Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AJVPS BIHOR

+76
lik
koko
ancutz
cristi
misu
raul
kiske13
Rogojan Nicu
andreiii
pescarbihor
pescarus
crisulnegru
orion
White Shark
nimrod
ssebi
Ilie
B Vasile
Balex67
Cata_lin
vin1
paul_
catalin17
pin70
co2
danutz
ESOX LUCIUS
bastian23
Harangus Marius
Cata Procarp
Ile Marcel
csife
Musti
roberto
sztufi
CosmYn
GICA_69
clenutzu
Tibi-CPO
DMG
nemedi1990
alex_24ARN
davidco_m
MIHNEA FLORIN
Fishmanhocket
yulyan33
Ssebastian
PETER
marcello
Crinel
Adriann
Jean Scurtu
tIbI_iosIA
DAN-DAN
miki
KATSUMOTO
bmjean
szoke szabolcs
Hanumanfish
Kovesdi Zoli
Ionut Erdeli
Cristi Balas (GOGU)
RaduDan
vasile miclea
marius
Chelu
Nagy Victor
nagy cristian
Rapla
loci70
tudor octavian
zsolty
mihai
pumukli
Admin
szabi1
80 participanți

Pagina 5 din 31 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Urmatorul

In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 5 Empty Re: AJVPS BIHOR

Mesaj  Chelu Mier Mai 06, 2009 11:37 am

Admin a scris:
Chelu a scris:
dan 33 a scris:Victor cati dintre cei care sunt pe forum sunt interesati de sedintele clubului ?stiu doar sa critice.
@dan33
de ce sa vin la sedinte daca dumneata nu esti in stare sa recunosti ca defapt esti Soltinschi Mihai?

Domnule chelu aveti ceva probleme personale?
cred ca vi se pare,de ce tot i-l protejati?se vede clar ca este Soltinschi.De ce nu are tupeu sa recunoasca?pe mine mai putin ma intereseaza dar macar sa recunoasca
Chelu
Chelu

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 44
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Mai 08, 2009 1:39 pm

Chelu a scris:
Admin a scris:
Chelu a scris:
dan 33 a scris:Victor cati dintre cei care sunt pe forum sunt interesati de sedintele clubului ?stiu doar sa critice.
@dan33
de ce sa vin la sedinte daca dumneata nu esti in stare sa recunosti ca defapt esti Soltinschi Mihai?

Domnule chelu aveti ceva probleme personale?
cred ca vi se pare,de ce tot i-l protejati?se vede clar ca este Soltinschi.De ce nu are tupeu sa recunoasca?pe mine mai putin ma intereseaza dar macar sa recunoasca

BAIETI !!!
Hai sa fim seriosi , daca Soltinschi a ales aceasta forma de a se inscrie pe forum , este dcizia lui personala , nu cred ca are rost sa polemizam pe acest subiect , eu zic ca ar trebui sa ne consumam energia indreptind-o spre balta Diosig , care intradevar nu apartine de C.P.Oradea , dar am putea da un exemplu pozitiv celor de acolo ca daca vrei sa faci ceva cu adevarat , poti reusi , fara sa te tot plingi ca nu ai fonduri si nu ai personal si sa astepti ca altii sa-ti rezolve problemele !!!
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

Mesaj  marius Vin Mai 29, 2009 9:46 pm

vasile miclea

Data înscrierii: 11/05/2005
Locaţie: oradea
Trimis: Sâm 12 01, 2008 6:24 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Pt. oradeni taxa pe 2008 este 130 ron,se aplica o reducere de 10% pt. cei care platesc in luna ianuarie aceasta taxa.
Diferenta fata de alte asociati din Romania poate fi regasita cu usurinta in cele 27 tone de peste populat in 2007 pe acumularile si cursurile da rau gestionate de Agvps Bihor.

Fraza asta am copiat-o de pe alt site de pescuit ,are cineva habar daca e adevarat?
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Localizare : oradea
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 5 Empty re:POPULARI AJVPS..BIHOR*

Mesaj  Hanumanfish Sam Mai 30, 2009 1:37 am

AM AJUNS TARZIU ACASA ..PE LA 1 ..AM CITIT CE AI SCRIS DOMNULE MARIUS..AI TOT DREPTUL SA INTREBI SI DACA DORESTI ITI TRIMIT CATEVA FILMARI DESPRE CE SI UNDE A POPULAT AJVPS..CA SA TE LAMURESTI ...ACESTE FILMARI LE PUN PE FORUM DUPA PROHIBITIE...MOTIVUL.?...CATIVA DOMNI DE AICI STIU SI AU VAZUT..UNELE DIN FILME CU POPULARILE..DACA AI SKYPE..SA-MI TRIMITI ADRESA TA..PE SKYPE LE PRIMESTI RAPID..PENTRU CA SUNT FILMULETE PE CARE PE PHOTOBUCKET LE DESCARC FOARTE GREU...SI NU PREA AM TIMP ..IN GENERAL VIN(VENIM) TARZIU ACASA...O SUGESTIE..SI O INTREBARE...**DACA NU ESTE PESTE IN APE...DE CE UNII BRACONEAZA *?!...CREDEMA IN ACESTI ANI AM VAZUT MULTE SI CEI CARE BRACONEAZA STIU MAI BINE DECAT PESCARII UNDE ESTE PESTE....AI TOT DREPTUL SA INTREBI...DACA DORESTI SA VII LA O SEDINTA SI ACOLO SUNT DOMNI CARE TE VOR SERVI CU RASPUNSURI SI DOVEZI CLARE FARA MINCIUNA...SAU SA-L INTREBI PE DOMNUL NAGY VICTOR SA-TI SPUNA CAND SE TINE SEDINTA..SI DANSUL ITI POATE DA CATEVA DETALII DESPRE ACESTE SEDINTE..SALUTARI..HANUMANFISH
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Mai 31, 2009 8:33 am

Domnilor, vad ca peste tot in acest topic AJVPS este privit ca si o entitate, dar nu uitati ca aceasta entitate este formata din indivizi - unii mai buni altii mai putin buni in ceea ce fac! Nu sunt deacord cu acuzarea AJVPS pentru gunoaiele lasate de pescari. Aici intervin cei 6 - 7 ani de acasa! Exista o lege care interzice depozitarea gunoiului in zone neamenajate, iar controlorii AJVPS nu pot aplica nici o sanctiune pe ape publice pentru cei care incalca aceasta lege! Uitati-va la malurile Crisului repede in zona din centru, uitati-va la malurile Crisului Negru! Peste tot sunt flacoane, pungi de plastic, ambalaje, etc.
Din acest motiv ar fi bine sa avem si noi o politie a apelor, care sa dea niste amenzi serioase cand se arunca gunoaie!
Cat despre parerea mea despre AJVPS Bihor, pot sa va spun ca s-a schimbat in bine de cand postez pe acest forum, cu toate ca mai exista persoane in conducerea acestei asociatii care se comporta ca si cum apele din publice ar fi proprietate personala! Daca totul merge spre bine nu vad de ce la anul sa nu ma inscriu si eu in aceasta asociatie! Repet - daca totul merge spre bine!
Am mai obsevat ca s-a cam renutat la mentalitatea din perioada impuscatului cand AJVPS era stapanul absolut al apelor (si totusi exista loc de mai bine!), cred ca si-au dat cei din conducere seama ca banii lor vin din buzunarul pescarilor, iar daca nu vor lucra pentru pescari, acestia vor migra spre alte asociatii sau vor alege sa fie neasociati!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 5 Empty .@pescardeclean

Mesaj  szoke szabolcs Dum Mai 31, 2009 10:59 am

politia comunitara deja se ocupa cu gunoaiele lasate in oras..urmeaza si malul crisului
szoke szabolcs
szoke szabolcs

Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Mai 31, 2009 12:16 pm

Szoke Szabolcs a scris:politia comunitara deja se ocupa cu gunoaiele lasate in oras..urmeaza si malul crisului

Cu jandarmi m-am intilnit deja pe malul crisului(si m-am bucurat,sincer), pe comunitari i-am vazut plimbindu-se lejer prin oras cu niste masinute noi (poate le testau), sa fiu sincer , nici nu stiu ce atributii au (din denumire reiese ca se ocupa de tot ce apartine de comunitate)daca e cazul chiar si de pastrarea curateniei in zona in care activeaza (asta nu inseamna ca ii consider gunoieri !),ei trebuie sa previna aruncarea gunoaielor in locuri nepermise (si malul Crisului apartine de comunitate) si sa-i sanctioneze pe cei ce nu respecta legea . Ati auzit sau ati citit undeva de sanctiuni date cuiva ca nu a pastrat curatenia ???
Sa recunoastem , si pescarii au mica lor vina ! Embarassed
ps.
asta nu mai apartine de AJVPS , AM MAI SCRIS DESPRE CURATENIE la ''riuri , topic , malurile Crisului Repede si la poze urite !
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  marius Dum Mai 31, 2009 4:22 pm

@Victor
Stai linistit ca nu i-si testeaza masinutele ci chiar dau amenzi celor ce le e greu sa arunce o punga sau un pachet de tigari gol in cosul de gunoi . Din pol. comunitara face parte si cea ecologica si fii sigur ca pe cine prinde facand mizerie nu ii iarta, abia au inceput de cateva luni stai sa treaca 1 an si o sa vedem diferenta.
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Mai 31, 2009 5:14 pm

Ma bucur cind aud asemenea stiri cheers cheers cheers
Abia astept sa vad rezultatele Exclamation Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  mihai Mar Iun 09, 2009 9:32 pm

In ce data se incheie perioada de prohibitie anul asta?

mihai

Numarul mesajelor : 367
Ocupatia : comerciant
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Iun 09, 2009 9:35 pm

in data de 11
Vineri se poate pescui

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Joi Iun 11, 2009 5:59 pm

mai sunt cateva ore lol! lol! lol! lol!
szabi1
szabi1

Numarul mesajelor : 129
Varsta : 48
Ocupatia : agent vanzari
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Joi Iun 11, 2009 6:35 pm

La noapte la ora 00:00 toata lumea sa ia cu asalt apele! Ce tare ar fi sa ma uit pe geam sa vad malul plin de pescari! M-as prapadi de ras! Very Happy Very Happy Very Happy

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  bmjean Joi Iun 11, 2009 10:25 pm

Eu sunt cu "sculele" pe masa, acum pregatesc geanta cu accesoriile, mulinetele, lansetele in husa, suportii, momeala (sa se mai raceasca un pic Very Happy )...si faceti loc (sunt in pic prea mare si nu am loc), plec...dar numai peste cca. 10 ore Mad .
Oricum parca ma mut, atatea duc cu mine.
La toti va urez fir intins!...la capat cu peste prins!
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Vin Iun 12, 2009 5:09 pm

Va urez la toti in sezonul care vine cacat in straita.........si capturi record. Twisted Evil
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  KATSUMOTO Mar Iun 23, 2009 9:41 pm

Nu chiar una buna, " deloc buna " cel putin asta era acum aprox. 2 ani...acum poate s-au schimbat. Nu vb de ajvps din Oradea, ci de una din apropiere. Conducatorii acelei asociatii sunt si acum la " putere " sa folosim termeni comunisti...sau de pe vremea comunismului ca li se cam potrivesc. Tin de scaunul lor mai ceva ca cei din parlament.... Rolling Eyes cyclops Evil or Very Mad Transparenta 0, caracter 0, fair play 0. Hai ca cu popularile poate au facut ceva...dar metalitatea sigur nu si-au schimbat-o.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni mai ales ca sunt nou in acest forum...dar asta e parerea mea. In rest numai bine.

" Esenta ramane aceiasi "

O seara placuta, numai bine.
KATSUMOTO
KATSUMOTO

Numarul mesajelor : 18
Localizare : ORADEA
Ocupatia : INGINER CTR INDUSTRIALE
Data de inscriere : 22/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Iul 28, 2009 8:40 pm

ATENTIE !!!

MIINE , 29.08.2009. la ora 18:00 sedinta C.P.Oradea la clubul sediului A.J.V.P.S.Bihor

poate participa toata lumea , in mod deosebit cei ce au NELAMURIRI !!!
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  miki Mier Iul 29, 2009 10:11 am

eu nu pot participa dar as dori sa va rog sa intrebati careva pentru mine un lucru:

mi-am facut permisul anul acesta in ianuarie si am primit carnetul ala verde si un cupon pe care scrie permis de pescuit...ok...pana aici toate bune...

intrebarile:
1. e normal ca pe permisul primit sa scrie anul 2008?....nu trebuia sa scrie 2009? sau n-au avut in ianuarie permisele pe 2009 si mi-au dat unul vechi din 2008?
2. pot primi si eu unul pe anul 2009 ca sa nu am probleme ?
3. se poate pescui in Delta cu acest permis...atata timp cat apare pe spate si Delta ca si loc in care poti pescui.

multumesc celor care o sa intrebe pentru mine...astept raspunsuri....
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator

Sus In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 5 Empty RE.AJVPS-BIHOR

Mesaj  Hanumanfish Mier Iul 29, 2009 11:12 am

MIKI..iti raspund cu placere..deci ..acel tichet pe anul 2008..a fost distribuit de ANPA..la toate filiale din tara..pana in luna Martie..au ajuns cele pe anul 2009..mergi la caserie...1min...si il primesti pe gratis...au provizorii..tichetele pe 2008...asa te rog frumos sa mergi sa il ridici..in Delta se plateste o taxa suplimentara...pentru a pescui ..pe langa permisul de pescuit...asa a fost si in anii trecuti..acum 3 saptamani..se platea..20 de ron taxa ecologica..cei de acolo stiu unde se plateste..daca ai ghid ..sau mergi la pensiune..sigur stiu ce si cum...
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  miki Mier Iul 29, 2009 11:55 am

multumesc frumos de informatii...raman dator - cu o bere Laughing
o sa trec azi pe acolo
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  miki Joi Iul 30, 2009 9:06 am

@Hanumanfish

mersi

am rezolvat problema...am mers la ajvps si desi era 16.20 un domn foarte amabil mi-a dat cuponul pe 2009 in 30 de secunde.
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 24, 2009 3:06 pm

In data de 26.08.09. (MIERCURI) ora 18:00 ,sedinta Comitetului C. P. Oradea la sediul A.J.V.P.S. Bihor !!!

MULTUMIM pt. participare !!! Twisted Evil
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Joi Sept 03, 2009 7:59 pm

@ Dan Mihai Soltinschi
Daca vreau sa imi fac carnet de membru Ajvps Oradea cat ma costa? Platesc toata suma sau se reduce pretul permisului ANPA?

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  DAN-DAN Lun Sept 14, 2009 6:31 pm

Parere bunicica,din aceasta cauza mi-am facut permis tot la AJVPS, + CA SUNT PRINTRE PUTINI CARE MAI FAC POPULARI !,DIN PACATE NU SE PREA VEDE ACTIVITATE (CONTROALE IN CURSUL ANULUI ;DE EXEMPLU EU CARE DE 1 AN NU AM FOST CONTROLAT NICI MACAR O DATA SI AVAND O FRECVENTA DE IESI ZILNICA DACA NU MAXIM LA DOUA ZILE IN ZONA POD DECEBAL-IOSIA SI SINTANDREI) ...PROBABIL LIPSA TOTAL INSUFICIENTA DE PERSONAL??.....IAR FONDUL PISCICOL LASAT LA LATITUDINEA SI DISCRETIA TUTUROR CARE VOR SA ,,PESCUIASCA,, pescar !! FOARTE MULTI NICI NU STIU CE PESTI PRIND DE DIMENSIUNI NICI NU VISEZ SA II INTREB,EI DUC ORI CE MISCA NUMAI SA NU FIE IN CRIS !!!!(PE MULTI IMI VINE SA-I ARUNC IN APA !!!) . A VENT ,,CRIZA ,, MULTI DINTRE CEI CU CARE VORBESC SPUN (SI II CRED) CA VOR RENUNTA LA AJVPS SI SE VOR MULTUMI CU ANPA !,,,trist dar SIGUR . EU TOTUSI VA UREZ SUCCES !
DAN-DAN
DAN-DAN

Numarul mesajelor : 35
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Sept 20, 2009 6:16 pm

BILANT POZITIV !!!

Sa facem o recapitulare cu rezultatele Bihorenilor in acest an (2009) competitional de pescuit sporiv stationar , individual si echipe :

LOC. - I - KOSA EVA - Campioana in 2009 la pescuit sportiv STATIONAR !

LOC. - I - Echipa Bihoru - Campioana ROMANIEI in 2009 la pescuit sportiv STATIONAR !

Membrii echipei :

- Popa Viorel
- Todor Octavian
- Szilagyi Zsolt
- Hutner Jozsef
- Szatmari Stefan
- Malita Cristian (rezerva)
- Pop George

Pe locuri bune s-au mai clasat si seniori :

LOC. - IV - TUDOR OCTAVIAN
LOC. - VI - SZILADYI ZSOLT
LOC. - X - SZATMARI STEFAN

cadeti fete :

LOC. - III - LUNGUI ANGELA
LOC. - IV - LUNCAN RALUCA

cadeti baieti :

LOC. - II - SOLTINSCHI GABRIEL
LOC. - XI - LUNCAN RAUL

tineret baieti :

LOC. - III - JANCSO JANOS
LOC. - IX - NAGY A. CRISTIAN
FINALIST - KOVESDI ZOLTAN jr. (abandon dupa prima mansa , motivul , decea in familie)

- EVA KOSA - SELECTIONATA in echipa feminina al A.G.V.P.S. Romania !

- TUDOR OCTAVIAN - SELECTIONAT in echipa care a reprezenta Romania la Campionatul Mondial de pescuit stationar 2009 in Olanda (tara lalelelor) !

FELICITARI tuturor finalistilor !!!

FELICITARI organizatorilor A.J.V.P.S. Bihor !

FELICITARI parintilor si suporterilor !

cheers cheers cheers cheers cheers
gentleman gentleman gentleman gentleman gentleman

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Dum Sept 27, 2009 12:58 pm, editata de 2 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 31 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum