Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Clubul Pescarilor Oradea (CPO)

+50
dady
Crinel
_sanya
colaps
ancutz
Razvan
cuby
pescarbihor
fejvadasz
orion
pescar_it
White Shark
Rogojan Nicu
loci70
Cristi Balas (GOGU)
Alexandru
mihai
RaduDan
Preston
Chelu
B Vasile
ssebi
marius
Bente Florian
Barbu Vasile
Musti
Ovi_1919
pescarus
Csaba27
Matei
catalin17
Cata Procarp
nagy cristian
szabi1
Ssebastian
MIHNEA FLORIN
yulyan33
zsolty
Nagy Victor
sztufi
alex_24ARN
Harangus Marius
Tursiops_truncatus
davidco_m
Admin
crisulnegru
Hanumanfish
Adriann
Ionut Erdeli
Tibi-CPO
54 participanți

Pagina 7 din 33 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33  Urmatorul

In jos

Clubul Pescarilor Oradea (CPO) - Pagina 7 Empty Re: Clubul Pescarilor Oradea (CPO)

Mesaj  Ssebastian Mier Iul 14, 2010 7:53 pm

Hanumanfish a scris:Domnule Ovi_1919

A fost o intelegere intre Admin si moderatori cand un membru de pe forum a strigat si a fost revoltat si pe drept ! Intrebarea domnului respectiv a fost : Da cei aici acest forum este al Ajvps Bihor ? Raspunsul ferm din partea Admin-ului a fost ,Nu , nu este !!!
Faptul ca un membru este interesat de o zona anumita de pescuit din jud Bihor se poate informa de catre cei care cunosc locatia,zona,modalitatea de a ajunge in acel loc,stilul eficient,stilul admis,taxa,etc .Se poate informa !!! Dar nici intr-un caz de a ademenii sau de a induce in eroare un membru care ar fi o sursa de venit pentru x sau y asociatie !!! Asa ca vom lasa noi, moderatorii ca doritorii sa aiba libera alegere spre a poseda un carnet de membru ,permis de pescuit recreativ sportiv, va ramane la alegerea persoanei .Aici puteti dvs ,oricare membru sa intervina dorind sa ajute pescarul care asociatie sa aleaga in mesaj privat ,ocolind asa influenta necinstita a celor care nu au posibilitatea de a alege intre x si y asociatie !!! Daca cineva aduce injurii sau sugestii subtile privind o asociatie despre oferta acesteia acele mesaje vor fi sterse !!! Fara explicatii !!!
Pescuitbihor.forumgratuit.ro Nu este site de reclama pentru asociatii ,mai mult este vorba despre viata pescarilor din jud Bihor si alte jud din Romania ,stiluri,modeluri,bete,monturi,articole de pescuit,poze,filme,si pareri(personale) .Aici este vorba despre pescuit,ideii(despre cum sa prindem ),woblere(vanzarea acestora)untensile care cauta gazda,ideologii,filozofii,istoricuri,povesti nemuritoare,si intrebari cu ce nada,muzica,filme,etc.Politica este admisa ,DA . Dar nu injurii sau informatii incomplete despre aceste asociatii din jud Bihor sau din Romania !!! Fara nici o baza legala !!! Sau nefiind o persoana oficiala in cadrul vreunei asociatii !!! Care trebuie sa fie credibila in cea ce posteaza pentru informarea corecta a pescarului din Romania .Libera postare da si parerea este libera ,dar nu cele aducatoare de prost augur sau cu continut care dezinformeaza pescarul despre o asociatie,toata lumea are libera alegere si libera exprimare !!! Da, scrieti ca in ciurciuma lui danila nu este bine ,numai la pacala !!! Dar nu scrieti nr de telfoane,faxuri,si locatii unde este vinul mai scump sau unde se pune apa in vin.Aluzii nu scriem, nu iti convine ? Aveti dreptul de libera exprimare ! Dar si raspunderea in cazul in care cineva doreste subtil sau direct sa influenteze o decizie a vreunui cetatean Roman in alegerea corecta(asociatie) .Sa nu uitam ca acesti oameni dau un ban ! Alegerea corecta trebuie lasat la atitudinea persoanei fara influente !!!.

Moderator

Shocked Shocked confused confused
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Clubul Pescarilor Oradea (CPO) - Pagina 7 Empty Re: Clubul Pescarilor Oradea (CPO)

Mesaj  Nagy Victor Mier Iul 14, 2010 8:56 pm

Hanumanfish a scris:@Victor
" Informatii exacte sa posteze un reprezentant Ajvps,sau Aqua crisius sau APS Livada .

