Lacul Olosig
5 participanți
Pagina 1 din 1
Lacul Olosig
La inceputul lunii aprilie am fost la lacul Olosig . Pe o parte a lacului este o padure de foioase , pe cealelta parte a laculuiu sunt presarate cateva salci si bancute . In lac sunt stiuci , amuri ,bibani soare , crapi si predominantii carasi .
Eu am pescuit la caras si la crap , iar parintii mei la caras . Impreuna cu ei am prins un kilogram si ceva de caras , fiecare caras avea cam maxim 100 de grame , adica carasi de fegernic , iar la lanseta de crap nu a tras niciun ... Cel mai interesant lucru a fost un amur care tragea sa moara . S-a apropiat de mal foarte mult Vroiam sa il scot cu minciogul , dar s-a speriat si cu ultimele lui puteri a inotat mai in larg . Un om s-a gasit sa intre in apa pana-n gat si cu un minciog de trei ori mai mare decat al meu (probabil s-a gindit ca merge la pescuit de balene) a scos amurul si a plecat de pe lac . Si daca il scoteam tot nu aveam curajul sa-l mananc . Cine stie de ce a ajuns in starea in care era , mai faceam si o intoxicatie alimentara .
P.S. Taxa e 15 Ron pentru copii si 30 Ron pentru adulti
Eu am pescuit la caras si la crap , iar parintii mei la caras . Impreuna cu ei am prins un kilogram si ceva de caras , fiecare caras avea cam maxim 100 de grame , adica carasi de fegernic , iar la lanseta de crap nu a tras niciun ... Cel mai interesant lucru a fost un amur care tragea sa moara . S-a apropiat de mal foarte mult Vroiam sa il scot cu minciogul , dar s-a speriat si cu ultimele lui puteri a inotat mai in larg . Un om s-a gasit sa intre in apa pana-n gat si cu un minciog de trei ori mai mare decat al meu (probabil s-a gindit ca merge la pescuit de balene) a scos amurul si a plecat de pe lac . Si daca il scoteam tot nu aveam curajul sa-l mananc . Cine stie de ce a ajuns in starea in care era , mai faceam si o intoxicatie alimentara .
P.S. Taxa e 15 Ron pentru copii si 30 Ron pentru adulti
Ultima editare efectuata de catre razvan10 in Sam Apr 10, 2010 4:53 pm, editata de 2 ori
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Localizare : Oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
Re: Lacul Olosig
@ razvan 10
multumim pt. informatii
multumim pt. informatii
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
@ alex_24ARN
ceva detalii despre balta , capturi , conditii , taxa , .... si altele poti sa ne dai ?
ceva detalii despre balta , capturi , conditii , taxa , .... si altele poti sa ne dai ?
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
NU!!
AM FOST INVITATI SA PESCUIM ACOLO!!
NU AM INTREBAT NIMIC!!!
AM PRINS DOAR CARAS LA FUND!!!SE PRINDE BINE CARASUL LA ARPACAS CU VARGA FIXA!!!
IN REST......NU STIU NIMIC!!!!!
AM FOST INVITATI SA PESCUIM ACOLO!!
NU AM INTREBAT NIMIC!!!
AM PRINS DOAR CARAS LA FUND!!!SE PRINDE BINE CARASUL LA ARPACAS CU VARGA FIXA!!!
IN REST......NU STIU NIMIC!!!!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Concurs de pescuit pe Lacul Olosig. In data de 30 aprilie 2011,
incepand cu ora 07:00, la lacul Olosig din judetul Bihor va avea loc un concurs de pescuit (amatori).
Mai multe detalii despre concurs , fotografii si coordonate GPS gasiti aici:
http://www.topbalti.ro/balta-de-pescuit/500/Olosig.aspx
incepand cu ora 07:00, la lacul Olosig din judetul Bihor va avea loc un concurs de pescuit (amatori).
Mai multe detalii despre concurs , fotografii si coordonate GPS gasiti aici:
http://www.topbalti.ro/balta-de-pescuit/500/Olosig.aspx
Subiecte similare
» Lacul de la Hanul Pescarilor - Lacul Saldabagiu de Munte
» LAC FEGERNIC
» LACUL TAUT
» Lacul din Salacea
» Lacul Fancsika
» LAC FEGERNIC
» LACUL TAUT
» Lacul din Salacea
» Lacul Fancsika