AJVPS BIHOR
+76
lik
koko
ancutz
cristi
misu
raul
kiske13
Rogojan Nicu
andreiii
pescarbihor
pescarus
crisulnegru
orion
White Shark
nimrod
ssebi
Ilie
B Vasile
Balex67
Cata_lin
vin1
paul_
catalin17
pin70
co2
danutz
ESOX LUCIUS
bastian23
Harangus Marius
Cata Procarp
Ile Marcel
csife
Musti
roberto
sztufi
CosmYn
GICA_69
clenutzu
Tibi-CPO
DMG
nemedi1990
alex_24ARN
davidco_m
MIHNEA FLORIN
Fishmanhocket
yulyan33
Ssebastian
PETER
marcello
Crinel
Adriann
Jean Scurtu
tIbI_iosIA
DAN-DAN
miki
KATSUMOTO
bmjean
szoke szabolcs
Hanumanfish
Kovesdi Zoli
Ionut Erdeli
Cristi Balas (GOGU)
RaduDan
vasile miclea
marius
Chelu
Nagy Victor
nagy cristian
Rapla
loci70
tudor octavian
zsolty
mihai
pumukli
Admin
szabi1
80 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 6 din 31
Pagina 6 din 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: AJVPS BIHOR
Cine vrea sa-i felicite personal pe CAMPIONI , sa vina la sediul A.J.V.P.S. Bihor azi 21.09.2009 intre orele 12:30 - 13:00 , echipa va inmina cupa , dl. ing. IOAN SILAGHI directorul asociatiei
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Citeva poze de la sediul A.J.V.P.S. Bihor
Deja suntem cu gindul la MONDIALELE din 2010 care se vor desfasura in Polonia !
Deja suntem cu gindul la MONDIALELE din 2010 care se vor desfasura in Polonia !
Nagy Victor- moderator
La aceeasi competitie a participat si lotul feminin al A.G.V.P.S. Romania care au concurat cot la cot cu echipele de seniori.
Dupa 3 zile de lupta acerba intre cele 14 echipe prezente , selectionata sexului frumos a reusit sa termine concursul pe locul - VI - al clasamentului final !
Un rezultat de exceptie , avind in vedere ca o singura echipa FEMININA a fost in lupta directa cu 13 echipe masculine !
Componenta selectionatei feminine al A.G.V.P.S. ROMANIA este :
- ISPAS VERONICA - Zalau
- KOSA EVA - Bihor
- MALUTAN CRISTINA - Brasov
- ZAWTZKY IZABELA - Tg. Mures
- LOZINCA IZABELA - Bacau
FELICITARI PT. FETE !!!
Dupa 3 zile de lupta acerba intre cele 14 echipe prezente , selectionata sexului frumos a reusit sa termine concursul pe locul - VI - al clasamentului final !
Un rezultat de exceptie , avind in vedere ca o singura echipa FEMININA a fost in lupta directa cu 13 echipe masculine !
Componenta selectionatei feminine al A.G.V.P.S. ROMANIA este :
- ISPAS VERONICA - Zalau
- KOSA EVA - Bihor
- MALUTAN CRISTINA - Brasov
- ZAWTZKY IZABELA - Tg. Mures
- LOZINCA IZABELA - Bacau
FELICITARI PT. FETE !!!
Nagy Victor- moderator
felcitari tuturor !!!!!!
tIbI_iosIA- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 33
Localizare : Oradea
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 09/02/2009
Abia acum am citit de la inceput tot topicul.Nu prea mai stiu ce se intampla in cadrul AJVPS Bihor deoarece l-am parasit in 1992(eram secretarul pescarilor de cca. 1 an)schimband clima bihoreana cu una mai calda(deoarece sufeream de reumatism).
Incercasem fara succes din pacate sa separ pescarii de vanatori(erau mult mai multi pescari decat vanatori si aportul pescarilor la bugetul asociatiei mult mai mare decat a vanatorilor) deoarece nu se facuse mai nimic pt. pescari decat pe hartie.
Am citit despre recentele populari facute de AJVPS Bihor pe acest topic si consider (chiar daca nu toate cifrele sunt reale) ca e un lucru pozitiv.
Ce nu inteleg este de ce se populeaza in continuare cu amur???E o prostie popularea cu amur,un peste mai putin important pt.pescuitul sportiv,cu valoare gastronomica discutabila si un peste ce distruge biotopul natural.
Poate nu multi dintre voi a-ti apucat sa vedeti Bolcas-ul(Cristur-ul)cand apa era curata ca lacrima si plina de stiuci cum am apucat eu sa vad acel lac.S-a populat insa aiurea acest lac ,ca si altele de fapt,cu amur (fara a introduce si sangerul care se hraneste cu fitoplanctonul se se dezvolta ca urmare a introducerii amurului)peste ce e fitofag si distruge ierburile ce puteau fi de adapost , panda sau de reproducere pt alte specii .
In ultimii ani cand eram acasa apa nu mai era curata ci verde(si cred ca si acum e la fel) tocmai datorita introducerii amurului.Balta avea un potential destul de ridicat existand destule specii indigene + crap si caras.
Incercati sa opriti popularea baltilor cu amur ca pescarii nu vor avea nici un castig de pe urma poplularii cu acest peste.
E doar o parere personala a mea ce poate fi luata in considerare sau nu....
Numai bine,
Jean Scurtu
Incercasem fara succes din pacate sa separ pescarii de vanatori(erau mult mai multi pescari decat vanatori si aportul pescarilor la bugetul asociatiei mult mai mare decat a vanatorilor) deoarece nu se facuse mai nimic pt. pescari decat pe hartie.
Am citit despre recentele populari facute de AJVPS Bihor pe acest topic si consider (chiar daca nu toate cifrele sunt reale) ca e un lucru pozitiv.
Ce nu inteleg este de ce se populeaza in continuare cu amur???E o prostie popularea cu amur,un peste mai putin important pt.pescuitul sportiv,cu valoare gastronomica discutabila si un peste ce distruge biotopul natural.
Poate nu multi dintre voi a-ti apucat sa vedeti Bolcas-ul(Cristur-ul)cand apa era curata ca lacrima si plina de stiuci cum am apucat eu sa vad acel lac.S-a populat insa aiurea acest lac ,ca si altele de fapt,cu amur (fara a introduce si sangerul care se hraneste cu fitoplanctonul se se dezvolta ca urmare a introducerii amurului)peste ce e fitofag si distruge ierburile ce puteau fi de adapost , panda sau de reproducere pt alte specii .
In ultimii ani cand eram acasa apa nu mai era curata ci verde(si cred ca si acum e la fel) tocmai datorita introducerii amurului.Balta avea un potential destul de ridicat existand destule specii indigene + crap si caras.
Incercati sa opriti popularea baltilor cu amur ca pescarii nu vor avea nici un castig de pe urma poplularii cu acest peste.
E doar o parere personala a mea ce poate fi luata in considerare sau nu....
Numai bine,
Jean Scurtu
Jean Scurtu- Numarul mesajelor : 75
Varsta : 79
Localizare : Houston,Texas
Ocupatia : pensionar
Data de inscriere : 12/06/2009
@Jean
La noi nu apuca sa stea amurul in balta
Am citit mai multe articole din America amurul "white amur" acolo este considerat un daunator hraninduse cu plante foarte mult prin defecarea excesiva elimina multe substante nocive fiind fatal pentru populatia de bass
la noi amurul este privit fie ca si un peste sportiv pescuit cu precadere in competitii unde nu sunt rare exemplarele de 20+kile ori ca un alt peste comestibil,are o carne alba destul de gustoasa desi mie nu imi inspira pofta de mancare
Despre fitofagi "fitofag si novac" deasemenea la voi este considerat un daunator care a ajuns in raul missippi unde de asemenea a decimat multe din speciile locale de peste ajuns chiar sa fie 90% din populatia totala a raurilor.
La noi ambii pesti sunt consumati si ambii se reproduc foarte rar si foarte greu natural in apele noastre sau raportat doar cateva cazuri izolate.Desi cine stie cand va izbugni epidemia si la noi......desi nu cred ca va fi o problema pentru romani.
La noi nu apuca sa stea amurul in balta
Am citit mai multe articole din America amurul "white amur" acolo este considerat un daunator hraninduse cu plante foarte mult prin defecarea excesiva elimina multe substante nocive fiind fatal pentru populatia de bass
la noi amurul este privit fie ca si un peste sportiv pescuit cu precadere in competitii unde nu sunt rare exemplarele de 20+kile ori ca un alt peste comestibil,are o carne alba destul de gustoasa desi mie nu imi inspira pofta de mancare
Despre fitofagi "fitofag si novac" deasemenea la voi este considerat un daunator care a ajuns in raul missippi unde de asemenea a decimat multe din speciile locale de peste ajuns chiar sa fie 90% din populatia totala a raurilor.
La noi ambii pesti sunt consumati si ambii se reproduc foarte rar si foarte greu natural in apele noastre sau raportat doar cateva cazuri izolate.Desi cine stie cand va izbugni epidemia si la noi......desi nu cred ca va fi o problema pentru romani.
In data de 30.09.2009 (miercuri) , ora 18:00 sedinta de comitet al C.P.Oradea la sediul A.J.V.P.S.Bihor , sunt asteptati toti cei ce au nelamuriri in legatura cu activitatea clubului !
Nagy Victor- moderator
florentiniuga a scris:Felicitari organizatorilor pentru toata activitatea si efortul depus si de asemenea tuturor participantilor si castigatorilor acestei frumoase manifestari! Poate pe viitor ne trimiteti si ceva filmari sa va vada toti in actiune.
Si altii aprecaza activitatea C.P. Oradea si al A.J.V.P.S. Bihor
Nagy Victor- moderator
AJVPS -BIHOR
SALUT @ VICTOR...AI DREPTATE..! FOARTE MULTI AU APRECIAT OSPITALITATEA SI CORECTITUDINEA AJVPS...CPO - ORADEA...ATAT LA CONCURSURI CAT SI LA CAZARE..ITI ADUCI AMINTE SI @NITU ..SPUNE CA LA UN MOMENDAT CREDEA CA A AJUNS IN STRAINATATE..NE LAUDAM ,CA SUNTEM BIHORENI ..NE LAUDA LUMEA ...LAUDA AJVPS-UL..CPO -ORADEA..MUNCA DEPUSA ,ORGANIZAREA,SI SA NU UITAM DE ASPECTUL FINANCIAR..TOATA LUMEA II CUNOASTE PE CONCURENTII NOSTRI DIN ORADEA,BEIUS,MARGHITA,ALESD,...SA NU UITAM NICI DE EI..CA FARA EI NU AR EXISTA ACESTE REZULTATE ADUSE NOUA LA ORADEA SI PENTRU JUD.BIHOR..DUPA CUM AI VAZUT TOTI COCURENTII AU DEPUS ACEL EFORT DE INVIDIAT*DE STAT SI IN CONDITII VITREGE..LA ACESTE CONCURSURI...AICI AMINTESC SI PE CEI DIN ALTE JUDETE..SI II FELICIT PENTRU SPIRITIL DE COMPETITIE...SI PE CEI CARE NU AU AJUNSI PE PODIU* CADETI,TINERET SPERANTE,SENIOR,FEMININ,SI MASCULIN..SA NU UITAM..DE CONDUCEREA AJVPS...IN CADRUL CPO,SECRETARUL..FILIALELE MARGHITA,BEIUS,SACUENI,ALESD..ACESTE FILIALE CA SI GAZDA ,DUPA POSIBILITATILE SI BUNAVOINTA SECRETARILOR CONCURSURILE AU DECURS FARA EVENIMENTE,NEGATIVE...DE FIECARE AN CE TRECE COCURSURILE SE DESFASOARA SI MAI BINE..MAI MULTI PARTICIPANTI..OARE DE CE..?..
PS:MERITELE SUNT ALE AJVPS..DE NECONTESTAT..CA UNII, ALTII DORESC CREDITE DE MERIT !!!..FARA SA DEPUNA UN EFORT PENTRU PESCARUL DIN ORADEA..JUD BIHOR...SA NU UITAM CA BIHORENII SUNT RENUMITI DESPRE OSPITALITATEA LOR..(UNII)
PS:MERITELE SUNT ALE AJVPS..DE NECONTESTAT..CA UNII, ALTII DORESC CREDITE DE MERIT !!!..FARA SA DEPUNA UN EFORT PENTRU PESCARUL DIN ORADEA..JUD BIHOR...SA NU UITAM CA BIHORENII SUNT RENUMITI DESPRE OSPITALITATEA LOR..(UNII)
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Pentru a evita dezinformarea si discutiile contradictorii , ii rog pe cei care au intrebari si nelamuriri in legatura cu unele legi si cu activitatea C.P. Oradea A.J.V.P.S. Bihor , sa participe si sa-si spuna parerea la sedintele lunare care se tin la clubul asociatiei , in ultima zi de miercuri a fiecarei luni !
Luna aceasta sedinta se tine in data de - 28.10.2009.(miercuri) ora : 18:00 la clubul A.J.V.P.S.Bihor (linga biroul tamponati al Politiei Rutiere)
Luna aceasta sedinta se tine in data de - 28.10.2009.(miercuri) ora : 18:00 la clubul A.J.V.P.S.Bihor (linga biroul tamponati al Politiei Rutiere)
Nagy Victor- moderator
Sa nu uitati de sedinta !
Nagy Victor- moderator
cine mai vine Victor la sedinta?
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
Ariann a scris:cine mai vine Victor la sedinta?
Eu merg 100% , cine mai vine !? , nu stiu !
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Lun Noi 02, 2009 3:27 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor- moderator
Nu stiti , se populeaza sau s-a populat in toamna asta ceva amur,crap in baltile de la Fegernic sau Bolcas?
mihai- Numarul mesajelor : 367
Ocupatia : comerciant
Data de inscriere : 21/01/2009
din cate stiu populari nu se maifac decat in primavara(probabil nu este clara inca situatia cu licentela de acvacultura pe anul viitor)mihai a scris:Nu stiti , se populeaza sau s-a populat in toamna asta ceva amur,crap in baltile de la Fegernic sau Bolcas?
szabi1- Numarul mesajelor : 129
Varsta : 48
Ocupatia : agent vanzari
Data de inscriere : 20/01/2009
In lacuri nu se mai fac populari pina la primavara
ps.
Nu sunt probleme cu licenta pt. acvacultura
ps.
Nu sunt probleme cu licenta pt. acvacultura
Nagy Victor- moderator
Pentru cei interesati sa faca populari cu platica de Sarulesti (300gr-2kg/buc) acum este momentul!
2 lei +tva kg de peste viu
pentru detalii sunati la: 0767 807 714 ( Dl. Taica).
sper sa vada careva din ajvps
!!!!!!!!!!!!!!!!
2 lei +tva kg de peste viu
pentru detalii sunati la: 0767 807 714 ( Dl. Taica).
sper sa vada careva din ajvps
!!!!!!!!!!!!!!!!
maine data de 25.11.2009 (miercuri) sedinta la clubul A.J.V.P.S. Bihor ora 18:00
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
AM PLECAT LA SEDINTA
Nagy Victor- moderator
m-am ntors de la sedinta
ce bine-i ca ati participat asa de multi
ce bine-i ca ati participat asa de multi
Nagy Victor- moderator
s-a stabilit indemnizatia pentru anul viitor ?
Crinel- Numarul mesajelor : 51
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar...amator.
Data de inscriere : 02/12/2009
Crinel a scris:s-a stabilit indemnizatia pentru anul viitor ?
La ultima sedinta s-a propus sa ramina tot 140 ron , sper ca cei din comitetul pe judet din care fac parte filialele Alesd , Marghita , Sacuieni Bihor , Salonta , Beius (sper ca n-am uitat pe nimeni) sa-l aprobe !
Nagy Victor- moderator
Cotizatia pentru anul 2010 este de 140ron ,
Incepind din data de 01.12.2009 pina la data de 31.01.2010 , toti membrii care achita taxa de cotizatie , au o reducere de 10%
Cei care nu au inca un carnet de membru si doresc sa-l acizitioneze , trebuie sa se prezinte la casieriile unei filiale din judet , cu Certificatul de Identiate o poza cit mai recenta (daca e posibil sa fie color) si cotizatia
ATENTIE
Incepind din luna octombrie , permisele ANPA nu mai sunt valabile numai daca detinatorul face parte dintr-o asociatie sau club de pescuit sportiv
Incepind din anul 2010 acele tichete vor fi distribuite numai prin asociatiile sau clucurile de pescuit sportiv , IMPREUNA cu CARNETUL de MEMBRU !
Incepind din data de 01.12.2009 pina la data de 31.01.2010 , toti membrii care achita taxa de cotizatie , au o reducere de 10%
Cei care nu au inca un carnet de membru si doresc sa-l acizitioneze , trebuie sa se prezinte la casieriile unei filiale din judet , cu Certificatul de Identiate o poza cit mai recenta (daca e posibil sa fie color) si cotizatia
ATENTIE
Incepind din luna octombrie , permisele ANPA nu mai sunt valabile numai daca detinatorul face parte dintr-o asociatie sau club de pescuit sportiv
Incepind din anul 2010 acele tichete vor fi distribuite numai prin asociatiile sau clucurile de pescuit sportiv , IMPREUNA cu CARNETUL de MEMBRU !
Nagy Victor- moderator
AJVPS Bihor
@victor
Permisele eliberate de ANPA sant valabile inca 90 de zile din data de 13 octombrie,data la care a fost publicata
modificarea in Monitorul Oficial.Nu vor mai fi eliberate din 01.01.2010 decat de la asociatiile de pescuit sportiv.
Cu stima,Marcello.
Permisele eliberate de ANPA sant valabile inca 90 de zile din data de 13 octombrie,data la care a fost publicata
modificarea in Monitorul Oficial.Nu vor mai fi eliberate din 01.01.2010 decat de la asociatiile de pescuit sportiv.
Cu stima,Marcello.
marcello- Numarul mesajelor : 12
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 20/02/2009
@ Marcello
Ai dreptate , nu am formulat corect , in octombrie s-a dat legea 317 care intra in vigoare din data de 01.01.2010.
imi cer scuze
ce bine e ca suntem mai multi si se ajutam unii pe altii ,
Multumesc Marcello !
Ai dreptate , nu am formulat corect , in octombrie s-a dat legea 317 care intra in vigoare din data de 01.01.2010.
imi cer scuze
ce bine e ca suntem mai multi si se ajutam unii pe altii ,
Multumesc Marcello !
Nagy Victor- moderator
Pagina 6 din 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Subiecte similare
» Noul director al AJVPS-Bihor
» Populari 2010 Bihor
» COMENTARII DE TOT FELUL
» Crisul Repede 16.04.2011
» Ape de frontiera in Bihor
» Populari 2010 Bihor
» COMENTARII DE TOT FELUL
» Crisul Repede 16.04.2011
» Ape de frontiera in Bihor