Atat intelegi tu ! Nu este interzis sa scrii despre asociatii ! Dar nu scrii urmatoarele " Veniti aici sau mergeti acolo " Nu influenta tu pe nimeni unde sa fie membru ,lasati oamenii in pace !!! Fara influente ( minciuni pentru a ademenii spre o asociatie ) .Nu sunt oamenii prosti ,iar daca vor face acest pas si ulterior vor decide sa aleaga alta asociatie este pe buzunarul lor personal !!! Ii returnezi tu banii cuiva daca se simte pacalit ? Nu !!! Atunci nu te mai baga ,scrie si tu ceva folositor ,despre pescuit ,momeli,nada speciala,monturi etc din propia ta experienta.
Scrie ce vrei despre asociatii ,dar nu scrie ca una este mai buna sau una este una nare alta are !!! Nu esti tu reprezentantul asociatiilor ,repet lasa sa scrie cineva care reprezinta o asociatie .

nu prea inteleg
dar in fine , eu sunt mai greu de cap
din partea mea poate sa ramina cum vrei tu
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Joi Iul 15, 2010 1:45 am

Deci

Unul scrie * Nu imi place asociatia nr x* ca nu m-a lamurit in privinta preferintelor si asteptarilor mele *
Altul scrie * Mie imi place asociatia nr y* ca ofera ,am prins ,corespunde preferintelor mele si asteptarilor *

Dar nu scriem in numele vreunei asociatii asa cum ai procedat victor ! Nu ai nici un drept sa derutezi sau sa ademenesti pescarii doar ca ti-a promis cineva ceva ?!

Daca tu te plictisesti asa fara sa ai o informatie completa despre oricare asociatie si te simti tu autorizat sau delagat a vreunei asociatii sa informezi pescarii ,inseamna ca ceva iti scapa !!!
Sau esti agent secret si te deghizezi agent dublu sau triplu ? Laughing
Tu esti informatorul din umbra cheers Pai asa da asa nu am cu tine nimic ,doar ca iti sterg mesajele alea cu lipsa si aluzii fine . Wink si incomplete.Si mai ales pana nu reprezinti o asociatie postarile tale vor fi analizate.Ca sa iti dau exemplu simplu : Fati o asociatie ca oricum nu trebuie sa ai o balta !!! Dupa unii !!! Numai sa iasa banu ? Ce zici ? pescuit
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Iul 15, 2010 2:18 am

m-ai pus pe ginduri scratch

poate chiar imi fac o asociatie sau un club si poate imi deschid si un site Laughing Laughing Laughing

multumesc pt. idei Wink gentleman

ps.

ca sa nu trebuiasca sa ma urmaresti tot timpul iti promit ca de azi nu voi mai posta pe acest site Exclamation
doar din cind in cind Exclamation
atunci cind am vreo nelamurire in legatura cu ceva anume Exclamation
voi fi un membru foarte disciplinat (tacut) What a Face Rolling Eyes
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  MIHNEA FLORIN Joi Iul 15, 2010 9:19 pm

...............................
MIHNEA FLORIN
MIHNEA FLORIN

Numarul mesajelor : 147
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Joi Iul 15, 2010 11:04 pm

Hanumanfish a scris:Deci

Unul scrie * Nu imi place asociatia nr x* ca nu m-a lamurit in privinta preferintelor si asteptarilor mele *
Altul scrie * Mie imi place asociatia nr y* ca ofera ,am prins ,corespunde preferintelor mele si asteptarilor *

Dar nu scriem in numele vreunei asociatii asa cum ai procedat victor ! Nu ai nici un drept sa derutezi sau sa ademenesti pescarii doar ca ti-a promis cineva ceva ?!

Da-mi voie sa te contrazic in aceasta privinta! 1 la mana este dreptul fiecarui membru de pe acest forum sa scrie orice despre absolut orice atata timp cat nu incalca nici o regula din regulamentul acestui forum!
2 Trebuie sa intelegem cu totii ca o asociatie nu e formata din conducerea acelei asociatii, ci din platitorii de taxe de la acea asociatie, oricare ar fi ea
3 Victor a fost la sedinta unde s-a discutat faptul ca de anul viitor se renunta la balta respectiva si la inca o balta, deci fiind informat corect are tot dreptul sa posteze ceea ce stie! Este exact ca si cand eu stiu ca voblerul cutarescu este cel mai bun la stiuca, dar mi se interzice sa scriu acest lucru datorita faptului ca nu sunt reprezentantul legal al firmei producatoare!
4 Hanumanfish, rolul moderatorului pe un forum este sa modereze mesajele care sunt offtopic, sa inchida anumite topicuri care se repeta, sa intervina atunci cand discutia ia o intorsatura mai urata care nu aduce nimic bun, si asa mai departe! ROLUL MODERATORULUI NU ESTE ACELA DE A CENZURA MESAJELE UNUI MEMBRU! Exclamation Exclamation Exclamation

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Vin Iul 16, 2010 12:01 am

4. Hanumanfish, rolul moderatorului pe un forum este sa modereze mesajele care sunt offtopic, sa inchida anumite topicuri care se repeta, sa intervina atunci cand discutia ia o intorsatura mai urata care nu aduce nimic bun, si asa mai departe! ROLUL MODERATORULUI NU ESTE ACELA DE A CENZURA MESAJELE UNUI MEMBRU! Exclamation Exclamation Exclamation

Rolul lui e sa dea o intorsatura la 180 unui topic .
E interzis sa postezi despre o asociatie , pentru simplu fapt ca moderatoru face parte din una si multi se tem sa-l infrupte .
Am mai spuso si o repet .

Plecati 10 - 20 uniti pentru 1 singur ?

Hauman nu am nevoie de raspuns Wink presupun ca o sa fie ceva lung si plictisitor ca si pe alte topicuri si nu o sa ma obosesc sa-l citesc Wink

STM

Un fost membru al forumului pescarilor din bihor gentleman
Ovi_1919
Ovi_1919

Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Vin Iul 16, 2010 7:15 am

Discutiile acestea nu isi au rostul si nu intentionez sa postez mai departe la acest topic pe aceasta tema! Ceea ce am scris este parerea mea personala, se poate sa fi fost putin prea acidic si daca am deranjat imi cer scuze, dar idea postului anterior mi-o mentin in continuare!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Vin Iul 16, 2010 10:50 am

Domnilor

Toata lumea a pescuitului sta din oameni si din bani ( din pacate ) Dar asa este lumea de azi ,fara bani nu faci nimic ! Eu sustin ideea ca nu avem dreptul sa derutam un om sau un grup de oameni doar pentru a acapara un membru la o asociatie din jud nostru .Din acest motiv am scris. Lasa-ti oamenii in pace sa aleaga fiecare dupa chibzuinta personala ( asta inseamna liberul albitru fara influente ) .Oamenii citesc acest forum si multi se iau dupa noi ,ceea ce nu este corect pentru ca si asta este o influenta.Mi-e personal nu imi place acest fenomen ,cand cineva este intr-un fel manipulat .Si acaparat ,conteaza si faptul daca scrie cineva ca de anul viitor nu mai merge la asociatia x si y .Si asta este o derutare ,poate unul este crapist si vrea la Livada,altul vrea la Ajvps .Aici despre acest fenomen vorbesc am atras atentia tuturor ca sa nu manipulam sub nici un fel pe nimeni !Alegerea libera inseamna sa nu derutam sa spunem adevarul ,dar adevarul nu sta in parerea unui sau doi membri !!! Ma repet avem reprezentanti de la fiecare asociatie informatii corecte pentru pescarii * nostri acesti domni au tot dreptul sa raspunda in detalii ,detalii ce de fapt sunt pentru alegerea corecta a pescarului ,unde doreste el sa pescuiasca la crap,la stiuca,la pastrav,la biban,etc. Ca nu toti practicam stiluri identice .
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Iul 27, 2010 3:03 pm

nu uitati

28.07.2010. , ora 18:00 sedinta de comitet al C.P. Oradea (la clubul A.J.V.P.S. Bihor) Exclamation
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 23, 2010 1:59 pm

in data de 25.08.2010. , ora 18:00 sedinta C.P. ORADEA ! gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Sept 28, 2010 6:24 pm

Miine , miercuri 29.09.2010. , ora 18:00 sedinta C.P. Oradea Exclamation
Prezenta NU este obligatorie
Exclamation Laughing Laughing Laughing gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Vin Oct 15, 2010 8:08 pm

Chiar dacă mulţi vor sări din nou ca arşi,sunt nevoit să precizez încă odată:peştii populaţi în apele AJVPS sunt cumpăraţi din banii pescarilor care au cotizat la această asociaţie,dar acest lucru nu înseamnă că pescarii au dreptul să-i ducă pe toţi acasă,iar să-i vândă nici atât.Faptul că pescarii fentează regulamentele în vigoare este o modă,cum tot modă este să se laude cu aceste încălcări,iar "masele" să-i aplaude(în loc să-i condamne).Gluma bună este că cei care aplaudă sunt exact cei de la care au furat aplaudaţii.Este perfect adevărat că pe bălţile noastre este interzisă reţinerea exemplarelor de peste 5 kg(indiferent de specie),cum tot adevărată este şi observaţia că această interdicţie nu este respectată aproape de loc,dovadă fiind chiar pozele de pe acest forum.Din păcate nu am văzut(până acum)nici un carnet de membru ridicat de paznicii angajaţi să ducă la îndeplinire hotărârile Consiliului Judeţean al AJVPS,deşi conform statutului,cei prinşi încălcînd regulamentele,ar trebui sancţionaţi.Eu încă mai sper că se va întâmpla şi asta,dar repet,nu trebuie să aşteptăm ca alţii să facă treaba în locul nostru.

Tibi-CPO

Numarul mesajelor : 351
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Musti Vin Oct 15, 2010 8:52 pm

Tibi, care e sanctiunea in cazul in care un pescar nu respecta regulamentul? Vad ca pescarul este cunoscut, nu vad de ce nu i s-ar retrage dreptul de a mai pescui pe apele AJVPS Bihor.
Si apoi, care e sanctiunea pt. paznicii care nu-si fac treaba? Sau sunt pusi acolo sa admire peisajul, cu braconier cu tot?
P.S. Pacat de stiuca aia... Iti popula singura o balta intreaga...

Musti

Numarul mesajelor : 279
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Barbu Vasile Vin Oct 15, 2010 9:19 pm

@Musti, nu e vorba de sanctziuni pt pescar sau paznic. E vorba de atitudinea de pe forum, a "gentlemen"-ilor de aici care posteaza 8-10 mesaje pe zi, fiecare finalizate cu aplauze, palarii ridicate shi bastoane rasucite. Cand e vorba de nimicuri, suntem prezentzi, cand e vorba sa luam atitudine,ne dam dupa coltz ! Pe mana acelorashi oameni a disparut shi spinning clubul! Ashtia suntem, ai noshtri ca brazii, cu mucii pan' la piept !

ps: DACA NU INTERVENEA TIBI CPO, GARANTAT TREABA SE TERMINA IN "COADA DE STIUCA" BAIETZII APLAUDAU, BALTZILE FILIALEI ERAU RIDICATE IN SLAVI , APAREAU IDOLII, "MAESTRII " CU EXPLICATZII DESPRE TEHNICI LA APUSUL SOARELUI, PE DIRECTZIA STELEI POLARE....

@ FLORIN S, cand te mai folosesti de informatzii culese din iarba de pe malul Crisului, fii mai atent la halba din mana....curge shi are spuma!
Barbu Vasile
Barbu Vasile

Numarul mesajelor : 25
Ocupatia : semipescar
Data de inscriere : 19/03/2010

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Sam Oct 16, 2010 7:20 am

Mi-aş dori să mai văd ştiuca de 12 kg,dar, din motive care mă depăşesc,nu găsesc poza.Nu prea înţeleg atitudinea unora,dar cred în continuare că a fi corect nu este sinonim cu a fi fraier.Chiar dacă AJVPS nu este exact aşa cum ne dorim,ne-am înscris în el fără să ne oblige nimeni,în schimb ca membrii trebuie să-i respectăm statutul şi regulamentele.Cei care nu sunt capabili să facă asta,n-au decât să-şi ia şapca şi adio,indiferent de statutul pe care îl au(în asociaţie sau în afara ei).

Tibi-CPO

Numarul mesajelor : 351
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Barbu Vasile Sam Oct 16, 2010 7:36 am

N-ai cum s-o vezi, Tibi, pt ca apare in fundal domiciliul conjugal al "meseriashului". Vei primi si explicatzia ca a fost dusa acasa ca sa-shi faca poza cu ea bunica de 99 de ani, dupa care a fost eliberata....in tigaie !!! Asta e tupeul tipic romanesc, eshti prostit in fatza, iar daca ripostezi, sar handralaii cu jargoane de "ternipe". Totushi, unde sunt lupii moralishti ai forumului : d-nul "clik aici" sau vezi "aici" ;intelectualul ce intra doar sa faca morala unora, periind atunci cand nu-l vede nimeni toate jagardelele forumului ;
Ar fi multe de spus, Tibi, dar intai trebuie sa ai cu cine vorbi, dar in cazul asta, vorbim in doi, Musti ce s-a mai revoltat, in rest....astia sunt pescarii nostri !

ps:dupa ce-am vorbit cu vreo 5 pescari de treaba asta, raspunsul unanim a fost : "daaaa, nu ma bag, nu stiu, nu-i treaba mea, eu ce sa fac, etc." Cu asha raspunsuri shi asha oameni ,veci shi pururi nu facetzi ordine la CPO , din pacate...
Barbu Vasile
Barbu Vasile

Sus In jos

Mesaj  Musti Sam Oct 16, 2010 7:48 am

Hanuman, nu cu tine vorbeam.
In general ma feresc sa spun tampenii. Am pus cateva intrebari punctuale lui Tibi, pe care il vad indignat de comportamentul confratilor nostri de asociatie si de forum. Impartasesc si eu aceeasi indignare. Si, cum lamentarile nu rezolva o situatie, intrebam ce se poate face concret pt. a starpi sau macar limita fenomenul despre care ne plangem. N-am vazut popularizata nici o masura pugnitiva, nici la adresa pescarilor care nu respecta regulamentul, nici la adresa paznicilor care nu-si fac treaba.
Dar, daca ai deschis subiectul, cum se face ca exemplarele mari de stiuca pe care le-ai popularizat nu sunt fotografiate pe malul apei, inainte de eliberare? O fi fost eliberata si stiuca tinuta duios de ochi, nu? Si, foarte interesant, exista doar fotografii cu captura. Despre eliberare nici o vorba, necum o fotografie, un film, ceva... Sau aia nu mai e "popularizare", un exemplu de urmat, etc.? Da, e plin forumul de filmulete cu eliberari de puiet... Daca nu merita sa-l mancam, hai sa-i dam drumul si sa ne laudam cu asta!

Si slabeste-ma cu referirile la angajatii mei. Nu esti tu tocmai persoana potrivita sa-mi cenzureze activitatea din viata privata.
Aici discutam despre pescuit. Daca fac referiri la activitatea paznicilor, o fac in calitate de membru cotizant AJVPS. In aceasta calitate, imi dai tu ordine despre ce pot discuta sau despre ce nu?

Musti

Sus In jos

Mesaj  Barbu Vasile Sam Oct 16, 2010 8:00 am

Pt atitudinea sfidatoare, dispretzuitoare chiar a lui Hanumanfish, eu nu voi face ca Musti, sa fiu repezit de cineva dupa ce din banii mei ishi cumpara macar trei cartofi pe an...
Incepand din 2011, voi fi membrul oricarei alte asociatzii din Bihor.Pe banii mei, am pretentzia la linishte macar , daca nu la vorbe civilizate!
Pacat, in CPO erau si catziva oameni de calitate, dar nu vor, sau nu pot face "curat "in jur...

Urmeaza shtergerea mesajelor= simbolul neputintzei shi a lipsei oricarei replici inteligibile !
Barbu Vasile
Barbu Vasile

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Sam Oct 16, 2010 10:39 am

@ Musti

Te respect pentru felul tau in domeniul pescuitului ..Nu iti dau ordine privind viata ta personala sau profesionala !!! Dar nu accept sa scrii subtil injurii sau critica la adresa pescarilor,paznicilor,sau sefilor, fara sa ai dovada clara . Legeile in tara noastra nu le permite nici organelor de abilitate sa ia masuri ca atare !!! Faptul ca ti-ai exprimat parerea este tot dreptul tau , nu ai trecut nici un criteriu privind regulamentul interior al forumului.

Ca sa fim corecti si drepti ...Din banii pescarului avem balti,pesti,stiuci mari,etc . Regulamentul cpo exista,unii il respecta altii nu prea... De fapt care lege din Romania se resrecta ? Poate incet cu pasi mici ,se va ajunge la o atitudine de sec 21 .Poate cineva sa impuna cu forta sau cu masuri drastice ,bataie ,sa readuca pescarul la asa zisa stare si reactie normala C&R ? Unii o fac ,si pe an ce trece sunt mai multi care respecta natura si fauna...Incet Musti cu 1 pas incepe si 1000 de pasi ! Tu stii foarte bine cum e sa lucrezi cu oameni ,"Unii au elan* altii caprior *" Laughing
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Sam Oct 16, 2010 12:49 pm

Cine vrea sa se documenteze privind regulamentul C.P.O. , o poate face aici Exclamation
Cine vrea sa-l respecte , il respecta fara sa fie constrins Exclamation
Cine nu vrea sa-l respecte , nu-l va respecta nici daca stai cu parul linga el Exclamation
Astia suntem ..... Exclamation Sad
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Barbu Vasile Sam Oct 16, 2010 4:06 pm

Daca ai ceva de spus referitor la problema in cauza, Victore, clik aici si tasteaza ce ai de zis. Daca n-ai nimic de spus, clik pe perna si "somn ushor" .De figurantzi suntem satui pana peste cap, nu cred ca are cineva nevoie sa-i dai tu "clik aici" ca sa citeasca un regulament pe care-l shtie toata lumea, dar pe care nu-l aplica nici angajatzii Ajvps.
Disparitzia pozelor de pe forum, lasitatea ce denota din replicile puse de Hanuman, lingusheala fatza de Tibi CPO si Ajvps, toate astea sunt concludente pt caracterul unora.
Retzine , Victore, cand o sa ai ceva constructiv de propus, fa-o, pana atunci, limiteaza-te la topicul "bun venit"...

ps:deshi la totzi le-ai zis "bun venit" la inscriere, pe mine m-ai trecut cu vederea, deshi nu-s nici din sticla, nici prea maruntzel....Norocul tau ca e baiatul ala ce se lasa impushcat pt. 12 parai (ss sebastien parca) shi m-a intampinat el . Nu prea l-am mai vazut pe aici, dar daca il vezi, spunei ca-i dau eu 50 de parai numai sa-si traiasca viatza, ca-i pacat de el , tanar, simpatic....
Barbu Vasile
Barbu Vasile

Sus In jos

Mesaj  Musti Sam Oct 16, 2010 4:09 pm

Victor, am citit regulamentul asta la care mi-ai facut trimitere. Imi place sa cred ca e incomplet publicat pe site, nu ca a fost adoptat fara sa prevada vreo sanctiune.
Asta il intrebam pe Tibi: ce pateste pescarul dovedit ca incalca regulamentul? Dar paznicul care inchide ochii ridicand din umeri ca, deh, asa-i romanul, necivilizat si nu respecta regulamentele? Ce facem, domnilor? Traim la nesfarsit o Miorita? Suntem incapabili sa reactionam si luam raul ca pe o fatalitate? Ce inseamna, citez: "unii il respecta, altii nu prea"? Daca "nu prea", ce masuri se iau, in afara de o vaicareala neputincioasa?

P.S. Acum am vazut si eu ca a disparut fotografia cu mandrul pescar cu stiuca in brate, inainte de a o "elibera"... Ce facem? Ii protejam identitatea? Curat murdar, coane...
Jenant...

Musti

Sus In jos

Mesaj  Barbu Vasile Sam Oct 16, 2010 4:18 pm

@ Musti, vezi catzi membri are forumul, vezi catzi mai scriu cate ceva, SHI VEZI CATZI IAU OPINIE FATZA DE POTLOGARIILE RIDICATE LA RANG DE VIRTUTE SHI FALA DE CATRE ONOR ANGAJATZII AJVPS....PANA NU DISPARE INCOMPETENTZA SI "DOLCE FAR NIENTE"- LE DE LA NIVELU CPO MACAR, N-AI SA VEZI NICI UN PROGRES....Tibi cu inca 2-3 persoane n-au ce face. Ai vazut aici cata lashitate in abordarea critica a unei abateri flagrante....
ps: din ce-am citit aici, rezulta ca din cauza relatziei tale cu angajatzii se intampla magariile din AJVPS.!!!!!!!!

Barbu Vasile
Barbu Vasile

Sus In jos

Mesaj  Barbu Vasile Sam Oct 16, 2010 4:31 pm

@ Hanumanfish, acuma vazui in postare lui SSebastian ca "poate cu 500gr-1kg peste limita admisa" au mai fost retzinute exemplare. Prietene, dupa asha exprimare din partea unui angajat al Ajvps, ar fi trebuit sa-tzi dai demisia urgent, sau sa te ceri afara singur....Pacat de gandirea celor care te mai tzin in functzia respectiva. Poate gandesc la fel ca tine!! Din salariul tau, mai bine s-ar da premii la concursurile de copii. Ar fi un cashtig real !
Barbu Vasile
Barbu Vasile

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 33 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum