Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AJVPS BIHOR

+76
lik
koko
ancutz
cristi
misu
raul
kiske13
Rogojan Nicu
andreiii
pescarbihor
pescarus
crisulnegru
orion
White Shark
nimrod
ssebi
Ilie
B Vasile
Balex67
Cata_lin
vin1
paul_
catalin17
pin70
co2
danutz
ESOX LUCIUS
bastian23
Harangus Marius
Cata Procarp
Ile Marcel
csife
Musti
roberto
sztufi
CosmYn
GICA_69
clenutzu
Tibi-CPO
DMG
nemedi1990
alex_24ARN
davidco_m
MIHNEA FLORIN
Fishmanhocket
yulyan33
Ssebastian
PETER
marcello
Crinel
Adriann
Jean Scurtu
tIbI_iosIA
DAN-DAN
miki
KATSUMOTO
bmjean
szoke szabolcs
Hanumanfish
Kovesdi Zoli
Ionut Erdeli
Cristi Balas (GOGU)
RaduDan
vasile miclea
marius
Chelu
Nagy Victor
nagy cristian
Rapla
loci70
tudor octavian
zsolty
mihai
pumukli
Admin
szabi1
80 participanți

Pagina 21 din 31 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Urmatorul

In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 21 Empty Re: AJVPS BIHOR

Mesaj  White Shark Vin Mar 04, 2011 10:37 am

"Roata-i roata ,nu-i patrata". Si cand ma gandesc cum eram mistocariti ,noi, cei care indrazneam sa semnalam niste nereguli si anormalitati,cu versuri ,aplauze si ovatii.. Suntem in capitalism (salbatic) si cine n-are bani multi ,pile ,relatii sau nu da dovada de seriozitate ,respect si transparenta fata de proprii membri va disparea incet,incet...V-au ramas baltile ,pe care daca nu le veti popula decat de forma ,ca pana acuma,o sa ramaneti fara pescari.Asta daca nu o sa renuntati la fel de usor si la baltile ramase,ca la Santimbreu. Ca atunci CPO se poate muta la Salonta sa fie mai aproape de canalele "concesionate" de ANIF(cum eram intoxicati pana acuma).

White Shark

Numarul mesajelor : 69
Localizare : Oradea
Ocupatia : Pescar de placere
Data de inscriere : 21/12/2010

Sus In jos

Mesaj  orion Vin Mar 04, 2011 11:12 am

Bine spui Shark ... cat am luat peste bot anul trecut din cauza canalului colector de la ajvps-istii forumisti. Si de-al dracu ce mi-s numai pe acolo am pescuit, la orice control am aratat doar talonul ANPA si nu a comentat nimeni Smile

Acum AJVPS-ul are intradevar o problema cu Canalul Colector ... si se numeste Parcul Natural Cefa. Alte tarife, alte reguli ... dar ce mai conteaza asta pentru cei ce platesc cotizatiile enorme de la AJVPS Bihor!? http://www.legex.ro/Hotarare-1217-02.12.2010-108909.aspx
orion
orion

Numarul mesajelor : 28
Ocupatia : freelancer
Data de inscriere : 22/02/2011

Sus In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 21 Empty AJVPS BIHOR

Mesaj  pescarus Vin Mar 04, 2011 12:51 pm

Toata povestea a inceput cu foamea de bani,de ce? Pentru ca au/a vazut si au/a divulgat niste secrete din culise cui trebuia. Si uite dom'le ca au reusit alti fomisti sa fure oala cu ciolanu! Sint curios daca Aqua nu isi va face treaba (sigur nu!) oare va merge lumea sa faca tam tam? Comitete,analize,critici...dar dupa cum stim, aici este si va fi vorba de oala mare ce se umple din cotizatii, adica banutii pescarului amarit.Va striga lumea: Aqua de ce nu populati, paza, braconierii ne fura pestii!? A venit o noua haita de parveniti care ne mint si ne fura banii din buzunare, pe nedrept.
Ajvps popula asa, de ochii de lumii!? Sint curios, cum vor popula aquastii? Mai mult ca sigur ca ei vor popula de ne vor iesi ochii si daca vom comenta, ne vor face niste orbi ce sintem ...
Cum ii Tibi draghe!? Doua-n stinga, doua-n dreapta? Acum, ca am luat noi pescarii teapa, sper sa iti dea togor cel putin functia de manager ... O MERITI!!!!!!
Bine mai fratilor ...Banii fac totul, de fapt, nimeni nu ne-a reprezentat pina acum! E timpul sa ne trezim si sa ascultam de fostul presedinte Cpo si sa ne luam sa mergem la unguri la pescuit aici aproape, mai invatam si limba, traditie, cultura, o leaca de etica pentru ca la noi nici macar saminta din toate astea nu este! Am fost terorizati 45 ani si inca sintem, de catre copiii fostilor comunisti si nu scapam de ei nicicum! Asa, peste noapte acesti oameni au devenit sfinti, clarvazatori, unii chiar mesia poporului roman care este de fapt o populatie, nicidecum popor.

pescarus

Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2010

Sus In jos

Mesaj  B Vasile Vin Mar 04, 2011 1:37 pm

Doamne, pescarusule, da' amarat esti !!!!! Tu ai picat in groapa cu tristeti si melancolii !!!! Las' prietene, vorba gloatei rasfirate : mai rau sa nu fie ! Ca excrocii care sa ne jumuleasca stau la rand, de multi ce sunt !!
La urma urmei, nici n-a fost rau, nici acuma nu-i rau si nici nu va fi rau de loc !! Ca suntem noi vreo 8-10 cu limbarita....fire de par in calea p**ii...Eu unul nu mai am de gand sa le plang de mila indiferentilor ...inseamna ca le place ! Sa-si taraie husa cu bete pana or gasi carasul auriu in baltile filialei...Spor si Succes !!!
B Vasile
B Vasile

Numarul mesajelor : 252
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 22/10/2010

Sus In jos

Mesaj  mihai Vin Mar 04, 2011 4:44 pm

Stii cum e Vasile , unii dintre noi poate mai lucram la calculator si mai avem timp sa postam cate ceva , altii nu prea beneficiaza de timpul asta dar sa nu crezi ca sunt multumiti de pescuitul asta din jud Bihor , asa poti sa spui ca si poporul asta amarat e multumit si indiferent de tot si de conducere si de mafie etc, dar spune-mi tu ce putem face ? ,

mihai

Numarul mesajelor : 367
Localizare : oradea
Ocupatia : comerciant
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

Mesaj  White Shark Vin Mar 04, 2011 5:03 pm

Nu vad care-i tragedia,pentru noi pescarii de rand.Pleaca ai nostri,vin ai nostri,sau aceeasi gasca(gascan) in alta traista.Nici nu plang dupa unii ,nici nu-i laud pe altii. O sa-mi vizez permisul acolo unde o sa-mi fie mai convenabil. Ca toti ne vor doar banii. Mai rau pentru cei care si-au vizat permisul si acuma nu le convine concesionarea apelor,dar poate o sa fie reciprocitate, sa pescuiasca toata lumea.

White Shark

Sus In jos

AJVPS BIHOR - Pagina 21 Empty Re:AJVPS BIHOR

Mesaj  pescarus Vin Mar 04, 2011 5:10 pm

White Shark a scris:Nu vad care-i tragedia,pentru noi pescarii de rand.Pleaca ai nostri,vin ai nostri,sau aceeasi gasca(gascan) in alta traista.Nici nu plang dupa unii ,nici nu-i laud pe altii. O sa-mi vizez permisul acolo unde o sa-mi fie mai convenabil. Ca toti ne vor doar banii. Mai rau pentru cei care si-au vizat permisul si acuma nu le convine concesionarea apelor,dar poate o sa fie reciprocitate, sa pescuiasca toata lumea.

Laughing haha, buna asta cu reciprocitatea!!! lol!

pescarus

Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Data de inscriere : 22/01/2010

Sus In jos

Mesaj  White Shark Vin Mar 04, 2011 5:22 pm

@ Pescarus, te rog, fii mai optimist!

White Shark

Sus In jos

Mesaj  B Vasile Vin Mar 04, 2011 7:38 pm

White Shark a scris:@ Pescarus, te rog, fii mai optimist!

Nu poate, ca l-o refuzat Ssebi (ajvps-istul ) cand or fo pe la dusuri si se imbiau unii pe altii sa ia sapunul de pe jos !!! Sa nu mai auda de Ajvps de atunci !!! Da' vine vremea buna , merem la peste si bem o bere cu pescarusul !!!!
B Vasile
B Vasile

Sus In jos

Mesaj  White Shark Vin Mar 04, 2011 7:48 pm

@B Vasile numa' sa se faca vreme buna ca mergem si la peste si la bere ,ca nu tinem suparare pe nimeni,ca n-avem de ce.

White Shark

Sus In jos

Mesaj  Cata_lin Sam Mar 05, 2011 10:47 am

bravo celor de la Aqua Crisius....
Cata_lin
Cata_lin

Numarul mesajelor : 27
Ocupatia : Pescar Amator
Data de inscriere : 14/01/2011

Sus In jos

Mesaj  ssebi Dum Mar 06, 2011 11:01 am

@orion & @b vasile...bem o bere (vin) undeva pe cris cind vom afla unde ne vom face permisul? asteptam papricasul de la parastasul ajvps....sau vine aps livada cu o surpriza?
ssebi
ssebi

Numarul mesajelor : 116
Data de inscriere : 17/10/2010

Sus In jos

Mesaj  B Vasile Dum Mar 06, 2011 12:39 pm

Bem si aditiv lichid de la Benzar ,numa' sa stiu unde dracu' pot pescui !! Pt mine e cam clara treaba ! Ei daca vor sa-si scoata ochii, le dau si surubelnite !!!
B Vasile
B Vasile

Sus In jos

Mesaj  mihai Dum Mar 06, 2011 1:10 pm

Acuma se mai vizeaza permise la ajvps sau aqua? , pentru ca sunt tare curios ce o sa le zica la oameni , unde se poate pescui.. sau sunt dati in judecata deja si nu mai se poate face permis . In cazul in care se dau in judecata mergem si pescuim fara permis unde avem chef si ce-o sa faca Question

mihai

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Mar 06, 2011 1:34 pm

mihai a scris: Acuma se mai vizeaza permise la ajvps sau aqua? , pentru ca sunt tare curios ce o sa le zica la oameni , unde se poate pescui.. sau sunt dati in judecata deja si nu mai se poate face permis . In cazul in care se dau in judecata mergem si pescuim fara permis unde avem chef si ce-o sa faca Question
Mihai
Ar fi culmea ca tot noi sa fim de vina ca indraznim sa mergem la pescuit.Eu zic ca ne poate numara ouale ca si in celebra vorba a lui Adrian N.
Nu cred ca e vina noastra ca tot anul nu sunt in stare sa imparta niste ape si tiketele alea amarate de la ANPA.
Deci eu zic sa ii asteptam cu slitzul deschis si sa le uram spor la numarat.
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  loci70 Dum Mar 06, 2011 5:24 pm

Adriann a scris:
mihai a scris: Acuma se mai vizeaza permise la ajvps sau aqua? , pentru ca sunt tare curios ce o sa le zica la oameni , unde se poate pescui.. sau sunt dati in judecata deja si nu mai se poate face permis . In cazul in care se dau in judecata mergem si pescuim fara permis unde avem chef si ce-o sa faca Question
Mihai
Ar fi culmea ca tot noi sa fim de vina ca indraznim sa mergem la pescuit.Eu zic ca ne poate numara ouale ca si in celebra vorba a lui Adrian N.
Nu cred ca e vina noastra ca tot anul nu sunt in stare sa imparta niste ape si tiketele alea amarate de la ANPA.
Deci eu zic sa ii asteptam cu slitzul deschis si sa le uram spor la numarat.
bine zici Adriann...ce vina avem noi pescarii ca traim in tara tuturor posibilitatilor,ca dupa 2 luni se hotaraste cine ce apa are in concesiune,dar pe tine te imbie sa-ti scos permisul deja de la 1 ian. si tare sint curios daca nu iti scoti permisul fiindca tot astepti pina domnii de la bucuresti hotarasc privind concesionarea apelor,iar pe tine prin 10 ian.te prinde fara permis pe malul crisului ce ti se spune? spun asta ca acum citiva ani am fost martor la asa ceva la giris cind controlul de la ajvps a facut scandal cu mai multi pescari chiar in primele zile ale noului an ca nu aveau permisul vizat,ca permisul este valabil numai de la 1ian pina la 31 dec.
loci70
loci70

Numarul mesajelor : 53
Ocupatia : mecanic
Data de inscriere : 23/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Mar 06, 2011 5:28 pm

cind controlul de la ajvps a facut scandal cu mai multi pescari chiar in primele zile ale noului an ca nu aveau permisul vizat,ca permisul este valabil numai de la 1ian pina la 31 dec. [/quote]

tipic romanesc prietene...ii vezi capabili de altceva?
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  mihai Dum Mar 06, 2011 9:08 pm

Inca nu-i pierduta treaba pentru ajvps , trebuie doar sa populeze cu vre-o 2-3 tone de crap baltile si o sa faca lumea tot la ei permis ,va spun eu Wink

mihai

Sus In jos

Mesaj  ssebi Dum Mar 06, 2011 9:22 pm

mihai a scris:Inca nu-i pierduta treaba pentru ajvps , trebuie doar sa populeze cu vre-o 2-3 tone de crap baltile si o sa faca lumea tot la ei permis ,va spun eu Wink
...nu stiu ce sa zic...a pierdut prea mult...dar mergem la care e mai bun aqua sau ajvps sau livada....nu cred ca conteaza cine administreaza ca tot o pluta ii...ca de populari nu cred ca mai poate fi vb...
ssebi
ssebi

Numarul mesajelor : 116
Data de inscriere : 17/10/2010

Sus In jos

Mesaj  orion Lun Mar 07, 2011 8:40 am

ssebi a scris:@orion & @b vasile...bem o bere (vin) undeva pe cris cind vom afla unde ne vom face permisul? asteptam papricasul de la parastasul ajvps....sau vine aps livada cu o surpriza?

bem bem ...

am fost intrebat pe PM de unii ... ce sa faca cu carnetele de membrii ajvps?

sa le puna langa carnetele de membrii pcr! Smile Evil or Very Mad

Ultima editare efectuata de catre orion in Lun Mar 07, 2011 1:26 pm, editata de 1 ori
orion
orion

Numarul mesajelor : 28
Ocupatia : freelancer
Data de inscriere : 22/02/2011

Sus In jos

Mesaj  B Vasile Lun Mar 07, 2011 9:34 am

orion a scris:

bem bem ...

am fost intrebat pe PM de unii ce sa faca cu carnetele de membrii ajvps?

sa le puna langa carnetele de membrii pcr! Smile)

orionule, indiferent cum se va finaliza treaba, mai dau eu un rand pt chestia cu carnetele !!!!!
B Vasile
B Vasile

Sus In jos

Mesaj  zsolty Lun Mar 07, 2011 12:11 pm

Adriann a scris: cind controlul de la ajvps a facut scandal cu mai multi pescari chiar in primele zile ale noului an ca nu aveau permisul vizat,ca permisul este valabil numai de la 1ian pina la 31 dec.

sincer eu nu cred ca au facut
eu lam intrebat pe controlor si a zis ca pana la inceputul lunii febr chiar luna februarie nu intrebau de permise Wink
ca erau altii la greblat si iau intrebat de sanatate asta e partea a doua
dar asta nu specifici de ce au facut scandal
pt permise sau pt greblat sau nu ai fost bine informat
anul acesta m-am intalnit nu odata cu controlorii inainte de febn si sincer eu nu am vazut sa se ia de careva .
zsolty
zsolty

Numarul mesajelor : 825
Ocupatia : mai multe
Data de inscriere : 17/01/2009

http://www.energofish.ro

Sus In jos

Mesaj  B Vasile Lun Mar 07, 2011 12:40 pm

zsolty a scris:

sincer eu nu cred ca au facut
eu lam intrebat pe zoli si a zis ca pana la inceputul lunii febr nu intrebau de permise Wink
ca erau altii la grblat si iau intrebat de sanatater asta e partea a doua
dar asta nu specifici de ce au facut scandal
pt permise sau pt greblat sau nu ai fost bine informat
anul acesta m-am intalnit nu odata cu controlorii inainte de febn si sincer eu nu am vazut sa se ia de careva

zsolty, zsolty, ce tromboaneeee....se vede ca esti cu diplome la pescuit .....si noi le mintim si trombonim, ca orice pescar ce se respecta.....da' tu esti meserie , nu gluma !!!!....fa cumva, baga un "edit" ceva si modifica ce-ai scris....zau, pareai cat de cat serios , dar acuuuu....
B Vasile
B Vasile

Sus In jos

Mesaj  zsolty Lun Mar 07, 2011 1:26 pm

"sincer eu nu cred ca au facut"
-nu am zis ca nu au facut sau au facut am scris doar ce cred!!(pot sa am si eu pareri,nu?)
eu lam intrebat pe controlor si a zis ca pana la inceputul lunii febr nu intrebau de permise
-eram la pescuit la dacia chiar prima sapt din ian si l-am intrebast pt ca nu aveam permisul pescuit(nu la peste eram)

"ca erau altii la greblat si iau intrebat de sanatate asta e partea a doua
dar asta nu specifici de ce au facut scandal"

-este o treaba interesanta daca se fac controale nu e bine daca nu se fac nici asa nu e bine
"anul acesta m-am intalnit nu odata cu controlorii inainte de febn si sincer eu nu am vazut sa se ia de careva"
sa specific ca pe la dacia ca am iesit de cateva ori
eu nu am zis ca arian le infloreste
ci doar am auzit caz in care comentau de controlori dar iei trageau la dacia scobarii pe din afara
si daca le zici ceva tot ei se oftica

poate nu ai inteles unde am vrut sa ajung cu ce am scris

nu vreau sa crezi ca eu tin neaparat cu controlorii caci fiecare are vina lui in parte
atat pescarul cat si controlorul
trist dar adevarat
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  zsolty Lun Mar 07, 2011 1:34 pm

mi-ar face placere daca ne-am intani sa mai discutam si de pescuit si de prostiile astea
eu am sa ies la un feeder pe cris mai exact unde este insula pe splai unde este balconul
asa ca daca puteti si vreti si aveti timp ne putem intalni acolo dupa ora 16:00
ar fi mai niteresnat o conversatie "live" decat p'aci
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat