Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
+50
dady
Crinel
_sanya
colaps
ancutz
Razvan
cuby
pescarbihor
fejvadasz
orion
pescar_it
White Shark
Rogojan Nicu
loci70
Cristi Balas (GOGU)
Alexandru
mihai
RaduDan
Preston
Chelu
B Vasile
ssebi
marius
Bente Florian
Barbu Vasile
Musti
Ovi_1919
pescarus
Csaba27
Matei
catalin17
Cata Procarp
nagy cristian
szabi1
Ssebastian
MIHNEA FLORIN
yulyan33
zsolty
Nagy Victor
sztufi
alex_24ARN
Harangus Marius
Tursiops_truncatus
davidco_m
Admin
crisulnegru
Hanumanfish
Adriann
Ionut Erdeli
Tibi-CPO
54 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 26 din 33
Pagina 26 din 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Re:Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
Poate vom avea si noi drum la vara.
Ma asteptam sa ne informeze presedintele. Dl Rogojan multumiri pentru info.
Oricum sint curios cum va intra masina cu pesti, la populare, daca nu se face acel drum.
Tipic,stilul obisnuit,vor popula, dar nu au drum!
Sper de vreo 20 de ani, macar un singur pas in 5 ani,"incetul cu incetul", tot asta aud,dar cam incet,cam incet .
Ma asteptam sa ne informeze presedintele. Dl Rogojan multumiri pentru info.
Oricum sint curios cum va intra masina cu pesti, la populare, daca nu se face acel drum.
Tipic,stilul obisnuit,vor popula, dar nu au drum!
Sper de vreo 20 de ani, macar un singur pas in 5 ani,"incetul cu incetul", tot asta aud,dar cam incet,cam incet .
pescarus- Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2010
Re: Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
Mersi de infoRogojan Nicu a scris:Da intradevar la sedinta de aseara pe prim plan sa dezbatut repararea drumului de acces spre balta Les,domnii de la filiala ne-au informat ca intradevar exista un drum legal spre balta de 10 m latime care urmeaza a fi pietruit!!! In al 2lea rand sa discutat cate ceva si despre popularile de anul acesta dorinduse a se popula si pe balti dar si pe unele canale , Dar asta depinde de bugetul de anul acesta care se va face in luna februarie (data exacta nu se stie)drept urmare cu popularile mai tre sa asteptam nitel.A treia problema discutata a fost mizeria si gunoaiele de la locul de pescuit care in curand spera domnii de acolo sa le gaseasca o solutie spre depozitarea lor !in rest ...........!numa bine!
sper sa nu arunce banii aiurea pe populatul canalelor care sunt PUBLICE !!!! contractul acela cu ape crisuri care-l flutura AJVPS ul este egal cu 0 dupa cum era legea pana acum,ramane de vazut ce va fi anul acesta ! sau la CPO se stie mai mult?altfel nu-mi explic de ce ar face gestul acesta umanitar?.Poate este o moneda de schimb .II doresc lu Pastor ala tot raul din lume pt felul in care a luat balta Santimreu si la fel si celor care l-au ajutat.
@davidco_m,
nu stiu ce sa zic, n-as vrea sa acuz pe nimeni, Ajvps, CPO, dar nu cred ca Pasztor & co au luat Santimreul cu forta. Nepasare, indiferenta, prostie sau manevra, cum bine zici, este motivul pentru care Santimreul nu mai este al Ajvps.
nu stiu ce sa zic, n-as vrea sa acuz pe nimeni, Ajvps, CPO, dar nu cred ca Pasztor & co au luat Santimreul cu forta. Nepasare, indiferenta, prostie sau manevra, cum bine zici, este motivul pentru care Santimreul nu mai este al Ajvps.
ai punctat corect...de trei ani nu scot permisul la ajvps ci la livada...fiind pescar de cris in proportie de 90% ,lacurile filiaei nu le-am frecventat din cauza nepopularii cu peste serios,nu ma refer la carasei de palma ce se populeaza si poti sa prinzi cu galeata daca nu iti este mila sa ii scoti.Deci fiind pescar de cris nu imi este totuna cu cit scot permisulmihai a scris:Eu zic ca niciodata nu se va face nimic la Ajvps pentru ca e hotie ,sunt hapsani si o mana de cativa oameni isi bat joc de 4000 de pescari (eu cred ca sunt mai multi) , deci recomand sa va faceti permis la avps livada sau Aqua crisius pentru apele publice , iar pentru lacuri sunt variante de balti private mult mai convenabile unde se prinde si peste ... iar pe domnii de la ajvps sa-i lasam cu vanatorii
loci70- Numarul mesajelor : 53
Localizare : oradea
Ocupatia : mecanic
Data de inscriere : 23/01/2009
Ssssst !!!! ,liniste va rog, la CPO (prin Ajvps ) se lucreaza....se lucreaza de zor ....in interesul pescarului de rand....La sedinte participa presedintele (d' aia n-are Tibi timp sa ne raspunda...scrie si procesele verbale !)...ceilalti membri CPO au plecat in Spania, la capsuni !!....Mai prostim cativa pescari sa vina sa spuna ce-i doare, le facem hatarul sa stam cu ochii pe ei cat timp vorbesc ,sa creada saracii ca-i asculta cineva, desi noi ne gandim ca i-am mai fraierit un an !! Si din replicile de la sedinte, daca ar fi ascultat cineva atent, s-ar fi observat indiferenta, ca sa nu zic dezgustul,( ar fi prea mult), manifestat de cei desemnati sa vegheze la bunul mers al treburilor, MACAR LA CPO !!!!
Am asteptat raspuns la intrebarea : eu am dreptate cu taxa ANPA ,sau Ajvps fura pe fata (pt a face vanzare tichetelor, in ideea ca urmeaza concesionarile apelor publice) ....nici un raspuns concret, doar abureli si pilotaje pe langa subiect !!!
Am vrut sa intreb cu ce-i mai breaz vanatorul, ca are permisul de pescuit la 50% , in timp ce vanatorul care-i pescar plateste 100% taxele la vanatori !( ORICE< NUMAI BANI SA IASA !!!!) . Cica asa-i in statut !!! Fac ceva pe el statut, si pe cei care l-au facut, dar in special pe cei care l-au votat, ca sa nu mai zic de cei care-l tolereaza de cativa ani de zile !!!
Va ascundeti dupa statut...uitati ca voi l-ati votat..
DACA VROIATI SA FACETI CEVA (CAT DE PUTIN ) , VOI, CEI DE LA CPO, TREBUIA SA VUIASCA ORASUL DE ACTIUNILE VOASTRE....IN PRES, LA TV., AM FI COTIZAT SI NOI PT ARTICOLE LA ZIAR, ORICE, NUMAI SA AFLE LUMEA CA VOI VRETI, DAR NU SUNTETI LASATI SA FACETI .....
Dar crunta realitate e alta : va complaceti in degringolada ce s-a creat dinainte SI MERGETI CU ACELASI SISTEM....
Nu mai sunt curios de ce raspunsuri primesc, nu ma mai intereseaza explicatiile muncii voastre onorifice atata timp cat rezultatul e zero....
Un singur lucru va mai spun, desi n-ar trebui : permisul meu e platit cu 50% reducere...deci se poate in continuare...la fel ca inainte....intrarea conteaza...
Noapte buna, Ajvps !
Noapte buna, CPO !!
Somn usor, pescar bihorean, dormi linistit, CPO vegheaza pt tine !!!!
Am asteptat raspuns la intrebarea : eu am dreptate cu taxa ANPA ,sau Ajvps fura pe fata (pt a face vanzare tichetelor, in ideea ca urmeaza concesionarile apelor publice) ....nici un raspuns concret, doar abureli si pilotaje pe langa subiect !!!
Am vrut sa intreb cu ce-i mai breaz vanatorul, ca are permisul de pescuit la 50% , in timp ce vanatorul care-i pescar plateste 100% taxele la vanatori !( ORICE< NUMAI BANI SA IASA !!!!) . Cica asa-i in statut !!! Fac ceva pe el statut, si pe cei care l-au facut, dar in special pe cei care l-au votat, ca sa nu mai zic de cei care-l tolereaza de cativa ani de zile !!!
Va ascundeti dupa statut...uitati ca voi l-ati votat..
DACA VROIATI SA FACETI CEVA (CAT DE PUTIN ) , VOI, CEI DE LA CPO, TREBUIA SA VUIASCA ORASUL DE ACTIUNILE VOASTRE....IN PRES, LA TV., AM FI COTIZAT SI NOI PT ARTICOLE LA ZIAR, ORICE, NUMAI SA AFLE LUMEA CA VOI VRETI, DAR NU SUNTETI LASATI SA FACETI .....
Dar crunta realitate e alta : va complaceti in degringolada ce s-a creat dinainte SI MERGETI CU ACELASI SISTEM....
Nu mai sunt curios de ce raspunsuri primesc, nu ma mai intereseaza explicatiile muncii voastre onorifice atata timp cat rezultatul e zero....
Un singur lucru va mai spun, desi n-ar trebui : permisul meu e platit cu 50% reducere...deci se poate in continuare...la fel ca inainte....intrarea conteaza...
Noapte buna, Ajvps !
Noapte buna, CPO !!
Somn usor, pescar bihorean, dormi linistit, CPO vegheaza pt tine !!!!
B Vasile- Numarul mesajelor : 252
Localizare : Oradea
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 22/10/2010
Am uitat sa spun : nu ma mai intereseaza nici de popularile ce-o sa le faceti, nici de nr de bete cu care se va pescui pe lacurile asociatiei....Daca treaba asta m-a interesat doar pe mine si pe inca 5-6 pescari, n-aveti decat....Spargeti-va in figuri fratilor, pe malul taurilor, asteptand sa prindeti marea captura !!! Pana acum ,discret, v-a fost sortita emisiunea : " La carasul cat palma ,Ajvps-isti , adunati-va !!".....Oricum, urmeaza sarbatoarea PASTELUI,( la pescuitbihor inca suntem la Anul Nou, dupa frontispiciu !)... asa ca pregatiti-va sa luati lumina de pe vestitele balti ajvps-iste !!
CRISTOS- ANVIAT !!!!!!!
CRISTOS- ANVIAT !!!!!!!
Tibi , nu stii cand si cat peste se va popula anul acesta? ... m-ar interesa sa vad daca mai fac permis anul asta la ajvps sau merg pe balti private , nu de alta dar daca se baga doar o tona pe balta (din care o fi vre-o 700 de kg ) nu cred ca merita sa dau 140 plus 100 taxa de prohibitie , mai ales ca nu merg foarte des
mihai- Numarul mesajelor : 367
Ocupatia : comerciant
Data de inscriere : 21/01/2009
Un permis la aqua crisius nu stiti cat e?
mihai a scris:Un permis la aqua crisius nu stiti cat e?
COSTURI COTIZATIE 2011
PENSIONARI - 25 LEI
ELEVI, STUDENTI- 35 L
MEMBRI DEPLINI - 55 LEI
TAXELE DE ELIBERARE A PERMISELOR SUNT CONFORME HG 1016/2008
http://www.aquacrisius.ro/
pescar_it- Numarul mesajelor : 9
Ocupatia : pescar_IT
Data de inscriere : 22/01/2011
Se poate pescui pe toate apele publice din judet , sau sunt anumite restrictii sau delimitari ?
Tibi CPO,
astept, de aproape o luna, o reactie din partea ta, mai precis din 26.01.2011, data ultimei sedinte a CPO. Nimic? Credeam ca macar iti vei manifesta multumirea, in ceea ce priveste numarul participantilor, a subiectelor discutate. Sau poate acum asta nu-ti mai convine? Am tot asteptat o reactie, un rind din partea ta, orice, dar nimic. Sau ati fost sa puneti pietris? Sa fie asta motivul absentei tale?
Ma rog, ce mai conteaza? Nu mai conteaza! La cum distrugeti Ajvps-ul, din toate punctele de vedere (patrimoniu, imagine, membri),trebuie sa iti dau dreptate, nici nu mai merita sa depuneti vreun efort, cum de altfel se intimpla de ani de zile.
Mult laudatul director, marele Bront! Nu pot decit sa-l felicit pentru tot ceea ce a facut in jumatatea de an, de cind este director. De cum a fost pus director, ce a facut? Care i-a fost prima miscare? A modificat statutul! Bravo! Noi pescarii ne-am dat acordul pentru asa ceva?
Urmatoarea miscare? A pierdut Sintimreul! Sau l-a mirlanit! Oricum se va afla, ideea este ca pentru noi pescarii este pierduta balta respectiva.
Si cine stie ce alte surprize ne pregateste acest directoras!
Ajvps-ul este in cadere libera, parerea mea! Daca se va prabusi este atit din vina directorului, cit si a CPO-ului.
Ca este vorba de incompetenta, prostie sau o nevoie acuta de bani, nu-mi dau seama, dar se va afla si acest "amanunt"
astept, de aproape o luna, o reactie din partea ta, mai precis din 26.01.2011, data ultimei sedinte a CPO. Nimic? Credeam ca macar iti vei manifesta multumirea, in ceea ce priveste numarul participantilor, a subiectelor discutate. Sau poate acum asta nu-ti mai convine? Am tot asteptat o reactie, un rind din partea ta, orice, dar nimic. Sau ati fost sa puneti pietris? Sa fie asta motivul absentei tale?
Ma rog, ce mai conteaza? Nu mai conteaza! La cum distrugeti Ajvps-ul, din toate punctele de vedere (patrimoniu, imagine, membri),trebuie sa iti dau dreptate, nici nu mai merita sa depuneti vreun efort, cum de altfel se intimpla de ani de zile.
Mult laudatul director, marele Bront! Nu pot decit sa-l felicit pentru tot ceea ce a facut in jumatatea de an, de cind este director. De cum a fost pus director, ce a facut? Care i-a fost prima miscare? A modificat statutul! Bravo! Noi pescarii ne-am dat acordul pentru asa ceva?
Urmatoarea miscare? A pierdut Sintimreul! Sau l-a mirlanit! Oricum se va afla, ideea este ca pentru noi pescarii este pierduta balta respectiva.
Si cine stie ce alte surprize ne pregateste acest directoras!
Ajvps-ul este in cadere libera, parerea mea! Daca se va prabusi este atit din vina directorului, cit si a CPO-ului.
Ca este vorba de incompetenta, prostie sau o nevoie acuta de bani, nu-mi dau seama, dar se va afla si acest "amanunt"
Poti pescui pe orice apa publica din tara care nu este cesionata ( drept de adiministrare asupra fondului piscicol). Anul trecut nu a fost cesionata nici o apa publica. Citeste legea 317/2009, acolo o sa gasesti si ce obligatii au asociatiile de pescuit pe zonele care le au cesionate, si care sunt considerate ape publice etcmihai a scris:Se poate pescui pe toate apele publice din judet , sau sunt anumite restrictii sau delimitari ?
yulyan33- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 49
Ocupatia : vanzari
Data de inscriere : 05/10/2009
@ pescarusule, cred ca-i prima data cand ma vad nevoit sa-ti dau dreptate... Si cu Tibi, si cu noul director, si cu tot Ajvps -ul !! Nu stiu care-i rezultatul de la concesionarile apelor publice, dar, daca va fi in favoarea lor, sa vezi atunci !!!...Daca vor lua teapa...va fi liniste ca pana acum... E o foame si o sete imensa...Habar n-ai cum vibreaza geamurile filialei pana la verdict !!!!
?????mihai a scris:Tibi , nu stii cand si cat peste se va popula anul acesta? ... m-ar interesa sa vad daca mai fac permis anul asta la ajvps sau merg pe balti private , nu de alta dar daca se baga doar o tona pe balta (din care o fi vre-o 700 de kg ) nu cred ca merita sa dau 140 plus 100 taxa de prohibitie , mai ales ca nu merg foarte des
Traian 0724949525 sau Nelu Gules 0742915577, astea erau nr de contact anul trecut prin aprilie -mai ,ale celor doi administratori...Nu stiu daca mai sunt actuale, dar nu cred sa se fi schimbat....Mai poti incerca la Cristi , de la magazinul lui Csife, numa' ca-i mai rusinos omu' , nu spune numa daca-l intrebi direct si personel !!!!
Re:clubul Pescarilor Oradea (CPO)
alooooo garaaaaaa!!!!
cu sinele cum stati dom'le Tibi? Ca noi drumuri tot n-avem! Informatii, din parti. Niciun rind dom'le!? sa lamuresti pescarii, care pe buna dreptate sint revoltati!? Cum poti sa ne ingnori chiar asa domnule presedinte al CPO? Directorul Ajvps a aruncat mita moarta in curtea CPO, iar tu probabil ca i-o arunci inapoi, ca doar asta-i stilul.
De apreciat ca i-ai dat idei lu' togor, sa ne taxeze ca pescuim pe aria lui protejata, bravo dom'le!
Ca si la ciordas, sau ciardas? cind la stinga, cind la dreapta.
dar am auzit ca este deja presedinte nou, ti-ai depus demisia de onoare!?
Tibi , chiar asa te-ai dat la fund , mai intra si tu sa comentezi cate ceva , sau nu mai ai cuvinte?
RE:Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
vai de capul vostru, CPO si Ajvps.
Va terfeleste togor asta imaginea si voi? stati ca niste legume si nu aveti nicio reactie. El, cu nimicul lui, va face praf, oameni buni.
Pai, cum se poate sa vina sa ceara togor 50 lei/zi, pentru ca ma aflu in arie protejata??? Pentru ce? Ca am calcat pe iarba? sau mi-am permis sa respir in aria lui protejata? Pai, togor este cel care ar trebui sa raspunda pentru toate porcariile lui,sau? Dar nu! el e cel care sterge cu voi pe jos. Stati, ca bine stati.
Pai ce-i asta Tibi? Inca esti in functie, chiar daca este deja presedinte nou, macar fa si tu ceva pe ultima suta de metri.
De fapt, ce sa-ti cer eu tie atita timp cit am convingerea ca a actionat la sfatul tau!?
vai de voi!
Va terfeleste togor asta imaginea si voi? stati ca niste legume si nu aveti nicio reactie. El, cu nimicul lui, va face praf, oameni buni.
Pai, cum se poate sa vina sa ceara togor 50 lei/zi, pentru ca ma aflu in arie protejata??? Pentru ce? Ca am calcat pe iarba? sau mi-am permis sa respir in aria lui protejata? Pai, togor este cel care ar trebui sa raspunda pentru toate porcariile lui,sau? Dar nu! el e cel care sterge cu voi pe jos. Stati, ca bine stati.
Pai ce-i asta Tibi? Inca esti in functie, chiar daca este deja presedinte nou, macar fa si tu ceva pe ultima suta de metri.
De fapt, ce sa-ti cer eu tie atita timp cit am convingerea ca a actionat la sfatul tau!?
vai de voi!
Pescarus nu vrei sa dai mai multe detalii cu aria protejata , sa mai intelegm si noi cati bani trebuie dati si unde:)
Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
ALOOOOOOOOO GARAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai omule, vrem explicatii, cum pana mea ai/ati reusit asta??????
Fa bine si raspunde la intrebari sau ia-te si te du, dispari odata pentru totdeauna!!
V-ati batut joc de mii de oameni!!
da' las' ca vezi tu pe 30 martie, la urmatoarea sedinta a CPO, pescarii la sedinta, atunci vei avea motive sa te plingi,
iti garantez
mai omule, vrem explicatii, cum pana mea ai/ati reusit asta??????
Fa bine si raspunde la intrebari sau ia-te si te du, dispari odata pentru totdeauna!!
V-ati batut joc de mii de oameni!!
da' las' ca vezi tu pe 30 martie, la urmatoarea sedinta a CPO, pescarii la sedinta, atunci vei avea motive sa te plingi,
iti garantez
PESCARUUUUUUUS !!!!
Calm, prietene ,inca nu se stie ce urmeaza...Uiti unde traiesti ?
Da' am o intrebare ! Tu cand faci ca trenul intercity si pufai pe nas ca locomotiva cu carbuni, te referi la Tibi sau laaaaaa....dansul....dom' vice !!!
Calm, prietene ,inca nu se stie ce urmeaza...Uiti unde traiesti ?
Da' am o intrebare ! Tu cand faci ca trenul intercity si pufai pe nas ca locomotiva cu carbuni, te referi la Tibi sau laaaaaa....dansul....dom' vice !!!
RE:Clubul Pescarilor Oradea (CPO)
Lamuriti-ma si pe mine. Exagerez eu? Sint paranoic? Chiar nu exista nici un conflict de interese? O fi doar coincidenta de nume?
Accesati linkul urmator: http://www.ecotoporadea.ro/prezentare , echipa de conducere.
Tibi CPO,
Eu, STAFIA (sau cum naiba m-ai denumit) te consider direct raspunzator pentru dezastrul de la Ajvps.
Vei raspunde pentru toata "binefacerea" asta.
Accesati linkul urmator: http://www.ecotoporadea.ro/prezentare , echipa de conducere.
Tibi CPO,
Eu, STAFIA (sau cum naiba m-ai denumit) te consider direct raspunzator pentru dezastrul de la Ajvps.
Vei raspunde pentru toata "binefacerea" asta.
Tibi-CPO a scris:CPO pe recepţie;aştept întrebări şi sper să pot da răspunsuri.
Am o rugaminte la admin:
Editati va rog postul lui Tibi-CPO caci vad ca nu mai este de actualitate, cu urmatoarea formulare:
"CPO pe receptie; nu puneti intrebari ca nu va vom da raspunsuri."
Propun si un slogan pentru CPO:
" CPO! Pe noi ne doare ! In *ula si de voi! "
orion- Numarul mesajelor : 28
Ocupatia : freelancer
Data de inscriere : 22/02/2011
orion a scris:Tibi-CPO a scris:CPO pe recepţie;aştept întrebări şi sper să pot da răspunsuri.
Am o rugaminte la admin:
Editati va rog postul lui Tibi-CPO caci vad ca nu mai este de actualitate, cu urmatoarea formulare:
"CPO pe receptie; nu puneti intrebari ca nu va vom da raspunsuri."
Propun si un slogan pentru CPO:
" CPO! Pe noi ne doare ! In *ula si de voi! "
@orion,
Tibi CPO mai are exact 22 zile pina cind va trebui sa dea ochii cu pescarii, la sedinta CPO, oficial inca este presedintele CPO
Nu-l putem obliga sa ne raspunda aici pe forum, dar la sedinta vai de el. Chiar sint curios daca va avea curaj sa apara!
ALOOOOOOO GARAAAAAAA - 22 ZILEEEEEEE !
Buna ziua,mas interesa cat se mai strang asociatiile de gat,din pacate nu stiu sa decid unde sa-mfac un permis,pentru ca nu vad nimic concret.Va-s ruga,cine stie mai multe detalii,sa-mi raspunda,multumesc
fejvadasz- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 43
Ocupatia : motostivuitorist
Data de inscriere : 20/11/2010
Pagina 26 din 33 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33
Subiecte similare
» Clubul CARP FAN
» Lacul de la Hanul Pescarilor - Lacul Saldabagiu de Munte
» Stirile pescarilor
» Lista magazinelor de pescuit din Oradea
» Comunicat de presa ANPA