Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LAC FEGERNIC

+22
alex_24ARN
Harangus Marius
Ionut Erdeli
Tibi-CPO
MIHNEA FLORIN
Adriann
Hanumanfish
Nagy Norbert
zsolty
jorj
razvan10
Chelu
csife
nagy cristian
Nagy Victor
aldea adrian
marius
Rapla
pumukli
Admin
mihai
szabi1
26 participanți

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

LAC FEGERNIC - Pagina 3 Empty Re: LAC FEGERNIC

Mesaj  pumukli Joi Feb 05, 2009 7:57 pm

am inteles , asta e forumul ajvps -ului si nu am ce spune nimic ca sunteti sfinti, interesati-va dumneavoastra domnule Soltinschi cati dintre pescarii care ii aveti sunt multumiti de ce peste bagati in apele gestionate de filiala
acuma nici nu ma mir ca raspundeti asa , doar nu o sa imi dati mie dreptate
din pacate asta este tara in care traim si nu avem ce face, iar in legatura cu avps Livada ce tot atacati atata , va pare rau ca aveti concurenta la un pret mai mic?

pumukli

Numarul mesajelor : 26
Localizare : oradea
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

Mesaj  pumukli Joi Feb 05, 2009 8:07 pm

eu mi-am facut permis la Livada si nu-mi pare rau , ca oricum pe lacurile care le aveti nu este numai caras, si foarte putin crap, care si ala se braconeaza ,
macar la balta de la Livada este peste adevarat Surprised

pumukli

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Feb 05, 2009 8:08 pm

@pumukly nu este forumul ajvps-ului esti liber sa spui ce vrei Exclamation Exclamation Exclamation
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  pumukli Joi Feb 05, 2009 8:14 pm

da am gresit, nu m-am referit la forum ci la membrii din forum , toti sunt pro ajvps
dar as vrea sa stiu si eu anul trecut cine a prins crap la fegernic, bolcas, les sau santimreu?
si daca a prins va garantez ca nu sunt foarte multi, eventual aceia care stau din primavara pana in toamna in acelasi loc si momesc cu porumbul oamenilor luni de zile

pumukli

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Feb 05, 2009 9:14 pm

pumukli a scris:am inteles , asta e forumul ajvps -ului si nu am ce spune nimic ca sunteti sfinti, interesati-va dumneavoastra domnule Soltinschi cati dintre pescarii care ii aveti sunt multumiti de ce peste bagati in apele gestionate de filiala
acuma nici nu ma mir ca raspundeti asa , doar nu o sa imi dati mie dreptate
din pacate asta este tara in care traim si nu avem ce face, iar in legatura cu avps Livada ce tot atacati atata , va pare rau ca aveti concurenta la un pret mai mic?
DOMNULE nu esti obligat sa-ti faci permisul la AJVPS fal unde vrei, daca tu nu ai prins crap sau amur e problema ta dar la les ,fagernic ,samtimbreu,bolcas ,diosig cine stie a prins peste cine nu e problema lui si eu am prins un crap la fagernic si doi amuri la les si nu ma plang ca dumneata .Oricat de mult peste ai pune in apa tot nu veti fi multumit dvs ,nu suntem sfinti pentru ca eu nu lucrez in filiala si nici cei care sunt in conducerea clubului pescarilor Oradea ,nu suntem platiti, ceea ce facem noi este un lucru pe care il facem din placere nu pentru bani cum ai dumneata impresia,suntem angajati la alte societati care nu au nici o legatura cu AJVPS ul.Ce facem noi facem pentru pescari nu pentru cei ca dumneata care inafara de a striga nu fac altceva nimic .Nu ii atac pe cei de la Livada dar sa stii ca cel care este secretar la aceasta asociatie la inceput a fost membru in cpo documenteazate si mai vorbim.

Ultima editare efectuata de catre soltinschi mihai in Joi Feb 05, 2009 9:21 pm, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Feb 05, 2009 9:15 pm

pumukli a scris:da am gresit, nu m-am referit la forum ci la membrii din forum , toti sunt pro ajvps
dar as vrea sa stiu si eu anul trecut cine a prins crap la fegernic, bolcas, les sau santimreu?
si daca a prins va garantez ca nu sunt foarte multi, eventual aceia care stau din primavara pana in toamna in acelasi loc si momesc cu porumbul oamenilor luni de zile
Nu este un forum al AJVPS si nu esti obligat sa stai pe el daca nu iti place ,majoritatea sunt concurenti.

Ultima editare efectuata de catre soltinschi mihai in Joi Feb 05, 2009 9:59 pm, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pumukli Joi Feb 05, 2009 9:45 pm

dar eu nu strig ci spun adevarul , care vad ca nu va place
da poate ca nu stiu sa prind eu si toti ceilalti pescari sunt foarte multumiti de pesti Sad

pumukli

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Feb 05, 2009 9:51 pm

pumukli a scris:dar eu nu strig ci spun adevarul , care vad ca nu va place
da poate ca nu stiu sa prind eu si toti ceilalti pescari sunt foarte multumiti de pesti Sad
Din 200000 lei cat vor fi alocati anul acesta pt peste unde ai vrea sa-l populam in ce lac

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  mihai Joi Feb 05, 2009 9:54 pm

pumukli , pescuieste tu la livada si lasa-ne pe noi sa pescuim asa cum ne place
nu spun ca nu sunt pesti acolo dar mie unu nu-mi place sa pescuiesc la baltile private nici daca ma impusti , plus ca in 3 zile si 3 nopti platesti 300 de lei , nu oricine isi permite

mihai

Numarul mesajelor : 367
Ocupatia : comerciant

Sus In jos

Mesaj  mihai Joi Feb 05, 2009 9:55 pm

domnule Soltinschi , as prefera fegernic sa-l mai populati Very Happy

mihai

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Feb 05, 2009 10:01 pm

mihai a scris:domnule Soltinschi , as prefera fegernic sa-l mai populati Very Happy
In primavara urmeaza o noua populare masiva pe toate lacurile. Speram sa putem aduce si alte soiuri de peste .

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  mihai Joi Feb 05, 2009 10:13 pm

da ce m-as bucura , in special fegernic si les , cred ca sunt cele mai indicate pentru oradeni, cu acces mai bun si mai aproape de oras

mihai

Sus In jos

LAC FEGERNIC - Pagina 3 Empty LAC FEGERNIC

Mesaj  nagy cristian Joi Feb 05, 2009 10:42 pm

Draga Pumukly daca tot esti membru la asociatia LIVADA ai putea interveni in favoarea noastra sa aflam mai multe despre activitatea acestea pe apele publice nu pe LAC LIVADA ,aia e treaba lor ,oricum nu-mi permit sa merg acolo la pescuit desi mi-ar face placere.
De unde stii sigur ca nu se prinde daca nu ai voie sa pescuiesti pe acele lacuri cu permisul tau Question Question Question Question Question
nagy cristian
nagy cristian

Numarul mesajelor : 417
Varsta : 30
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Joi Feb 05, 2009 10:49 pm

mihai a scris:domnule Soltinschi , as prefera fegernic sa-l mai populati Very Happy

Fegernic este balta la care poti ajunge indiferent de conditiile meteo
szabi1
szabi1

Numarul mesajelor : 129
Varsta : 48
Ocupatia : agent vanzari
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  pumukli Joi Feb 05, 2009 11:06 pm

nagy cristian a scris:Draga Pumukly daca tot esti membru la asociatia LIVADA ai putea interveni in favoarea noastra sa aflam mai multe despre activitatea acestea pe apele publice nu pe LAC LIVADA ,aia e treaba lor ,oricum nu-mi permit sa merg acolo la pescuit desi mi-ar face placere.
De unde stii sigur ca nu se prinde daca nu ai voie sa pescuiesti pe acele lacuri cu permisul tau Question Question Question Question Question

stiu ca nu se prinde pentru ca am cel putin 50 de prieteni care acolo pescuiesc , si eu in anii trecuti am avut permis ajvps , dar acuma in prezent nu mai am

pumukli

Sus In jos

LAC FEGERNIC - Pagina 3 Empty LAC FEGERNIC

Mesaj  Nagy Victor Joi Feb 05, 2009 11:36 pm

OK. Eu nu merg pe lacul acela asa ca NOU COMENT Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Feb 15, 2009 6:51 pm

LAC FEGERNIC - Pagina 3 IMG_0253LAC FEGERNIC - Pagina 3 IMG_0250LAC FEGERNIC - Pagina 3 IMG_0248LAC FEGERNIC - Pagina 3 IMG_0242LAC FEGERNIC - Pagina 3 IMG_0238LAC FEGERNIC - Pagina 3 IMG_0236
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Sam Feb 21, 2009 5:48 pm

Oare cand va mai fi la fegernic atata peste cat a fost la inceputul anilor 90?
szabi1
szabi1

Sus In jos

Mesaj  csife Dum Feb 22, 2009 6:14 am

niciodata

csife
moderator

Numarul mesajelor : 62
Ocupatia : tot ce e pescuit
Data de inscriere : 29/01/2009

Sus In jos

LAC FEGERNIC - Pagina 3 Empty re

Mesaj  Vizitato Sam Feb 28, 2009 8:29 pm

In anul 1990 erau mai putini pescari ca si acum, majoritatea lacurilor erau populate cu fitofag ,stiti si voi cum se pescuia atunci se prindea si crap dar aproape toate lacurile din judet erau ale ajvps erau altfel repartizati pescari pe aceste lacuri ,iar acum pe 5 lacuri sunt aproximativ cate 1000 pescari pe un lac ,pestele este destul de scump la ora actuala fiind o delicatesa cu toate ca pe vremea raposatului era un slogan 'nici o masa fara peste" iar acum nu se reuseste popularea cu atata peste cat se scoate din aceste lacuri.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Chelu Dum Mar 01, 2009 4:04 pm

soltinschi mihai a scris:In anul 1990 erau mai putini pescari ca si acum, majoritatea lacurilor erau populate cu fitofag ,stiti si voi cum se pescuia atunci se prindea si crap dar aproape toate lacurile din judet erau ale ajvps erau altfel repartizati pescari pe aceste lacuri ,iar acum pe 5 lacuri sunt aproximativ cate 1000 pescari pe un lac ,pestele este destul de scump la ora actuala fiind o delicatesa cu toate ca pe vremea raposatului era un slogan 'nici o masa fara peste" iar acum nu se reuseste popularea cu atata peste cat se scoate din aceste lacuri.
si de ce nu luati masuri?daca nu stiti sa-l gestionati mai bine dati-l in concesionare,nu o sa va mai bata la cap pescarii ca nu este peste iar cine i-l concesioneaza sigur o sa-l populeze asa cum se cuvine.nu toate problemele vin de la pescari,spuneti-ne cati branconieri a-ti prins anul trecut
Chelu
Chelu

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 44
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Mar 01, 2009 8:43 pm

Daca esti asa interesat de cati braconieri au fost prinsi dute la filiala si intreba iti vor arata .

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Mar 01, 2009 8:47 pm

Probabil dumneata ai sti sa-l gestionezi mai bine,cine are nevoie de concesionare sa-si caute balta,pentru ca aceste lacuri nu vor fi cedate altora.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  szabi1 Vin Mar 06, 2009 12:53 pm

Este de laudat faptul ca insfirsit s-a gandit cineva la faptul ca pe lac nu este nici a umbra,dar va fii peste cativa ani daca vor creste cei aproximativ 40 de pomi plantati recent.Pacat ca s-au plantat la intrarea pe lac si nu s-au pus pe marginea lacului.
szabi1
szabi1

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Mar 06, 2009 2:24 pm

szabi1 a scris:Este de laudat faptul ca insfirsit s-a gandit cineva la faptul ca pe lac nu este nici a umbra,dar va fii peste cativa ani daca vor creste cei aproximativ 40 de pomi plantati recent.Pacat ca s-au plantat la intrarea pe lac si nu s-au pus pe marginea lacului.
Singura conditie este sa nu-i rupa nimeni . Pe malul lacului Les se tot planteaza de citiva ani buni , daca nu erau rupti deja lacul era inconjurat de pomi . S-au plantat sute de pomisori cumparati din banii nostri dar au fost rupti pt. ca se'' incurcau monturile ''sau erau folositi pe post de '' cracan '' , sacii de rafie pusi in suportii pt. colectarea gunoiului au fost dusi acasa cu pestii capturati , bine inteles gunoiul a ramas pe mal !
.
ATENTIE incepind din acest an este obligatoriu sa aiba fiecare pescar asupra lui (nu in masina sau altundeva ) un sac pvc de min. 10 l. pt. colectarea gunoiului propriu , cred ca nu este imposibil de realizat daca avem bunavointa !
fir intins Exclamation Exclamation Exclamation
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum