Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Clubul Pescarilor Oradea (CPO)

+50
dady
Crinel
_sanya
colaps
ancutz
Razvan
cuby
pescarbihor
fejvadasz
orion
pescar_it
White Shark
Rogojan Nicu
loci70
Cristi Balas (GOGU)
Alexandru
mihai
RaduDan
Preston
Chelu
B Vasile
ssebi
marius
Bente Florian
Barbu Vasile
Musti
Ovi_1919
pescarus
Csaba27
Matei
catalin17
Cata Procarp
nagy cristian
szabi1
Ssebastian
MIHNEA FLORIN
yulyan33
zsolty
Nagy Victor
sztufi
alex_24ARN
Harangus Marius
Tursiops_truncatus
davidco_m
Admin
crisulnegru
Hanumanfish
Adriann
Ionut Erdeli
Tibi-CPO
54 participanți

Pagina 5 din 33 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Urmatorul

In jos

Clubul Pescarilor Oradea (CPO) - Pagina 5 Empty Re: Clubul Pescarilor Oradea (CPO)

Mesaj  Tibi-CPO Sam Ian 30, 2010 10:28 pm

Activitatea nu era trecută în program şi nici avizată de inspectorat.Şi de ce să te scremi când eşti plătit şi fără.

Tibi-CPO

Numarul mesajelor : 351
Localizare : ORADEA
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010

Sus In jos

Clubul Pescarilor Oradea (CPO) - Pagina 5 Empty Re: Clubul Pescarilor Oradea (CPO)

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Ian 30, 2010 10:29 pm

Cand se intampla asta?

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Sam Ian 30, 2010 10:37 pm

Anul trecut.La inspectorat nu am mai fost,poate aş fi reuşit,cine ştie.Nu cunosc pe nimeni acolo,aşa că m-am predat.Crezi că s-ar putea face ceva?

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Sam Ian 30, 2010 10:40 pm

desi nu cunosc situatia aia va zib eu!!,,MORTII CU PAMANT SI VII CU HARTII,,!!Sper ca ati inteles unde bat!pt orice activitate trebuie acte peste acte si aprobari peste aprobari!
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Ian 30, 2010 10:42 pm

La inspectorat e acuma Dorel Luca! E Ok, se poate discuta cu el! Tot el era si anul trecut! Ramane sa discutam treburile astea dupa ce se termina prohibitia! Atunci va fi si mai cald si parintii mai dispusi sa isi lase copiii!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Sam Ian 30, 2010 10:48 pm

Ar fi o treabă,poate până atunci reuşesc să vin cu un program concret,mai ales dacă mă ajutaţi şi voi cu ceva idei.

Tibi-CPO

Sus In jos

Clubul Pescarilor Oradea (CPO) - Pagina 5 Empty CPO

Mesaj  sztufi Dum Ian 31, 2010 10:06 pm

Stiu ca sint nou pe forum,dar in pescuit si in problemele acestei sport am vechime de aprox 35 ani .Primul meu permis lam avut la 14 ani[se poate verifica] Soarta pestilor braconati ma deranjeaza si pe mine in special Valea Ierului care a cam cazut in afara vizorului AJVPS , in cazul formarii unei echipe de voluntari cu dreptul de control aveti si in prezenta mea un voluntar [ eu deja si asa imi duc lupta mea personala cu braconierii] si pot cauta inca citiva colegi care au la suflet situatia de pa Valea Ierului!!!!!!!!!!!!!
Cu stima!

sztufi

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 60
Localizare : Oradea
Ocupatia : administrator firma
Data de inscriere : 08/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Dum Ian 31, 2010 10:11 pm

Eşti binevenit!

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Lun Feb 22, 2010 7:54 pm

Domnilor,miercuri 24 februarie 2010 la ora 18,şedinţă la sediul AJVPS-Bihor.Intrarea pe baza carnetului de membru vizat la zi.Ordinea de zi se referă la stabilirea bugetului CPO pe 2010,dar putem discuta despre orice problemă legată de pescuit sau activitatea CPO.Vă aşteptăm.

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Feb 22, 2010 8:44 pm

na,ca as fi venit si eu,dar cum nu-i vizat carnetul....
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Feb 22, 2010 9:27 pm

sa nu zici ca nu ai vizat ......vai!!! lol! lol!
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Lun Feb 22, 2010 9:46 pm

Să nu-mi spuneţi că permisul nu-i vizat şi voi aruncaţi banii pe mâncare şi întreţinere!?!

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Feb 22, 2010 11:36 pm

Shocked aici cam ai dreptate! Very Happy
Harangus Marius
Harangus Marius

Sus In jos

Clubul Pescarilor Oradea (CPO) - Pagina 5 Empty sedinta cpo

Mesaj  sztufi Mar Feb 23, 2010 7:12 pm

@Tibi CPO ........... Imi cer scuze dar din cauze de serviciu nu pot sa particip la sedinta , sint plecat la Budapesta si nu cred ca voi ajunge inapoi decit cindva seara tirziu. Promit ca la urmatoarea sedinta voi face pe dracu -n patru sa pot fi prezent , onorind
invitatia anterioara.......... Va doresc o sedinta reusita cu rezultate!!!!!!!!

sztufi

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 60
Ocupatia : administrator firma
Data de inscriere : 08/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Mar Feb 23, 2010 7:36 pm

Sztufi,sper că vom reuşi să ne întâlnim cât mai repede,aş fi bucuros să colaborăm pentru a proteja apele,peştii şi pescarii corecţi.

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Cata Procarp Mar Feb 23, 2010 8:15 pm

@tibi

Nu promit dar incerc sa vin . Parca imi e dor de vremurile de alta data Laughing

Cata Procarp

Numarul mesajelor : 17
Ocupatia : Manager Firma
Data de inscriere : 25/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Mar Feb 23, 2010 9:44 pm

Şi mie,parcă acum 5-6 ani era mai distractivă şi munca la asociaţie.Mi-ar face plăcere să veniţi toţi,poate mai facem un pas înainte.

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mier Feb 24, 2010 3:55 pm

Sper ca nu ati uitat de sedinta !, ne intilnim la club gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Mier Feb 24, 2010 9:23 pm

Mare noroc că nu aţi venit mai mulţi la şedinţă,că nu încăpeam în sală şi ne ploua naibii în stradă.Cam atât despre schimbări,în rest numai de bine.

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Feb 25, 2010 12:01 am

da , cam atit despre prezenta celor cu multe idei Exclamation (bla bla bla ..... Sleep )
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Vin Feb 26, 2010 9:15 pm

Ca fapt divers vă spun ce propuneri voi înainta Consiliului Judeţean la următoarea şedinţă:pe apele de munte să fie interzisă reţinerea lipanului în tot cursul anului 2010,pe apele AJVPS-Bihor să fie interzisă reţinerea exemplarelor mai mari de 5kg.În data de 10 martie vom definitiva proiectul de buget al CPO pe 2010,într-o adunare generală cu membrii clubului(cei care vor fi acolo).

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Mar 09, 2010 10:34 pm

sper ca nu ati uita , miine 10.03.2010. (miercuri) , la ora 18:00 , sedinta (adunare generala a membrilor clubului)
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Sam Mar 13, 2010 3:24 pm

nici un cuvant despre sedinta?!
sau a fost prea tulburatoare cumva? Twisted Evil
poate ca sunt suficiente cele cateva zile trecute de atunci.....
asteptam cu interes Twisted Evil
Harangus Marius
Harangus Marius

Sus In jos

Mesaj  Tibi-CPO Sam Mar 13, 2010 9:10 pm

Interesul s-a văzut miercuri,restul este doar "parfum".Credeam că vor fi acolo oameni înarmaţi cu cele mai bune intenţii şi cele mai neplăcute întrebări,dar n-a fost să fie,aşa că totul a decurs în linia plictisitoare a ultimei perioade(îmi cer scuze de la cele 2-3 excepţii).Citind postările de pe acest forum(şi de pe oricare altul legat de pescuit),am avut impresia că toţi ştiu cum să rezolve problemele pescuitului,în afara celor implicaţi într-un fel sau altul în acest fenomen.Păcat că multe idei bune se pierd printre polemici care la un moment dat devin sterile şi păcat că oameni,dealtfel inteligenţi şi cu bun simţ,mai cred în poveştile în care organele statului îşi vor rupe unghiile apărând peşti şi ape.Părerea mea ,absolut personală,este că singurii care pot face ceva,suntem noi pescarii şi să ştiţi că şi sunatul la poliţie(în mod repetat dacă este cazul) este ceva.Revenind la şedinţă,bugetul a fost adoptat şi cu ajutorul lui şi al unor "fraieri" vom mai face câte ceva pentru pescuit,desigur numai în limitele legii şi spunând sărut-mâna braconierilor,să nu se supere ANPA şi legiuitorul.

Tibi-CPO

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Mar 30, 2010 10:01 pm

Mine 31,03.10. ora 18:00 sedinta Exclamation
NU trebuie sa PARTICIPATI , va anunt doar din obisnuinta Exclamation gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 33 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum