COMENTARII DE TOT FELUL
+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 4 din 18
Pagina 4 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: COMENTARII DE TOT FELUL
E mai usor să stai acasă si............
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Frumoase comentarii, nu le-am prea inteles, in special al lui biban solzos! Sincer, care-i treaba?
Cu teoria respectiva, pe mine nu m-ati convins! Cu babusca nu ma pricep, cu viermele nu ma intereseaza!
Revin cu comentarii dupa ce vad pozele!
Cu teoria respectiva, pe mine nu m-ati convins! Cu babusca nu ma pricep, cu viermele nu ma intereseaza!
Revin cu comentarii dupa ce vad pozele!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Ariann, cu pozele alea m-ai omorat! Singurul care nu a ras cat rade de obicei a fost SSebastien, dar este de inteles avand in vedere cine-l incotea din dreapta! Hanuman ne-a explicat teoria lui Admin, dar fiind o explicatie lacunara am lasat-o moale! Domnilor, eu personal m-am simtit minunat, alaturi de companionii mei de masa! Iesire super, de acum inainte o sa sar peste iesirile cu pescuit, voi fi prezent numai la "BIRTURI"!
....eu nu prea eram in apele mele, dupa un botez cu mult vin...iti dai seama cam ce era in mine...am incercat teoria: "cui pe cui se scoate" ...iar treaba cu incotitul...dupa 15 ani de relatie nu cred ca ma este cazul...dar vezi cum este....si vulcanii revin la viata dupa10 453 ani...deci...ai dreptate ...ghionturi puteau fi...asta o stiu doar eu... si coastele din dreapta care ma dor...pescardeclean a scris:Ariann, cu pozele alea m-ai omorat! Singurul care nu a ras cat rade de obicei a fost SSebastien, dar este de inteles avand in vedere cine-l incotea din dreapta! Hanuman ne-a explicat teoria lui Admin, dar fiind o explicatie lacunara am lasat-o moale! Domnilor, eu personal m-am simtit minunat, alaturi de companionii mei de masa! Iesire super, de acum inainte o sa sar peste iesirile cu pescuit, voi fi prezent numai la "BIRTURI"!
@admin..daca pui arpacas in loc de vierme ce faci?...deci pica teoria ta...
@bibaneeeee.....la urmatoarea iesire faci cinste cu un vin...pt ca nu intelegi postarile lui hanuman...dupa un vin iti spun eu ca o sa intelegi tot ce se discuta la masa...si daca vb 13 persoane odata...
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
ssebastian a scris:
@admin..daca pui arpacas in loc de vierme ce faci?...deci pica teoria ta...
ssebastiane te rog nu sfida legile fizicii.......nu este tot una arpacasul cu viemrele.......masa si volumul este total diferita......teoria ramane nobelul imi apartine
MERGEM LA DECERNAREA PREMIULUI NOBEL*
ADMIN* ai dreptate ! masa unui arpacas si a unui vierme este alta ..viermele fiind in miscare !
SSEBASTIAN* multumesc ca imi iei apararea si mi-a parut bine ! ma revanche!
eu am crezut ( de azi numai cred) ca biban a citit bine ce am scris ! deloc ! se tine mare analizator! nare nimic ai gresit ! iaca dovada !
Perhaps the equation's most far-reaching legacy is that it provides the..de ..aici !!!! key to understanding the most basic natural processes of the universe, from microscopic radioactivity to the big bang itself.
atentie !!!!! vezi the key to understanding the most basic bla bla bla ...si fi atent bibane ! am tradus in romaneste
*****............. cheia pentru a intelege procesul natural basic al universului de la nivelul microscopic radioactiv ...pana la big bang in sine*****
vezi randul in limba engleza ! am tradus pentru cei ca tine sa inteleaga si in limba romana !
ATENTIE bibane ! ....randurile BANCURI LA TINE ,BAN CURI LA MINE ,BANCURI LA TOATA LUMEA ATENTIE VINE DE LA BANCUL URMATOR ! CEA CE TU NU AVEAI CUM SA-L STII CA NU ERAI ACOLO ! DECI BANCUL BIBANE ! DOI BULANGII STAU INTR-UN BAZIN ...VINE POLITISTUL ...SI INTREABA CE FACETI MEI VOI AICI ?! SPUNEM BANCURI DOMNULE POLITIST ! CE FEL DE BANCURI MEI OAMENI ! BULANGIII RASPUND :
BANCURI LA MINE BANCURI LA EL !
deci bibane asa babeste iti explic ! altadata nu te mai baga cu mizeriile tale sa insulti fara sa stii ceva ..poate vi la intalnire ! sa vezi ceti fac analbibane !biban boule ! ( o specie de pesti )te bagi intre glumele noastre ! am baut pe banii mei han..bibanule ! nu pe banii tai !
fa analize stii la cine ..incepe cu M ... POATE INTALNIM SA-TI UREZ UN LA MULTI ANI SI EU ASA DIPLOMAT !
eu am crezut ( de azi numai cred) ca biban a citit bine ce am scris ! deloc ! se tine mare analizator! nare nimic ai gresit ! iaca dovada !
Perhaps the equation's most far-reaching legacy is that it provides the..de ..aici !!!! key to understanding the most basic natural processes of the universe, from microscopic radioactivity to the big bang itself.
atentie !!!!! vezi the key to understanding the most basic bla bla bla ...si fi atent bibane ! am tradus in romaneste
*****............. cheia pentru a intelege procesul natural basic al universului de la nivelul microscopic radioactiv ...pana la big bang in sine*****
vezi randul in limba engleza ! am tradus pentru cei ca tine sa inteleaga si in limba romana !
ATENTIE bibane ! ....randurile BANCURI LA TINE ,BAN CURI LA MINE ,BANCURI LA TOATA LUMEA ATENTIE VINE DE LA BANCUL URMATOR ! CEA CE TU NU AVEAI CUM SA-L STII CA NU ERAI ACOLO ! DECI BANCUL BIBANE ! DOI BULANGII STAU INTR-UN BAZIN ...VINE POLITISTUL ...SI INTREABA CE FACETI MEI VOI AICI ?! SPUNEM BANCURI DOMNULE POLITIST ! CE FEL DE BANCURI MEI OAMENI ! BULANGIII RASPUND :
deci bibane asa babeste iti explic ! altadata nu te mai baga cu mizeriile tale sa insulti fara sa stii ceva ..poate vi la intalnire ! sa vezi ceti fac analbibane !biban boule ! ( o specie de pesti )te bagi intre glumele noastre ! am baut pe banii mei han..bibanule ! nu pe banii tai !
fa analize stii la cine ..incepe cu M ... POATE INTALNIM SA-TI UREZ UN LA MULTI ANI SI EU ASA DIPLOMAT !
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
MERGEM LA VANDANA
DL HANUMANFISH citesc acest topic mi se pare un topic original ,sa nu pomenesc de faptul ca ati iesit ,bravo tuturori va felicit .
despre biban solzos ca si domnia lui se baga , domnule am analizat scrisele lui HANUMANFISH si nu am vazut nimic rau in ce a scris era o gluma doar atat, dupa care domnia ta faci analize fara sa fi rugat de cineva,HANUMANFISH este un om care a facut ceva pentru SPINNING CLUB.si toti ceilalti punctul culminant este varful piramidei ochiul care vede totul adica GENTLEMEN CLUB. am citit scrisele randurile in limba engleza despre teoria energiei universale crearea energiei subtile intre spatii si subspatii .
Acest forum este cel mai tare forum de pana acum ! felicitari domnilor .HANUMANFISH te rog eu ,nu te enerva ca nu ai cu cine si nu are rost vin sarbatorile,esti un baiat fata de mine unul tanar ,da adevarat mai sari tu calu asa dar acest temperament erupe din liderul adevarat care conduce altruist o echipa .
biban solzos esti un om inteligent,nu critica , solutia citeste atent postarile lui HANUMANFISH .MAI NOU CU EL AI CE AI TU ! propunerea mea este sa deveniti prieteni .ar fi perfect combinatia intre un temperament exploziv inteligent si un critic cinic pessimist innascut inteligent .cu respect G STAROWSKY
despre biban solzos ca si domnia lui se baga , domnule am analizat scrisele lui HANUMANFISH si nu am vazut nimic rau in ce a scris era o gluma doar atat, dupa care domnia ta faci analize fara sa fi rugat de cineva,HANUMANFISH este un om care a facut ceva pentru SPINNING CLUB.si toti ceilalti punctul culminant este varful piramidei ochiul care vede totul adica GENTLEMEN CLUB. am citit scrisele randurile in limba engleza despre teoria energiei universale crearea energiei subtile intre spatii si subspatii .
Acest forum este cel mai tare forum de pana acum ! felicitari domnilor .HANUMANFISH te rog eu ,nu te enerva ca nu ai cu cine si nu are rost vin sarbatorile,esti un baiat fata de mine unul tanar ,da adevarat mai sari tu calu asa dar acest temperament erupe din liderul adevarat care conduce altruist o echipa .
biban solzos esti un om inteligent,nu critica , solutia citeste atent postarile lui HANUMANFISH .MAI NOU CU EL AI CE AI TU ! propunerea mea este sa deveniti prieteni .ar fi perfect combinatia intre un temperament exploziv inteligent si un critic cinic pessimist innascut inteligent .cu respect G STAROWSKY
Vizitato- Vizitator
Eu m-am simtit bine , pacat ca nu au venit si altii , cred ca mesajul de a ne intilni s-a adresat tuturor membrilor site-ului , odata ce a fost postat la off topic si nu numai spinning clubului
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 30
Localizare : oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
mergem la vandana la ora 7
. @StarowskyG, cred ca ai dreptate,trebuia sa citesc mai atent scrisele lui hanumanfish,si sa nu arunc cu praf in ochiul din varful piramidei, mai ales ca eu pricep mai greu lucrurile....dar cred ca ma va ierta, si-o sa-si dea seama ca un simplu ciotarnar (badogos, mai pe inteles), nu trebuie acuzat si injurat cum nici noi la stabor nu facem, s-om fi hoveri....mai ales ca si tu spui ca e un lider adevarat care conduce altruist o echipa. Ma bucur ca mi-ai spus ca-s inteligent (numa tanti invatatoarea o mai zis asta cand io facut tata cetarnele gratis) ,te ascult, numai critic veci si pururi..Da' io chiar ca n-am nimic cu hanumanfish (asa sa mi se lipeasca cositorul de tabla de te mint), si vreu sa fiu hover cu el, cum spui si tu...ce-ai mai scris la sfarsit, n-am inteles,ca astea so facut dupa ce-am gatat eu 5 clase, numa "innascut" am inteles, da' sa stii ca o nascut piranda mea nu eu, si nu o data ci de 7 ori...Nu te supara te vad om cu carte, dar daca as vorbi cu inca un om scolit de pe forum, unul AMoromete, care ii psiolog( unul de -asta mi-a reparat piranda cand o apucasera caldurile ca ea mere in Italia sa produca si io sa-ndoi table si sa cresc ciucametii) asa ca nu te superi? Ca io va ascult pe amandoi ca pe tata.Doar n-oi asculta de liftieri ,vanzatori si pensionari...Aratati-mi drumul bun , si-o sa va fac cetarnele gratis, numa tabla o platiti (va decupez si porumbei cioc in cioc la colturi).....si zii sa nu mai scrie englezeste ca io nu mai vreu sa vad englez de cand m-o trimis cu avionul gratis din londra....
biban solzos- Numarul mesajelor : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009
@hanuman....nu facem pe nimeni bou aici on line si postat...daca vrei s-o faci o faci pe mesaj privat....te rog....mersi mult..Hanumanfish a scris:ADMIN* ai dreptate ! masa unui arpacas si a unui vierme este alta ..viermele fiind in miscare !
Toate poantele sus!
Hai ca vine un an nou , sa intram in el mai buni si cu sufletul curat !, OK !?
am si eu citeva poze de la ultima intilnire , desi am avut probleme cu sanatatea , ma bucur ca am putut participa si eu
celelalte nu au iesit bine
La multi ani !
am si eu citeva poze de la ultima intilnire , desi am avut probleme cu sanatatea , ma bucur ca am putut participa si eu
celelalte nu au iesit bine
La multi ani !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
la multi ani tuturor!
tuturor barbatilor adevarati destepti sau mai putin,dar cu sufletul curat si caracter care nu se sfiesc de nimic si nu au nimic de ascuns! pe restu"...CIMENT!!!
tuturor barbatilor adevarati destepti sau mai putin,dar cu sufletul curat si caracter care nu se sfiesc de nimic si nu au nimic de ascuns! pe restu"...CIMENT!!!
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Aha, deci s-a si ras pe acolo! Apropo, asa m-am ars cu vinul ala fiert ca nici azi nu simt bine gusturile! Totusi per ansamblu a fost bun vinul, dar mai placuta compania!
Harangus, te-o fi prins militia de scrii treburi dintr-astea?
Harangus, te-o fi prins militia de scrii treburi dintr-astea?
pentru dl .BIBAN SOLZOS
Vă salut şi va urez SĂRBĂTORI FERICITE şi LA MULŢI ANI !!!!!
Îmi pare rău să citesc din nou pe forum micile neînţelegeri (care nu au nici un rost) am citit atent postările ,adevărul este că,d'nul "BIBAN SOLZOS a făcut o mică atenţie elegantă ( cinismul,sarcasmul,egoismul) toate sunt calităţi umane omenirea de aztăzi a ajuns aici acestor calităţi ! nu este ceva ieşit din comun,o iotă de greşală totuşi a ieşit din presa bunului simţ,răspunsul şi soluţia a dat'o chiar hanumanfish, nu a inţeles biban solzos motivaţia redată în cuvintele bancuri ban curi smd ....intradevăr sună urât ,citind explicaţia cuvintelor care sunt verigi fonetice dintr-un banc ,devine totul logic însăşi natura nemanifestării constă în faptul că nu poate fi obiectivată.dacă ceva poate fi perceput din prima nu devine miez*de discuţie sau neînţelegeri*ce poate fi in lumea de azi incognoscibil(necunoscut) ? Nemanifestatul rămâne necunoscut ! Este esenţial ca un căutător să treacă prin toate etapele de cunoaştere de sine ! sunt multe etape in viaţă nu sunt grele trebuie să avem in noi iubire faţă de aproapele nostru (spune biblia) nici DUMNEZEU nu este imposibil ! spunea CIORAN* pentru a ajunge la inţelegere trebuie să devenim mai iubitori ! fata de aproapele nostru,hanuman(zeul hindus al inţelepciunii)fish,nu eşti un om rău ,propunerea mea este să fi mai retras (richtig că ai dreptate) eşti un lider şi trebuie să fi cel mai bun ! primul arată drumul ! incerci să nu devii cel din fată ,după cum am văzut, ai şi sprijin ! poate intr-un alt context aici trebuie să fi unul pentru toti-toti pentru unul (lozinca GENTLEMEN CLUB) .Mulţi au fost impotriva ta, ori eşti un om slab ori unul puternic (nu te cunosc după cele scrise slabă analiză ). despre ceilalti domni doar atât D-LE BIBAN SOLZOS nici dumneata nu eşti un om cu rea intenţie ! doar că uneori este indicat sa citim ceva cu multă atenţie înainte să postăm .
Aceste rânduri ca si cel, omul de odraslă virtuală şi pescar . cu respect AMoromete .
Îmi pare rău să citesc din nou pe forum micile neînţelegeri (care nu au nici un rost) am citit atent postările ,adevărul este că,d'nul "BIBAN SOLZOS a făcut o mică atenţie elegantă ( cinismul,sarcasmul,egoismul) toate sunt calităţi umane omenirea de aztăzi a ajuns aici acestor calităţi ! nu este ceva ieşit din comun,o iotă de greşală totuşi a ieşit din presa bunului simţ,răspunsul şi soluţia a dat'o chiar hanumanfish, nu a inţeles biban solzos motivaţia redată în cuvintele bancuri ban curi smd ....intradevăr sună urât ,citind explicaţia cuvintelor care sunt verigi fonetice dintr-un banc ,devine totul logic însăşi natura nemanifestării constă în faptul că nu poate fi obiectivată.dacă ceva poate fi perceput din prima nu devine miez*de discuţie sau neînţelegeri*ce poate fi in lumea de azi incognoscibil(necunoscut) ? Nemanifestatul rămâne necunoscut ! Este esenţial ca un căutător să treacă prin toate etapele de cunoaştere de sine ! sunt multe etape in viaţă nu sunt grele trebuie să avem in noi iubire faţă de aproapele nostru (spune biblia) nici DUMNEZEU nu este imposibil ! spunea CIORAN* pentru a ajunge la inţelegere trebuie să devenim mai iubitori ! fata de aproapele nostru,hanuman(zeul hindus al inţelepciunii)fish,nu eşti un om rău ,propunerea mea este să fi mai retras (richtig că ai dreptate) eşti un lider şi trebuie să fi cel mai bun ! primul arată drumul ! incerci să nu devii cel din fată ,după cum am văzut, ai şi sprijin ! poate intr-un alt context aici trebuie să fi unul pentru toti-toti pentru unul (lozinca GENTLEMEN CLUB) .Mulţi au fost impotriva ta, ori eşti un om slab ori unul puternic (nu te cunosc după cele scrise slabă analiză ). despre ceilalti domni doar atât D-LE BIBAN SOLZOS nici dumneata nu eşti un om cu rea intenţie ! doar că uneori este indicat sa citim ceva cu multă atenţie înainte să postăm .
Aceste rânduri ca si cel, omul de odraslă virtuală şi pescar . cu respect AMoromete .
Vizitato- Vizitator
BUNA SEARA
TOATA LUMEA IMI FACE ANALIZA BRAVO MULTUMESC ....CAND SCRIAU ALTII ...CA : ANALFABET SAU RAMASI IN URMA = NU INSEAMNA CUMVA BOU .BOULE,BOIILORI, POATE INSEAMNA TOREADOR SI NU STIAM EU !
NU DORESC SA AMINTESC DE ACELE DISCUTII NU AM INTENTIA SA ATAC PERSOANE ! CUVINTELE DE MAI SUS ANALFABET -RAMAS IN URMA INSEAMNA CE ?
SAU NU AM DREPTATE ? SERIOS ! POATE NU STIU EU CORECT ROMANESTE !
DACA SCRIU ANIMAL MANCATOR DE RESTURI = NU INSEAMNA PORC ! ASAI ?
FEMEIE CARE TE INDRAGESTE LA PRIMA VEDERE SI SE COMPORTA CU TINE CA SI MAICATA CAND ESTI BOLNAV SI STA PE MARGINEA DRUMULUI LA BORS CARE SUSTINE CA ISI IUBESTE APROAPELE ! NU ESTE ASAI STITI VOI CE ? CA SA SCRIU CURBA IN ITALIANA ..IMI TREBUIE 2 RANDURI ! OK AM INTELES ! MAGAR POT SA SCRIU ..SAU SA-L NUMESC ASA ..*..I A ***MANCATOR DE ZIARE SI ARE 5 PICIOARE !
NU DORESC SA AMINTESC DE ACELE DISCUTII NU AM INTENTIA SA ATAC PERSOANE ! CUVINTELE DE MAI SUS ANALFABET -RAMAS IN URMA INSEAMNA CE ?
FEMEIE CARE TE INDRAGESTE LA PRIMA VEDERE SI SE COMPORTA CU TINE CA SI MAICATA CAND ESTI BOLNAV SI STA PE MARGINEA DRUMULUI LA BORS CARE SUSTINE CA ISI IUBESTE APROAPELE ! NU ESTE ASAI STITI VOI CE ? CA SA SCRIU CURBA IN ITALIANA ..IMI TREBUIE 2 RANDURI ! OK AM INTELES ! MAGAR POT SA SCRIU ..SAU SA-L NUMESC ASA ..*..I A ***MANCATOR DE ZIARE SI ARE 5 PICIOARE !
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Unde ajungem domnilor? V-as ruga sincer sa nu mai aplanati discutiile! Daca vrem sa acuzam, atunci bine! Daca vrem sa lovim, atunci bine! Daca vrem sa agitam spiritele, atunci bine! Atunci bine! Nu aplanati orice discutie inca in fasa! Marea majoritate a ideilor geniale au aparut ca urmare a unor polemici! (aici nu intra idea lui Admin cu paricula si viermele! ) Domnilor, terminati cu analizele astea! Toti stim ca la biban solzos ii place sa agite spiritele prin afirmatiile lui! Atunci bine! Hanumanfish iubeste sa faca gllume fonetice care de multe ori sunt neintelese de cativa dintre utilizatorii forumului! Eu habar n-am ce vreau! Cand am chef de cearta, cand de gluma, cand de una alta, eu sunt instabil emotional! ! Deci, daca aveti ceva de spus va rog nu va abtineti!
PS: Nu cumva sa ajungeti la injurii ca stiti ce va face ADMIN!
PS1: Sper ca macar la offtopic nu trebuie sa fim ontopic!
Distractie placuta iesiti din amorteala!
PS X: Hanuman, ai cele mai frumoase muste pe care le-am vazut vre-odata! Aseara mi-am putut explica prima data cum de iei asa cleni frumosi!
PS: Nu cumva sa ajungeti la injurii ca stiti ce va face ADMIN!
PS1: Sper ca macar la offtopic nu trebuie sa fim ontopic!
Distractie placuta iesiti din amorteala!
PS X: Hanuman, ai cele mai frumoase muste pe care le-am vazut vre-odata! Aseara mi-am putut explica prima data cum de iei asa cleni frumosi!
DA , chiar si chelnerita a muscat , la musca lui H...h
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
...FILOZOFULE... ...VOI CAUTA NISTE CUVINTE CARE SA ECHIVALEZE CUVINTELE JIGNITOARE, CA SA LE PUTEM POSTA LINISTIT FARA SA SE ATRAGA ATENTIA...DE EXEMPLU... PORC=GROF...CEEA CE INSEAMNA SI MARE STAPIN...SI ASA MAI DEPARTE...VOI FACE UN VOCABULAR DE "SINONIME"...DAR IMI TREBUIE TIMP SA LE GINDESC...MAH...DACA NU AR FI ACESTE REPLICI DINTRE MEMBRI FORUMULUI AR FI UN FORUM NASHPA...SERIOS...VA TUC...SI SA AVETI ZILE MINUNATE....SI FERICITE SI CU PUTERE DE SCRIERE...Hanumanfish a scris:TOATA LUMEA IMI FACE ANALIZA BRAVO MULTUMESC ....CAND SCRIAU ALTII ...CA : ANALFABET SAU RAMASI IN URMA = NU INSEAMNA CUMVA BOU .BOULE,BOIILORI, POATE INSEAMNA TOREADOR SI NU STIAM EU !
Acuma Victor, spune tu cati de la masa au zis ca sunt muste uscate inainte sa le ia in mana! Eu m-am cam speriat de musca care mi-a pus-o Hanuman in fata! Primul meu gand a fost: de unde mama naibii sunt muste aici? Abia pe urma m-am dezmeticit ce era! Sunt absolut bestiale! Abia astept sa-mi fac si eu! Ale mele o sa fie mai reusite! O sa ma roage Hanuman sa-l invat si pe el!
...eu am ochiul format...mi se mai spune acvila...am stiut din prima ca sint false....voi inca nu aveti ochiul pregatit...si format....muste uscate....auzi mah....pescardeclean a scris:Acuma Victor, spune tu cati de la masa au zis ca sunt muste uscate inainte sa le ia in mana! Eu m-am cam speriat de musca care mi-a pus-o Hanuman in fata! Primul meu gand a fost: de unde mama naibii sunt muste aici? Abia pe urma m-am dezmeticit ce era! Sunt absolut bestiale! Abia astept sa-mi fac si eu! Ale mele o sa fie mai reusite! O sa ma roage Hanuman sa-l invat si pe el!
Sa nu te aud! Parca si acuma te vad cum ai sarit sa o aperi pe nevasta-ta de musca uriasa care a aparut pe masa!
dumnezeu sa-l ierte pe seful meu! imi zicea OCHI DE SOIM
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
De ce ti-ar zice cineva ochi de soim? Cu totii stim cum stai cu vederea! Poate ochi de stiuca, dar de soim? Numa nu te-ai apucat sa prinzi iepuri la voblere tip morcov Fire Tiger?
amu te-ai pus sa analizezi fotografia dac seamana sau nu...ti-a spus si ea ca ii originala....Harangus Marius a scris:dumnezeu sa-l ierte pe seful meu! imi zicea OCHI DE SOIM
Pagina 4 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Subiecte similare
» comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
» comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 4 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum