Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
+50
dady
Crinel
_sanya
colaps
ancutz
Razvan
cuby
pescarbihor
fejvadasz
orion
pescar_it
White Shark
Rogojan Nicu
loci70
Cristi Balas (GOGU)
Alexandru
mihai
RaduDan
Preston
Chelu
B Vasile
ssebi
marius
Bente Florian
Barbu Vasile
Musti
Ovi_1919
pescarus
Csaba27
Matei
catalin17
Cata Procarp
nagy cristian
szabi1
Ssebastian
MIHNEA FLORIN
yulyan33
zsolty
Nagy Victor
sztufi
alex_24ARN
Harangus Marius
Tursiops_truncatus
davidco_m
Admin
crisulnegru
Hanumanfish
Adriann
Ionut Erdeli
Tibi-CPO
54 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 27 din 33
Pagina 27 din 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Re: Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
@fejvadasz, cam 80% dintre forumistii de aici asteapta o "asezare" a asociatiilor si un start la facut permise, sincer iti spun ca nici eu nu mai am rabdare cred ca-i doare "undeva" de noi, se gindesc doar la bani...
ssebi- Numarul mesajelor : 116
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 17/10/2010
mah baieti, Tibi cpo nu cred ca poate face el ceva acolo...el are doar functia..credeti ca mai sus de el nu sint altii mai mari?...toti il beshteliti pe Tibi dar nu cred ca poate trece el de "rechini" de sus...asta-i parerea mea si cred ca vor sarii multi pe mine dar asta este parerea mea...el este doar un pion aruncat in fata..degaeaba strigati si-l injurati...repet este parerea mea si de aceea nu am zis nimic impotriva lui, si nici nu voi zice!!pescarus a scris:orion a scris:Tibi-CPO a scris:CPO pe recepţie;aştept întrebări şi sper să pot da răspunsuri.
Am o rugaminte la admin:
Editati va rog postul lui Tibi-CPO caci vad ca nu mai este de actualitate, cu urmatoarea formulare:
"CPO pe receptie; nu puneti intrebari ca nu va vom da raspunsuri."
Propun si un slogan pentru CPO:
" CPO! Pe noi ne doare ! In *ula si de voi! "
@orion,
Tibi CPO mai are exact 22 zile pina cind va trebui sa dea ochii cu pescarii, la sedinta CPO, oficial inca este presedintele CPO
Nu-l putem obliga sa ne raspunda aici pe forum, dar la sedinta vai de el. Chiar sint curios daca va avea curaj sa apara!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 22 ZILEEEEEEE !
p.s- dupa aceasta postare voi fi etichetat "filialist", "ajvps-ist"...nu-mi pasa eu doar vreau sa pescuiesc odata legal!!! vreau chiar asa mult??...si bine inteles nu vreau sa fiu jegmanit de bani
ssebi a scris:...asta-i parerea mea si cred ca vor sarii multi pe mine dar asta este parerea mea...
da' frumos te mai crezi !!! de cand experientele cu pescarusul pe la dushuri , te crezi irezistibil....Ce parerea ta ??? Cui ii pasa de ea, filialistule..... Si cine crezi ca sare pe tine, Don Juan-ule...te mai laudai si lui Ionutdeclean ca o ai putin mai mare ....Ce aveti amandoi??????
B Vasile- Numarul mesajelor : 252
Localizare : Oradea
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 22/10/2010
Fiind topicul CPO, si eu cotizant p-acolo, as fi avut pretentia (ce prost am putut fi !!) ca macar cei care au cumparat martisoare din banii de salariu si au o functie cat de cat , sa fi scris 2-3 randuri (in ziare sau p-aici) si sa fi zis: "treaba-i incurcata, baieti, dar incercam s-o rezolvam, putina rabdare !" NIMIC....nesimtirea si sfidarea care s-a incetatenit de ani de zile, se manifesta in continuare !
Atunci nu mai asteptati nici sprijinul nostru....n-o sa ma iau eu de gat cu rangerii lu' Togor ca sa-ti iei tu salariul in continuare...Eu ma bat pt al meu...pt al tau, lupta-te singur ....asa o sa il si ai , dupa cum i-ti faci treaba si dupa comportament !
Atunci nu mai asteptati nici sprijinul nostru....n-o sa ma iau eu de gat cu rangerii lu' Togor ca sa-ti iei tu salariul in continuare...Eu ma bat pt al meu...pt al tau, lupta-te singur ....asa o sa il si ai , dupa cum i-ti faci treaba si dupa comportament !
RE:Clubul Pescrailor Oradea (CPO)
@ssebi,
scuze dar nu sint de acord cu ceea ce scrii, de ce? Pentru simplul motiv ca Tibi CPO si comitetul au avut posibilitatea de a schimba toata satra din conducerea Ajvps. Aveau sustinerea noastra, a pescarilor!
Nu-mi spune ca in fruntea a citeva sute de pescari, marele presedinte, nu reusea sa obtina rezultate semnificative pentru noi pescarii! Poate chiar sa dea jos toata conducerea.
Dar nu, scopul lui nu a fost acela de a ne reprezenta, nici poveste, scopul lui a fost acela de a distruge tot ce se mai putea. Si iata, a reusit! Il consider, cum am mai afirmat-o, direct raspunzator, pentru ceea ce se intimpla in momentul de fata! S-a intimplat cu ajutorul lui.
Inca ceva, hai sa presupunem prin absurd ca a fost bine intentionat Bun, atunci, de ce cind si-a dat seama ca are miinile legate, ca nu poate schimba nimic in folosul nostru, de ce nu si-a dat demisia? De ce nu a avut coloana vertebrala sa lase pe altul sa incerce!? Pentru ca avea alte interese!
Parerea mea!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 21 ZILEEEEEEE!!!!!!!
scuze dar nu sint de acord cu ceea ce scrii, de ce? Pentru simplul motiv ca Tibi CPO si comitetul au avut posibilitatea de a schimba toata satra din conducerea Ajvps. Aveau sustinerea noastra, a pescarilor!
Nu-mi spune ca in fruntea a citeva sute de pescari, marele presedinte, nu reusea sa obtina rezultate semnificative pentru noi pescarii! Poate chiar sa dea jos toata conducerea.
Dar nu, scopul lui nu a fost acela de a ne reprezenta, nici poveste, scopul lui a fost acela de a distruge tot ce se mai putea. Si iata, a reusit! Il consider, cum am mai afirmat-o, direct raspunzator, pentru ceea ce se intimpla in momentul de fata! S-a intimplat cu ajutorul lui.
Inca ceva, hai sa presupunem prin absurd ca a fost bine intentionat Bun, atunci, de ce cind si-a dat seama ca are miinile legate, ca nu poate schimba nimic in folosul nostru, de ce nu si-a dat demisia? De ce nu a avut coloana vertebrala sa lase pe altul sa incerce!? Pentru ca avea alte interese!
Parerea mea!
pescarus- Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Data de inscriere : 22/01/2010
pescarus a scris:@ssebi,
Parerea mea!
ok respect parerea ta...dar si cind Tibi cpo ne-a chemat la sedinta nu s-a dus nimeni,decit Victor restul am stat aici in fata monitorului si "i-am dat de mincare" lui Tibi cpo & Co. de aceea nici nu am deschis sau comentat negativ fata de postarile lui Tibi pt ca nu am participat la acele sedinte in care AM FOST INVITATI TOTI cei care au nelamuriri in privinta ajvps sau cpo sau cu privire la viitorul pescuitului in judet, deci cred ca un pic de vina avem si noi pescarii, este usor urlii d'acasa din scaun...pacat ca s-a ajuns aici acum tragem foloasele sau nefoloasele pt ca nu am reusit sa ne unim toti sa facem ceva pt pescuit...-las' mai rau sa nu fie - vb romanului...pfoai, sintem un neam care a fost invatat sa inghita mai rau ca o curva!!! astia sintem noi
@ SSebi, tu crezi ca pescuitul e ca un joc cu Hannah Montana ??? Hai, mai , ce naiba, treci si tu la trotineta macar ,acum ai crescut mare !!!
De cate ori ti-am mai zis si tie si altora ca eu am platit TAXA ce mi-a cerut-o AJVPS , nu am facut o DONATIE ! Taxa presupune plata unor servicii bine stabilite, care urmeaza sa-ti fie rambursate in timp....Donatia o faci benevol, fara a urmari in mod special ce se mai intampla cu banii !! Din cauza asta, eu pot sa-i trag la raspundere pe "filialisti" ca tine daca am impresia ca nu gospodaresc bine taxele noastre ! Tu daca nu poti interpreta rolul principal din baletul "Lacul lebedelor " mai urci pe scena ? Normal, nu ! Asa si cu ei ! Ce cauta acolo daca nu-s in stare ? Tupeul,,impertinenta si sfidarea raman in lume, chiar daca dispare Ajvps, dar nu se dau dusi pt nimic in lume ! De ce ? De suflete nobile ce sunt ?? SSebi, SSebi.... Dar la inversunarea cu care le iei apararea, tind sa cred ca tu stii mai mult decat noi toti la un loc , si stii cam tot ce stiu si cei de-acolo ! Atunci vorbeste pana la capat, filialistule !! Si lasa-ne cu consilierile astea pedagogice si de management ce le tot cereti prin participarea la sedinte ! Tu n-ai vazut cine scrie procesele verbale ???? Mai, mai, SSebi ,moi !!!
De cate ori ti-am mai zis si tie si altora ca eu am platit TAXA ce mi-a cerut-o AJVPS , nu am facut o DONATIE ! Taxa presupune plata unor servicii bine stabilite, care urmeaza sa-ti fie rambursate in timp....Donatia o faci benevol, fara a urmari in mod special ce se mai intampla cu banii !! Din cauza asta, eu pot sa-i trag la raspundere pe "filialisti" ca tine daca am impresia ca nu gospodaresc bine taxele noastre ! Tu daca nu poti interpreta rolul principal din baletul "Lacul lebedelor " mai urci pe scena ? Normal, nu ! Asa si cu ei ! Ce cauta acolo daca nu-s in stare ? Tupeul,,impertinenta si sfidarea raman in lume, chiar daca dispare Ajvps, dar nu se dau dusi pt nimic in lume ! De ce ? De suflete nobile ce sunt ?? SSebi, SSebi.... Dar la inversunarea cu care le iei apararea, tind sa cred ca tu stii mai mult decat noi toti la un loc , si stii cam tot ce stiu si cei de-acolo ! Atunci vorbeste pana la capat, filialistule !! Si lasa-ne cu consilierile astea pedagogice si de management ce le tot cereti prin participarea la sedinte ! Tu n-ai vazut cine scrie procesele verbale ???? Mai, mai, SSebi ,moi !!!
RE:Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
@ssebi,
corect, zici tu ceva, dar!
Naiv fiind, si eu am participat la sedintele CPO, dar cind am vazut ca doar imi pierd timpul, am renuntat. Si asa au facut multi.
Nu s-a rezolvat nimic, din toate problemele noastre. Sa merg la sedinte, ca sa ce? Sa-l ascult pe maretul presedinte bla, bla-uri? Cum e iarba in Ungaria, atita vreme cit eu nu pot intra pe balta pentru care am platit? Pai?
Tibi CPO avea datoria sa faca de asa natura incit sa fie full de pescari la sedinte si sa se discute si rezolve problemele reale ale pescarilor. Dar interesul lui fiind distrugerea Ajvps ului, este normal ca s-a comportat asa.
Si care-i scuza lui!? Ca noi nu ne-am dat interesul!? Ca noi nu am participat la sedinte!? Pai, alea au fost sedinte!?
Singura vina pe care mi-o asum este ca nu i-am tras vreo doua, atunci cind trebuia. Acum nu mai are rost.
Parerea mea!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 20 ZILEEEEEEE!!!!!!!
corect, zici tu ceva, dar!
Naiv fiind, si eu am participat la sedintele CPO, dar cind am vazut ca doar imi pierd timpul, am renuntat. Si asa au facut multi.
Nu s-a rezolvat nimic, din toate problemele noastre. Sa merg la sedinte, ca sa ce? Sa-l ascult pe maretul presedinte bla, bla-uri? Cum e iarba in Ungaria, atita vreme cit eu nu pot intra pe balta pentru care am platit? Pai?
Tibi CPO avea datoria sa faca de asa natura incit sa fie full de pescari la sedinte si sa se discute si rezolve problemele reale ale pescarilor. Dar interesul lui fiind distrugerea Ajvps ului, este normal ca s-a comportat asa.
Si care-i scuza lui!? Ca noi nu ne-am dat interesul!? Ca noi nu am participat la sedinte!? Pai, alea au fost sedinte!?
Singura vina pe care mi-o asum este ca nu i-am tras vreo doua, atunci cind trebuia. Acum nu mai are rost.
Parerea mea!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 20 ZILEEEEEEE!!!!!!!
"Am carnetul meu, sint filialist- Si ma mindresc cu el , sint filialist- Flutur cu el in vint , in semn de legamint- am carnetul meu, sint filialist!"B Vasile a scris: @ SSebi, tu crezi ca pescuitul e ca un joc cu Hannah Montana ??? Hai, mai , ce naiba, treci si tu la trotineta macar ,acum ai crescut mare !!!
Re:Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
Tibi CPO,
daca tot stii ca nu avem cu cine vorbi, degeaba mergem la sediul Ajvps- ca astea doua tiritoare stau pitite asteptindu-si sfirsitul- de ce nu mergi TU sa ceri niste explicatii? Ha?
Poate reuseai sa-ti speli din rusine, dar nu ... stai si tu pitit, cum stau ailalti doi, auzi, conducerea Ajvps si CPO!
Bravo! Lasati-i incolo de paznici, casierita, sa explice ei! Ii platiti cumva pentru a fi avocatii, purtatorii vostri de cuvint? Bodyguarzii vostri?
Mai rar atita nesimtire, las' ca va vine rindul si voua! Noi am luat-o in freza, URMATI VOI!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 8 ZILEEEEEEE!!!!!!!
daca tot stii ca nu avem cu cine vorbi, degeaba mergem la sediul Ajvps- ca astea doua tiritoare stau pitite asteptindu-si sfirsitul- de ce nu mergi TU sa ceri niste explicatii? Ha?
Poate reuseai sa-ti speli din rusine, dar nu ... stai si tu pitit, cum stau ailalti doi, auzi, conducerea Ajvps si CPO!
Bravo! Lasati-i incolo de paznici, casierita, sa explice ei! Ii platiti cumva pentru a fi avocatii, purtatorii vostri de cuvint? Bodyguarzii vostri?
Mai rar atita nesimtire, las' ca va vine rindul si voua! Noi am luat-o in freza, URMATI VOI!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 8 ZILEEEEEEE!!!!!!!
Re:Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
Acum citiva ani, pe balta Les, am fost controlat de vicele-Soltinschi si la citiva pasi de el era si actualul director, Bront. Mi-au lasat o impresie placuta ... pe atunci.
La citeva zile, cu cine ma intilnesc? Cu JURJ, care striga pe balta in gura mare (bineinteles timpenii). Am ramas surprins, am fost si sint revoltat, cum este posibil ca un asemenea individ, un mitocan incult (scuze de expresie-dar nu am gasit alta) sa ne reprezinte pe noi, pescarii cotizanti ai Ajvps!?
In aceatsa poveste apare si Tibi CPO, alaturi de togor si Jurj, trioul care ne-a reprezentat pe noi: Tibi-presedintele CPO, togor-vicepresedintele CPO si Jurj-secretar CPO.
Tibi CPO s-a ales ... cu ce s-a ales? Jurj mai are ... ce are? iar togor...mda.. cu ciolanu'!
De 5 ani de zile Tibi CPO si secretarul Jurj au avut o relatie profesionala :-), care arata cam asa: Tibi CPO arunca mitza moarta la Jurj, iar Jurj i-o tzupa inapoi lu' Tibi. Iar rezultatul acestei "colaborari", care tine de 5 ani, este de 5 - 0 in favoarea lui togor (in 5 ani a reusit togor sa puna pe butuci Ajvpsul, iar 0 puncte in favoarea Ajvps-CPO).
10* cu steluta pentru Tibi CPO, pentru ca a reusit sa ramina sub acoperire in toti acesti ani, fara ca cineva sa-si dea seama de interesele lui. Felicitari Tibi! Dar tati! Stii ce scor ai la pescari?
Din moment ce cu Tibi CPO nu s-a reusit nimic, in ceea ce priveste drumurile de acces pe balti, apelez la urmatorul in "rang" al CPO: dl.Soltinschi.
In numele pescarilor, inca, cotizanti, va rog sa va consultati cu marele director Bront, ca prin urgenta sa rezolvati accesul pe balta: Les, Diosig, Bolcas, Fegernic.
Am platit taxa de prohibitie - 100 Ron - iar in cazul in care nu voi avea acces pe balti, ma voi prezenta, in persoana, la sediul Ajvps pentru a cere restituirea acestei sume!
Multumesc,
si sa nu uit-
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 7 ZILEEEEEEE!!!!!!!
La citeva zile, cu cine ma intilnesc? Cu JURJ, care striga pe balta in gura mare (bineinteles timpenii). Am ramas surprins, am fost si sint revoltat, cum este posibil ca un asemenea individ, un mitocan incult (scuze de expresie-dar nu am gasit alta) sa ne reprezinte pe noi, pescarii cotizanti ai Ajvps!?
In aceatsa poveste apare si Tibi CPO, alaturi de togor si Jurj, trioul care ne-a reprezentat pe noi: Tibi-presedintele CPO, togor-vicepresedintele CPO si Jurj-secretar CPO.
Tibi CPO s-a ales ... cu ce s-a ales? Jurj mai are ... ce are? iar togor...mda.. cu ciolanu'!
De 5 ani de zile Tibi CPO si secretarul Jurj au avut o relatie profesionala :-), care arata cam asa: Tibi CPO arunca mitza moarta la Jurj, iar Jurj i-o tzupa inapoi lu' Tibi. Iar rezultatul acestei "colaborari", care tine de 5 ani, este de 5 - 0 in favoarea lui togor (in 5 ani a reusit togor sa puna pe butuci Ajvpsul, iar 0 puncte in favoarea Ajvps-CPO).
10* cu steluta pentru Tibi CPO, pentru ca a reusit sa ramina sub acoperire in toti acesti ani, fara ca cineva sa-si dea seama de interesele lui. Felicitari Tibi! Dar tati! Stii ce scor ai la pescari?
Din moment ce cu Tibi CPO nu s-a reusit nimic, in ceea ce priveste drumurile de acces pe balti, apelez la urmatorul in "rang" al CPO: dl.Soltinschi.
In numele pescarilor, inca, cotizanti, va rog sa va consultati cu marele director Bront, ca prin urgenta sa rezolvati accesul pe balta: Les, Diosig, Bolcas, Fegernic.
Am platit taxa de prohibitie - 100 Ron - iar in cazul in care nu voi avea acces pe balti, ma voi prezenta, in persoana, la sediul Ajvps pentru a cere restituirea acestei sume!
Multumesc,
si sa nu uit-
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 7 ZILEEEEEEE!!!!!!!
Pescarus are perfecta dreptate in ceea ce priveste drumurile de acces spre balti, nu este permis ca un cotizant care isi face datoria fata de asociatia de care apartine, mergand de la inceputul anului sa plateasca cotizatia ramanand pe urma ca sufletul impacat ca si-a facut datoria si sperand in acelasi timp ca din bani lui si a altor cativa membri(si eu..) care platesc la inceputul anului tot inclusiv si prohibitia sa se faca domle ceva ! Sa nu mai vorbim aici de POPULARI care nu mai vin.... !!! In ultimele 3 luni am participat la fiecare sedinta si atat de frumos ne-au vb cei de acolo incat nici nu concepeam ca nu se va repara drumul la balta LES.... dar nici macar nu au avut curajul sa ne spuna ceva in legatura cu treaba asta nici aici nici la sedinte.. sa ne lamureasca domle se poate sau nu, si din ce cauza nu se poate daca chiar nu se poate, dar nu au acest curaj am ajuns la concluzia ca sant niste lasi toti cei de acolo! Si vb lui pescarus arunca pisica de la unul la altul !!!!!! Imi este rusine ca fac parte dintr-o asemenea asociatie care nu are curajul sa spuna membrilor sai lucrurile pe fata efectiv nu au bun simt !!!!! Numai bine.
Rogojan Nicu- Numarul mesajelor : 18
Ocupatia : Pescar de Crap
Data de inscriere : 17/11/2010
am auzit ca a deschis ajvps dosare penale inpotriva anpa si aqua 208/35/2011 si 209/35/2011
ar fi bine daca ar intra cineva sa ne lamureasca sau macar sa ne zica cum sta treaba
sau daca stie cineva ceva sa ne dea ceva informatii mai detaliate
ar fi bine daca ar intra cineva sa ne lamureasca sau macar sa ne zica cum sta treaba
zsolty a scris:am auzit ca a deschis ajvps dosare penale inpotriva anpa si aqua 208/35/2011 si 209/35/2011
Unde scrie ? Si la ce tribunal ? Daca stii ceva amanunte scrie mai multe ! De unde ai auzit ? ... ca "gogu" nu gaseste nici un dosar ! Cine ti-a zis trebuie sa-ti fi mentionat si "subiectul",data,tribunalul,etc. Speram ca nu sant ceva gogosi din nou ca am inghitit deja destule de cativa ani !
crisulnegru- Numarul mesajelor : 30
Localizare : cele trei crisuri
Ocupatia : "nas" de pesti
Data de inscriere : 10/01/2010
doar atat am auzit cred ca la tribunalul oradea
de aia am scris ca daca stie cineva mai multe sa scrie
zsolty a scris:doar atat am auzit
Aaaaa! Eclar ! Ca lumea mai vorbeste in tramvai !Macar erau pescari ? Sau erau tatele alea din piata ? Acuma se pare ca ne si vrajesti putin daca nu vrei sa zici de unde ai auzit si de la cine .Numai ca ,pe aci am mai vazut ca nu esti chiar strain de tot de "personajele" din conducere care poate ca ti-au mentionat ca doresc sa ramana anonome . "Informatia" asta secreta si neconfirmata in nici un fel doar intareste confuzia .Eu am citit ca Dinu de la Livada a scris ca cei cu permis ajvps nu au drept sa pescuiasca pe cris si asta se poate verifica pe pagina lor de net .(era bine daca si tu lamureai stirea cam asa cum am scris eu mentionand sursa !)
am fost sa imi scot tichetul anpa si am auzit o discutie inte jurj si insp voda
multumit????
nu am stat sa ascult toata discutia sincer
nu te vrajesc am scris doar ce am auzit si am scris ca daca stie cineva ceva mai mult sa scrie dac erai mai atent
de "personaje" nu sunt strain ca am mai umblat si eu pe la sedinte sau ce legatura crezi ca am cu "personajele"?
cum sunt si eu in oala ca altii care au permis de ajvps de aia am pus intrebarea daca stie cineva mai multe
nu mi-as mai face inca un permis aiurea
daca stiam mai multe lamuream stirea
multumit????
nu te vrajesc am scris doar ce am auzit si am scris ca daca stie cineva ceva mai mult sa scrie dac erai mai atent
de "personaje" nu sunt strain ca am mai umblat si eu pe la sedinte sau ce legatura crezi ca am cu "personajele"?
cum sunt si eu in oala ca altii care au permis de ajvps de aia am pus intrebarea daca stie cineva mai multe
eu zic cand mergi dupa permisul anpa intreaba la conducere de proces ca sigur iti pot da ei mai multe informatii decat mine care is doar un pescar ca si tine
pe mine ma intereseaza sa pot pescui linistit nu sa ma cert cu x sau cu y ca a cui e apa si a cui nu!!!
ca doara de aia mergem la pescuit sa ne recreem nu sa ne certam
pe mine ma intereseaza sa pot pescui linistit nu sa ma cert cu x sau cu y ca a cui e apa si a cui nu!!!
ca doara de aia mergem la pescuit sa ne recreem nu sa ne certam
No bine ! Vad ca nu ne intelegem deloc !Puteai sa zici de la bun inceput ce stiai si gata ! Da cum ai putut sa pierzi ocazia sa ii intrebi daca erai acolo langa ei ? Vii de la asociatie si ne intrebi pe noi ? Eu nu stau in Orade ca sa pot merge zilnic sa ii tot intreb si nici nu ii cunosc pe niciunul ! Ce sinteti toti asa secretosi si nu ziceti ce stiti ? Tu ai scris undeva ca te stii cu ei de ani de zile si ca ii cunosti si de aceea am zis ca puteai sa-ti permiti sa intrebi daca tot ai fost acolo !zsolty a scris:am fost sa imi scot tichetul anpa si am auzit o discutie inte jurj si insp voda
multumit????
Va temeti sa intrebati si sa scrieti aci de parca va impusca cineva ? Trebuia sa il intrebi pe inspector despre taxa lui Togor daca este musai sa o platim .
INCEP LUPII SA SE SFASIE INTRE EI UNDE SE POT CHIAR SI PE FORUMURI :
"Nu sa putut face o cotizatie mai mica din cauza cheltuielilor care sunt inplicate pentru ape, salariile angajatilor cpo, combustibil,concursuri, cota parte agvps, cheltuieli curente, apa,telefon,internet si multe alte maruntisuri care se aduna una linga alta.Daca bine iti aduci aminte pana in 2007 sau facut populari si pe cris cu puiet de crap, crap consum si caras, incepand cu anul 2008 aceste populari au fost intrerupte.Nu am defalcat pe ce sau cheltuit bani dar la urmatoarea sedinta deconsiliu voi primi un exemplar cu veniturile si cheltuielile pescarilor pe judet. Ce pot sa iti spun este ca CPO are alocata o cota de motorina pe luna si 60-70 milioane pe luna cum pretinde Tibi, pe anul 2009 masina cpo a consumat motorina in valoare de 12000 ron, iar cu concursurile sau cheltuit 5000 ron aceste cifre se pot verifica.Bani care se dau mai departe la concursuri nu sunt din fondurile CPO ci din bugetul AJVPS si nu afecteaza bugetul CPO. Am postat si pe site raportul de venituri si cheltuieli pe 2009, acest buget este facut in totalitate de Tibi CPO si nu de AJVPS cum ne place sa spunem. Normal acest buget ar trebui votat de cel putin 50%+ 1 din membri comitetului CPO care de 3 ani nu sa mai intrunit in totalitate la sedinte fiind maxim 4-5 membri, o fi uitat sa spuna acest lucru si presedintele CPO. Sa-ti mai spun ceva poate va deranja pe cineva, dar in momentul in care am candidat impotriva lui Togor la aceeasta functie dupa ce am fost ales de cei din judet nu de cei din CPO mi sa spus clar in fata urmatorul lucruDE LA MINE VEI PRIMI NUMAI TALPI, acesta a fost ajutorul pe care l-am primit din partea CPO.Apropo intreabal pe domnul presedinte CPO cati bani a cheltuit cu domnul Togor la deplasarea in Ungaria vd ca aceste lucruri a uitat sa le spuna.Am preferat sa populez dupa 2007 doar canalul colector si lacurile cu licenta pentru ca de aici pestele mergea doar membrilor ajvps si nu la alti."
Iar ca sa nu va mai certati uite dovada ca zsolty nu este chiar strain de ajvps si cpo si nici nu este atat de nedocumentat dupa cum pretinde :
"zsolty
Moderator
Mesaj Privat
Inregistrat: 08-11-2009
Postari: 5
pescardeclean a scris:
Ce sa faca AJVPS? Poi sa faca ceva din banii platiti de mine! AJVPS-ul nu a facut nimic decat pentru """"CONCURSURI"""" si pentru BALTI, lucruri care pe marea majoritate a pescarilor nu-i intereseaza! Ce putea sa faca AJVPS? Putea sa faca un permis de Cris, asa cum exista odata! Cu toate ca am ridicat aceasta problema la sedinte, nu te-am auzit spunand nimic, niciodata! Asta putea sa faca!
trebuie sa pun intrebarea
cam cati bani crezi ca se baga in conc sau ce ai auzit????
ia spune
anul trecut am primit de la AJVPS nu de la cpo 150ron
adica 100 ron pt combustibil si 50 ron taxa de participare
ATAT e o suma frumusica nu avand in vedere ca anul trecut la acea finala am cheltuit min 20mil
astia doar pt finala A
am mai avut anul trecut ajutor dar din partea firmei ENERGOFISH pe care o reprezint(suma destul de frumusica)dar am reusit sa si fac rezultate un loc 4 la finla si un loc 1pe tara la echipe
nu zic ca si anii anteriori am mai avut ajutor de la ajvps dar nu sumele pe care leam auzit si eu dar in scimb am si adus rezultate la echipe un loc 2 si un 1 ceea ce nici odata nu sa obtinut vreodata cu o echipa bihoreana
deci cam astea ar fi toti banii ce sau bagat in concursuri am mai auzit si eu ca ce multe a facut ajvps pt mine
dar acum am ocazia sa dau un raspuns
SCULELE TOATE LEAM CUMPARAT DIN BANII MEI SI DIN SPONSORIZARI DE LA ENERGOFISH
anul trecut au bagat vreo 5000 eu in "curu" meu "
Pune bietul intrebari naive ca sa vada cat sint pescarii de prosti ?
Sa-i spineti lu koko,soltinschi si trupa sa baneze pe toti de pe forumul ala pe care nu-i cunosc sau nu au incredere in ei ,ca de nu, or sa mai apara din astea, ca imi trimit baietii mpuri la greu !
"Nu sa putut face o cotizatie mai mica din cauza cheltuielilor care sunt inplicate pentru ape, salariile angajatilor cpo, combustibil,concursuri, cota parte agvps, cheltuieli curente, apa,telefon,internet si multe alte maruntisuri care se aduna una linga alta.Daca bine iti aduci aminte pana in 2007 sau facut populari si pe cris cu puiet de crap, crap consum si caras, incepand cu anul 2008 aceste populari au fost intrerupte.Nu am defalcat pe ce sau cheltuit bani dar la urmatoarea sedinta deconsiliu voi primi un exemplar cu veniturile si cheltuielile pescarilor pe judet. Ce pot sa iti spun este ca CPO are alocata o cota de motorina pe luna si 60-70 milioane pe luna cum pretinde Tibi, pe anul 2009 masina cpo a consumat motorina in valoare de 12000 ron, iar cu concursurile sau cheltuit 5000 ron aceste cifre se pot verifica.Bani care se dau mai departe la concursuri nu sunt din fondurile CPO ci din bugetul AJVPS si nu afecteaza bugetul CPO. Am postat si pe site raportul de venituri si cheltuieli pe 2009, acest buget este facut in totalitate de Tibi CPO si nu de AJVPS cum ne place sa spunem. Normal acest buget ar trebui votat de cel putin 50%+ 1 din membri comitetului CPO care de 3 ani nu sa mai intrunit in totalitate la sedinte fiind maxim 4-5 membri, o fi uitat sa spuna acest lucru si presedintele CPO. Sa-ti mai spun ceva poate va deranja pe cineva, dar in momentul in care am candidat impotriva lui Togor la aceeasta functie dupa ce am fost ales de cei din judet nu de cei din CPO mi sa spus clar in fata urmatorul lucruDE LA MINE VEI PRIMI NUMAI TALPI, acesta a fost ajutorul pe care l-am primit din partea CPO.Apropo intreabal pe domnul presedinte CPO cati bani a cheltuit cu domnul Togor la deplasarea in Ungaria vd ca aceste lucruri a uitat sa le spuna.Am preferat sa populez dupa 2007 doar canalul colector si lacurile cu licenta pentru ca de aici pestele mergea doar membrilor ajvps si nu la alti."
Iar ca sa nu va mai certati uite dovada ca zsolty nu este chiar strain de ajvps si cpo si nici nu este atat de nedocumentat dupa cum pretinde :
"zsolty
Moderator
Mesaj Privat
pescardeclean a scris:
Ce sa faca AJVPS? Poi sa faca ceva din banii platiti de mine! AJVPS-ul nu a facut nimic decat pentru """"CONCURSURI"""" si pentru BALTI, lucruri care pe marea majoritate a pescarilor nu-i intereseaza! Ce putea sa faca AJVPS? Putea sa faca un permis de Cris, asa cum exista odata! Cu toate ca am ridicat aceasta problema la sedinte, nu te-am auzit spunand nimic, niciodata! Asta putea sa faca!
ia spune
ATAT e o suma frumusica nu avand in vedere ca anul trecut la acea finala am cheltuit min 20mil
astia doar pt finala A
am mai avut anul trecut ajutor dar din partea firmei ENERGOFISH pe care o reprezint(suma destul de frumusica)dar am reusit sa si fac rezultate un loc 4 la finla si un loc 1pe tara la echipe
nu zic ca si anii anteriori am mai avut ajutor de la ajvps dar nu sumele pe care leam auzit si eu dar in scimb am si adus rezultate la echipe un loc 2 si un 1 ceea ce nici odata nu sa obtinut vreodata cu o echipa bihoreana
deci cam astea ar fi toti banii ce sau bagat in concursuri am mai auzit si eu ca ce multe a facut ajvps pt mine
Sa-i spineti lu koko,soltinschi si trupa sa baneze pe toti de pe forumul ala pe care nu-i cunosc sau nu au incredere in ei ,ca de nu, or sa mai apara din astea, ca imi trimit baietii mpuri la greu !
pescarbihor- Numarul mesajelor : 70
Localizare : beius
Ocupatia : pescar mintit de ajvps
Data de inscriere : 07/03/2011
@pescarbihor, nu stiu ce sens au postarile de genul acesta, dar daca tot vrei sa o faci poate ne explici mai multe!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
am postat pt ca am auzit de la alti pescar ca ce multi bani se baga in concurentipescarbihor a scris:INCEP LUPII SA SE SFASIE INTRE EI UNDE SE POT CHIAR SI PE FORUMURI :
"zsolty
Moderator
Mesaj Privat
pescardeclean a scris:
ia spune
astia doar pt finala A
in primul rand daca erai destept citeai cam cate postari am pe acel forum
si is moderatror doar la concursuri daca nu ai observat
si ce legatura are asta cu postarile de aici??????
de ce nu te prezinti macar sa stim cu cine vb???
daca scriu pe acel forum sau aici inseamna ca am ceva legatura cu ajvps?????
cum au
ai dedus????
Ultima editare efectuata de catre zsolty in Mier Mar 23, 2011 11:37 pm, editata de 1 ori
apropo am 5 postari pe acel forum
ca sa nu te mai chinui sa le cauti
daca erai atent eu nu am zis ca is strain de ajvps sau cpo
ca doara am zis ca am mai umblat pe la sedinte
si cand era echipa in bihor dupa conc mergeam pe la silaghi sa ducem cupa
ca sa nu te mai chinui sa le cauti
daca erai atent eu nu am zis ca is strain de ajvps sau cpo
ca doara am zis ca am mai umblat pe la sedinte
si cand era echipa in bihor dupa conc mergeam pe la silaghi sa ducem cupa
Ultima editare efectuata de catre zsolty in Mier Mar 23, 2011 11:36 pm, editata de 1 ori
zsolty acuma am inteles de la crisul negru si pescar bihor(=) ca tu ai cheltuit banii lor si ca incerci sa complotezi impotriva membrilor ajvps cu prietenii tai din Cpo!
Bahhhhhhhhhhhhhh sunteti penibili mahhhh.
Macar postati la comentarii de tot felul ca stricati topicul!
crisule tu ce esti asa curios ce face Ajvps impotriva lu togor si Anpa? sau daca taxa lu togor este legala?vrei detalii sa poti turna prietenilor tai? sa va pregatiti apararea?Vedetiva de treaba baieti...mie i-mi este greata deja cand vad ce postari aveti,destul de simple de inteles.Rog toti membrii forumului sa dea un click pe mesajele postate de cei 1 ,sa vedeti ce simplu este !Mai aveti dubii?
@zsolty si eu complotez cu vreo 2 impotriva membrilor nu numai tu!merg la gratare pe banii asociatiei si frig lipani cat palma cu Harca
crisule tu ce esti asa curios ce face Ajvps impotriva lu togor si Anpa? sau daca taxa lu togor este legala?vrei detalii sa poti turna prietenilor tai? sa va pregatiti apararea?Vedetiva de treaba baieti...mie i-mi este greata deja cand vad ce postari aveti,destul de simple de inteles.Rog toti membrii forumului sa dea un click pe mesajele postate de cei 1 ,sa vedeti ce simplu este !Mai aveti dubii?
@zsolty si eu complotez cu vreo 2 impotriva membrilor nu numai tu!merg la gratare pe banii asociatiei si frig lipani cat palma cu Harca
davidco_m a scris:zsolty acuma am inteles de la crisul negru si pescar bihor(=) ca tu ai cheltuit banii lor si ca incerci sa complotezi impotriva membrilor ajvps cu prietenii tai din Cpo!
Aberatii ! Va dati singuri de gol,va mai demasca altii si tot voi aveti gura mare ? Dati macar dovada de un pic de bun simt si taceti ! Va doare acum ca se afla niste lucruri pe care voi credeati ca sint bine securizate? Voi credeti ca pescarii sunt asa de prosti sa creada ca ala a luat bani de la ajvps ca sponsorizare sau cine stie cum si el nu cunoaste pe nimeni acolo ?Sau umbla la sedinte legat la ochi ?
Sant simple postarile dar din pacate va reprezinta si reflecta felul in care erau unii rasplatiti pentru "fidelitatea si servilismul lor". Credeti ca merge asa la infinit ? Vezi desteptule de unde a pornit discutia si gandeste cum se simt pescarii de cris ca mine care nu au vazut populat un clenut macar de ani de zile din banii lor in timp ce se faceau cheltuielile alea si se populau balti in care nici nu pescuiau pentru ca erau prea departe ! Tie iti convine ca doar s-au bagat ceva pastravi in baraje nu ?
Eu nu te cunosc ca n-am umblat la gratare impreuna ! Interesul cu care sustii cauza pierduta a conducerii actuale dovedeste caca esti implicat si te descalifica .Nu uita insa ca Beiusul nu-i Oradea si ne cam stim toti prin zona unul cu altul asa ca nu este greu de aflat detalii despre "gratare,lipani si harci" de tot felul . Un papitoi de la oras sare in ochi la orice padurar si este retinut imediat mai ales cand vine "cu recomandare de la sefu".
Nu esti deloc coerent tovarase ! Adica sa tacem toti ca sa va puteti face de cap pe banii nostri ? Sa nu mai intrebam sau sa zicem nimic ca ne banati ca soltinschi ? Adica noi suntem dusmanii si turnatorii care intrebam si nu voi cei care va lafaiti din banii nostri ? Ai curajul sa juri cu mana pe biblie ca nu te-au carat si pe tine masinile asociatiei la pescuit cu motorina aia platita din cotizatiile noastre ? Care dintre noi doi este amic la caratama si umbla cu angajatii asociatiei la pescuit pana nu demult ?
Nu te mai obosi sa-mi raspunzi ca stiu ca o sa ma faci sluga lui togor sau tradator ! Numai sa pici in luna mai prin zona si o lamurim noi mai la subiect !Din lasitate si impertinenta au ajuns unii sa ma faca chiar "rangeru lui togor" dar nu ma deranjeaza asta cat ma deranjeaza faptul ca si-au batut joc de banii nostri si de apele noastre !
Daca asociatia in numele nostru a intentat vreun proces avem dreptul sa stim si noi ca taxele la tribunal tot din banii nostri sint platite si rezultatul procesului ne priveste direct desteptule ! Mai dureros ar fi insa sa aflam ca nu se face nimic si manca aia salariile de pomana ca si pana acum !
Ultima editare efectuata de catre pescarbihor in Joi Mar 24, 2011 3:40 am, editata de 1 ori
pescarbihor- Numarul mesajelor : 70
Localizare : beius
Ocupatia : pescar mintit de ajvps
Data de inscriere : 07/03/2011
Pagina 27 din 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Subiecte similare
» Clubul CARP FAN
» Stirile pescarilor
» Lacul de la Hanul Pescarilor - Lacul Saldabagiu de Munte
» Comunicat de presa ANPA
» Larve în oradea
» Stirile pescarilor