Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

COMENTARII DE TOT FELUL

+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți

Pagina 5 din 18 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Urmatorul

In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty Re: COMENTARII DE TOT FELUL

Mesaj  Harangus Marius Lun Dec 28, 2009 10:21 pm

sub palaria aia nu-mi dau seama cei! in rest ...este!
ps.numele mi-a venit de la magazia cu de toate cele,nimic nu ramanea ascuns Very Happy
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Dec 28, 2009 10:22 pm

Nimic nu-ti scapa tie! Norocosule! Twisted Evil

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Lun Dec 28, 2009 10:24 pm

@harangus ...vezi aseara ce foto am tras...avem si costum de cosmonauti.... Laughing Laughing Laughing Laughing sintem "pervers parents"..cum "servim" ceva cum hopa la fotografie Laughing Laughing Laughing are cineva costume de neanderthal? Laughing Laughing Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Dec 28, 2009 10:36 pm

nu,da iti pot oferi niste pietroaie!
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty mergem la vandana la ora 7

Mesaj  biban solzos Lun Dec 28, 2009 11:06 pm

@AMoromet, tu chiar ca esti om cu scoala, si cred ca ai si cabinet unde psiologesti pacientii. Ma uit si eu si piranda si ne fac ochii ca semaforu de pe decebal cand ii pus pe galben saritor...Romaneste scrie, da' noi n-am inteles cuvintele alea de profesor , numa' de CIORAN, si sa fiu bun cu hanumanfish.Asa oi face, ca a zis si Pardalian, al mai mare fiu, ca-s ramas in urma,si incult( da' ce io-s strat de morcovi sa fiu cultivat?) Mai vine si ginerele ,sotul lui Ribana, fata ce mi-o aduse piranda dupa un an in italia, cu o carte a unuia , Petre Tutea...si asta se ratacise, zicea ca-i intre Dumnezeu si neamul lui. Mai zicea unu p-aici ca-i pusca vana ,da' mie mi-o pleznit capul...toti is filozofi, psiologi cu cabinet, consilieri definante, d-astia ce fac bani gramada si ma bestelesc si-mi dau cu cartile-ncap si am ajuns sa ma critice si iosagul de acasa. Gata, uite ca sa ma impac cu hanumanfish, m-am dus la bulibasa, i-am zis tot....si m-o porcait si m-o scopit si asta de ziceai ca vrea sa-mi dea lustru....cum dracu',zicea el , io nu stiu ca hanuman e zeul nostru, al cetarnarilor,zeul maimuta, in credinta noastra stramoseasca , zeul cu maini lungi ca sa lucram fara scara, si sa ne putem catara pe toate casele mai usor....NO, nu puteam io sta pe curu'meu ,sa citesc cartea aia a lui Tutea, nu ma mai faceam de ras in fata pirandei, ca-s prost, si eram si servus cu hanumanfish si hover...cine face ca mine, ca mine sa pateasca Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
biban solzos
biban solzos

Numarul mesajelor : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty EU NU MAI MERG NICAIERI

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 12:14 am

CATEGORIA NR 1 .TIPIC .TARANII DIN SATE PESTE NOAPTE FACUTI ORASENI,ORASENI CARE SE SIMT CUMVA ATACATI DE MANELE ! DIN CAUZA VENITILOR,TRUBADURILORI,A MUZICII DE DISCOTECA,A CELOR CARE UMBLA CU PANTALONI DE STOFA SI AU IN PICIOARE ADIDASI DIN CHINA.SI O PUNGA MARE GALBENA DANDELLI !
CARCOTASILOR SI MULT IUBITILORI OAMENI DE PE FRUMOASA NOASTRA ORADEA (NAGYVARAD) CA UNGURII AU CONSTRUIT ORADEA ,EVREII,TURCII, SI ROMANII NOSTRI MAI INCOACE ADICA1955 -2009 . .BLOCURI SI ALTE CASE BAGATE UNA LANGA ALTA SEAMANA MULT CU LAGARELE DE CONCENTRARE .POATE NE CONSTRANGE IDEA CA AUZIM SEARA CUM TRAGE VECINUL APA,PIRANDA,SI ALTE MANECHINE SI LUCRURI CIUDATE,TELECOMANDA IN MANA,SI SCHIMBAM CANALE DE 2 ORI CEL PUTIN,CANALE DE LA TARIAN-CEFA-BOIU.PESCUIM PESTI.IDEI,TEHNICI,PRIVIRI,SI ALTE OFERTE UNELE PE GRATIS ALTELE PE PARALE.CA HAI SA FIM SINCERI ! NIMENI NU SA NASCUT CU TUTEA,CIORAN,OSHO,P.D USPENSKY SI ALTII . SA NU VORBESC DE BHAGHAVADGHITA,PATHANJALI,MILAREPA,MICI MACKO Very Happy .TREC ANII SI UNII CRED CA ALTII SUNT MAI PROSTI DECAT EI ! AU TOT DREPTUL ! PUN SABLOANE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LOR ! FAC ANALIZA DUPA FUNCTIA,SAU NIVELUL SOCIAL,INCADRAREA IN MUNCA,STATURA,CULOARE,DACA ESTE URAT SAU FRUMOS,CINE CUM ESTE IMBRACAT,CE PARFUM ARE,CU CE MASINA UMBLA,CE FEMEIE ARE,ARE BALCOANE SAU NU,FUMEAZA SAU NU,CAT BEA,CE BEA,CE MANANCA,FURA SAU NU FURA,UMBLA LA BISERICA,CE RELIGIE ARE,UNDE FACE CUMPARATURI,CE ARE IN COSUL DE LA REAL SAU METRO.SI CULMEA CE TELEFON ARE ! CAND A VENIT DIN SPANIA,DIN ITALIA,GERMANIA,BELGIA,ANGLIA,ETC.SI CULMEA CULMII SUNT SI EI OAMENII ACESTEI TARI CU TOATE DREPTURILE CONSTITUTIONALE! DE ACORD PE DREPT !MASINI CUMPARATE DINCOLO SI MANEAUA DAI SA MEARGA TARE SA AUDA TOATA LUMEA. SI ASTA-I O CULTURA ! PE DREPT ! TIGANEASCA COMBINATA CU BULGAREASCA,TURCEASCA,GREACA,HINDUSA,CU RITMURI DE HOUSE !

CATEGORIA NR 2. OAMENI CULTI SCOLITI,DIN FAMILII INTELECTUALE , MOGULI FINANCIARI*COPIII CARE AU TOATE POSIBILITATILE,MAI SUNT SI CEI CARE AU AJUNS DIN PROPIA MUNCA LA UN NIVEL MAI SUS PUS! CORECT SAU INCORECT NU CONTEAZA ..AI ZICI SARUMANA.
MERITA RESPECT PROFUND CEI CARE AU TERMINAT STUDII SUPERIOARE PENTRU A LUCRA CINSTIT SI CASTIGA O EXISTENTA! .JOS CU PALARIA IN FATA LOR!,JOS CU PALARIA IN FATA CELOR CARE LUCREAZA MUNCA DE RAND AVAND STUDII SUPERIOARE! RESPECT PENTRU CEI CARE NU AU FIGURI IN CAP SI CONDUC O AFACERE ASA CUM AI LASA STATUL! SI BUNUL SIMT,POATE AR TREBUI SA-I INTREBAM PE CEI 6 MIL DE OAMENI CARE NU AU LOC DE MUNCA ,OARE AU CHEF DE CIORAN,TUTEA,USPENSKY,OSHO.CAND ACASA PLANG COPII CA NU AU CE MANCA.
DIN CAUZA CA AU FOST DATI AFARA DE LA LUCRU ! CICA CRIZA ! CRIZA ESTE IN ROMANIA DE 50 ANI ! FOAMETE SI ALTE MINUNI PENTRU CEI DIN ALTE TARI ! CINE SA CITEASCA CARTI,ABONAMNET LA TEATRUL DE STAT DIN ORADEA !,LA MUZEU,SAU BANI DE INTRARE LA BAILE FELIX!.
VORBESC AICI DE BATRANII CARE NU AU BANI DE MEDICAMENTE !,TINERETUL CARE NU ARE UNDE SA-SI PETREACA ACELE ORE CU NOUA PRIETENA DECAT LA UN BAR,SAU CRASMA ! BANI FURATI DE LA PARINTI PENTRU TIGARI SI BAUTURA,SARACI,CU HAINE DE LA SECOND HAND ! DIN BELGIA,ANGLIA.ADICA ZDRENTURILE ALTORA AICI S-A AJUNS IN CEI 49 DE ANI DE SUFERINTA A ACESTUI POPOR CARE TOT SPERA DE ATUNCI CA SE VA SCHIMBA CEVA !

CATEGORIA A 3 -A .............PESCARI,VANATORI,IUBITORI DE NATURA,IUBITORI AI FRUMOSULUI,POCAITI,EXTREMISTI,IDEALISTI,IDEOLOGISTI.
SPERA TOTI,CEI CARE RAMAN SI PLEACA...CEI CARE PLEACA DE ACASA SA FIE PLACUTA INTOARCEREA IN CAMINUL LOR.ZAMBITORI MEREU SI TRISTI SEARA DUPA CE SE STINGE BECUL.(INTERIOR) S-A STINS CEVA IN ACEST POPOR ,SI S-A TRANSFORMAT IN EUROPEAN! (CONSUMATOR)
CUMPARA BILETE LOTTO,BINGO.SPERA .ZICE :DACA CASTIG IMI CUMPAR AIA AIA AIA.SI DAU CEVA SI LA SARACI.CU GANDUL LA BANI IN CAMERA LUI CALDA VORBESTE DE DRAGOSTE SI IUBIRE DE DUMNEZEU..SI NU DUCE UN COZONAC LA CEL DE JOS CARE STA LA SCARA BLOCULUI ! BOSCHETARUL! DA SUNTEM ALTRUISTI SI VORBIM DE IDEI MARI SI ANALIZE ! BRAVO ! CRITICAM SI IMPARTEM CE TREBUIE FACUT ! BRAVO !

CATEGORIA A -4 -A . ACEASTA CATEGORIE ESTE CEVA APARTE, NEVAZUTA,NESIMTITA DOAR DE UNII ! DE 16 MII DE ANI ASTEAPTA DUMNEZEU SA AJUNGA OMENIREA LA NIVELUL 4 ! DOAR CATIVA SUNT AICI PE PAMANT DIN ACEASTA CAUZA NU DISTRUGE INCA ! PAMANTUL !TEORIA PUNCTULUI IN MISCARE ! E=MC3..
SE POATE VEDEA IN : ZAMBETUL UNEI BUNICI ,ZAMBETUL UNUI COPIL,IN OCHII ACELUI OM CARE DA DIN CE ARE EL LA CEL FLAMAND,IMBRATISARE,IN PRIVIREA UNEI FIINTE CARE ESTE FERICITA,SAU NEFERICITA,IN ACELE CUVINTE CAND TE INTREABA AI AJUNS ACASA ESTI BINE ?! NU TE DOARE NIMIC,IN INTREBAREA UNDE AI FOST CA IMI ERA FRICA CA AI PATIT CEVA ! IN ACELE GESTURI CAND PARINTII SE JOACA CU COPII LOR SI NEPOTII LOR .CINE STIE STIE ! HANUMAN ZEUL INTELEPCIUNII SI A MAIMUTELOR CU MAINI LUNGI .
geek
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty nici eu !

Mesaj  biban solzos Mar Dec 29, 2009 8:12 am

hanumanfish draghe, amu dimineata, am sculat toti puradeii si pe piranda si am zis : nemernicilor, nu va place scoala, radeti de mine, de mustata mea rasucita, si de clopul meu labartat....Da' cititi ce scrie zeul nostru, al badogosilor, ase ceva nu spunea numa tov. sergent in armata, la lectia de politica (ala iara o fost destept ca swarlowskyG si AMoromete)...nemernicii de ciucameti, in loc sa citeasca de istoria oradei , cascau si-si bagau valcmanu in urechi, si-i durea in jgheab de ce zic eu, de filozofiile tale, si de alduielile mele....Pa langa asta, se trezeste Nixon, al mai mic, de 6 ani si-mi zice: lasa-ma in durerea mea, ca-ti fac eu o analiza pe text , de-ti curge apa-n sus pe burlan....am ramas toti muti Shocked Astept sa-l vad ce zice, ca asta nu mi so parut citov niciodata, da nu scriu io tot ce zice , ca o zis de bunusau ca-i lud, si la luna lo pus astia in halat dea roata, legat cu manecile in loc de cordon! Amu tre sa merg ca am un bijnit la o beserica, si nu pot intarzia, dar am sa ma rog si pt tine sa-ti dea domnul minte , ca de celelalte, ai....era sa uit, ti-a vazut Vinetou chipul prin poze( ca i-am aratat oameni destepti),si nemernicul asta de plod zice: ma, mosu",ai zis ca noi , garoii, suntem mai negri, da asta ca nu i se vad doar ochii deasupra pestilor......am dres-o io ca-s poze de noapte, co fost luna sub nori, da-mi arata un deget in sus si scoase limba....halal tineret...il invat eu sa te respecte.....M-am razgandit, dupa ce termin lucrarea, poate revin ca-mi place sa vorbesc cu oameni destept( o sa le arat la toti cu ce intelectualistau de vorba)...serbut, ma grabesc....
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty eu ma duc la lucru

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 8:56 am

poza de winette (winetu) de la avatar* au cerut-o baietii,ca ziceau ca astai beton(ciment fabricat in ro.oradea)si nu rebuie dacat saliva,de la pesti cu cae se prinde bine de tot ! ca nialcosala mentala a ajuns mai nou in tribling fonetic ,ala hip hop mcdc,in straturile de mai acana! se numeste diareie mintala acuta! incurabila,totusi si biliardul este un sport nationalist ,bila alba loveste galbena,albastra,aia cu dungi,si la urma frate ai da in gura la bila neagra! drci incurs-bila,bela,bula astia toti as cu alifii (cred ei),mai este inca una da aia se manifesta mai ascuns,in spatele cuvintelor,jongleaza,folosesc cuvinte pe care cand erau si ei mancatori de salam de soia! credeau ca asai ,e bine!.stii tu sa scrii si mai frumos,daca nu pana la urma forumul va avea si un petec rromanesc! ,si inca ceva ca era sa uit mei,am fost la romani in casa-si la rroman in casa.gici cine era mai curat ! si de omenie sa nu vorbesc ! degeaba esti ungur,roman,neamt,daca nu faci baie dimineata,de cel mental nu vorbesc.murdarie spirituala,vine de la om ! am fost la unul in casa il cunosti si tu bibane ! e mai murdar decat aia de la cinkapanna! si nui rromanes! in primul rand sa-si spele picioarele,casa,si farfuria ca mia dat sa beau din pahar murdar ! (apa) si nu am baut ! ca vomitam! in sahara sigur nu,ca acolo apa e avere si tine de viata!.noap.ce sa faca omul toti traim din abc,si nimeni nu ne crede ! santa
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 4:49 pm

haules baules bahtalo! Bibane sa-ti traiasca familia aia numeroasa! Frumos stii sa scrii! Se vede domne ca ai cei sapte ani de la scoala! Laughing
Hanumanfish, cum adica aici Oradea Nagyvarad a fost construita de unguri, evrei si turci? Da unde erau romanii domne pana la 1955? Sau pana atunci romanii nu au avut nici identitate nici cultura? Daca tot au fost asa de smecheri ungurii, de ce nu au alipit Nagyvarad de Ungaria? M-au lasat aici sa ma conduca Base si Udrea? Mama lor de unguri! Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Dec 29, 2009 5:12 pm

Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty eu am gatat lucrul

Mesaj  biban solzos Mar Dec 29, 2009 6:05 pm

@hanuman (fara fish, ca asa-l cheama pe zeul nostru), tat in necazuri ma bagi ...Am zis ca-s hunsfut si nu-i mai chem pe aia care or ras de mine inainte si ma puse naiba sa-i chem pe aia 2 jemeni :Bruzli si Palmolivu (astia is cam pa la mijloc, mai am si inainte de ei, si dupa ei....) Si le zisei: ia cititi ma, neam de gabori , ce scrie un om cu carte!!Citesc ei , ca-s ascultatori ,asculta tot ce vorbesc eu cu piranda, si cand gata, se uita unul la altul, apoi la mine...fata le era neteda si neclintita ca tabla inainte de a indoi-o,dupa care pica lati!!!! Ma ia cu rau de la lingurica, strig piranda si vivat prin curte....si cand ma uit la ei, se tavaleau de ras, potocarii (am 3si d-astia), latrau , piranda tiuia, ciucametii urlau ca nu stiau ce-i,tumna ca-n irlanda cand o vinit garda pa noi....Cand se domolesc, vin la mine amandoi:Bruzli si Palmolivu (astia is aia mai destepti,da' nu pot unu fara altu, ca d-aia is jemeni) si zic ei:Ba,tata, ba, afla de la scolitii tai puradei ca-n lumea asta is trei feluri de carti: carti de cruce ,carti de identitate, si carti de invatat, alea din care rupem noi foi in cabina telefonica din fundul curtii...iara"*************" (ca asa o tradus ei, umblatii in lume si invatatii, numele tau scris aici) n-o pus mana numai pe carti de cruce si de identitate! Atunci m-am facut rosu de furie, l-am luat pe Palmolivu de gat, ca Bruzli stie carate si mi-e frica, si i-am dat aer cu portia....Cand i so bulbucat ochii lu Palmolivu, l-am lasat , ca ma gandeam ca poate o fi al meu, ca de ceilalti nu-s sigur ,si m-am pus in cur pe roata de rezerva a brecului cu care duc cetarnele, si ma uitam spre stele ca Mihai Viteazu cand se gata filmu si baga grofii aia sulita in el...n-am mai putut vorbi! Numa' ce-i vad ca se apropie de mine, unul negru ca cizmele de miner a lu' miron cozma si unul blondut cu ochi albastri ( ca de aia i-am zis Palmolivu, asa-i de spalat si alb) si-mi zic:ba, tata, ba, asculta la noi , ca-ti vom fi sprijin la batranete, ca zeul maimuta peste ,sau ce-o fi, nu-i zeul lu'Gabor, e parat....zeul nostru insira nume de carti , de oameni care scriu carti, si ne spune ce-i bun si ce-i rau in ele, de care sa ascultam si de care nu, zeul nostru esti tu , Zambilica (asta-i piranda) si doamna invatatoare....Tu cu Zambilica ne trimiteti la scoala si doamna invatatoare ne invata din carti...Asta ce ne-ai pus tu sa-l citim, e mai in plus ca plus infinitul, tu nu vezi ca si nixon la 6 ani, scrie mai bine ca el? Tu nu vezi ca scrie de parca vorbeste mos Parpanghel dupa ce-si gata scandicul?.....fecioru ista, (si amu or zis niste treburi care mie nu-mi plac), ori sa face; da' prea le zice cu foc, ca sa se prefaca, asa este...Amu, io ce sa mai cred, nu vreu sa-mi supar hoveru hanuman, da' nici pe mocofanii de Bruzli si Palmolivu, ca ei chiar daca n-au multa carte, au obraz si bun simt, ca io cu Zambilica asa i-am invatat:aratati ca ati crescut intre oameni nu in padure....incurcat is tare!!!
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty COMENTARII DE TOT FELUL

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 6:50 pm

@ pescardeclean ...romanii ? sau rromanii ? Laughing ok am inteles ! nu romanii au construit Oradea mare !
PRIMA DATA *DACII* ..DUPA AU VENIT ROMANII ! B.C 350 .INAINTEA EREI NOASTRE ! DUPA HRISTOS PANA IN 275 SE NUMEA *ULPIANUM*DUPA CARE AU VENIT *HUNII SI AVARII*DUPA 275 A AJUNS ACEST ULPIANUM PE MANA BARBARILOR !
POPOARE CARE AU SALAUSIT ACEASTA ASEZARE SUNT:VANDALI -GOTII - DUPA HRISTOS 275-378 .
-HUNII 378-457 .
-GETODACII 457-567 .
-LONGOBARZII 567-690.
-AVARII 690-796.
-BULGARII 796-896(898)
UNGURII LUI ARPAD* 896 AU OCUPAT VALEA CLUJULUI ! MAI TARZIU ULPIANUM A AJUNS SUB CONDUCEREA CONDUCATORULUI *VAJK* CARE MAI TARZIU DEVINE CRESTIN SI SE NUMESTE ISTVAN* PAPA SILVESTRU * AI TRIMITE COROANA CU CARE SE INCORONEAZA IN 1001 !
1692 ..GROF HEISSLER DONAT OCUPA CETATEA ! ( NU A PARTICIPAT NICI UN ROMAN) TURCII NU AU ASTEPTAT ATACUL LA ORA 12 ZIUA ..STAEAGUL ALB APARE SE PREDAU TURCII !
MULT AR TREBUI SA SCRIU ..AICI ESTE ADEVARUL ! ASA FOST ! 1853 SE RIDICA 25 DE LAMPAS (NU DE ROMANI) PRIMARUL FIIND RIMLER KAROLY!
ASA IN MARE NU VREAU SA SCRIU MULT !
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 7:06 pm

Atunci ce mai cautam inca in ROMANIA? Eu vreau sa plec! Daca totusi nu ne vrea tara vecina eu as vrea o autonomie teritoriala! Ce ziceti? N-ar fi mai bine? Twisted Evil

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 29, 2009 7:33 pm

@pescardeclean....100% de acord cu tine...ai ceva petitie de semnat?...serios vb... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil sau cred ca ma mut in besermeni...dincolo de cheresig...am cris....am balti....limba o srtiu...ceas!!...plec...emigrez...dar vai!...nu pot...de ce?...pt ca acolo nu este spinning club si pescuit bihor...deci..RAMIN!!!
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 29, 2009 7:34 pm

Nagy Victor a scris:mesajele care nu au legatura cu acest subiect au fost mutate

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro/off-topic-f6/comentarii-de-tot-felul-t513.htm?sid=de7cde554e867af3650967e22780f4fc
..MERCI VICTOR!!! gentleman
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 7:39 pm

nu trebuie sa pleci nicaieri ! multi stau in casele evreilor si se simt bine pe munca altora ! asta e ...poate cand vor ocupa chinezii romania vem stii ce inseamna sa iti ia cineva casa ! locul .
mai nou acum in 1900 s-a inventat ideea ca fi atent ce diabolic ! *omul nu are nevoie de pamant ! ca locul este in rai ! sa nu strangeti averi ce sunt distruse de rugina.....
adevarul asa suna !
omule nu aduna ca vei avea prea mult ,nu cumpara pamant ca vei fi concurenta fomistilori! de oameni cu bani gata din chinul populatiei !
sa nu strangeti averi ...ca oricum nu aveti sanse am strans noi destule avem banci si va dam noi imprumut ! asa ca nu strangeti ! doar din gura si curea ! (lozinca aniilori 1980)
zicea un tip intr-o zi omule de ce nu deschizi ceva ?! sa faci si tu ceva ! la care eu ..eventual gura ! cand scap un salau sau stiuca !
asa ca pescardeclean nu trebuie mers nicaieri ca si cei care au venit atunci au luat ce nu a fost a lor ! ma pi....pe cultura anterioara erau niste parsiv toti rand ! de aceea a ajuns tara asta asa ! unde ministrul culturii si al sanatatii este un hun ( ai dreptate in privinta asta nu erau in stare sa gaseasca un roman ! ) poate vin nemtii INAPOI sa ne invete cum trebuie scoliti oamenii cu adevarat nu prin bani ! sau cu bani ! zice un statist ca in anul 2030 va izbucni razboiul mondial 3 .(cel rece) care deja exista ! doar ca unii atunci vor afla ! asta numai daca trec de 2012 .se aliniaza planetele si jucam ping pong ! geek
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 29, 2009 7:43 pm

Hanumanfish a scris:nu trebuie sa pleci nicaieri ! multi stau in casele evreilor si se simt bine pe munca altora ! asta e ...poate cand vor ocupa chinezii romania vem stii ce inseamna sa iti ia cineva casa ! locul .
mai nou acum in 1900 s-a inventat ideea ca fi atent ce diabolic ! *omul nu are nevoie de pamant ! ca locul este in rai ! sa nu strangeti averi ce sunt distruse de rugina.....
adevarul asa suna !
omule nu aduna ca vei avea prea mult ,nu cumpara pamant ca vei fi concurenta fomistilori! de oameni cu bani gata din chinul populatiei !
sa nu strangeti averi ...ca oricum nu aveti sanse am strans noi destule avem banci si va dam noi imprumut ! asa ca nu strangeti ! doar din gura si curea ! (lozinca aniilori 1980)
zicea un tip intr-o zi omule de ce nu deschizi ceva ?! sa faci si tu ceva ! la care eu ..eventual gura ! cand scap un salau sau stiuca !
asa ca pescardeclean nu trebuie mers nicaieri ca si cei care au venit atunci au luat ce nu a fost a lor ! ma pi....pe cultura anterioara erau niste parsiv toti rand ! de aceea a ajuns tara asta asa ! unde ministrul culturii si al sanatatii este un hun ( ai dreptate in privinta asta nu erau in stare sa gaseasca un roman ! ) poate vin nemtii INAPOI sa ne invete cum trebuie scoliti oamenii cu adevarat nu prin bani ! sau cu bani ! zice un statist ca in anul 2030 va izbucni razboiul mondial 3 .(cel rece) care deja exista ! doar ca unii atunci vor afla ! asta numai daca trec de 2012 .se aliniaza planetele si jucam ping pong ! geek
....pina sa se alinieze planetele..(parca s-au mai aliniat odata si tot aici sintem)...sa-i asteptam pe nemti...ca americanii nu au rezolvat nimica aici in 1940-1945....pina atunci...sieg heil!! deutcheland uber alles! Laughing Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 7:54 pm

Hanuman, mie imi place Romania, e tara visurilor mele, doar ca nu ma pot impaca cu sefii nostri! Laughing Ca avem ministru "hun" la cultura, asta este! Sunt absolut sigur ca este o valoare, spre diferenta de LENUTA aia de croseteaza la televizor si spala cu mopu, care vine in porche si inainte sa ajunga in fata multimii se urca intr-un logan! Asta nu pot sa inghit, tipul asta de ipocrizie care ma stranguleaza si-mi face mintea sa stea in loc! Mai il aud deunazi pe fiul lui Prigoana spunand ca a plecat la studii in SUA pentru simplul motiv ca era bun si sa nu zica lumea ca are note mari fiindca e fiul lui tata-sau! Mad Cati copii care sunt de zece ori mai destepti decat mine, decat el, decat noi nu mai merg la scoala ca nu au cu ce sa se incalte! Si tot el spune ca a ajuns in state pe meritul lui! Evil or Very Mad Da unde era el mah, daca nu era taica-sau? E copil de bani gata, habar nu are ce inseamna sa muncesti pe un salar de nimic si vrea sa devina deputat, si mai imi da mie sfaturi? In Ungaria cu mine!
PS:Daca vine si SSebastian in Ungaria, atunci eu nu mai merg! Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 8:00 pm

Adevarul este ca NEMTII daca nu erau azi eram in era de fier ! inventiile GERMANIEI vorbesc de la sine,medicina,constructii,tehnologie etc .
ceilalti au incercat sa imite ce au creat GERMANII si JAPONEZII ! 2 POPOARE CARE LA NIVEL EUROPEAN GERMANIA INAINTATA CU 276 ANI !
JAPONIA 689 DE ANI ! CAM DEPARTE DE NOI ..DAR SA CITEZ CU UN SLOGAN TIPIC * MAI RAU SA NU FIE ! * ACEST RAND MIC DEFINESTE MULTE POPOARE DIN EUROPA ! ADICA NEPRETENTIOS !
CINE STIE? EU SUNT NICAIERI ALALTAIERI VA FI MAINE ! MAINE VA FI IERI ! DACA MAINE VA FI IERI,SI POIMAINE A FOST MAINE ? CE ESTE AZI ? scratch
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 5 Empty tara

Mesaj  davidco_m Mar Dec 29, 2009 8:09 pm

fratilor
Eu cand m-am luat de tara asta(oamenii) ati sarit imediat pe mine ....oare ce s-a intamplat? o fi evolutia ? magia sarbatorilor?
Poate nu doar conceptia despre tara s-a schimbat ? Si asa ca o paranteza :inapoiat nu inseamna prost !doar neinformat .Orice inapoiat poate deveni avansat prin cunoastere(daca vrea ,daca nu merge si asa) ma bucur ca macar acum suntem de acord @hanumanfish ..poate ti-a trecut si supararea o data cu schimbarea conceptiei (poate realizezi ca nu a fost o insulta ci o indemnare)
@pescardeclean de acord cu tine dar tre sa ne supunem majoritatii populatiei(mai neavansata parerea mea) care l-au 'votat' pe base ca sa o poata plimba pe nuti cu loganu cand se da jos din porsche.Viata este nedreapta cu multa lume :NU SUNTEM EGALI DIN NASTERE din pacate
Nu are rost sa apelam la nationalisme si la egalitatea sanselor (care prind intotdeauna ca si la publicul basescian) trebuie doar sa-i luam exemplu pe aia care sunt mai avansati (daca nu-i putem depasi)
davidco_m
davidco_m

Numarul mesajelor : 238
Ocupatia : vanzator
Data de inscriere : 21/01/2009

http://davidcomfly-fishing.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 8:10 pm

29 Decembrie! Twisted Evil
Hanuman, nu sunt nationalist, nu am fost, nici nu voi fi, dar sunt mandru ca sunt roman! Cu toate acestea trebuie sa recunosc ca suntem in urma tuturor popoarelor cat de cat civilizate! Asta este, ne ducem soarta, si spunem ca mai rau sa nu fie in loc sa sarim la gatul celor care fac legi proaste! Imi aduc aminte ca imi povestea cineva ca in Franta oamenii au facut greva ca sa nu le cantareasca si hartia cu care e impachetat salamul! La noi, aseara am vrut sa imi cumpar un sandwichmaker, l-am dus la casa, l-am platit si cand am cerut garantia mi-a spus o tanti foarte calm "Nu dam garantie pe el"! Pfoa, iti inchipui ce fata am facut! Pana nu am facut scandal si nu am sunat la OPC toata lumea se uita la mine ca la circ! Parca eu as fi fost dobitocul care dorea sa se infiinteze garantia!
Acesta este modelul pe care suntem furati de cele mai multe ori! Stim ca suntem inselati, dar din rusine sau comoditate preferam sa tacem din gura! Eu spun NU tacutului! Am niste drepturi, vreau sa-mi fie respectate!
Ssebastian, sper ca nu ai de gand sa vii in Ungaria! Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 8:13 pm

Davidco-m, asa este trebuie sa ne supunem majoritatii, nici nu am sugerat macar sa-l dam jos pe Base, am spus doar ca sunt neultumit de cei care ne conduc! Fiecare popor isi merita conducatorii! Ascultam manele, dansam pe manele! Asta este! Totusi, am dreptul sa fiu nemultumit si sa-mi exprim public parerea! Asta este un drept castigat!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 8:17 pm

@Admin, Ssebastian, Victor, Gogu, nu cumva sa inchideti sau sa stergeti topicul asta ca ma mut de tot la dan33! Twisted Evil

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 8:22 pm

PESCARDECLEAN -SSEBASTIAN ....MIE IMI PLACE CEL MAI MULT IN ROMANIA ! CA SI ZEUL INTELEPCIUNII AM ALES ACEASTA TARA SI PAMANT SA AJUNG LA ILUMINARE IN NIRVANA ! ESTE LOCUL IDEAL PENTRU O PUNERE LA INCERCARE A UNUI SPIRIT ,SUFLET ! TARA ESTE FRUMOASA PACAT CA ESTE LOCUITA DE OAMENI CARE AU TAIAT 69 % DIN PADURILE ROMANIEI ! SUNT TARE SUPARAT PE CEI CARE DISTRUG PADUREA ! FIIND INTRUCHIPAREA MAIMUTEI AM NEVOIE DE COPACI SI PADURE ! geek ASA CA INCEP SA PLANTEZ COPACI CATE UNUL PE ZI ! IL RESPECT MULT PE @ CRISTI NAGY PENTRU CA A PLANTAT 2 COPACI IN JUNGLA BETONATA MULT DORITA DE PRIMARII ORADIEI ! ZICEA UNUL DE LA PRIMARIE CA *SA NU FIE NOROI * PAI FRATELE MEU TU ORICUM NU O SA AI NOROI PE PANTOFI CA NU UMBLI PE JOS ! CAND MA DUC LA LUCRU DIMINEATA VAD DOAR FEMEI MERGAND LA LUCRU PE LA 6 SARACELE IN FRIGUL ACESTA TREMURA ! ASAI TREBUIE ZICEA UNUL MAI DESTEPT ! DE CE NU A INVATAT LA SCOALA ! OAMENI SARACI OAMENI BOGATI ! OARE CINE ESTE BOGAT ! GHICITOARE :

UNUL MIC SI GANDITOR
S-A VAZUT CASTIGATOR
A SPERAT SA CASTIGE
S-AU DUS BANII LA LOTERIE
A VENIT ACASA TRIST
LASA DOMNE CA MAI INSIST !
NU MOARE NIMENI DE INCERCARE
INCERCAREA MOARTE NARE
AI DA NEVASTA IN NARE ,NARE (NICI BANI DE TIAGARI NARE)
VAI DE CAPUL MEU CE DOARE
A DOUA ZI LA CRASMAS IARA,IARA (BEI CA GROFUL* BRE )
DE CASTIG ODATA, DEPARTE PLEC
NUMAI VIN SI NU MAI TREC
DOAR IN TREACAT DOAR IN TREACAT !

ACU NU MA LAUD DA ASTA CHIAR CAI BUNA ! ( scris si compusa de hanuman).
geek
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 8:26 pm

@Hanuman, poti sa ne spui si raspunsul, ca e cam grea! drunken Laughing

Ionut Erdeli