul deceniu.
p.p.s. daca am aberat un pic e din cauza jinarsului de pruna de aseara.
In legatura cu ninsoarea am vrut sa va aduc in suflete bucuria sarbatorilor.
domnule BIBAN S....MULTUMESC DE ANALIZA ELEGANTA* DOMNIA TA NU A FOST PE FAZA SI NU AVETI TOATE INFORMATIILE PRIVIND DISCUTIA DESPRE TEORIA PUNCTULUI IN MISCARE ! TOTUL ERA O GLUMA DACA TOTUSI DORESTI EXPLICATII .MULTUMESC SI DE ANALIZA POZELOR PRIVIND REACTIILE DOMNILORI CAREAU STAT LA MASA .
PS:EU NU DORESC SA MA LAUDE CINEVA...ACELE RANDURI REDATE DE MINE DESPRE TEORIA RELATIVITATII S-AU DISCUTAT MASA INTR-O ATMOSFERA COMICA ...INITIATORUL ACESTEI DISCUTII FIIND *ADMIN*
PENTRU ACEST FAPT A FOST RUGAT DE MINE DOMNIA SA *ADMIN* SA NE EXPLICE IDEA* GENIALA A DOMNIEI SALE DESPRE E=MC3 ...ESTE O IDEE REVOLUTIONISTA EU ABIA ASTEPT SA PRIMEASCA PREMIUL NOBEL !
PS:ULTRA* DACA DORESTI DL BIBAN S....TE INVIT LA URMATOAREA INTALNIRE SA VEZI SI DUMNEATA CE MINTI LUMINATE AVEM ! EU INCA SUNT LA UN NIVEL SIMPLU FATA DE CEI CARE AU PARTICIPAT LA ACEASTA DISCUTIE DESPRE UNIVERS . ESTI BINE VENIT ! EU INVATI DE LA TOATA LUMEA !
PS:EU NU DORESC SA MA LAUDE CINEVA...ACELE RANDURI REDATE DE MINE DESPRE TEORIA RELATIVITATII S-AU DISCUTAT MASA INTR-O ATMOSFERA COMICA ...INITIATORUL ACESTEI DISCUTII FIIND *ADMIN*
PENTRU ACEST FAPT A FOST RUGAT DE MINE DOMNIA SA *ADMIN* SA NE EXPLICE IDEA* GENIALA A DOMNIEI SALE DESPRE E=MC3 ...ESTE O IDEE REVOLUTIONISTA EU ABIA ASTEPT SA PRIMEASCA PREMIUL NOBEL !
PS:ULTRA* DACA DORESTI DL BIBAN S....TE INVIT LA URMATOAREA INTALNIRE SA VEZI SI DUMNEATA CE MINTI LUMINATE AVEM ! EU INCA SUNT LA UN NIVEL SIMPLU FATA DE CEI CARE AU PARTICIPAT LA ACEASTA DISCUTIE DESPRE UNIVERS . ESTI BINE VENIT ! EU INVATI DE LA TOATA LUMEA !
Hanumanfish- moderator
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Subiecte similare
» comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 3 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum